Venäläisten dopingtestipeukalointiin uusi ase - kohutun kisaviikonlopun näytteet tutkitaan Kölnin laboratoriossa iltalehti 13:35 22.03

Ampumahiihdon Tjumenin maailmancupin yhteydessä otettavat dopingnäytteet hoitaa saksalaisyhtiö. Moni ampumahiihdon tähti huolestui, että venäläiset yrittävät peukaloida dopingnäytteitä viikonloppuna Tjumenin maailmancupissa. Kansainvälinen ampumahiihtoliitto IBU tiedotti torstaina, että se on ratkaissut ongelman.


Kimi Räikkönen paljasti yksityiskohtia paljon puhuttaneesta sosiaalisen median tilistään - ”Se ei tapahtunut painostuksen alla!” iltalehti 12:39 22.03

F1-maailmassa yksi talven 2017-18 kovimmista puheenaiheista oli se, että Ferrarin suomalaisässä Kimi Räikkönen avasi tilin Instagramissa. Joulukuun lopulla julkaistulla videotervehdyksellä alkanut @kimimatiasraikkonen-tilin sosiaalisen median valloitus on ollut tähän saakka nousujohteisen menestyksekäs. Räikkönen on saanut kolmen kuukauden aikana yli 500 000 seuraajaa. Vaikka esimerkiksi juuri Instagram on monille nykyurheilijoille merkittävä työskentelykanava ja tulonlähde, monet ovat pohtineet, mikä sai perinteistä ja sosiaalista mediaa vieroksuneen Räikkösen avaamaan tilin. Satoja miljoonia euroja urallaan tienannut 38-vuotias F1-veteraani ei ole enää varsinaisesti rahan tarpeessa.


Leea Klemola kieltäytyi Louhimiehen roolitarjouksesta - ”Siinä olisi ollut perusteetonta alastomuutta” iltalehti 12:38 22.03

Näyttelijä-ohjaaja Leea Klemolan mukaan hänelle tarjotussa roolissa olisi ollut alastonkohtauksia jokaisessa jaksossa. Näyttelijä-ohjaaja Leea Klemola vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Klemola kertoi, että ohjaaja Aku Louhimies tarjosi hänelle aikanaan roolia Irtiottoja-sarjassa. - Siinä olisi ollut perusteetonta alastomuutta, mitä käytetään näissä maskuliinisen hegemonian tuotteissa, missä naista esitellään alasti vain siksi, että hänellä on rakkautta miehen kanssa. Niissä ei ollut mitään erityistä, ainutlaatuista sisältöä, miksi piti olla alasti.


Vieno rentouttaa suomalaiset parempaan arkeen – uusi verkkopalvelu avattiin stara 11:00 22.03

Hektinen elämä niin työssä kuin vapaa-ajallakin aiheuttaa monille vaikeuksia sekä


Viihdelehti Stara.fi stara 11:00 22.03

Hektinen elämä niin työssä kuin vapaa-ajallakin aiheuttaa monille vaikeuksia sekä


Kokoomus kruunaa tänään värisuoransa? - Supo ja sen valvonta samoihin käsiin iltalehti 09:26 22.03

Valtioneuvoston on tänään määrä päättää, kuka on sisäministeriön seuraava päällikkö. Esityksen uudesta kansliapäälliköstä tekee sisäministeri Kai Mykkänen (kok). Salmella on vahva turvallisuusjohtajan tausta. Hän on entinen supolainen. Salmi tuli Supoon johtotehtäviin jo 2002. Ennen siirtymistään Suojelupoliisiin Salmi toimi silloisen sisäasiainministeri Ville Itälän (kok) erityisavustajana. Supon päällikkönä Salmi oli 2007-2015, mutta tuosta ajasta hän oli virkavapaalla 2011-2015. Salmi nimitettiin 2010 EU:n uuteen ulkosuhdehallintoon kuuluvan tilannekeskuksen (Situation Centre) johtajaksi. Keskuksen tehtävänä on kansainvälisen turvallisuustilanteen seuranta sekä EU:ta koskevien terroriuhkien arviointi. Sillä on myös tiivis yhteys kansallisiin turvallisuusviranomaisiin, kuten esimerkiksi Suojelupoliisiin Suomessa. Salmen piti palata Supon johtoon vuoden 2016 alussa. Monien, kuten sisäministeriön silloisen kansliapäällikön Päivi Nergin, yllätykseksi toisin kävi. Salmi sai EU:sta uuden huippuviran. Hänet nimitettiin joulukuussa 2015 EU:n komission turvallisuusjohtajaksi.


