Maailman paras naiskiekkoilijakin oli Suomen maalin kannalla: "Se oli maali" – sosiaalinen media räjähti tukemaan Naisleijonia yle 11:21 15.04

Moninkertainen olympia- ja MM-mitalisti Hayley Wickenheiser tviittasi mielipiteensä hylätystä maalista.


Anne-Mari Hyryläinen karkasi maantiellä ylivoimaiseen mestaruuteen iltasanomat 16:02 14.04

Maratonin moninkertainen arvokisaedustaja Anne-Mari Hyryläinen huristeli ylivoimaiseen mestaruuteen maantiejuoksun SM-kisoissa Vantaalla.


Marit Björgen tekee pikapaluun kilpaladuille MTV 09:11 04.04

Maastohiihtouransa vuosi sitten lopettanut moninkertainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Marit Björgen palaa kilpaladuille yhden kisan ajaksi.


Pyörätuolilla kaatuminen johti kuolemaan - urheilulegenda Matti Launonen on poissa iltalehti 08:38 27.03

Pyörätuolipingiksen suomalainen legenda Matti Launonen on kuollut, kertoo muun muassa Pöytätennisliitto. Pyörätuolipöytätenniksen moninkertainen maailmanmestari ja paralympiavoittaja Matti Launonen on kuollut viime lauantaina, kertoo muun muassa Pöytätennisliitto. Vuonna 1944 syntynyt Launonen olisi täyttänyt tänä keväänä 75 vuotta. Pöytätennisliiton tiedotteen mukaan Launonen kaatui pyörätuolillaan kotonaan Floridassa jonkin verran ennen lauantaista kuolemaansa. Pyörätuoliin hän joutui lukioikäisenä auto-onnettomuuden jäljiltä. Asia käy ilmi Esko Heikkisen kirjoittamasta muistotekstistä, jonka historiatiedot perustuvat Esa Miettisen Pingpongista pöytätennikseen -teokseen.


Toto64-kupongilla monté-lähtö – moninkertainen Suomen mestari opastaa lajin saloihin iltasanomat 08:46 20.03

Suomenhevosten raviratsastuslähtö värittää T64-peliä Vermossa keskiviikkona.


Ampumahiihdon supertähti jää pois MM-kisoista iltasanomat 16:49 20.02

Ampumahiihdon moninkertainen arvokisamitalisti Simon Schempp jää pois maaliskuussa Ruotsin Östersundissa järjestettävistä MM-kilpailuista.


Norovirus kaataa nyt suomalaisia petiin – asiantuntija kertoo ohjeet tartunnan välttämiseen iltasanomat 12:26 15.02

Todettuja tapauksia THL:n tartuntatautirekisteriin on ilmoitettu tammi-helmikuussa yhteensä 700. Todellisten tapausten määrä on moninkertainen.


Hiihdon olympiavoittaja Olga Danilova pahoinpiteli naisrehtoria joulukuusella – outo tapahtumasarja kuohuttaa Venäjällä iltasanomat 05:59 28.01

Moninkertainen arvokisavoittaja Olga Danilova, 48, ajautui väkivaltaiseen kahnaukseen.


Tällainen on Arabianrannan koulupojan murhasta epäilty mies – moninkertainen rattijuoppo joka on tehnyt useita pahoinpitelyjä iltasanomat 15:52 27.12

Koulupojan murhasta epäilty mies on moninkertainen rattijuoppo, jolla on myös pahoinpitelytuomioita. Miehelle on langetettu ehdollista vankeutta ja sakkoja. Ehdotonkin neljän kuukauden vankeusrangaistus muutettiin 120 tunnin yhdyskuntapalveluksi.


Uutiset