Musertavaa ylivoimaa! Nadal Monte Carlon valtias 11. kerran MTV 17:40 22.04

Ykkössijoitettu Rafael Nadal voitti sijoittamattoman Kei Nishikorin ATP-kiertueen Monte Carlon turnauksen finaalissa erin 2-0 (6-3, 6-2). Monte Carlon mestaruus oli Nadalille uran 11.


Montenegro saa presidentiksi veteraanipoliitikon iltalehti 23:59 15.04

Montenegron ex-presidentti Milo Djukanovic on saanut enemmistön presidentinvaalien äänistä. Montenegron presidentinvaalit on voittamassa maan entinen pääministeri ja ex-presidentti Milo Djukanovic. Alustavien tulosten mukaan Djukanovic sai sunnuntaina järjestetyissä presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella 54 prosenttia äänistä. Djukanovicin haastaja Mladen Bojanic sai noin kolmanneksen äänistä.


Montenegro saa tutun miehen presidentiksi iltasanomat 22:16 15.04

Milo Djukanovic, 56, haluaa maan osaksi Euroopan unionia


Montenegro saamassa tutun miehen presidentiksi iltasanomat 22:16 15.04

Milo Djukanovic, 56, haluaa maan osaksi Euroopan unionia


Montenegro äänestää presidentistä, tuttu nimi ennakkosuosikkina iltasanomat 02:28 15.04

Balkanilla sijaitsevassa pienessä Montenegrossa pidetään tänään presidentinvaalit.


Vakavalta vammalta säästynyt voimahevonen testistartissa – ”Ei ole mikään työnarkomaani” iltasanomat 09:33 11.04

Viime syksyn surullisessa monté-lähdössä liukastelleella Tiger Ecusilla kävi paremmin kuin sen kilpakumppaneilla.


Asiantuntijan vinkit oikeaan strategiaan: Näin pääset kiinni piilotyöpaikkaan iltalehti 12:34 01.04

Piilotyöpaikatkin löytyvät, kun sinulla on oikea strategia. Tuhansia ihmisiä valmentanut ammattilainen neuvoo. Valmennusyritys Montevistaa pyörittävä Riikka Pajunen neuvoi taannoin Monster Klubin tilaisuudessa työnhakijoille, miten piilotyöpaikkoja kannattaa etsiä. - On seitsemän miljardia ihmistä, mutta vain yksi sinä. Ja vain sinulla on se osaaminen mitä sinulla on. Olet itse oman osaamisesi ja elämäsi asiantuntija. Voin vuorenvarmasti sanoa, että jokaiselle löytyy se juttu, joka saa silmät loistamaan, Pajunen korosti.


Messi sinetöi huumaavan kirin - Barcelonan kauden ensimmäinen tappio oli todella lähellä iltalehti 23:59 31.03

Barcelona oli kompastua tappioon Sevillan Ramón Sánchez Pizjuán -stadionilla. Vieraiden tähdet olivat kuitenkin toista mieltä. Kerran tällä kaudella jo valmentajaakin vaihtanut Sevilla on Mestarien liigan puolivälierien kummajainen, sillä joukkue ei ole todellakaan loistanut Espanjassa kohtalaisen hyvästä sarjatilanteestaan huolimatta. Vincenzo Montellan miehistön vahvuudeksi on kuitenkin luettava sähäkät ja suoraviivaiset hyökkäykset. Niiden avulla Sevilla kiusasi ensimmäisellä puoliajalla vierailija Barcelonaa, joka pelasi ilman vaihtopenkillä aloittanutta Lionel Messiä. Ottelun avausmaali syntyi Barcelonan lapsellisen heikon puolustamisen seurauksena. Gerard Piquén ja Paulinhon kommunikaatiokatkos avasi Franco Vázquezille kaiken ajan ja tilan maalivahti Marc-André ter Stegenin eteen.


