Onnistuu se hevoskärryilläkin! Amissi teki ”donitseja” parkkipaikalla stara 10:30 20.01

Monilla nuorilla ja varttuneemmillakin autoilijoilla on tapana tehdä ajoneuvolla talven


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 20.01

Monilla nuorilla ja varttuneemmillakin autoilijoilla on tapana tehdä ajoneuvolla talven


Lumisade yleistyy - Katso tästä päivän sää iltalehti 04:59 17.01

Forecan sääennusteen mukaan päivästä on tulossa pilvinen. Illalla monilla alueilla saadaan lunta. Ilmatieteen laitoksen varoituskartan mukaan aallokko- tai tuulivaroitukset ovat tänään voimassa kaikilla merialueilla. IL PARAS SÄÄ Lataa Iltalehden IL Paras Sää -sääsovellus, jotta sää ei pääse yllättämään!


Mies pidätteli aivastusta – loukkaantui vakavasti stara 20:00 16.01

Monilla on tapana pidätellä aivastusta etenkin julkisilla paikoilla tukkimalla nenänsä


Kaksikko kuvasi bänditreeninsä – koirat innostuivat musiikista stara 22:30 15.01

Musiikki vaikuttaa ihmisiin monilla tavoilla. Se saa ihmiset usein liikkumaan,


Ravintoneuvojat paljastivat – näitä he itse syövät päivittäin stara 18:30 14.01

Ruokavalion suhteen monipuolisuus on tärkeää. Monilla ihmisillä on kuitenkin muutama


Apinoita tipahteli jäälle Rovaniemellä - "Lähtökohta oli vaikea" jatkoaika.com 21:38 12.01

Rovaniemellä kotiyleisö sai, mitä halusi, kun RoKi päätti yhdeksän ottelun tappioputkensa selvällä 5?1-voitolla Peliitoista. Monilla osa-alueilla tuskaillut joukkue karisti tappioiden painon niskoiltaan ottelun toisessa ja kolmannessa erässä.


Leo Silolahti, 73, palasi ruutuun - ura ankkurina alkoi erikoisella tavalla: ”Kyllä sun varmaan täytyy urheilustakin jotain tietää” iltalehti 11:59 12.01

Leo Silolahden paluu ruutuun 15 vuoden jälkeen herätti monilla nostalgisia muistoja. Torstai-illan Tulosruutu juonnettiin poikkeuksellisesti kahdella ankkurilla, kun lauteille hyppäsivät MTV:n urheilutoimituksen takavuosien legendat Jari Porttila, 57, ja päivää aiemmin 73 vuotta täyttänyt Leo Silolahti. MTV:n Kymmenen uutiset lähetettiin ensimmäisen kerran 1. syyskuuta 1981, ja ennen Tulosruudun syntymistä sen lopussa oli maanantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin lyhyt urheiluosuus.


Ryhävalas pelasti snorklaajan hengen – suojeli tiikerihain hyökkäykseltä stara 12:00 10.01

Monilla eläimillä on havaittu käyttäytymistä, jossa ne selvästi pyrkivät suojelemaan


Tanssiva kissa ihastuttaa verkossa – paremmat liikkeet kuin monilla ihmisillä stara 14:30 25.12

Verkossa on nähty paljon huvittavia esimerkkejä siitä millainen voima musiikilla


Hollantiin iski lumikaaos ja sen myötä ”punainen säähälytys” - lehden haastattelema suomalaismies vain nauroi: ”Tämä on normaalia” iltalehti 09:10 12.12

Eurooppaa koetellut lumimyräkkä sai suomalaismiehessä aikaan huvittuneen reaktion. Lentokentät tuskailivat, tieliikenne takkusi, kouluja suljettiin ja viranomaiset varoittelivat ihmisiä lähtemään ajoissa liikenteeseen tai pysymään kotona, kun Länsi-Eurooppaan iski maanantaina lumimyräkkä. Lontoon Heathrow'n lennoista neljäsosa peruttiin, Brysselissä ja Frankfurtissa maahan jäi kummassakin 300 konetta ja Amsterdamissa 400. Britanniassa anettiin amber-hälytys ensi kertaa yli neljään vuoteen ja Hollannin viranomaiset antoivat punaisen säähälytyksen. Lunta satoi paikoin vuorokaudessa noin 30 senttimetriä, mikä on meikäläisittäinkin melko paljon, mutta monilla paikoilla jäätiin 5-15 senttiin.


