Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 18.12

Toisinaan viikonlopun koittaessa moni haluaisi lähteä ulos tuulettumaan esimerkiksi oluen


Hellyydenkipeä koiranpentu ei antanut omistajan paketoida lahjoja stara 18:30 18.12

Moni lemmikin omistaja on voinut huomata, että koiran pennut vaativat


EU-komissio tutkii Ikean verot - epäillään epäreilun veroedun hyödyntämisestä iltalehti 16:42 18.12

Ikea on voinut saada Hollannin verojärjestelmän avulla epäreilua hyötyä. Euroopan komissio tutkii ruotsalaisen huonekalujätin Ikean veroja. EU haluaa selvittää, rikkovatko Ikean verojärjestelyt unionin sääntöjä valtiontuista. Komissio tiedotti asiasta maanantaina. - Kaikkien yritysten, pienten tai suurten, monikansallisten ja kansallisten, tulee maksaa niille kuuluvat verot. Jäsenvaltiot eivät voi antaa valikoiduille yrityksille mahdollisuutta maksaa pienempiä veroja siirtämällä keinotekoisesti voittoja muualle. Me tutkimme nyt tarkkaan Hollannin verokohtelun Inter Ikealle, komissaari Margrethe Vestager sanoo tiedotteessa.


Pitkäveto: Komea joulutili! – Bayernin maalihanat olivat tukossa ja paljon muitakin osumia... iltasanomat 15:28 18.12

Viikonlopun upeaa Moniveto-osumaa säesti Pitkäveto vähintäänkin mallikkaasti. Maalimäärävedot osuivat täydellisesti ja näitä säesti hieno koppi Huddersfieldin 4,70 kertoimesta. Nyt tarjolla SM-liigan kattaus...


SuperMoniveto: Joulurahat tehty! – Valioliigasta tuli hurja liki 5 000 euron tili! iltasanomat 14:03 18.12

Lauantaina osui Valioliigan matseja käsitelleen kierroksen tipseihin todella muhkea 24 128,03 kerroin. Rahaa lunastettiin pienellä 14,40 euron pelillä mojovat 4 825 euroa. Ja tästä kohti SM-liigan kierrosta...


Lapsiperheen koiranpentu varastettiin Loviisassa: ”Koti kaipaa koiraa, niin järjettömästi!” stara 12:00 18.12

Monien pikkulasten unelma on saada oma koira, jonka kanssa he


Matt Damon vähätteli seksuaalista ahdistelua - Minnie Driver vastasi yllättävästi takaisin iltalehti 10:17 18.12

Minni Driver sanoo, ettei Matt Damon yksinkertaisesti ymmärrä millaista on seksuaalinen ahdistelu. Matt Damon sanoi taannoisessa haastattelussa, ettei kaikelle seksuaaliselle ahdistelulle ole syytä antaa samanlaista painoarvoa. Hän jopa vertaili keskenään takapuolesta puristelua ja lapsen raiskausta. Minnie Driver häkeltyi Damonin kommenteista.


Tältä näytti, kun maailman vilkkain lentokenttä pimeni yli 10 tunniksi – moni veisteli aiheesta huumoria: ”Sillä välin Atlantan lentokentällä...” iltasanomat 09:36 18.12

Ilmeisesti tulipalosta aiheutunut sähkökatkos pysäytti maailman vilkkaimman lentoaseman täysin joulusesongin aikaan. Yli 10 tuntia kestäneen katkoksen jälkeen sähköt on saatu takaisin.


Nainen meikkasi pelkällä ruoalla – punajuurta huuliin ja kaakaota luomiin stara 09:00 18.12

Moni nainen etsii mahdollisimman luonnollisia ja myrkyttömiä vaihtoehtoja kosmetiikkahyllystä. Itseoppinut


Päivän vetovihje: Toto4, Forssa 18.12. iltalehti 06:03 18.12

Laukkuri pankkina Forssassa. Forssan maanantairavien Toto4-kohteet ovat sen verran helpon oloisia, että vihjesysteemi moninkertaistetaan muuttamalla 20 sentin minimipanos kahteen euroon. Avauskohteen Shadow Of Brisbane on niin murskkaavassa iskussa, ettei se kokene tappiota, vaikkei tällä kerralla kilpailekaan kotiradallaan. Toinen pankki on Valssaus, joka viime starteissaan on ollut kovin herkkä laukkaamaan. Takarivin lähtöpaikka voi sen vuoksi olla nyt hyväkin lähtökohta voiton tavoitteluun. Laukatta Jouni Nummen ajokki ei lähtöä häviä. Toto4-vihjerivi:


Matt Damonin puheet eivät saa osakseen ymmärrystä - ex-naisystävältäkään ei heru myötätuntoa iltalehti 21:44 17.12

Näyttelijä Minnie Driver on ihmetellyt Matt Damonin kommentteja julkisuudessa. Näyttelijä Matt Damon kertoi ABC Newsin Peter Traversin haastattelussa torstaina ajatuksiaan Me too -kampanjasta. - Uskon, että tuollaisesta käytöksestä on laaja kirjo. Siinä on iso ero, että taputtaako henkilö jotakuta takapuolelle, vai raiskaako tai hyväksikäyttääkö jotakuta. Tuollaiseen käytökseen on puututtava, mutta niitä ei pidä sekoittaa, Damon sanoi.


