Mikko Koivu napsi syöttöpisteitä – auttoi Wildin vasta kauden toiseen voittoon

iltalehti 03:53 21.10

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu avitti syötöillään joukkueensa kauden toiseen voittoon. Koivu syötti kaksi maalia, kun Wild päihitti kotikaukalossaan Montreal Canadiensin 4–3. Koivu syötti Jason Zuckerin iskemän 1–0-maalin ensimmäisessä erässä ja Zach Parisen viimeistelemän 4–3-voittomaalin päätöserässä.


Mikko Koivu napsi syöttöpisteitä – Wild otti vasta toisen voittonsa

iltalehti 03:53 21.10

Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu avitti syötöillään joukkueensa kauden toiseen voittoon. Koivu syötti kaksi maalia, kun Wild päihitti kotikaukalossaan Montreal Canadiensin 4–3. Koivu syötti Jason Zuckerin iskemän 1–0-maalin ensimmäisessä erässä ja Zach Parisen viimeistelemän 4–3-voittomaalin päätöserässä.


NHL:n jumbojoukkueen tähtipelaaja piikitteli päävalmentajaansa – oikoi nyt sanomisiaan: "Ei ollut mitään syytä"

MTV 15:26 20.10

Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Jason Zucker on pahoitellut kommenttejaan joukkueen päävalmentaja Bruce Boudreausta.


Vastustajat ylistivät NHL-pelaajan mieletöntä vaihtoa – "Ihailen sitä, mitä hän teki"

MTV 10:57 19.10

Minnesota Wildin Joel Eriksson Ekin upea vaihto on kerännyt paljon kehuja. Ruotsalaispelaaja laittoi torstaina paikallista aikaa itsensä kunnolla likoon NHL-ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.


Kapteeni Mikko Koivu piti painavan palopuheen tylyn tappion päätteeksi, joukkue valumassa kohti kriisiä – "Kaikki ovat vihaisia"

MTV 15:21 18.10

Minnesota Wild on tällä hetkellä koko NHL:n viimeisellä sijalla. Joukkueen kapteeni Mikko Koivu joutui ottamaan voimakkaat keinot käyttöön Minnesotan kehnon kurssin kääntämiseksi.


Kapteeni Mikko Koivu piti painavan palopuheen tylyn tappion päätteeksi – joukkue valumassa kohti kriisiä

MTV 15:21 18.10

Minnesota Wild on tällä hetkellä koko NHL:n viimeisellä sijalla. Joukkueen kapteeni Mikko Koivu joutui ottamaan voimakkaat keinot käyttöön Minnesotan kehnon kurssin kääntämiseksi.


Umpisurkea Minnesota sai taas tukkapöllyä NHL:ssä – kapteeni Mikko Koivulla harvinaisen synkkää: ”Arvasin, että tästä tulee kysymys”

iltasanomat 06:45 18.10

Tällä kertaa oli Montrealin vuoro rökittää Minnesota.


Tulikuuma Joel Armia jatkoi Minnesotan syöksykierrettä – upea kuti maalin kattoon!

MTV 06:27 18.10

Montreal Canadiens aiheutti Mikko Koivun kipparoimalle Minnesota Wildille jo kuudennen tappion seitsemässä ottelussa jääkiekon NHL-kauden alkuun.


Joel Armia laukoi kauden neljännen maalinsa Montrealin murskavoitossa – Kakon ja Hughesin ensimmäinen kohtaaminen päättyi New Jerseyn voittoon

yle 06:20 18.10

Montreal Canadiens murskasi Minnesota Wildin lukemin 4–0.


Onko Patrik Laineen huima startti vasta alkusoittoa? NHL:n pörssikärkeen noussut suomalainen antoi myrskyvaroituksen: ”En pelaa vielä niin hyvin kuin voin”

iltalehti 08:37 11.10

Patrik Laine valitsi tehoillan jälkeen vaatimattoman tyylin haastatteluissa. Koko NHL:n pistepörssin kärjessä komeilee suomalaisnimi. Patrik Laine latoi neljä (2+2) tehopistettä Minnesota Wildia vastaan ja nosti koko kauden teholukemansa 10:een (3+7). Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä jakoi voiton jälkeen kiitosta muille pelaajille.


Patrik Laine loisti muutenkin kuin tehoillaan – näytti uutta puoltaan kaukalossa

MTV 08:18 11.10

Winnipeg Jetsin Patrik Laine kunnostautui NHL-ottelussa Minnesota Wildia vastaan tehoilun lisäksi myös fyysisessä pelissä. 


