Libanonin hallituspuolueet hyväksyivät pääministerin reformipaketin kriisin keskellä

yle 01:41 21.10

Haririn hallitus on luopunut epäsuositusta suunnitelmista alkaa verottaa monia uusia kohteita.


Mies usutti taistelukoiransa villakoiran kimppuun Järvenpäässä

stara 12:00 20.10

Suomessa on runsaasti koiria, joiden rodut on monissa maissa kielletty


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 20.10

Suomessa on runsaasti koiria, joiden rodut on monissa maissa kielletty


Evoluutio­psykologi: Vauva­kadon olennainen syy on unohtunut – ”Naiset ovat muuttuneet miehekkäämmiksi”

iltasanomat 09:37 20.10

Evoluutiopsykologian dosentti Markus J. Rantala väittää, että länsimainen elämäntyyli on sotkenut ihmisten hormonitoiminnan ja lisääntymishalut.


Tosielämän Barbie-unelmakoti esiteltiin – Airbnb juhlistaa Barbien 60-vuotisjuhlaa

stara 15:20 19.10

Moni Barbie-nukeilla lapsena leikkinyt on epäilemättä haaveillut Malibu House -unelmakodissa


Vakiovihje: Tottenhamin sekoilu on vaarassa jatkua

iltalehti 10:20 19.10

Viikon vakiossa kohteen 3 kotijoukkueeseen Tottenhamiin kannattaa edelleen suhtautua varauksella. Joukkueen harmonia ei ole viime aikoina ollut kunnossa, eikä edes maaottelutauko ole välttämättä parantanut jotain taustalla muhivaa juttua. Viidestä edellisestä pelistään Tottenham on hävinnyt neljä ja kahdessa viimeisessä se on suorastaan romahtanut Bayern Münchenille ja Brightonille yhteismaalein 2–10(!). Ei Watfordin normaalisti kuuluisi riittää Tottenhamille, mutta näissä olosuhteissa kohteeseen 3 kuuluu laittaa kaikki vaihtomerkit - Tottenham ei juuri nyt ole millään peliprosenttiensa veroinen yli 75-prosenttinen ennakkosuosikki.


Kallio starttaa 17. ruudusta MotoGP:n kisaan Japanissa

iltasanomat 10:12 19.10

Moninkertainen maailmanmestari Marc Marquez valloitti paalupaikan.


Entinen Euroopan kärkihakkuri De Carne yrittää nostaa suomalaista lentopalloilua, mutta suomen kielen tunteet ovat yhä mysteeri

yle 08:26 19.10

Euroopan kärkihakkureihin lukeutunut lentopalloilija Virginie De Carne kiersi urallaan monia maita, mutta päätyi lopulta Suomeen valmentajaksi. De Carne hakee Tampereelta oppia suomalaisten valmentamiseen.


Herttuatar Meghan avautuu sydäntä särkevässä haastattelussa – pidättelee kyyneleitä: ”Moni ei ole kysynyt, olenko ok?”

iltalehti 08:02 19.10

Herttuatar Meghan kommentoi tuoreessa haastattelussa kokemaansa mediaryöpytystä raskautensa aikana ja tuoreena äitinä. Herttuatar puhuu vastaanottamastaan voimakkaasta arvostelusta ja herjaavista kommenteista brittiläisen ITV Newsin dokumentissa Harry \& Meghan: An African Journey -dokumentissa. Herttuapari ryhtyi pari viikkoa sitten vastaiskuun Meghanin kokemaa mediakohtelua vastaan haastamalla Daily Mail -lehden oikeuteen. Prinssi Harry on nostanut lisäksi omat oikeusjuttunsa muutamien lehtien, muun muassa The Sunin, omistajia vastaan.


Tarvittiin Olli Lindholmin kuolema herättämään suomalaismiehet - yksi järkyttyneistä oli Kasmir: ”En ole uskaltanut mennä lääkäriin”

iltalehti 07:31 19.10

Olli Lindholmin äkillinen kuolema alkuvuonna on saanut suomalaiset miehet kiinnostumaan terveydestään. Laulaja Kasmir kuuluu siihen suureen joukkoon, jotka heräsivät kiinnostumaan hyvinvoinnistaan vasta traagisen uutisen myötä. Moni suomalainen järkyttyi alkuvuonna, kun lyhyen ajan sisään kuoli kaksi kotimaista legendaa. Ensin Matti Nykänen. Ja muutamaa viikkoa myöhemmin Olli Lindholm. Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias, Nykänen 55. Molemmilla olisi kuvitellut olevan ikävuosia vielä runsaasti edessä. Kuolinuutisten jälkeen raportoitiin, että suomalaiset miehet olivat alkaneet kiinnostumaan terveydestään. Terveystarkastusten suosio kasvoi ja uniapnean hoitoon tarkoitetut laitteet myytiin loppuun. Jälkimmäinen oli luultavasti seurausta siitä, että Lindholm oli sairastanut uniapneaa, mutta ei ollut suosituksista huolimatta ottanut käyttöön sen hoidossa käytettyä CPAP-ylipainelaitetta.


Vuoden 2017 ykkösvaraus teki pitkän jatkosopimuksen NHL:ssä – moni muukin nuori tähti ollut liikkeellä aikaisin

iltasanomat 02:13 19.10

Nico Hirchier solmi seitsemän vuoden ja 50 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.


”Monet pitivät minua hulluna” – Kimi Räikkönen toteutti F1-asiantuntijan mielettömän rohkean ennustuksen

MTV 21:54 18.10

Kimi Räikkönen voitti F1:n maailmanmestaruuden Ferrarilla kaudella 2007. Kun suomalaiskuski ajoi debyyttikauttaan Sauberilla vuonna 2001, ei kovin moni asiantuntija ajatellut asiaa noin pitkälle.


Supertähti vieraili Kuusamossa – kuvasi silmiähivelevän musiikkivideon laiturilla

stara 21:20 18.10

Maailmankuulu kanadalainen laulaja-lauluntekijä ja moninkertainen Grammy-ehdokas Carly Rae Jepsen vieraili


Miehen makunystyrät katosivat – lääkäri ihmeissään

stara 18:40 18.10

Makuaistin katoaminen olisi monille hyvän ruoan ystäville painajainen. Eräälle 64-vuotiaalle


Moderni katamaraani Augusta ryhtyy tutkimaan Itämeren monimuotoisia rannikkovesiä

yle 15:57 18.10

Helsingin yliopiston Tvärminnen merentutkimuslaitoksen uusi alus tutkii niin merenpohjaa, vesimassoja kuin leväkukintojakin.


Kimi Räikkösen tallista hurja huhu: Kulisseissa kuohuu – ”Kaikki hymyilevät, kun ympärillä on kameroita”

iltalehti 11:03 18.10

Arvostettu F1-toimittaja arvelee tuoreessa blogikirjoituksessaan, että Alfa Romeon nimi häipyy sarjasta. Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeon F1-tallin sisällä muhivat muutosten tuulet, kirjoittaa F1-toimittaja Joe Saward tuoreessa blogitekstissään. Sveitsiläinen, aiemmin Sauber-nimellä tunnettu talli teki vuonna 2017 monivuotisen yhteistyösopimuksen Alfa Romeon kanssa. Kaudella 2018 tallin nimi oli Alfa Romeo Sauber F1 Team ja tälle kaudelle nimeksi muutettiin Alfa Romeo Racing.


matkustajat järkyttyivät nuorten meitä vastaan” peli­tuotoistaan romahdusta”

Hot topics