Naiset testasivat Ariana Granden hiustyyliä – eivät jaksaneet pitkään stara 18:00 17.12

24-vuotias poptähti Ariana Grande tunnetaan monista kansainvälisistä hiteistä kuten Side


IL-erikoishaastattelu: Cheek on nyt onnellinen mies iltalehti 16:52 17.12

Kevätkiertueelleen valmistautuva Suomen suosituin artisti löysi tasapainon. Haastatteluajaksi on sovittu torstai kello 15.30. Kun Jare Tiihonen sopii jotain, niin sen hän myös pitää. Tiihonen saapuu haastatteluun tasan kello 15.30, ei minuuttia yli tai minuuttia vaille. Minuutti sinne tai minuutti tänne voi kuulostaa pieneltä asialta, mutta sovituista asioista kiinni pitäminen on Tiihoselle tärkeää. Kuten sekin, että asiat tehdään kunnolla eikä vain sinne päin. - Mulla on tällainen valkoinen paita, joka kävisi hyvin näihin kuvauksiin. Mutta tässä on vähän ryppyjä, tämä pitäisi silittää, Cheek, Jare Tiihonen tuumailee ennen tämän jutun kuvausten alkua. Selvä, silitetään paita. Kuvausten aikana Cheek huomaa hiustensa näyttävän tummilta. - Onko mulla tosiaan noin tummat hiukset vai näyttääkö se vain kuvissa, Tiihonen pohtii katsellessaan koeotoksia. - On ne! Onneksi pian pääsee aurinkoon, niin ne vaalenevat. Aurinko on mun tapa saada hiukset vaaleammiksi, Tiihonen naurahtaa. Kommentit rypyistä ja hiusten väristä vahvistavat sitä mielikuvaa, joka monella on Cheekistä. Monien mielestä pikkuasioihin takertuminen on turhamaista. Mutta ei se sitä ole Tiihosen kohdalla. Hän vain haluaa tehdä kaiken mahdollisimman hyvin, ei hutiloiden tai vähän sinne päin. Siitä on kyse hänen lopettamis-ilmoituksessaankin. - Mun pitäisi onnistua jokainen hetki, kaikessa mitä teen. Tällä levelillä se ei ole aina helppoa. Sitä vähemmän on happee, mitä korkeemmalle lentää. - Tietenkin voisin jatkaa uraani, mutta kaipaan muutosta. Mun elämäni on ollut samanlaista jo vuosikausia.


Haukottelu seurassa voi olla epäkohteliasta – näin toimit oikein! stara 12:30 17.12

Jotkut ihmiset haukottelevat jatkuvasti ja moni voi tuntea itsensä väsyneeksi


Muistatko Rin Tin Tinin? Tähtikoira sai kymmenentuhatta ihailijakirjettä viikossa iltasanomat 12:01 17.12

Sotakoira Rinty ja hänen ystävänsä Rusty selvisivät monista seikkailuista rakastetussa tv-ohjelmassa.


Kirsi Alm-Siiran hurja tahti: Töistä kotiin kello 23, töihin kello 4.30 iltalehti 11:15 17.12

Kun tekeminen tuntuu mielekkäältä, ei Kirsi Alm-Siiraa haittaa, vaikka työrytmi on hurja. Katsoja hieraisee välillä silmiään katsoessaan Huomenta Suomea. Ruudussa on jälleen Kirsi Alm-Siira, joka vain muutama päivä aiemmin ankkuroi Kympin uutisia. Ankkurivuoroissaan Kirsi menee töihin joko kello 11 tai 14 aikoihin ja pääsee kotiin 23 maissa. Mennessään aamulähetykseen juontamaan hän herää 3.30 ollakseen työpaikalla tuntia myöhemmin. Työpäivä on ohi jo kello 11. - Kun olen valinnut tällaisen ammatin, haluan tehdä sitä mahdollisimman monipuolisesti, hän perustelee urakointiaan.


Oletko huomannut nämä? Uskomattomimmat mokat tv-sarjoissa ja leffoissa! mtv 09:11 17.12

Moniin television hittisarjoihin lipsahtaa aika ajoin virheitä, joita bongaavat vain tarkkaavaisimmat katsojat.


Uutiset