Lauantain ukkoset jäivät vaisuiksi – sunnuntaina suuressa osassa maata poutaa iltasanomat 21:40 19.08

Ilmatieteen laitos varoitti lauantaina rajusta ukonilmasta ja rankkasateista monin paikoin eteläisessä Suomessa.


Ilmatieteen laitos varoittaa rajuilmasta: ”Sateita, ukkosta ja voimakkaita tuulia” iltasanomat 16:58 19.08

Ilmatieteen laitos varoittaa rajusta ukonilmasta ja rankkasateista iltapäivällä ja illalla monin paikoin eteläisessä Suomessa.


SuperMoniveto: Betis ja Toulouse nollat tauluun! iltasanomat 16:54 19.08


Moniveto: Ei murskavoittoja! iltasanomat 16:21 19.08

Suosikit ovat sunnuntain pesismonarissa alustavasti ylipelattuja.


Moniveto: Verona tuo vaurautta! iltasanomat 15:36 19.08

Lauantai-illan eurofutismonariin haetaan sarjanousijan pikkuyllätystä.


Mikko Koivu julkaisi koskettavan kirjeen Turun tragediasta - osoitti kiitollisuuttaan poliiseille iltalehti 14:59 19.08

Minnesota Wild on julkaissut Mikko Koivun kirjoittaman kirjeen Turussa sattuneesta puukotuksesta. - Perjantain tapahtumat Turussa olivat sokeeraavia; tämä on minun kotini ja rakastan tätä yhteisöä niin paljon. Ajatukseni ovat Turussa ja Suomessa asuvien luona. Eniten ajattelen sitä ihmistä, joka kuoli ja niitä, jotka loukkaantuivat. Lähetän tukeni heidän perheilleen ja ystävilleen, Koivu kirjoittaa Twitterissä julkaistussa kirjeessä. - Olen uskomattoman kiitollinen voidessani sanoa, että minun vaimoni ja lapseni sekä meidän perheet ja läheiset ovat turvassa. Olemme myös muiden suomalaisten tapaan erittäin kiitollisia poliisin ja ensiapuhenkilökunnan ripeästä toiminnasta.


Mikko Koivu kirjoitti koskettavan kirjeen Turun tragediasta - "Rakastan tätä yhteisöä niin paljon" iltalehti 14:59 19.08

Minnesota Wild on julkaissut Mikko Koivun kirjoittaman kirjeen Turussa sattuneesta puukotuksesta. - Perjantain tapahtumat Turussa olivat sokeeraavia; tämä on minun kotini ja rakastan tätä yhteisöä niin paljon. Ajatukseni ovat Turussa ja Suomessa asuvien luona. Eniten ajattelen sitä ihmistä, joka kuoli ja niitä, jotka loukkaantuivat. Lähetän tukeni heidän perheilleen ja ystävilleen, Koivu kirjoittaa Twitterissä julkaistussa kirjeessä. - Olen uskomattoman kiitollinen voidessani sanoa, että minun vaimoni ja lapseni sekä meidän perheet ja läheiset ovat turvassa. Olemme myös muiden suomalaisten tapaan erittäin kiitollisia poliisin ja ensiapuhenkilökunnan ripeästä toiminnasta.


Näkökulma: Turun puukotuksen tärkeä opetus - hyvät ihmiset eivät lannistu pahan edessä iltalehti 11:11 19.08

Vaikka Turussa kuoli eilen kaksi ihmistä, ihmisten auttavaisuus osoitti, ettei viha lannista meitä jatkossakaan, kirjoittaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. Lauantaina Suomi heräsi aamuun, jota moni on pelännyt pitkään. Kun järkyttävät väkivallanteot ovat tulleet askel askeleelta lähemmäs Pohjolaan, monien mieliin on hiipinyt yksi kysymys: milloin tämä kaikki tapahtuu Suomessa?


Jokerit hankki Ruotsin MM-kisapelaajan - "Erinomainen lisä hyökkäykseemme" iltalehti 10:32 19.08

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Jokerit on vahvistanut hyökkäystään ruotsalaisella John Normanilla. - Norman on monipuolinen, luisteluvoimainen ja työteliäs joukkuepelaaja, joka on kahdella viime kaudella pelannut myös Ruotsin maajoukkueessa. Hän on erinomainen lisä hyökkäykseemme, Jokerien GM Jari Kurri sanoi tiedotteessa. Kaudella 2012-13 Kärppiä kotimaan liigassa edustanut Norman, 26, kiekkoili viime sesongilla KHL:ssä Torpedo Nizhni Novgorodin paidassa. 50 runkosarjaottelussa ruotsalainen tehtaili pisteet 7+8=15. Pudotuspeleissä Normanin lavasta syntyi kaksi maalia ja yksi maalisyöttö.


John Norman Jokereiden hyökkäyskalustoon - "Monipuolinen ja työteliäs joukkuepelaaja" jatkoaika.com 10:31 19.08

Jokerit on tehnyt yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä John Normanin kanssa.


