Pörssiyhtiöiden hyvä tulosvire jatkuu – yhtiöiden erot korostuvat MTV 09:21 12.08

S-Pankin pörssimittarin perusteella vuoden toinen neljännes oli jo seitsemäs peräkkäinen vuosineljännes, jolloin suomalaisten pörssiyhtiöiden liikevaihdot kasvoivat kokonaisuutena laskien.


Raakel Lignellin kolumni: Tämän kesän tulen muistamaan – projektit jäivät, mutta olen läheisten läsnäolon rikastama MTV 11:15 04.08

Kun on viettänyt kuusi viikkoa mökillä mittarin ollessa trooppisissa lukemissa yötä päivää, on arki kaikonnut kauas ja helteen sulattamat aivot ilmeisen pehmeät, kirjoittaa MTV Uutisten kolumnisti Raakel Lignell.


Näillä eväillä poikkeussäitä uhmaamaan – hevoset sietävät hellettä koiria paremmin iltasanomat 20:13 24.07

Kuinka kuninkuusravien päätähdet selviävät kaksipäiväisestä savotastaan lämpömittarin hipoessa viikonloppuna 30 astetta? Ravialan ammattilaiselta irtoavat neuvot kylmän viileästi.


Kesän lämpöennätys uusiksi: Utsjoella elohopea nousi 30,3 asteeseen MTV 20:17 12.07

Suomen kuluvan kesän uusi lämpöennätys mitattiin torstaina maan pohjoisimmassa kunnassa. Mittarin elohopea kipusi 30,3 asteeseen Utsjoen Kevolla.


Etelässä nautitaan edelleen lämmöstä, pohjoisessa kylmenee iltalehti 05:01 23.05

Forecan sääennusteen mukaan etelässä saadaan vielä tänäänkin nauttia auringon lämmöstä. Eteläisessä Suomessa mittarin lämpötilat kipuavat päivän aikana yli kahdenkymmenen. Sen sijaan pohjoisessa lämpötilat kylmenevät eivätkä pääse edes lähelle kahtakymmentä astetta.


Tre Kronor kasasi aivan järkyttävän kovan MM-joukkueen - peräti neljä uutta NHL-pelaajaa mukaan, ennätys murskaksi! iltalehti 12:03 12.05

Ruotsilla on nyt virallisesti kasassa kaikkien aikojen MM-joukkue, ainakin mikäli mittarina käytetään NHL-pelaajien määrää. Viime yönä Euroopan aikaa varmistui todellinen jättipotti, kun peräti kolme Nashville Predatorsin ruotsalaispeluria saapuu Tre Kronor -vahvistuksiksi. Predators tiedotti, että Viktor Arvidsson, Filip Forsberg ja Mattias Ekholm saapuvat Tanskaan. Myös Pittsburgh Penguinsin Patric Hörnqvist on Expressenin mukaan matkalla kisoihin, mutta ei vielä liity joukkueeseen perhesyistä. Hörnqvistin vastasyntynyt lapsi nimittäin matkustaa mukana ja vauvan passia odotellaan vielä valmistuvaksi.


Seksuaaliterapeutti paljasti: ”Pariskuntien kuusi yleisintä seksifantasiaa” stara 19:30 03.05

Seksuaaliset fantasiat voivat toimia pariskuntien kipinämittarin lisääjinä tai omatoimisen romantiikan


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 03.05

Seksuaaliset fantasiat voivat toimia pariskuntien kipinämittarin lisääjinä tai omatoimisen romantiikan


Tätä on Volkkari-rakkaus: Markku etsi ja etsi ja lopulta löysi yli 50 vuotta vanhan käyttämättömän nopeusmittarin Kleinbusiinsa MTV 22:33 30.03

Autoista herttaisin saattaa hyvinkin olla kuplavolkkari, ja muutkin kuplan aikaiset volkkarimallit. Kupla onkin ehkä juuri se automalli, josta useimmilla aikuisilla suomalaisilla on jokin muisto.


erikoinen kärpässienivertaus koiria ulkoiluttavia ihmisiä” lataa Urheilulehdessä Moon Pohjois-Korea puhemiesvaalin suhde Suomen ex-pääministeriin Suuri mullistus Kaksi Washington Post Yhdysvalloissa Yhdysvalloissa voittoa tavoittelemattomien

Uutiset