Trumpin kommenteille Charlottesvillestä sataa kritiikkiä: "Yököttävää" iltalehti 07:17 16.08

Kriitikkojen mukaan Trump hyväksyy kotimaisen terrorismin. Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin uusimmat kommentit Charlottesvillen tapahtumista ovat herättäneet laajaa kritiikkiä. Trump muun muassa sanoi tiistaina New Yorkissa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, että Charlottesvillen tapahtumat olivat molempien osapuolten syytä. Hänen mukaansa kaikissa tarinoissa on aina kaksi puolta. -  Ryhmä yhdellä puolella oli paha ja ryhmä toisella puolella oli myös hyvin väkivaltainen. Kukaan ei halua sanoa sitä, mutta minä sanon sen nyt, Trump totesi CNN:n mukaan.


Trump otti kantaa Charlottesvillen tapahtumiin - Puolusti myös Steve Bannonia iltalehti 00:41 16.08

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin mukaan Charlottesvillen tapahtumat olivat molempien osapuolten syytä. New Yorkissa toimittajille asiaa kommentoineen presidentin mukaan kaikissa tarinoissa on aina kaksi puolta. Washington Postin mukaan Donald Trump myös puolusti ihmisiä, jotka halusivat osoittaa mieltään kenraali Robert E. Leen patsaan poistamista vastaan.


Hienot kaaret sinetöitiin yliastutuiksi -  olisivat olleet voittotuloksia iltalehti 19:19 07.08

Yhdysvaltalaiset ennakkosuosikit Ryan Crouser ja Joe Kovacs työnsivät Lontoon MM-kisojen kuulafinaalin pisimmät kaaret sunnuntaina. Molempien 22-metriset kuitenkin hylättiin. Crouserin yliastuttu työntö oli 22,31 metriä ja Kovacsin 22,13 metriä. Hylätyt suoritukset mitattiin, koska molemmat protestoivat lippumiehen päätöstä.


Sopimusstressi raastaa niskassa - Valtteri Bottakselta perisuomalainen kuitti: "Puhelin ei toimi saunassa" iltalehti 21:17 30.07

Molempien suomalaiskuskien tulevaisuus formula ykkösissä on vielä hämärän peitossa. Ratkaisuja Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen ensi kaudesta saatetaan nähdä MM-sarjan neljän viikon mittaisen kesätauon aikana. Räikkösen jatkosta on spekuloitu jälleen läpi vuoden. Italialainen tv-kanava Sky uutisoi lauantaina, että Ferrari olisi tekemässä molempien kuskiensa kanssa jatkosopimuksen.


Päivän veto- ja vakiovihje: New York CFC riistää MLS:n kärkisijan itselleen iltalehti 13:37 30.07

MLS:n viikonloppuinen ottelukierros päättyy Torontoon, jossa sarjan piikkipaikkaa pitävä isäntäjoukkue kohtaa niin ikään loistavia otteita esittäneen New York Cityn. Molempien joukkueiden lähtökohdat kauteen olivat hyvät ja mestaruutta voitiin pitää sesongin päätavoitteena. Tavoitteet ovat yhä hyvin elossa, sillä New York City on vain kolme pisteen päässä sarjaa johtavasta Torontosta. Kotijoukkue Toronto ei ole pelillisesti ollut aivan niin hyvä kuin sarjataulukko antaa olettaa, ja pisteitä on otettu toisinaan suurellakin onnella. Joukkue on iskenyt pelitapahtumiin nähden noin viisi maalia liikaa, kun taas omissa on soinut suunnilleen saman verran liian vähän.


Venäläisasiantuntija uhoaa: Venäjä ja Kiina vastaavat sotaharjoituksella lännen poliittiseen painostukseen iltalehti 17:36 20.07

Asiantuntija korostaa Venäjän ja Kiinan tiivistä yhteistyötä Eurooppaa ja Yhdysvaltoja vastaan. Venäjä ja Kiina järjestävät ensi viikolla valtavan sotaharjoituksen Itämerellä. Venäjän puolustusministeriön mukaan 21.-28. heinäkuuta pidettävään harjoitukseen osallistuu noin kymmenen venäläistä alusta sekä kymmenkunta lentokonetta ja helikopteria molempien maiden laivastoista. Kiinasta on parhaillaan matkalla harjoituksiin myös kolme sotalaivaa - Jing Zhou, Chang Chun ja Chao Hu. Varsinainen harjoitusosuus on maanantaista torstaihin.