Meikinpoistoliinat vahingoittavat kasvojen ihoa – tässä syy! stara 09:00 22.03

Meikin poistamiseen on olemassa monia tuotteita, joiden avulla kosmetiikka irtoaa


Tältä Netflix olisi näyttänyt 1990-luvulla stara 22:00 21.03

Vuonna 1995 internet oli vielä monille uusi ja hämmästyttävä asia.


Britney Spearsia ei ole tunnistaa uusista kuvista - ”Miksi Kenzo edes halusi hänet mainokseensa?” iltalehti 21:09 21.03

Britney Spears on Kenzo-brändin uusi mainoskasvo. Moni hieraisi silmiään, kun vaatteista ja kosmetiikasta tunnettu Kenzo-merkki julkaisi kuvia uudesta mainoskampanjastaan. Mainoskampanjan keulakasvona nähdään Brtiney Spears. Tosin kuvissa Spears ei näytä lainkaan itseltään vaan kuvia on muokattu rajusti.


Koiramallina toimiminen on kovaa työtä – söpöliini näyttää mallia stara 21:00 21.03

Monilla suloisilla koirilla on mahdollisuus päästä Instagram-julkkikseksi nopeasti, sillä lemmikkisivustot


Näyttelijä poltti silmänsä auringossa: ”Kuin lasinsirpaleita silmissä” stara 17:00 21.03

Amerikkalainen näyttelijä Busy Philipps muistetaan monista komediaelokuvista, mutta suurelle yleisölle


Kirsi Alm-Siiran kommentti: Aikaisemmassa työpaikassa esimies haukkui minua huoraksi ja minä olin hiljaa MTV 15:27 21.03

Viime aikojen kohujen keskellä moni on ihmetellyt, miksi niin harva puuttuu ympärillään tapahtuvaan epäasialliseen käytökseen. On se sitten tylyttämistä, haukkumista, ahdistelua, nöyryyttämistä tai alistamista. Tällainen käytös on useiden kertomusten perusteella myös melko yleistä, eikä se ole mikään miesten juttu. Myös naiset syyllistyvät siihen, kirjoittaa MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kommentissaan.


Moniveto: Jokereilla ei ole enää mitään hävittävää – nyt pannaan kaikki peliin iltasanomat 15:17 21.03

TsSKA Moskova on vienyt Jokereita ja on jo lähettämässä stadilaisia kesälomille. Tässä kohtaa kykenee usein alakynnessä oleva joukkue panemaan parastaan. Se on sitten eri asia, että riittääkö se mihin. Monivetoon asiasta saadaan kuitenkin ihan mielenkiintoinen peli-idea.


IL seuraa livenä: Madsen kiisti harrastaneensa ruumiin kanssa seksiä iltalehti 14:53 21.03

Nyt iltapäivällä on Madsenin asianajajan vuoro kysellä syytetyltä. Video: Tämän tiedämme Madsenin tapauksesta. Oikeudessa on näytetty Madsenin tietokoneelta löytyneitä videoita, joissa kidutetaan ja tapetaan naisia. Madsenilta kysyttiin harrastiko hän Wallin ruumiin kanssa seksiä. Madsen kiisti. Muutenkin Madsenin seksuaalisuus on ollut syyttäjää keskeisesti kiinnostava asia. Klo 14.53 Jaarittelu jatkuu. Madsen puhuu rakettitekniikasta, ja kertoo, että he tekivät monia vaarallisia kokeita.


Video silkkaa tuskaa järjestelmällisille ihmisille stara 13:00 21.03

Järjestelmälliset ihmiset haluavat tehdä asioita siten, etteivät ne riko harmoniaa.


Uutiset