Winnipegin kapteeni ylisti tulikuumaa Patrik Lainetta – paljasti pitäneensä isällisen keskustelun suomalaisen kanssa: ”Hän ymmärsi ne asiat”

iltalehti 07:16 11.10

Blake Wheeler puhui Patrik Laineelle kesällä vastuun ottamisesta. Katso videolta, kuinka Patrik Laine tehoili Minnesota Wildin kumoon. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Patrik Laine on tulikuuma. Neljän (2+2) tehopisteen tykitys Minnesota Wildia vastaan nosti suomalaislaiturin jo koko NHL:n pistepörssin kärkeen torstain ja perjantain välisen yön jälkeen.


Patrik Laine, ei tunnu paine! Jetsin tykki dominoi hirmutehoilla ja nousi pistepörssin kärkeen

MTV 06:12 11.10

Winnipeg Jetsin Patrik Laine oli kaukalon kuningas iskemällä hirmutehot 2+2 Minnesota Wildiä vastaan NHL-ottelussa.


Patrik Laine namutteli 2+2-tehoillan – kymmenen pisteen supersaldo nosti jo NHL-pörssin kärkeen, katso videolta hurja pyssytys!

iltalehti 03:51 11.10

Jets kaatoi Wildin. Katso videolta Patrik Laineen tykittämä komea maali Minnesotan verkkoon. NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Patrik Laine on aloittanut kauden sähäkästi. Viiden ottelun jälkeen pistepussissa on muhkeat kymmenen (3+7) merkintää.


Patrik Laine namutteli 2+2-tehoillan – kymmenen pisteen supersaldo nosti jo NHL-pörssin kärkeen!

iltalehti 03:51 11.10

Jets kaatoi Wildin. Patrik Laine on aloittanut kauden sähäkästi. Viiden ottelun jälkeen pistepussissa on muhkeat kymmenen (3+7) merkintää. Laine nousi kesken vieraskiertueen Jetsin ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalle. Ketju oli kasassa myös Jetsin kotiavauksessa Minnesota Wildia vastaan.


Patrik Laine namutteli 2+2-tehoillan – viiden ottelun jälkeen kasassa jo kymmenen tehopistettä!

iltalehti 03:51 11.10

Jets kaatoi Wildin. Patrik Laine on aloittanut kauden sähäkästi. Viiden ottelun jälkeen pistepussissa on muhkeat kymmenen (3+7) merkintää. Laine nousi kesken vieraskiertueen Jetsin ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalle. Ketju on kasassa myös Jetsin kotiavauksessa Minnesota Wildia vastaan.


Patrik Laineen tykki jyrähti – komea pisteputki jatkuu!

iltalehti 03:51 11.10

Jets isännöi Wildia. Patrik Laine on aloittanut kauden sähäkästi. Neljän ottelun jälkeen pistepussissa oli mukavat kuusi (1+5) merkintää. Laine nousi kesken vieraskiertueen Jetsin ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalle. Ketju on kasassa myös Jetsin kotiavauksessa Minnesota Wildia vastaan.


Ville Heinolan kiekonmenetys maksoi arvokkaan avausmaalin – jatkuuko Patrik Laineen pisteputki?

iltalehti 03:51 11.10

Jets isännöi Wildia. Patrik Laine on aloittanut kauden sähäkästi. Neljän ottelun jälkeen pistepussissa on mukavat kuusi (1+5) merkintää. Laine nousi kesken vieraskiertueen Jetsin ykkösketjuun Mark Scheifelen ja Blake Wheelerin rinnalle. Ketju on kasassa myös Jetsin kotiavauksessa Minnesota Wildia vastaan.


Patrik Laine on pisteputkessa ja Ville Heinola pelastaa puolustuksen – Winnipegin voitto on todennäköisempi kuin Veikkaus arvioi

iltalehti 11:42 10.10

Päivän pelipoiminta on NHL:n Winnipeg–Minnesota-ottelu. Winnipeg-Minnesota-ottelussa on vahva suomalaispanos. Patrik Laine on aloittanut kautensa aika odotetustikin vahvasti spekulaation täyttämän syksyn jälkeen. Laine on aina ollut parhaimmillaan tiukoissa paikoissa, kun näyttämisen tarvetta on syntynyt. Nyt Laine on tehnyt vähintään yhden pisteen Winnipegin kauden kaikissa neljässä ottelussa ja on joukkueen sisäisessä pistepörssissä toisena tehoin 1+5=6. Vielä Lainettakin suurempi positiivinen suomalaisyllättäjä on ollut vasta 18-vuotias tulokaspuolustaja Ville Heinola, joka paukuttanut neljässä pelissä tehot 1+2.


Tulikuuma Mikko Rantanen ei jättänyt ketään kylmäksi – maali ja syöttö silkkaa taidetta

MTV 07:33 06.10

Mikko Rantanen oli loistavalla pelipäällä, kun Colorado Avalanche kohtasi jääkiekon NHL:ssä Minnesota Wildin tehden tehopisteet 1+1.


menevän meitä vastaan” Trumpin kirjeestä vikaa – "En – nurmi­järveläinen Niklas

Hot topics