USA:n poliisin ampuman Justinen perhe vaatii vastauksia - molempien poliisien vartalokamerat pois päältä iltalehti 21:15 18.07

Poliisin ampuman australialaisnaisen perhe syyttää Yhdysvaltojen viranomaisia siitä, ettei heille ole kerrottu mitään tapahtumien kulusta. Yhdysvalloissa poliisin ampuman australialaisnaisen perhe syyttää Yhdysvaltojen viranomaisia siitä, ettei heille ole kerrottu mitään tapahtumien kulusta. Justine Damond kuoli lauantai-iltana Minnesotassa sijaitsevassa Minneapolisissa poliisin ampumana. Damond oli itse soittanut poliisit paikalle epäiltyään, että jotakuta käytetään seksuaalisesti hyväksi hänen kotinsa lähellä.


Poliisin ampuman australialaisnaisen perhe vaatii vastauksia - molempien poliisien vartalokamerat pois päältä iltalehti 20:00 18.07

Yhdysvalloissa poliisin ampuman australialaisnaisen perhe syyttää Yhdysvaltojen viranomaisia siitä, ettei heille ole kerrottu mitään tapahtumien kulusta. Yhdysvalloissa poliisin ampuman australialaisnaisen perhe syyttää Yhdysvaltojen viranomaisia siitä, ettei heille ole kerrottu mitään tapahtumien kulusta. Justine Damond kuoli lauantai-iltana Minnesotassa sijaitsevassa Minneapolisissa poliisin ampumana. Damond oli itse soittanut poliisit paikalle epäiltyään, että jotakuta käytetään seksuaalisesti hyväksi hänen kotinsa lähellä.


Brexit-neuvottelut vakavoituvat - erosta neuvotellaan tällä viikolla Brysselissä iltalehti 11:57 17.07

Neuvotteluiden on määrä päättyä jo torstaina. Brexit-neuvotteluiden odotetaan vakavoituvan tällä viikolla, kun Britannia ja EU käyvät Brysselissä ensimmäisen täyden neuvotteluviikon. Molempien puolten pääneuvottelijat Britannian David Davis ja EU:n Michel Barnier aloittivat aamulla neuvottelut EU-korttelissa.


Upporikas Floyd Mayweather ei pysty maksamaan verojaan - mahtailee silti valtavilla setelinipuilla iltalehti 20:11 10.07

Nyrkkeilijä Floyd Mayweather valmistautuu kohuttuun otteluun, jossa hän kohtaa vapaaottelija Conor McGregorin. Odotettu matsi lihottaa molempien miesten lompakkoja hurjasti. Sekä Mayweather että McGregor tienaavat ottelusta tietojen mukaan yli 100 miljoonaa dollaria. Mayweatherille rahat tulevat tarpeeseen - ainakin hän väittää niin. Yhdysvaltalainen ESPN kertoo, että Mayweatherilla on maksamattomia veroja rästissä vuodelta 2015.


FIA-pomo Jean Todt avasi vihdoin suunsa skandaalipäätöksen jälkeen - uhkaa nyt Vetteliä raskaalla rangaistuksella iltalehti 09:05 09.07

Ferrarissa marinoitu ranskalaispomo totesi Autosport-lehdelle, että Sebastian Vettel saa ankaran sanktion, jos syyllistyy Bakun kaltaiseen sikailuun vielä uudelleen. Vettel törmäsi Azerbaidzhanin GP:ssä tahallaan päin Mercedeksen Lewis Hamiltonia ja vaaransi tämän kisan lisäksi jopa molempien kuljettajien terveyden. Saksalainen sai kisan aikana 10 sekunnin varikollepysähtymisrangaistuksen. Yleisen mielipiteen mukaan rangaistus ei ollut riittävä, vaan Vettel olisi pitänyt diskata koko GP:stä.


Putin ja Trump selvästi hyvällä tuulella juuri ennen tapaamista - hymyilyä ja kohteliaisuuksia iltalehti 18:35 07.07

Vladimir Putinin ja Donald Trumpin tapaaminen alkoi myönteisesti, sillä presidentit hymyilivät toisilleen ja kameroille jatkuvasti sekä kättelivät toisiaan useaan otteeseen. Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tapaaminen ei ollut lainkaan niin viileä kuin siitä ennustettiin. Presidentit hymyilivät toisilleen jatkuvasti ja latelivat kohteliaisuuksia koko alkutapaamisen ajan. Jos alkua vertaa torstaiseen Trumpin ja Saksan liittokanslerin Angela Merkelin tapaamiseen, ero on silminnähden pistävä. Merkelin kanssa elekielessä oli pidättyväisyyttä molempien osapuolten osalta.


