Alppihiihtotähden olympiaunelma murskaksi: Lopetti uransa! iltalehti 21:59 19.01

Alppihiihdon nelinkertainen olympiamitalisti Julia Mancuso, 33, lopettaa uransa. Mancuso ilmoitti päätöksestään perjantaina ja laski samana päivänä myös jäähyväislaskunsa. Mancuson lonkka leikattiin vuonna 2015, minkä vuoksi yhdysvaltalaisen joutui pitkälle kilpailutauolle. Mancuso teki paluun maailmancupiin joulukuussa, mutta joutui lopulta toteamaan, että paluu huipulle ei enää ole mahdollinen. Mancusolla olisi tänä viikonloppuna Italiassa ollut mahdollisuus vielä onnistumisella lunastaa olympiapaikka, mutta sen sijaan hän ilmoitti uransa päättymisestä.


Aktiivimalli uhkaa vesittää 20 miljoonaa euroa maksaneen perustulokokeilun tuloksia - ”Heikentää luotettavuutta” iltalehti 08:36 19.01

Sosiaali- ja terveysministeriön edustajan mukaan minkään kokeilun vuoksi ei voida pysäyttää muuta lainsäädäntötyötä. Hallituksen kaksivuotinen perustulokokeilu maksaa yhteensä 20 miljoonaa euroa. Nyt näyttää siltä, että kokeilun tulokset ovat jäämässä ainakin osittain epäluotettaviksi. - Aktiivimalli vaikeuttaa perustulokokeilun tulosten arviointia, kertoo Kelan yhteiskuntasuhteiden johtaja, professori Olli Kangas. Hän johtaa perustulokokeilun tutkimusryhmää.


Tuoreet vanhemmat Antti Lindtman ja Kaija Stormbom Urheilugaalassa: ”Vauvalle olisi enemmän hoitajia kuin meillä menoja” iltalehti 23:25 18.01

Kansanedustaja Antti Lindtman (sdp) ja Kaija Stormbom saivat marraskuussa perheenlisäystä. Antti Lindtman ja Kaija Stormbom kertoivat Urheilugaalassa, ettei heillä ole minkäänlaisia vaikeuksia löytää tyttövauvalleen hoitajaa. - Hoitajia olisi itse asiassa tarjolla enemmän kuin meillä on menoja. Kaikki haluavat hoitaa vauvaa. Olemme onnekkaita kun hoitoa on aina saatavilla Lindtman ja Stormbom sanoivat yhdestä suusta.


Seksikäs Vampyyripäiväkirjat-kaunotar treenasi rannalla – tietenkin bikineissä! stara 12:00 18.01

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 18.01

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä


Kiduttajavanhemmat pitivät elämänsä salassa ja kulissia yllä Facebookissa: perheen isä katseli vaimonsa siskoa suihkussa, isovanhempia ei päästetty kynnyksen yli iltalehti 11:07 18.01

Kalifornian vapautettujen 13 lapsen täti kertoo, ettei hänellä ollut sisareensa juuri minkäänlaista suhdetta 20 vuoteen. Lastensa kiduttamisesta syytetyt David ja Louise Turpin pysyttelivät 13 lapsensa kanssa tiukasti omissa oloissaan, eivätkä tavanneet edes sukulaisiaan. Sunnuntaina paljastui että 2-29-vuotiaita lapsia pidettiin kamalissa oloissa, he olivat aliravittuja ja osa oli kahlehdittu huonekaluihin. Lasten täti, Louisen sisko Elizabeth Flores paljastaa ABC:n haastattelussa, ettei hänellä oikeastaan ollut sisarsuhdetta 20 vuoteen. Floresin mukaan perhe yritti vuosikausia pitää yhteyttä Louiseen, mutta turhaan.


Ylen toimittaja repesi kesken vaalitentin - Merja Kyllösen tantraseksikommentti oli liikaa iltalehti 09:55 18.01

- Tässä vaiheessa täytyy tietysti sanoa, että tantraseksi ei automaattisesti tarkoita mitään penetraatiota, Kyllönen kommentoi vakavalla naamalla. Ylen toimittajan Kirsi Heikelin pokka petti vaalitentissä. Heikel repesi muistellessaan, minkälaiset vasemmistoliiton presidenttiehdokas Merja Kyllönen lähetti silloiselle perussuomalaisten puheenjohtajalle Timo Soinille puoluekokouspuheessaan Oulussa kesäkuussa 2016.


Anna: Finlandia-palkitun kirjailija Juha Hurmeen, 58, perheeseen syntyy vauva iltalehti 08:38 18.01

Juha Hurmeella on aiemmasta liitosta 28-vuotias tytär, joka saa Anna-lehden mukaan sisaruksen aivan näinä päivinä. Kirjailija ja teatteriohjaaja Juha Hurme paljastaa tuoreessa , että on saamassa vaimonsa kanssa lapsen aivan näinä päivinä. 58-vuotias Hurme on naimisissa muusikko Petra Poutanen-Hurmeen, 33, kanssa. Pariskunta tekee myös töitä yhdessä, sillä Poutanen-Hurme johtaa Hurmeen Kansallisteatteriin ohjaaman Lemminkäinen-näytelmän musiikkinumerot.


Leijonien maailmanmestari suuren päätöksen edessä: Jatkuuko komea peliura? - ”Kyselyitä on tullut” iltalehti 06:21 17.01

Maailmanmestari ja kokenut arvokisakävijä Tuomo Ruutu, 34, kuntouttaa olkapäätään. Hyökkääjän peliura saattaa yhä jatkua. 34-vuotias kiekkoveteraani Tuomo Ruutu on kuntouttanut koko syksyn ja talven olkapäätään. Hyökkääjä ei ole vielä peliuraansa päättänyt, vaan miettii tulevaisuuden suunnitelmiaan huolella. - Tämä syksy ja talvi on mennyt olkapään kuntoutuksen parissa. Olen harjoitellut sen minkä olen pystynyt. Tulevaisuuden suhteen kaikki on auki, Ruutu sanoo Iltalehdelle.


