Orlando Bloom yllätti – haluaa lapsia Katy Perryn kanssa

stara 18:00 22.09

Näyttelijä Orlando Bloomilla on kahdeksanvuotias Flynn-niminen poika entisen vaimonsa Miranda


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:00 22.09

Näyttelijä Orlando Bloomilla on kahdeksanvuotias Flynn-niminen poika entisen vaimonsa Miranda


Tällaista purkausta harvemmin kuullaan Valtteri Bottakselta – haukkui Lewis Hamiltonia tylysti tiimiradiossa

iltalehti 11:00 22.09

Lewis Hamiltonin ohitus pilasi nastolalaisen kierroksen. Ehkä koko Singaporen GP:n aika-ajojen puhuttanein tilanne nähtiin viimeisen osion lopussa. Lewis Hamilton ohitti suomalaisen tallikaverinsa viimeisellä nopealla kierroksella niin, että Valtteri Bottaksen kierros meni täysin mönkään.


Raju purkaus: Valtteri Bottas nimitti Lewis Hamiltonia alatyylisellä tavalla

MTV 10:37 22.09

Valtteri Bottas antoi palaa tiimiradioon Mercedes-tallikaverinsa Lewis Hamiltonin tökerön tempun jälkeen Singaporen F1-aika-ajossa.


Big Brother: Onko Helmerillä ja Anulla suhde? – Nukkuivat sylikkäin

iltalehti 10:35 21.09

BB-talolaiset kuumottavat Helmeriä ja Anua suhdekyselyillään. Big Brother -talossa on seurattu tähän asti lähinnä Eeviksen ja Jukan sekstailua, mutta jonkinlaista viritystä näyttäisi olevan myös Helmerin ja Anun välillä. Eilen illalla Milla ja Mira innostuivat kiusaamaan Anua kaksikon läheisestä nukkumisesta. Tupukin osallistui keskusteluun:


Big Brother: Vuoden 2019 MM-jääkiekkoilta vei Miralta estot - twerkkasi alapää paljaana baarissa: ”Mä näen sun sisään”

iltalehti 19:33 20.09

Big Brother -talon asukkaat jakoivat perjantaina päivätehtävän myötä noloimmat hetkensä. Big Brother -talossa on perjantaina oltu taidetunnelmissa. Päivätehtävänä kukin asukas maalasi kuvan elämänsä noloimmasta hetkestä. Kun oli raumalaisen Miran vuoro esittää taideteos ja kertoa tarina sen takaa, asukkaat kuuntelivat tarinointia silmät suurina. Miran taideteos esitti hänen alapäätään.


Big Brother -Mira avautuu elämänsä noloimmasta hetkestä: twerkkasi MM-kultajuhlissa ilman alusvaatteita, kunnes kuuli kaverinsa kauhistuneen huudon

iltasanomat 19:04 20.09

Big Brother -asukkaat pääsivät kertomaan omista noloimmista hetkistään taiteen keinoin.


Kimi Räikkösellä selvät sävelet tiimiradiossa valmentamisen suhteen: ”Kyllä se yleensä on mun homma”

MTV 10:03 20.09

Kimi Räikkönen ei juuri kaipaa kisainsinööriltään apua renkaiden lämpötilojen seurannassa kisojen aikana. Alfa Romeon kuski saa yleensä varikolta apua vain erikoistapauksissa.


Indonesia suunnittelee avioliiton ulkopuolisen seksin kieltämistä

yle 17:52 19.09

Avoliitosta maksimirangaistus olisi puoli vuotta vankeutta, aviorikoksesta vuosi.


BB-Helmeri paljasti omistavansa ökylukaalin Helsingissä - muut tyrmistyivät: ”tommonen kämppähän maksaa jonkun miljoonan” - tältä kodissa näyttää

iltalehti 18:14 16.09

Helmeri kertoi muille BB-talon asukkaille varallisuudestaan. Milla, Mira ja Krisu kyselevät Helmeriltä hänen scoottausurastaan ja menestyksen tuomista eduista. Millaa kiinnostaa erityisesti Helmerin asuminen:


BB-Helmeri paljasti omistavansa ökylukaalin Helsingissä - muut tyrmistyivät: ”tommonen kämppähän maksaa jonkun miljoonan”

iltalehti 18:14 16.09

Helmeri kertoi muille BB-talon asukkaille varallisuudestaan. Milla, Mira ja Krisu kyselevät Helmeriltä hänen scoottausurastaan ja menestyksen tuomista eduista. Millaa kiinnostaa erityisesti Helmerin asuminen:


BB-Jukka ihasteli Millan naisen tuoksua - Eeviksellä kiehahti ja uhkaili heittää laseja seinään: ilta päättyi seksiin

iltalehti 17:54 15.09

BB-talon kolmiodraama syvenee entisestään. Jukka, Eevis, Tarina, Kevin ja Mira pohtivat iltapäivällä makuuhuoneessa, kenet talon asukkaista he valitsisivat seurustelukumppaniksi tai seksisuhteeseen. Jukka ja Eevis, jonka kanssa Jukka on harrastanut BB-talossa tiuhaan seksiä, joutuivat nimeämään jonkin muun henkilön kuin toisensa. Eevis toteaa, että hän ottaisi Kimmon, jos hän ei voisi valita Jukkaa.


