Tokion olympialaiset huipentavat Mira Potkosen menestysuran – uusi vaihde löytyi mukavuusalueen ulkopuolelta: "Se on ollut ihan ehdottoman tärkeää"

MTV 21:21 23.05

Nyrkkeilijä Mira Potkonen tähyää jo ensi kesään siirrettyihin Tokion olympialaisiin kultamitali mielessä. Arvokisat huipentavat 39-vuotiaan nokialaisen menestyksekkään uran. 


Kohtalokas virhe johti Mira Potkosen kyyneliin Rion olympiakehässä – Suomen kovin mitalitoivo janoaa tilaisuutta korjata asia ensi vuonna

yle 08:26 23.05

Suomen olympiatoivo sai alkuviikosta helpottavia uutisia.


Temptation Islandin Mira yllätyskäänteestä: ”Tämän ei todellakaan pitänyt mennä näin”

stara 08:00 22.05

Suomalaiset realityviihteen ystävät ovat saaneet viime viikkoina seurata Temptation Island


Temptation Islandin Mira myöntää tapahtuneen: ”Tämän ei todellakaan pitänyt mennä näin”

stara 08:00 22.05

Suomalaiset realityviihteen ystävät ovat saaneet viime viikkoina seurata Temptation Island


Lyhyen radan MM-uinnit siirtyvät vuodella

MTV 12:53 21.05

Kansainvälinen uimaliitto siirtää tulevalle joulukuulle kaavaillut lyhyen radan MM-uinnit koronapandemian takia vuodella eteenpäin joulukuulle 2021. Kisaisäntänä säilyy Arabiemiraattien Abu Dhabi, ja uusi ajankohta on 13.–18. joulukuuta 2021.


Joulukuun lyhyen radan MM-uinnit siirtyvät vuodella eteenpäin

yle 12:13 21.05

Kisaisäntänä säilyy Arabiemiraattien Abu Dhabi.


Mira selittää, miksi petti poikaystäväänsä tv:ssä Temptation Islandilla ja valehteli asiasta – kaiken takana traumat ja lapsuudesta opittu myrkyllinen tapa

iltasanomat 09:21 21.05

Temptation Island -sarjasta tuttu Mira kertoo nyt Instagramissa julkaisemassaan tekstissä, miksi käyttäytyi suosikkisarjassa niin kuin käyttäytyi.


Temptation Island -Mira kommentoi rietasta käytöstään saarella: ”Mikään ei oikeuta minua moraalittomaan tekooni”

iltalehti 22:27 20.05

Temptation Island -ohjelmasta tuttu Mira kommentoi Instagramissa käytöstään viettelysten saarella. Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa annettiin ymmärtää, että Mira ajautuu intiimiin kanssakäymiseen saarella sinkku-Markuksen kanssa. Heti jakson päätteeksi Mira julkaisi Instagramissa videon, jonka ohessa hän pahoittelee käytöstään saarella. – Mikään ei oikeuta minua moraalittomaan tekooni enkä aio sitä puolustellakaan. Haluan vain sanoa, kuinka jokaisen virheen takana on jokin syy-seuraussuhde. Mikään ei valitettavasti ole niin mustavalkoista, kun sen äkkiseltään haluaisi uskoa, Mira kirjoittaa tuoreessa päivityksessään kertomatta kuitenkaan suoraan, mihin hän päivityksellään viittaa.


Valto purskahtaa itkuun Temptation Islandilla kesken viimeisten bileiden – Mira-puolison puuhat ylittävät sietokyvyn

iltasanomat 16:56 20.05

Kauden viimeisissä bileissä koetaan tunteita laidasta laitaan. Varoitus! Juttu sisältää juonipaljastuksia.


Viranomaisten määräys asettaa kysymysmerkkejä Ilveksen suurille yleisöhaaveille – "Meillä on hyvät suunnitelmat olemassa"

MTV 18:12 19.05

Aluehallintovirasto (AVI) tiedotti tiistaina, ettei yleisötilaisuuksien 500 henkilön maksimirajoituksista tingitä kesäkuun aikana. Tuore tieto herättää paljon lisäkysymyksiä myös Veikkausliigassa pelaavan Ilveksen toimistolla.


Mira Potkoselle ilouutinen!

iltasanomat 12:43 18.05

Mira Potkonen saa osallistua olympiakarsintoihin.


