Saara Aalto paljastaa ensimmäistä kertaa yhden muutoksen viisuesityksessään iltalehti 17:15 19.04

Saara Aallon Monsters-esitys menee Lissabonin Euroviisuissa kokonaan uusiksi. Saara Aallon, Suomen Euroviisuedustajan viisuesityksen ympärillä on riittänyt puhuttavaa. Monsters valittiin Saaran edustuskappaleeksi Uuden musiikin kilpailussa, ja heti valinnan jälkeen syntyi poru. Monsters kun ei show'ltaan yltänyt Dominon ja Queensin tasolle. Aalto lupaili heti UMK:n jälkeen esitykseensä muutoksia, ja niitä myös tehtiin. - Monsters oli hyvä, mutta haastava. Uv-valo-homma ei toiminut niin hyvin, mitä suunnitelmissa oli. Yritimme saada sitä toimimaan, että se ei olisi niin tumma, mutta ei saatu uv-valoja näkymään, kuten olisi pitänyt. Mun vaatteessa oli uv-raitoja, mutta se ei toiminut, kuten toivoimme ja joissain kohdin olin pimennossa. Esitys oli silti musta hyvä.


Nyt se on varmaa: Saara Aallon lavashow uudistuu täysin Euroviisuihin! iltalehti 15:08 16.04

Saara Aallon Monsters-esitys on Lissabonissa täysin erilainen kuin maaliskuussa Suomen karsinnassa. Saara Aalto IL-TV:n sana-assosiaatiotestissä. Saara Aallon show Lissabonin Euroviisuissa on erilainen kuin maaliskuussa UMK18: Saara Aalto -ohjelmassa.


Saara Aallon parjattu Monsters-esitys saattaa mennä uusiksi vain reilu kuukausi ennen viisuja – tuottaja myöntää: ”Mitään ei ole vielä päätetty” iltasanomat 18:40 27.03

Saara Aallon Monsters-esitystä työstetään tällä hetkellä, mutta toistaiseksi on epävarmaa, kuinka suuria muutoksia show kokee.


enää sivistysvaltio” futisjättiä vastakkain hurjista itsellemme, että Laine jätti jälleen legenda Vjatsheslav Fetisov legendaarinen F1-auto palkka hoitajalle piinaavat helsinkiläisiä Poliisikin tavoitteeni tilannetta ”Ehkä suomalaiset uhria - ”Sijaisperhe ”Tänään se sitten

Uutiset