Muistatko Suomen ruokaa vihanneen Silvio Berlusconin? Skandaalipoliitikko haluaisi Zlatanin Milanoon - suusta pääsi heti solvaus iltalehti 22:28 23.06

AC Milanin entinen omistaja ja Italian entinen pääministeri haluaisi nähdä Zlatan Ibrahimovicin palaavan Milanoon. Expressen kertoo, että Berlusconi on italialaismedian haastattelussa ilmaissut halunsa nähdä Zlatanin siiryvän Milaniin. Zlatan esiintyi Berlusconin hankkimana legendaarisessa italialaisseurassa vuosina 2010-2012 ja voitti myös Serie A:n. - Haluaisin nähdä Zlatanin taas Milanissa ysipaidassa. Hän on vanha ukko, mutta mitä sitten, Berlusconi möläytti.


Muistatko Suomen ruokaa vihanneen Silvio Berlusconin? Skandaalipoliitikko yrittää palkata Zlatania - suusta pääsi heti solvaus iltalehti 22:28 23.06

AC Milanin omistava Italian entinen pääministeri on kiinnostunut Zlatan Ibrahimovicin palveluksista. Expressen kertoo, että Berlusconi on italialaismedian haastattelussa ilmaissut halunsa palkata Zlatan Milaniin. Zlatan esiintyi legendaarisessa italialaisseurassa vuosina 2010-2012 ja voitti myös Serie A:n. - Haluaisin nähdä Zlatanin taas Milanissa ysipaidassa. Hän on vanha ukko, mutta mitä sitten, Berlusconi möläytti.


Italialaistähti koki fanien raivon - EM-ottelussa pidettiin tauko setelinippujen siivoamiseksi iltalehti 06:58 19.06

Gianluigi Donnarumma on yksi jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-turnauksen seuratuimpia pelaajia. Donnarumma, 18, kiinnostaa jo pelitaitojensa vuoksi, mutta valokeila on entisestään kirkastunut viime päivien sopimusuutisten myötä Maalivahtikomeetan agentti Mino Raiola ilmoitti viime viikolla, että Donnarumma ei tartu AC Milanin sopimustarjoukseen, joka olisi tuonut jatkoa nykyiseen vuoteen 2018 asti ulottuvaan paperiin.


49-vuotias Paolo Maldini häkellytti: osallistuu tenniksen ammattilaisturnaukseen iltalehti 19:48 18.06

AC Milanin ja Italian maajoukkueen puolustajalegenda Paolo Maldini on pysynyt kunnossa pelaajauransa jälkeenkin. Kovana tennismiehenä tunnettu Maldini, 49, on kuitenkin tekemässä täysin uutta aluevaltausta, kun hän osallistuu kesäkuussa tenniksen ammattilaisturnaukseen. Asiasta uutisoi italialaislehti Il Tennis. Aspria Tennis Cup -nimellä kulkeva turnaus järjestetään Milanossa kesäkuun lopussa. Turnaus kuuluu ATP Challenger Seriesiin, joka on tenniksen ammattilaisturnauksissa toiseksi korkein sarjataso ATP:n jälkeen.


AC Milanin seuralegenda Paolo Maldini jälleen parrasvaloihin Milanossa – nyt tenniskentillä hs 17:26 18.06


AC Milanin seuralegenda Paolo Maldini jälleen parrasvaloihin Milanossa – nyt tenniskentillä! hs 17:26 18.06


Nuori tähtimaalivahti yllätti AC Milanin: ”Päätös jättää luonnollisesti kitkerän maun suuhun” hs 09:01 16.06


Uutiset