Isännöitsijä kavalsi runsaat 126 000 euroa - taloyhtiöt tuskin saavat rahojaan iltalehti 22:22 28.03

Lappeenrantalainen isännöitsijä huseerasi taloyhtiöiden pankkitileillä miten tahtoi vuoden ja viiden kuukauden ajan. 47-vuotias nainen käytti hyväkseen sitä, että hän oli toimistossaan esimiesasemassa. Häntä ei valvonut käytännössä kukaan. Isännöitsijä siirsi yrityksensä tileille taloyhtiöiden remonteista rahoja, vaikka kyseisiä korjauksia ei edes ollut käynnissä kyseisenä vuonna. Hän tekaisi ylisuuria maksuja. Hän otti moninkertaisia palkkioita.


Yhdysvallat karkotti sotaveteraanin Meksikoon - Järkyttynyt äiti: ”Poikani puolusti ihmisiä, jotka heittävät hänet ulos kuin roskan” iltalehti 19:01 28.03

Kahdesti Afganistanissa palvellut meksikolaissyntyinen mies lähetettiin rajan yli huumetuomion takia. Perheen pastorin mukaan Perezin olisi pitänyt saada kansalaisuus jo kauan sitten. Yhdysvaltojen armeijan riveissä sotinut ja kranaatista haavoittunut Miguel Perez Montes Jr. on karkotettu Meksikoon. USA:n maahanmuuttovirasto vahvisti asian maanantaina.


Hyytävä reaktio kuvattiin videolle – poliisitappaja tuomittiin kuolemaan MTV 10:12 28.03

Kalifornian oikeuslaitos on tuominnut kaksi poliisia tappaneen Luis Bracamontesin kuolemaan.


Monacon Charlotte Casiraghi kihlautui ranskalaisen tuottajamiehensä kanssa - häät ensi kesänä? iltalehti 15:09 25.03

Charlotte Casiraghi ja Dimitri Rassan ovat kihlautuneet noin vuoden seurustelun jälkeen. Monacon prinsessa Charlotte Casiraghi, 31, ja ranskalaisen näyttelijän Caroline Bouquet'n poika Dimitri Rassan, 36, ovat kihlautuneet. Pari edusti eilen Monte Carlossa järjestetyssä Rose Ball -gaalassa, eikä Casiraghin kimalteleva sormus jäänyt punaisella matolla huomaamatta.


Oppositio suihkutti Kosovon parlamenttiin kyynelkaasua, jotta äänestys keskeytyisi: katso hurja video iltalehti 21:40 21.03

Kansanedustajien oli määrä äänestää rajasopimuksesta Montenegron kanssa. Kosovon parlamentin istuntosaliin suihkutettiin kyynelkaasua keskellä kirkasta päivää, kun kansanedustajien oli määrä äänestää keskiviikkona tärkeästä rajasopimuksesta. Rajasopimus Montenegron kanssa on olennainen askel siinä, että Kosovo saa viisumivapaan pääsyn EU-maihin ja lopulta mahdollisuuden liittyä unionin jäsenmaaksi. Sopimus neuvoteltiin Montenegron kanssa jo vuonna 2015, ja nyt oli vuorossa sen ratifiointi.


Video: Kosovon parlamentissa kaaos – istuntosali täyttyi kaasusta juuri ennen tärkeää äänestystä MTV 19:13 21.03

Montenegroa koskeva rajakysymys kuumensi tunteita tänään Kosovon parlamentissa Pristinassa. Video istuntosalista näyttää, kuinka sali täyttyi kaasusta ennen tärkeää äänestystä. 


Balille ”Se oli epäilty yliajaja jonka uhri julkaistu alustavia kuin näkevät” mukana - Leijonien pelänneet jotain” Pogbaa pois suomalaistähti Mikko Rantanen vessassa” - Kärppien vuoro riemuita Yhdysvaltalaislähde Terrorismi yli metriä lunta ”Monet läheisistä ystävistäni

Uutiset