Kaksi venäläisnyrkkeilijää kärysi dopingista - eivät välittäneet kilpailukiellosta vaan jatkoivat ottelemista

iltalehti 22:45 19.10

Nyrkkeilijät saivat uudet rangaistukset. Kaksi venäläistä nyrkkeilijää, Islam Dashajev ja Alena Tokartshuk, jäivät viime kesänä kiinni kilpailemisesta kilpailukiellon aikana. Molemmat kärsivät dopingpannaa, josta he vähät välittivät. He olivat osallistuneet huipputason turnauksiin kiellon aikana. Dashajev sai alun perin neljän vuoden pannan vuonna 2017, kun hän oli muun muassa kieltäytynyt dopingtestistä.


EU-lähde Ylelle: Britannialta lykkäyskirje vielä lauantain aikana – Tusk vahvisti saaneensa kirjeen ennen aikarajan umpeutumista

yle 22:42 19.10

Britannian pääministeri Boris Johnson on luvannut lähettää EU-eroa koskevan lykkäyskirjeen vielä lauantain aikana.


Tarkista lotto-onnesi: tällä viikolla paljon pieniä voittoja

iltasanomat 22:23 19.10

Tällä viikolla 1,2 miljoonan euron täyspottia ei voitettu, joten pääpotti jatkaa kasvamistaan.


Brian O’Neill harmitteli Jokerien sulamista: “Emme voi pelata noin löysästi”

jatkoaika.com 20:51 19.10

Torpedo Nizhni Novgorod suoritti Hartwall Arenalla komean ryöstöretken. Loppuhetkien kiri laittoi myös Brian O’Neillin mielen matalaksi, vaikka hyökkääjän henkilökohtaiset onnistumiset saivat myös tänään jatkoa.


Syöpää sairastava Janita Lukkarinen kertoo avoimesti voinnistaan: "Hoitajakin huolestui nähdessään, kuinka tärisin"

mtv 18:40 19.10

Tosi-tv-ohjelmista tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen käy parhaillaan läpi sädehoitoja.


Uudet ideat kananmunan valmistamiseen – kokeile näitä jo tänään

stara 17:20 19.10

Nykysuositusten mukaan kananmunia kannattaa syödä keltuaisineen, eivätkä ne lisää sydän-


Maisa Torpan keilausvideo ex-rakas Jari-Matti Latvalan kanssa hämmentää – mistä oikein on kyse?

iltalehti 17:05 19.10

Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan keilausilta on herättänyt runsaasti keskustelua. Iltalehti kertoi eilen perjantaina, miten vain neljä päivää aiemmin eronsa vahvistaneet Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala olivat keilaamassa kahden muun henkilön kanssa. Näistä keilauskavereista toinen on mitä ilmeisimmin Torpan ystävä, ja hän kuvasi keilausta Bowlerissa ja nelikon kippistelyä. Torppa puolestaan jakoi kaverinsa videot sekä kuvasi keilauskenkiään ja Turun linnaa.


Unelmamaaleilla kohti mestaruutta! Kuopio valmistautuu kultajuhlaan

MTV 16:31 19.10

Kuopion Palloseura tarrasi Veikkausliigan mestaruuteen heti toisen puoliajan alussa FC Interiä vastaan lauantaina sarjan päätöskierroksella Turussa.


Rakastettu Arja Saijonmaa, 74, palaa lavoille – Pariisissa asuva laulaja paljastaa nyt, miksi on vältellyt Suomessa esiintymistä

iltasanomat 15:32 19.10

Kansainvälisen uran luonut Arja Saijonmaa, 74, pitää yhä lämpimänä yleisöjään ”kolmessa, neljässä maassa”. Nyt hän palaa Suomeen laulamaan – ja jännittää, vieläkö Ystävän laulun tulkitsija muistetaan.


IL seuraa: Nyt on mestaruuden makua! KuPS teki kaksi uskomatonta maalia, Inter otti punaisen kortin – Veikkausliiga huipentuu juuri nyt

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille saapui ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Veikkausliiga huipentuu Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS saapui kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvitsee voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


IL seuraa: Nyt on mestaruuden makua! KuPS teki kaksi uskomatonta maalia – Inter on pulassa Veikkausliigan huipennuksessa

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille saapui ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Veikkausliiga huipentuu tänään Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS on saapunut kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvitsee voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


IL seuraa: Nyt on mestaruuden makua! KuPS teki fantastisen maalin, Inter on selkä seinää vasten Veikkausliigan huipennuksessa

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille saapui ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Veikkausliiga huipentuu tänään Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS on saapunut kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvitsee voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


IL seuraa: Tulikuuma trilleri Turussa! KuPS-kapteeni jysäytti ylärimaan, Inter taistelee yhä Veikkausliigan voitosta

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille saapui ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Veikkausliiga huipentuu tänään Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS on saapunut kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvitsee voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


IL seuraa: Huima startti! KuPS-kapteeni jysäytti heti ylärimaan, Moisander pelasti Interin – ennätysyleisö todistaa Veikkausliigan mestaruustaistoa

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille on saapumassa ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Veikkausliiga huipentuu tänään Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS on saapunut kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvitsee voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


IL seuraa: Ennätysyleisö saapuu Kupittaalle Veikkausliigan mestaruustaistoon – kuopiolaisten fanipäädyssä savusi jo ennen ottelua

iltalehti 15:01 19.10

Kupittaan Veritas-stadionille on saapumassa ennätysyleisö, yli 9 300 maksanutta katsojaa. Tunnelma yltyy asteittain. Veikkausliiga huipentuu tänään Kupittaan Veritas-stadionilla, kun sarjakärki KuPS on saapunut kakkosena sarjassa olevan Interin luokse. Asetelmat ovat kutkuttavat ja ainutlaatuiset. Inter tarvii voiton Suomen mestaruuteen, KuPS varmistaa omansa tasapelilläkin.


Tulva kultakaivoksella tappoi ainakin 15 Siperiassa – Murtunut pato oli rakennettu "joka ikisen säännön" vastaisesti

yle 14:48 19.10

Toistakymmentä ihmistä on kateissa onnettomuuden jäljiltä.


Poliisi epäilee: Mies usutti taistelukoiran villakoiran kimppuun Järvenpäässä

iltasanomat 12:18 19.10

Poliisi julkaisi koiranomistajan tuntomerkit.


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Aikakoneen Sani löi kovat väitteet pöytään käräjillä Porissa: yhtiökumppani kaappasi kotisivut ja sabotoi

iltalehti 12:09 19.10

Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Jalkapallolegenda pyysi jalkojen amputoimista, meni lääkärin pakeille – "Tämä ei ollut enää elämää"

MTV 11:31 19.10

Argentiinalainen jalkapallolegenda Gabriel Batistuta, 50, on kärsinyt uransa jälkeen rajuista jalkakivuista. Batistuta kertoo itkeneensä tuskasta ja pyytäneen jopa jalkojensa amputoimista.


auttanut Ässiä Kajaanissa Neliöitä maaleitta, mutta suomalaisen ohi! KuPS otti seurasi Teemu tapahtuu, jos

Hot topics