Sopimus tuli: Pricen jättisopimus herättää keskustelua jatkoaika.com 18:00 04.07

Carey Price solmi kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Montreal Canadiensin kanssa. Jo kymmenen kautta Montrealissa pelannut Price kuittaa sopimuksesta huimat 84 miljoonaa dollaria. Tekikö GM Marc Bergevin oikean ratkaisun kiinnittäessään Pricen Montrealin maalinsuulle vuoteen 2026 asti? Jatkoajan sopimusanalyysi puntaroi jatkosopimuksen molempien osapuolten kannalta.


Sopimus tuli: Huippukaudella kova palkankorotus – Schultzin odotusarvo myös kovaan nousuun jatkoaika.com 08:00 04.07

Justin Schultz solmi Pittsburgh Penguinsin kanssa kolmen vuoden sopimuksen viiden ja puolen miljoonan dollarin keskimääräisellä vuosiansiolla. Jatkoajan sopimusanalyysi puntaroi jatkosopimuksen molempien osapuolten kannalta.


Ainakin 14 kuoli bussiturmassa Venäjällä iltalehti 16:35 02.07

Ainakin 14 ihmistä kuoli bussionnettomuudessa Venäjällä varhain sunnuntaina. urma tapahtui, kun kaukoliikenteen bussi törmäsi rekka-autoon Tatarstanissa. Bussi oli matkalla Samaran alueelta Udmurtiaan. Poliisin mukaan bussin kuljettaja oli mahdollisesti sokaistunut vastaantulevan liikenteen ajovaloista. Bussi kaatui törmäyksessä kyljelleen ja syttyi tuleen. Sisäministeriön mukaan molempien ajoneuvojen kuljettajat pidätetään.


Ainakin 13 kuoli ja 20 loukkaantui bussiturmassa Venäjällä iltalehti 11:31 02.07

Surmansa saaneista kaksi oli lapsia. Ainakin 13 ihmistä kuoli bussionnettomuudessa Venäjällä varhain sunnuntaina. Turma tapahtui, kun kaukoliikenteen bussi törmäsi rekka-autoon Tatarstanissa. Bussi oli matkalla Samaran alueelta Udmurtiaan. Poliisin mukaan bussin kuljettaja oli mahdollisesti sokaistunut vastaantulevan liikenteen ajovaloista. Bussi kaatui törmäyksessä kyljelleen ja syttyi tuleen. Sisäministeriön mukaan molempien ajoneuvojen kuljettajat pidätetään.


SJK:lla mahdollisuus yllätykseen islantilaisvastustajan vieraana – molempien kausi alkanut takellellen iltasanomat 14:21 29.06

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtaa Euroopan liigan avauskierroksella islantilaisen KR Reykjavikin. Seinäjokiset lähtevät otteluparin avausotteluun allaan voittoisa kenraaliottelu.


Kaupat tuli: Eberle ja Strome uusiin maisemiin piristysruiskeen toivossa jatkoaika.com 13:00 28.06

Edmonton Oilers kauppasi Jordan Eberlen New York Islandersiin, joka antoi vaihdossa Ryan Stromen. Jatkoajan NHL-toimituksen Jani Maarala sekä Simo Järvinen analysoivat kaupan molempien osapuolten osalta.


Analyysi: Blues maksoi Schennistä ylihintaa ? Flyers sai arvokkaita varausoikeuksia jatkoaika.com 18:12 27.06

St. Louis Blues hankki Brayden Schennin vaihdossa Jori Lehterään ja kahteen ykköskierroksen varausoikeuteen. Jatkoajan NHL-toimitus analysoi kaupan molempien joukkueiden näkökulmasta.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Lahdessa jälleen tasaista ja tapahtumaköyhää iltalehti 09:36 27.06

Veikkausliigan alkukauden tylsimmiksi joukkueiksi tituleeratut FC Lahti ja Helsingin IFK mittelevät tänä iltana paremmuudestaan Lahden hiihtostadionilla. Lahden peleissä on tullut sarjan vähiten maaleja ja IFK:n peleissä toiseksi vähiten. Joukkueet ovat pelanneet myös sarjan eniten tasapelejä ja Lahden peleistä peräti 62% on päättynyt tasatulokseen. Molempien joukkueiden suurin ongelma on laadukkaan 10-paikan pelaajan puute ja tämä näkyy suoraan maalipaikkojen laadussa. FC Lahdella on ollut koko sarjan vähiten huippupaikkoja ja Kuhnureiden lisäksi vain sarjan heittopussi JJK on päässyt vaarallisille maalipaikoille helsinkiläisiä harvemmin. Lahden pelit etenkin kotikentällään ovat olleet todella tapahtumaköyhiä.


Uutiset