Illalla tv:ssä: Äidit puhuvat lapsen huostaanoton aiheuttamasta tuskasta: ”Minkä takia piti kamaan sortua” iltasanomat 17:11 16.01

Dokumentti kuvaa miltä tuntuu Miasta ja Jennistä, jotka ovat joutuneet antamaan lapsensa huostaan päihderiippuvuuden tai masennuksen takia.


Nina Dobrev on fitness-supermalli – bikinivartalo vailla vertaa! stara 15:30 16.01

29-vuotias näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta, minkä


Pietarissa 11 kerrostalon asukkaat nukkuivat kylmissään - lämmitys poikki, ulkona 10 astetta pakkasta iltalehti 09:14 16.01

Putkirikon vuoksi Pohjois-Pietarissa asuvat joutuivat nukkumaan jääkylmissä asunnoissa. Pohjois-Pietarin asukkailla oli viime yönä kylmät oltavat. Putkilinjat olivat poikki, minkä vuoksi lämmitys 11 kerrostalossa ei toiminut. Pietarissa oli yöllä 10 pakkasastetta, joten asukkaat joutuivat pitämään itseään lämpiminä kaikin mahdollisin keinoin.


Kittilän ongelmat saivat alkunsa hissihankinnoista – ministeriön selvitysryhmä tapaa kunnan johtoa MTV 05:14 16.01

Valtiovarainministeriön asettama selvitysryhmä saapuu tänään Kittilään Lappiin kolmipäiväiselle vierailulle. Kittilää painavat useiden päättäjien rikossyytteet, minkä vuoksi ministeriö on halunnut aloittaa selvityksen kunnan hallinnon tilasta.


9-vuotiaat kiekkojuniorit itkivät jäällä - Pasi-isän mukiloinut henkilö ei ollutkaan virallinen erotuomari: ”Erikoinen tapaushan tämä on” iltalehti 15:00 15.01

Jokerien ja EPS:n välisen junioriottelun mahdollinen pahoinpitely etenee Jääkiekkoliitolle vasta seurojen keskinäisen selvityksen jälkeen. Erotuomaripäällikkö pitää tapausta valitettavana. Espoon Palloseuran junioritoiminnassa mukana oleva Pasi joutui kertomansa mukaan pahoinpitelyn kohteeksi viime lauantaina Myllypuron jäähallissa. EPS:n ja Jokerien 2008 syntyneet pojat pelasivat ottelua, kun tuomitsijana ollut henkilö ajautui sanaharkkaan Pasin kanssa. Mies kritisoi pelissä tullutta rangaistusta, minkä johdosta arvostelun kohteeksi joutunut henkilö löi miestä nyrkillä leukaan. Lyöty isä on tehnyt asiasta rikosilmoituksen poliisille.


Autolla liikkuva mies ottanut kontaktia lapsiin bussipysäkeillä Helsingissä - poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista iltalehti 12:38 15.01

Poliisin tietoon on tullut neljä samankaltaista tapausta Helsingissä. Helsingin poliisilaitokselle on tullut yhteydenottoja autolla liikkeellä olevasta miehestä, joka pyrkii ottamaan kontaktia bussipysäkillä oleviin lapsiin. Tapahtuma-alueiksi on mainittu Maunula, Oulunkylä, Käpylä ja Laajasalo. Ensimmäinen ilmoitus mainitunlaisesta tilanteesta tuli poliisille ennen joulua, minkä jälkeen tapauksia on tullut kolme lisää.


Video: Tyrmäyssarja! Jenkkiottelija putosi UFC:ssä heti kättelyssä MTV 08:29 15.01

Meksikolainen Polo Reyes teki yhdysvaltalaisottelija Matt Frevolasta selvää jälkeä kevytsarjan UFC-ottelussa heti ensimmäisessä erässä minuutin ottelemisen jälkeen. Reys syötti rajun tyrmäysiskujen sarjan, minkä jälkeen Frevola putosi vastustamattomasti lattiaan.


Noin viikon uutisille toinen Venla putkeen — Jukka Lindström: ”Sarjan loppuminen ei ole haikeaa” iltalehti 08:42 13.01

Jukka Lindström muuttaa Keski-Eurooppaan, aikoo ottaa iisisti ja kirjoittaa uusia stand up -juttuja. Kultainen Venla -gaalassa vuoden komedia- ja sketsiohjelmana palkittiin Noin viikon uutiset toista vuotta putkeen. Sarjan nokkamies Jukka Lindström muuttaa aivan pian Keski-Eurooppaan, minkä takia sarjaa ei enää tehdä uusia kausia. Lindström tosin on sitä mieltä, että Noin viikon uutisten tarina oli muutenkin tullut tiensä päähän. Haaste sarjaa aloitettaessa kolme vuotta sitten oli se, kuinka se saadaan toimimaan.


Tiedätkö, minkä ikäinen Mika Häkkinen oli voittaessaan ensimmäisen F1-mestaruutensa? Pelaa viikonlopun 10 kysymystä! iltalehti 07:05 13.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. 1) Kuka oli Joachim Löwin edeltäjä Saksan jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana? 2) Missä järjestyksessä triathlonin osuudet tavanomaisesti suoritetaan?


Uutiset