Asiantuntija ruotsalaislehdelle: Venäläisten kiinteistökaupoissa voi olla kyse soluttautumisesta MTV 19:49 13.10

Kuinka todennäköistä on, että Venäjä yrittäisi hyödyntää kansalaistensa muissa maissa omistamia kiinteistöjä soluttautumiseen? Tämän kysymyksen esittää ruotsalaislehti Dagens NyheterMark Galeottille. Hän on yksi Euroopan johtavista Venäjän sotilastiedustelua tutkineista asiantuntijoista.


Li Andersson hämmästyi poikkeuksellisesta äänestyksestä eduskunnassa: ”Pelottavan vähän analyysiä” uusisuomi 08:20 02.10

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson kirjoittaa blogissaan olevansa hämmästynyt siitä, ”miten kritiikittömästi lähes kaikissa muissa eduskuntaryhmissä suhtaudutaan perustuslain muuttamiseen kiireellisellä menettelyllä”.


Professori pöyristyi ja otti yhteyttä ruotsalaisviranomaisiin: ”Vakavia ongelmia vaalisalaisuudessa” uusisuomi 19:25 11.09

Maailmanpolitiikan professori Teivo Teivainen Helsingin yliopistosta on pöyristynyt Ruotsin heikosta vaalisalaisuudesta siinä määrin, että hän otti yhteyttä Ruotsin viranomaisiin. Epäkohta on herättänyt hämmennystä muissakin.


Mestarien liiga: Hollantilaiset lentävät lohkoon iltasanomat 21:03 26.08

Sen sijaan muissa ottelupareissa tilanteet ovat kutkuttavasti auki.


Serie A -seuran kannattajilta ällistyttävä vaatimus naisille – "Heidän pitäisi istua muualla" MTV 14:30 20.08

Serie A -seura Lazion fanaattisimmat kannattajat herättivät närää ennen sunnuntaina pelattua Napoli-ottelua kehottamalla naisia pysymään Lazion kotistadionin muissa katsomonosissa.


Serie A -seuran kannattajilta ällistyttävä vaatimus – "Heidän pitäisi istua muualla" MTV 14:30 20.08

Serie A -seura Lazion fanaattisimmat kannattajat herättivät närää ennen sunnuntaina pelattua Napoli-ottelua kehottamalla naisia pysymään Lazion kotistadionin muissa katsomonosissa.


Nuorisojengi sytytti ainakin 80 autoa tuleen Göteborgissa, levottomuuksia myös muissa kunnissa: ”Se näytti organisoidulta” iltasanomat 12:25 14.08

Länsi-Ruotsissa yhteensä ainakin 80 autoa on sytytetty tuleen illan ja yön aikana, kertoo muun muassa ruotsalaislehti Aftonbladet.


Nuorisojengi sytyttänyt kymmeniä autoja tuleen Göteborgissa – myös muissa kunnissa hälytyksiä levottomuuksista iltasanomat 03:55 14.08

Palokunta on joutunut sammuttamaan ainakin 20 tuleen sytytettyä autoa eri puolilla Göteborgia Ruotsissa. –?Emme voi sulkea pois mahdollisuutta, että tekijät olivat yhteydessä toisiinsa ja jollakin tavalla välittivät toisilleen informaatiota, poliisi sanoo.


Ravivihje: Toto76 Ylivieska 11.8.2018 iltasanomat 15:02 10.08

Ylivieskan varmat löytyvät suomenhevoskohteista vaikeuksitta. Muissa lähdöissä riittää pohdittavaa.


Benjamin Peltonen kiusoittelee seuraajiaan aistikkaana sosiaalisessa mediassa – fanit riemuissaan mtv 16:03 08.08

Benjamin Peltonen julkaisi sosiaalisessa mediassa teaserin tulevasta musiikistaan. 


Lastensuojelun hinnassa huimat erot – Turussa lähes kaksinkertaiset kustannukset Ouluun verrattuna MTV 19:38 26.07

Oulussa lastensuojelun kustannukset on pystytty painamaan selvästi alemmas kuin muissa Suomen suurimmissa kaupungeissa, ilmenee STT:n tekemästä selvityksestä.


Trump jakoi kuvan Junckerin pususta: ”Ihan selvästi EU ja USA rakastavat toisiaan” uusisuomi 08:44 26.07

”He tappavat meitä kaupassa. He tappavat meitä muissakin asioissa. He tekevät kaupankäynnin mahdottomaksi Euroopassa. Silti he tulevat tänne ja myyvät meille mersujaan ja bemareitaan.”


Koira auttaa omistajaa tekemään aamupalaa – osaa noutaa jääkaapista voita! stara 16:00 22.07

Koirien noutotaidoista voi olla hyötyä muissakin tilanteissa kuin metsästyksessä ja


Viihdelehti Stara.fi stara 16:00 22.07

Koirien noutotaidoista voi olla hyötyä muissakin tilanteissa kuin metsästyksessä ja


Maastopalot reisana muuallakin: Tanskassa suljettiin kokonainen saari, Latviassa evakuoitiin pikkukylä iltasanomat 18:57 21.07

Kuivuus ja maastopalot eivät kiusaa vain Ruotsia ja Suomea, vaan muissakin pohjoisissa maissa on taisteltu maastopaloja ja niiden uhkaa vastaan.


Turun puukotus: Kuningatar Elisabet myönsi uhria auttaneelle Hassan Zubierille urhoollisuusmitalin uusisuomi 16:08 19.07

Ison-Britannian kuningatar Elisabet on myöntänyt urhoollisuusmitalin Hassan Zubierille tämän rohkeudesta Turun puukotuksen yhteydessä. Zubier saa kuningas Yrjö VI:n mukaan nimetyn mitalin, joka myönnetään rohkeudesta muissa kuin sotilastehtävissä. Zubier on syntynyt Isossa-Britanniassa, mutta asuu nykyisin Ruotsissa.


että löydän itsekin luodista kuoli törmäyksessä rekan Kuvat Rekka paloi Lahtelaiskoulun rehtori palkitaan –? rangaistukseen johtanutta

Uutiset