Raju ukonilma ja rankkasateet uhkaavat eteläistä Suomea iltalehti 09:35 19.08

Ilmatieteen laitos varoittaa rajusta ukonilmasta ja rankkasateista iltapäivällä ja illalla monin paikoin eteläisessä Suomessa. Ukkos- ja sadevaroitukset koskevat Päijät-Hämettä, Kymenlaaksoa, Etelä- ja Pohjois-Karjalaa sekä Etelä-Savoa. Lisäksi rajusta ukonilmasta varoitetaan Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja Suomenlahdella. Ukkoskuurojen yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia. Länsirannikolla Varsinais-Suomesta Pohjoismaalle varoitetaan voimakkaasta lounaistuulesta iltapäivästä alkaen.


Näkökulma: Steve Bannonin mukaan Trumpin presidenttiys ohi - ketä vastaan hän aikoo nyt sotia? iltalehti 07:52 19.08

Viime päivinä myös moni poliitikko ja yritysjohtaja on ottanut etäisyyttä Trumpiin tämän viimeaikaisten rasistisiksi tulkittujen lausuntojen johdosta, kirjoittaa Markus Tiittula. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin päästrategi Steve Bannon jätti Valkoisen talon perjantaina. Epäselvää on, saiko Bannon potkut vai lähtikö hän vapaasta tahdostaan. Jyrkän nationalistisesta ideologiastaan tunnettu Bannon palasi johtamaan Breitbart-uutissivustoaan taistelutahtoa uhkuen ja vannoi ajavansa samoja asioita kuin ennenkin.


Suomen ensimmäinen saamelaisten Pride-kulkue marssitaan lauantaina – ”Tiedän, millaista on vihata itseään” iltasanomat 02:28 19.08

Aktivisti sanoo saamelaisten Pride-tapahtumaa tarvittavan erityisesti siksi, että saamelaiset hyväksyisivät oman kulttuurinsa moninaisuuden.


Kilpailukielto ei pysäyttänyt yleisurheilijaa - tienaa ensi kaudella miljoonia Yhdysvaltojen huippuliigassa iltalehti 12:16 18.08

Pituushyppääjä Marquise Goodwin on saanut Yhdysvaltojen antidopingtoimikunnalta (Usada) yhden vuoden kilpailukiellon. Goodwin ei ole antanut positiivista dopingnäytettä, mutta hän sai kilpailukieltoa sääntörikkeestä. 26-vuotias monilahjakkuus ilmoitti yli vuosi sitten, että hän keskittyy jatkossa amerikkalaiseen jalkapalloon. Niinpä hän ei enää ilmoittanut Usada:lle olinpaikkaansa dopingtestejä varten.


Moniveto: Jese, laita maali tai pari – Stoken voitolla tehtäisiin rahaa iltasanomat 11:49 18.08

Stoken venymisten lisäksi on Valioliigan kierrokselle tarjolla peli-ideaksi toinenkin makupala...


15 pahinta virhettä, joita kesätyöntekijät ovat tehneet - pomot ja kollegat kertovat iltalehti 10:01 18.08

Moni kesätyöntekijä syyllistyy virheisiin, jotka saavat esimiehet ja työkaverit hermostumaan. Business Insiderin Rachel Gillet kysyi kollegoiltaan, jotka olivat johtaneet kesätyöntekijöitä tai muuten työskennelleet heidän kanssaan, mitkä olivat heidän pahimpia virheitään. Gillet lupaa, että tarinat eivät tuota pettymystä. Tässä niistä joitakin:


Nämä asiat tiedetään Barcelonan terrori-iskusta: uhrien joukossa 24 maan kansalaisia, yöllä myös toinen terroriteko iltasanomat 07:35 18.08

Espanjan Barcelonassa torstaina alkuillasta tapahtunut terroriteko järkyttää jälleen maailmalla. Myös perjantaiaamuyöllä tapahtui toinen isku. Moni kysymys on yhä avoin.


Kuinka moni suomalainen on kokeillut kannabista? – Tämä ja muita kysymyksiä tänään Uutisgurussa hs 06:00 18.08


Game of Thrones -sarjan varjopuoli: hylätyt huskyt, joiden määrä on monin­kertaistunut – sarjan näyttelijä vetoaa faneihin eläinsuojelu­järjestön kanssa hs 20:39 17.08


Ministeri Risikko kommentoi Barcelonan terrori-iskua: "Todella vakava ja jälleen järkyttävä tilanne" iltalehti 19:55 17.08

Sisäministeri Paula Risikko (kok) on järkyttynyt Barcelonen terrori-iskusta. Sisäministeri Paula Risikko (kok) odottaa parhaillaan lisätietoa Barcelonan terrori-iskusta. - Todella vakava ja jälleen järkyttävä tilanne. Hyvin moni, joka on käynyt Barcelonassa, tietää, että juuri tuolla alueella ihmiset ovat, Risikko kommentoi Iltalehden haastattelussa.


Uutiset