Länsi-Norjan vuorille rysähti 40-senttinen lumipeite – useita teitä poikki

iltasanomat 16:05 15.09

Lumiraja sijaitsee 900-1200 metrin korkeudessa.


Big Brother: Villen sanat saivat Miran itkemään - hellä hetki kahdestaan käytävällä

iltalehti 13:10 15.09

Häätöuhan alla ovat Ville, Mira ja Timo. Viikko sitten kotiin lähti Emma. Big Brother -talosta häädetään joku kotiin illalla. Talon asukkaat odottavat häätöpäätöstä jännittyneinä. Ville on valmistautunut häätöäänestykseen pyytämällä kämppiksiään vuorotellen keskustelemaan kanssaan. Mies on tuonut uskontoaan esille moneen otteeseen. Myös monet keskusteluhetket päättyvät rukoukseen. Ville vei Miran keskustelemaan kanssaan käytävälle.


Mira Luoti laulaa on-off-suhteensa auki uutuuslevyllä – purkaa miehen rajua alkoholinkäyttöä: ”Oksennatko vessaan vai eteiseen?”

iltalehti 12:05 13.09

Kakkosalbumin julkaiseva Mira Luoti paljastaa, että suhde Happoradion kitaristin Mika Haapasalon kanssa voi tällä hetkellä hyvin. Mitä mä sanoin, mä tiesin, että sä oot kännissä, eikä kukaan mitään vittu sille voi. - - Oksennatko vessaan vai eteiseen? Kenties kehtaat kusta lastenhuoneeseen. Mun pää sulaa, keittää yli, en voi ymmärtää. Mira Luoti julkaisee perjantaina toisen sooloalbuminsa Haureuden valtatiel, jossa käydään läpi muun muassa parisuhdetta, uusperheen ongelmia ja läheisen alkoholiongelmia.


Kuka äänesti ja ketä? BB-talossa nimettiin toiseen häätöäänestykseen päätyvät asukkaat – Onko Anun perustelu illan erikoisin?

iltasanomat 19:28 12.09

Häätöuhan alle joutuivat tällä viikolla Timo, Mira ja Ville.


Big Brother: Häätöäänestykseen kaksi uutta nimeä - viime viikon äänirohmulle Tarinalle vain muutama ääni

iltalehti 17:56 12.09

Big Brotherin tämän viikon häätöäänestykseen nimettiin Mira, Timo ja Ville. Big Brother -talon asukkaat nimesivät keskuudestaan kolme kilpailijaa ensi sunnuntain häätöäänestykseen. Eniten ääniä saivat Mira, Timo ja Ville, eli joku heistä jättää BB-talon sunnuntaina.


Meri­voimien virka­rikosepäily siirtyy syyte­harkintaan – epäily esti nimityksen Merivoimien komentajaksi

iltasanomat 10:54 12.09

Lippueamiraalia epäillään neljästä virkavelvollisuuden rikkomisesta.


Kirosanat sinkoilivat! Kimi Räikkösen epäuskoinen hämmästys Monzan tiimiradiokoosteen helmi – Sebastian Vettel sai kuulla kunniansa

MTV 13:58 11.09

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen oli vedossa tiimiradiokeskusteluissa Italian GP -viikonlopun aikana Monzassa. 


Huokaus tiimiradiossa kertoi kaiken Valtteri Bottaksen tilanteesta – IL:n asiantuntijakin ihmettelee suomalaista: ”Miksi ei annettu kaikkea?”

iltalehti 06:19 09.09

Valtteri Bottas kavensi Lewis Hamiltonin MM-pistejohtoa ensimmäisen kerran kesäkuun lopun jälkeen. Valtteri Bottakselle oli tarjolla kisan voitto. Hän ei kuitenkaan sitä ottanut. – Silloin kun pitäisi tulla sitä terävintä puristusta ja näyttää älyttömän kova halu voittaa, se jää uupumaan. Valtterilla oli tuoreempi rengas loppuvaiheessa, mutta hän jäi kuitenkin siihen takaa-ajajan asemaan, eikä ottanut riskejä, Jyrki Järvilehto analysoi.


Hamiltonin ikävää huumeissa kuljettanut Kausiennakko Erik päreensä tallin taktiikan yritti pysyä

Hot topics