ENCE:n tulokset romahtivat tähtipelaajan potkujen jälkeen – tilastot kertovat, että päätös oli suomalaisjoukkueelle katastrofi

iltalehti 06:11 03.04

Suomalainen ENCE nousi ryminällä Counter-Striken parhaimmistoon, mutta viime kuukausien pudotus on ollut rajua. Viimeiset vuodet suomalaiset CG:GO-fanit saivat nauttia liekeissä pelanneen ENCE:n suorituksista. Suomalaisjoukkue oli parhaimmillaan HLTV:n ylläpitämässä rankingissa toisena. Ikimuistoisimman turnauksensa ENCE pelasi helmi-maaliskuussa 2019 Katowicen major-turnauksessa, jossa Counter-Striken taitajat etenivät aina loppuotteluun asti. Tien piti olla auki taivaisiin, mutta viimeisen vuoden aikana ENCE:n kurssi on ollut kovassa laskussa. Miksi?


Naisten ja miesten yhteiset tuvat otetaan pian käyttöön Puolustusvoimissa: "Tämä ei ole mikään mullistus"

yle 15:35 02.04

Puolustusvoimien yhteismajoituskokeilu aloitetaan toukokuussa Haminan Reserviupseerikoulussa. Heinäkuussa vuorossa ovat Karjalan prikaati ja Kainuun prikaati.


Kotikaranteenista vapautunut Krista Siegfrids aikoo suunnata Amsterdamiin rakkaansa luokse: "Kyllä minä lähden saman tien"

mtv 15:33 02.04

Suomessa viime viikot karanteenissa ollut laulajatähti Krista Siegfrids aikoo palata rakkaan poikaystävänsä luokse Hollantiin, jossa myös laulajatähti itse asuu.


SM-liigaseurojen toimitusjohtajat avoimina Yle Urheilun kyselyssä karmaisevasta taloustilanteesta: "Tärkeintä on selviytyä kesän yli"

yle 08:10 02.04

Moni liigaseura on saanut todeta, miten ensi kaudeksi suunnitellut kasvuennusteet ovat kääntyneet hetkessä päälaelleen.


Suomikiekon superlupauksen kädet lämpiminä – huikeaa kikkailua ulkojäällä

MTV 07:46 02.04

HIFK:n Brad Lambert näyttää, että tuleva NHL-ura ei ole ainakaan mailatekniikasta kiinni. 


Nyt puhuu kohutaklauksen alle jäänyt Otto Kivenmäki, 20: ”Oli vaikea käsittää, että se olin minä”

iltasanomat 06:40 02.04

Otto Kivenmäki on saanut aloittaa kevyen harjoittelun.


Krista Siegfrids juhlistaa töihin paluutaan hullunkurisella videolla: "Minä, kun pääsen pois kotikaranteenista"

mtv 18:04 01.04

Laulaja ja Talent Suomi -tuomari Krista Siegfrids juhlistaa uusimmassa Instagram-postauksessaan kotikaranteeninsa loppua. 


Pia Lambergin suuri suru – menetti isänsä alkuvuodesta

iltalehti 07:06 01.04

Kaliforniassa eristyksissä olevan Pia Lambergin vuoteen on jo nyt mahtunut iso suru ja paljon koronan takia muuttuneita suunnitelmia. Ulkona näyttää aurinkoiselta muutaman sateisen päivän jälkeen. Aurinko on jo noussut Tyynenmeren ylle. Santa Monican kaduilla on liikennettä ja ihmisiä lähes saman verran kuin ennen koronaa. Pia Lamberg ei aio tänäänkään lähteä kotoaan minnekään. – Minä ja Keith olemme olleet jo pian kolme viikkoa kotona. Seurasimme koronatilannetta maailmalla ja meillä on lääkäriystäviä. Hämmästelimme, kuinka jälkijunassa niin moni maa toimii. Aivan kuin hidastetussa elokuvassa. Päätimme ennakoida ajoissa pysymällä kotona.


Aleksander Barkov sai seuraa karanteeniin – aika kuluu kiekkoilijalle ominaisesti: "En katso televisiota"

MTV 10:53 31.03

Jääkiekon ykkösliiga NHL on ollut koronaviruksen takia tauolla lähes kolme viikkoa. Tauko on koettelemus karanteeniin komennetuille pelaajille, jotka ovat tottuneet tähän aikaan kaudesta, pudotuspelien kynnyksellä, urakoimaan.


BB-Jukka saapuu Ex on the Beach -villalle – fiksut sanat saavat naiset hämmennyksiin

iltalehti 09:30 31.03

Big Brother Suomi -ohjelmasta tunnettu Jukka pistää villan naisten päät pyörälle. Big Brother Suomi -ohjelmassa Eeviksen kanssa estoitta touhuillut Jukka saapuu Ex on the Beach -villalle tiistain jaksossa. Jukka avaa pelin kertomalla unelmanaiselleen ominaisista luonteenpiirteistä.