Upea uutinen! Mira Potkonen voi jatkaa kultaunelmansa jahtaamista Tokion olympialaisiin

MTV 12:39 18.05

Nyrkkeilijä Mira Potkonen voi jatkaa olympiaunelmansa jahtaamista.


Mira Potkosen kultajahti jatkuu – saa osallistua Tokion olympiakarsintoihin

yle 12:16 18.05

Koronaviruspandemian aiheuttama olympialaisten siirto vuodelle 2021 toi Potkoselle lisäjännitystä.


Mahtava uutinen! Mira Potkonen saa osallistua olympialaisiin

iltalehti 11:56 18.05

Nyrkkeilijä Mira Potkonen jatkaa olympiaunelman metsästämistä. Mira Potkonen, 39, sai maanantaina iloisen uutisen, kun kansainvälinen olympiakomitea KOK vahvisti suomalaisen osallistumisoikeuden Tokion olympialaisten karsintoihin. Potkosen nyrkkeilyuran piti kansainvälisen lajiliiton AIBA:n sääntöjen mukaisesti päättyä vuoden 2020 loppuun ja kaksinkertainen Euroopan mestari oli vahvistanut uransa kirkkaimman tavoitteen siintävän Tokion olympiakullassa kuluvan vuoden elokuussa.


Näyttelijänä uraa luonut Gracias julkaisi levyllisen odotettua suomiräppiä – suomen kielen alastomuus hätkähdytti muusikon: "En ole varmaan ikinä mennyt näin henkilökohtaiseksi"

mtv 07:00 16.05

Uutta musiikkia julkaissut räppäri Gracias eli Deogracias Masomi on yhdistänyt sujuvasti kaksi uraansa.


ISTV: Mira Luoti ja Mariska nousivat stagelle Fame-Genelec LIVE -keikkasarjassa

iltasanomat 18:58 15.05

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. 15.5. esiintymisvuorossa olivat Mira Luoti & Mika Haapasalo ja Mariska & Klaus Suominen.


Suora lähetys juuri nyt: Mira Luoti ja Mariska nousevat stagelle Fame-Genelec LIVE -keikkasarjassa

iltasanomat 18:58 15.05

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. 15.5. esiintymisvuorossa ovat Mira Luoti & Mika Haapasalo ja Mariska & Klaus Suominen.


Mira Luoti ja Mariska nousevat stagelle Fame-Genelec LIVE -keikkasarjassa – katso suorana ISTV:ssä perjantaina 15.5.2020!

iltasanomat 14:45 15.05

ISTV näyttää Fame-Genelec LIVE -keikkojen sarjan Musiikkimuseo Famesta Helsingistä toukokuun jokaisena perjantai-iltana. 15.5. esiintymisvuorossa ovat Mira Luoti & Mika Haapasalo ja Mariska & Klaus Suominen.


Temptation Island Extrassa kuullaan yllätyspaljastuksia: ”Mailaa on ehdottomasti lainattu”

iltalehti 15:13 14.05

Temptation Island Suomen viimeiset iltanuotiot lähestyvät kovaa vauhtia. Temptation Island Suomi on tarjoillut tällä tuotantokaudella hyviä keskusteluita ja odottamattomia käänteitä. Mukana pariskuntina ovat Mattu ja Jape, Mira ja Valto sekä Wallu ja Emilia. Jatkaako yksikään pari yhteistä taivalta? Henri ja Macce kertovat tällä viikolla Temptation Island Suomen jälkeen tulevassa Temptation Island Suomi Extra -jaksossa Miran ja sinkku-Markuksen väleistä. Macce muistelee kuulemansa.


TIS: Mira lähestyy murtumispistettä - itkee yksin huoneessaan: ”Mä oon niin paska”

iltalehti 17:34 13.05

Miraa mietityttää Valton suhtautuminen hänen tekemisiinsä saarella. TIS-pareista Miran ja Valton suhde näytti olevan vankalla pohjalla, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että rento reissu viettelysten saarella ei olekaan ihan läpihuutojuttu. Tämän illan jaksossa Temptation Islandilla käsitellään suuria tunteita, kun sinkku-Markuksen kanssa lähentynyt Mira kamppailee selkeästi tunnontuskiensa kanssa kesken bileiden.


Hot topics