Nämä olivat Suomen katsotuimmat Youtube-videot vuonna 2017 iltalehti 09:40 07.12

Vuoden katsotuimmaksi musiikkivideoksi Suomessakin nousi puertoricolaisen Luis Fonsin kappale Despacito. Suosituimmaksi musiikkivideoksi katselukertojen perusteella nousi Luis Fonsin Despacito. Kappaleessa esiintyy myös Daddy Yankee. Toiseksi katsotuin musiikkivideo oli puolestaan Robinin Hula Hula. Tänään julkaistussa tiedotteessa kerrotaan videoiden katselun lisääntyneen. - YouTubessa kanavien seuraaminen on lisääntynyt ja monilla tekijöillä on uskollinen katsojakunta. Suomessa YouTube-videoiden ympärille on kehittynyt kasvava ja aktiivinen ekosysteemi, jossa tekijät, yleisö sekä yritykset toimivat hyvässä yhteistyössä, kertoo Googlen Yacine Samb.


Video: Koko Suomi kahvitteli 100-vuotiaan Suomen kunniaksi – tältä se näytti MTV Uutisissa MTV 14:14 05.12

Tänään kello 14 ympäri Suomea juhlittiin maamme satavuotispäivän etkoja juomalla kahvia. Kahvitteluja järjestetään monilla työpaikoilla, yrityksissä, kodeissa ja muissa arjen yhteisöissä.


LIVE JUURI NYT: Koko Suomi juo kahvia 100-vuotiaan Suomen kunniaksi – näin kahvitellaan MTV Uutisissa MTV 13:58 05.12

Tänään kello 14 ympäri Suomea juhlitaan maamme satavuotispäivän etkoja juomalla kahvia. Kahvitteluja järjestetään monilla työpaikoilla, yrityksissä, kodeissa ja muissa arjen yhteisöissä.


Suora lähetys kello 14: Koko Suomi juo kahvia 100-vuotiaan Suomen kunniaksi – näin kahvitellaan MTV Uutisissa MTV 13:28 05.12

Tänään kello 14 ympäri Suomea juhlitaan maamme satavuotispäivän etkoja juomalla kahvia. Kahvitteluja järjestetään monilla työpaikoilla, yrityksissä, kodeissa ja muissa arjen yhteisöissä.


14 merkkiä, jotka paljastavat, kuka on salaa pomon suosikki iltalehti 09:17 15.11

Suosikkijärjestelmä elää edelleen monilla työpaikoilla. Työpaikan suhteet ovat monimutkaisia. Niiden tekijöiden, jotka määrittelevät, kuinka paljon me pidämme jostakin ja kuinka paljon arvostamme hänen kykyjään, on suuri. - On inhimillistä, että me - vaikka kuinka hienovaraisesti ja parhaiden aikomustemme vastaisesti - suosimme joitakin ihmisiä, sanoo Michael Kerr, kansainvälinen puhuja ja kirjailija.


Suomalaisella perunalla vaikea vuosi - sato riittänee, mutta laatuongelmia esiintyy iltalehti 19:00 08.11

Lokakuun puolivälissä ruokaperunaa oli maatilojen varastoissa 171 miljoonaa kiloa. Määrä on 13 miljoonaa kiloa viimesyksyistä suurempi, mutta selvästi alle pitkän ajan keskiarvon. Kulunut kasvukausi on ollut haastava viljoille, mutta niin myös ruokaperunalle. Sateet, varhaiset hallat ja yllätyspakkaset haittasivat viljelyä monilla alueilla, ja myös sadonkorjuu päästiin tekemään tavallista myöhemmin. Perunaa saatiin kuitenkin kohtuullinen sato. Viime kuun puolivälissä ruokaperunaa oli maatilojen varastoissa 171 miljoonaa kiloa. Keskimäärin lokakuussa on ollut ruokaperunaa varastoissa 184 miljoonaa kiloa. Kun mukaan lasketaan myös ruokateollisuusperuna, oli varastoissa perunaa yhteensä 196 miljoonaa kiloa.


Yle: Eri puolilla Suomea järjestetään kunniavartiostoja sankarihaudoille iltalehti 15:58 02.11

Itsenäisyyspäivän kunniavartiostoihin etsitään monilla paikkakunnilla 16-44-vuotiaita henkilöitä. Suomen satavuotispäivänä muistetaan toisen maailmansodan sankarivainajia kunniavartiostoin, joissa jokaisella sankarihaudalla vartioi sen ikäinen henkilö kuin sankarivainaja kaatuessaan oli, kertoo . Kunniavartiostoja järjestetään ainakin Vantaalla, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Lappeenrannassa, Salossa, Kälviällä ja Kaustisilla. Suomi 100 -sihteeristö ei vielä ole paljastanut yksityiskohtia kaikista osallistuvista paikkakunnista, eikä niiden määrästä.


F1-sarjan moottorisuunnitelmat paljastettiin – yksi muutos miellyttää varmasti monia formulafaneja iltasanomat 20:19 31.10

F1-sarjan monilla eri toimijoilla oli tärkeä kokous tiistaina Pariisissa.


Uutiset