Maria by Callas pureutuu diivojen diivan elämän ristiriitoihin ja skandaaleihin – mutta perin hienotunteisesti iltasanomat 07:36 10.08

Monista Callasin elämän taitekohdista haluaisi kuulla muunkin version kuin hänen itsensä haastatteluissa tai kirjeissä antaman, penää elokuvakriitikko Tarmo Poussu.


Naantalilaisen Suvin viisihenkisessä perheessä ajettiin Turkuun asti veden perässä – saalis: 6 puolen litran pulloa iltasanomat 23:11 30.07

Naantalissa asuva Suvi kertoo, että viisihenkinen lapsiperhe onnistui saamaan turkulaiskaupasta vain kuusi puolen litran vesipulloa. Perheenäidin mukaan pullovesi on loppunut monista alueen kaupoista.


Tästä kaikesta Jenni Haukio ja Melania Trump keskustelivat – aiheena muun muassa lasten ja nuorten hyvinvointi mtv 13:22 16.07

Jenni Haukio ja Melania Trump keskustelivat tasavallan presidentin kanslian mukaan monista yhteiskunnallisista aiheista.


"Pystyy ratkaisemaan ottelun silmänräpäyksessä" – Mbappea pidetään Ranskan parhaana MTV 23:10 08.07

Ranska ja Belgia avaavat jalkapallon MM-välierät tiistaina. Yksi Belgian monista haasteista on teinitähti Kylian Mbappen kaitseminen.


Raskaana oleva Kate Hudson haaveilee alkoholista – unelmana Dirty Martini -drinkki stara 11:20 04.07

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi


Viihdelehti Stara.fi stara 11:20 04.07

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi


Kommentti: MM-kilpailut pauhaavat, thaimaalaiset futisjunnut odottavat luolassa – "Chilessä omaisten pelko oli piinaavaa" MTV 06:47 04.07

Ihmisiä on jäänyt luoliin ja maanalaisiin käytäviin vangeiksi maailman sivu. Monista ei ole kuultu koskaan. Toisia on pelastettu.


Iggy Azalea alastonkuvistaan: ”Saavat ajatukseni muualle” stara 16:40 21.06

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi


Iggy Azalea alastomana – vain korkokengät jalassa stara 10:00 15.06

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi


Iggy Azalea täytti 28 vuotta – on nyt valmis rakkauteen stara 22:00 09.06

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on tunnettu monista hitiksi


Ay-väelle satoja miljoonia Kojamosta – Riku Aallon palkkioksi 60 000 € uusisuomi 15:24 04.06

Asuntojen vuokraamiseen erikoistunut Kojamo tekee monista omistajistaan vauraita, jos sen listautuminen pörssiin sujuu suunnitelmien mukaan.


Näkökulma: Keskustan kierre on syntynyt monista tekijöistä uusisuomi 20:03 03.06

Suuria muutoksia puolueiden kannatuksessa ei toukokuussa tapahtunut, mutta yksi asia jaksaa ihmetyttää. Se on keskustan luisuminen aina vaan alemmas.


Lomalento teki hätälaskun – haiseva matkustaja sai muut oksentelemaan stara 09:20 03.06

Lentokoneet ovat joutuneet kautta aikojen tekemään hätälaskuja monista hyvinkin erikoisista


Tosi-tv-tähdelle tuomio miehen lyömisestä veitsellä päähän –?Henna Kalinaiselle ehdollista vankeutta mtv 14:58 29.05

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut monista tosi-tv-ohjelmista tutun Henna Kalinaisen ehdolliseen vankeuteen entisen miesystävänsä törkeästä pahoinpitelystä.


Tosi-tv-tähteä syytettiin miehen lyömisestä veitsellä päähän –?Henna Kalinainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen mtv 14:58 29.05

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut monista tosi-tv-ohjelmista tutun Henna Kalinaisen ehdolliseen vankeuteen entisen miesystävänsä törkeästä pahoinpitelystä.


Toimintatähti Jet Li, 55, tunnistamattomana fanikuvassa - fanit huolestuivat terveydestä iltalehti 07:36 24.05

Taistelulajien taitaja ja elokuvatähti Jet Li, 55, poseerasi fanin kanssa yhteiskuvassa Tiibetissä. Taistelulajien taitaja ja elokuvasankari Jet Li, 55, tunnetaan monista legendaarisista roolisuorituksistaan. Itämaisten taistelulajien taitaja on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista. Kilpirauhasvaivat ja selkäongelmat ovat koetelleet miestä, eikä häntä ole tunnistaa tuoreista kuvista. Jet Lin huonontunut kunto on The Sun -lehden mukaan järkyttänyt faneja ympäri maailmaa. Monet ovatkin huolestuneet tähden terveydentilasta. Toimintasankari poseerasi yhteiskuvassa fanin kanssa Tiibetissä aiemmin tässä kuussa. Otoksessa Jet Li näyttää tunnistamattomalta ja hauraalta.


kaikki ottelut näkyvät kiinni matkalla kosketteli Syyttäjä vaatii Sillanpään Tältä näytti ajo vaaditaan sakkoja yökerhossa ja

Uutiset