95-vuotiaan äitinsä omaishoitaja Sirpa Pietikäinen tunnistaa koronan riskit: ”On todennäköistä, että sekä minä että äiti voimme sairastua”

iltasanomat 21:36 30.03

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen kotona on maskeja sitä varten, että hoitaja joutuu olemaan hänen 95-vuotiaan äitinsä välittömässä läheisyydessä.– Olen tehnyt kaiken, mitä sairastumisen estämiseksi voin tehdä, äitinsä omaishoitaja Sirpa Pietikäinen sanoo.


Deittaileva Tuomas, 42, ei pelkää koronaa: "Kyllä minä pussailisin! Jos toinenkin osapuoli haluaa, niin se on silloin molempien päätös"

yle 19:11 30.03

Pari- ja seksuaaliterapeutti kehottaa treffikansaa nyt malttiin. Muhinoimaan ehtii myöhemminkin.


”Minä vielä kävelen” – Brysselissä pahoinpidelty vihreiden ex-puoluesihteeri Panu Laturi kertoo toipumisestaan Verkko­uutisissa

iltasanomat 14:22 30.03

Panu Laturi on ollut kolme kuukautta sairaalahoidossa.


Vaille NHL-varausta jääneet Mattilan veljekset tavoittelevat NHL-unelmaa yliopistoreittiä pitkin: "Oli yhteydenottoja useampiakin kevään mittaan"

jatkoaika.com 12:10 30.03

Toisen polven kiekkoilevat kaksoset Jesper ja Julius Mattila ovat valmistumassa Boston Collegesta neljän vuoden uurastuksen jälkeen. Koronapandemian usuttamina kotimaahan palanneista veljeksistä Julius Mattila saatiin puhelimen päähän haastateltavaksi.


Jokerit julkisti uuden valmennustiiminsä – mukana kaksi uutta nimeä: ”Lisää paukkuja yksilövalmennukseen”

iltalehti 09:27 30.03

Jokerien valmennustiimiin liittyy kaksi uutta jäsentä. Pekka Kangasalusta ja Ari-Pekka Pajuluoma liittyvät uusina niminä Jokereiden valmennusryhmään, Jokerit tiedotti maanantaina verkkosivuillaan. Päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimissä jatkavat myös Tony Virta, Markus Ketterer, Tomi Mäki ja Hero Mali.


Mirjami Penttisen seura HSK pyytää nyt anteeksi luistelijoilta

iltalehti 17:54 29.03

Erottamisasia jäi lauantaina pöydälle. –?HSK:n hallitus pyytää anteeksi niiltä luistelijoilta, jotka ovat kokeneet valmennuksen epäasiallisena. Minun johtamassani HSK:ssa kaikki toimivat eettisesti oikein. Minä henkilökohtaisesti kannan vastuun siitä, että toiminta HSK:ssa on eettisesti kestävää. Näin kommentoi HSK:n hallituksen puheenjohtaja Mikael Nyberg seuransa sunnuntaina julkaisemassa tiedotteessa.


Liikuttavia sanoja miesten ystävyydestä – Suomen futistähdet Teemu Pukki ja Lukas Hradecky menivät tuplatreffeille: ”Teemu löysi vaimon, minä en”

iltalehti 07:06 29.03

Lukas Hradecky paahtaa ruisleipää ja kertoo Teemu Pukista, joka täyttää sunnuntaina 30 vuotta. Lukas Hradeckylla on haastatteluhetkellä yllään Teemu Pukin maajoukkuepelipaita. Jos Pukki olisi täyttänyt tasavuosia maajoukkuereissulla, Hradecky olisi tuonut hänelle aamupalan huoneeseen ja avannut ehkä minibaarista yhden oluen.


Aira Samulin paljastaa Eevassa passanneensa Ekku Peltomäen pilalle: ”Ei osannut edes kuoria perunoita”

iltalehti 15:21 28.03

Aira Samulin kertoo Eevan haastattelussa, että hän ”vapautti” Peltomäen, jotta tämä itsenäistyisi. Yrittäjä, monitoiminainen Aira Samulin, 93, oli kuusitoista vuotta väkivaltaisessa avioliitossa nuoruudenrakkautensa Helge Samulinin kanssa. Liitosta syntyi kaksi lasta.


F1-tallipäälliköt avoimina uusille muutosehdotuksille, kisaviikonlopuista erityinen näkemys – "Nämä ovat ratkaisevia hetkiä"

MTV 13:36 28.03

Ferrari-pomo Mattia Binotto paljastaa, että F1-tallit ovat valmiita supistamaan kisaviikonloput kahden päivän mittaisiksi. Binotto on avoin myös sille, että kauden päätös venyisi tammikuulle.


Kampin kaukoliikenteen bussiterminaali kumisi aamulla tyhjyyttään – Uudenmaan rajojen sulkeminen vähensi matkustajien määrää entuudestaan

iltasanomat 10:48 28.03

Uudenmaan maakuntarajan bussin kyydissä ylittäneet turkulaiset Elli Suonpää ja Jami Tse kertoivat, että dokumenttien tarkistaminen sujui nopeasti, vaikka tilanne olikin tietyllä tapaa ahdistava.


Hot topics