Spartak Moskova sensaatiomaiseen voittoon Pietarissa – Voittomaali vain viisi sekuntia ennen loppua jatkoaika.com 22:51 28.02

Spartak Moskova on järjestämässä superyllätystä KHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, sillä joukkue siirtyi otteluvoitoin 2-0 -johtoon SKA Pietaria vastaan voittaen sarjan kaksi ensimmäistä peliä Pietarissa. Ottelusarjan kaksi seuraavaa ottelua pelataan Moskovassa ja näistä täytyy SKA:n napata ainakin yksi voitto tai muuten kausi päättyy ennen aikojaan. Muissa ottelupareissa suosikit pitivät pintansa.


Anna Perhon kolumni: Heikkous, paras konsultti iltasanomat 08:08 03.02

Niin kauan kuin työpaikalla tai muissa elämän viitekehyksissä joutuu näyttelemään täydellisyyden näytelmää, ei ihme että väsyttää.


Valvira tutkii koko Esperi Caren toimintaa – ongelmatapauksia tullut tietoon kymmenistä eri yksiköistä iltasanomat 16:19 26.01

Hoiva-alan yritys Esperi Care lupaa nyt palkata lisää henkilöstöä hoivakoteihinsa. Ammattiliitto Tehyn mukaan henkilöstön vähyyteen liittyviä ongelmia on muissakin isoissa alan yritysketjuissa.


Osallistuitko Facebookissa leviävään ”hassunhauskaan” kampanjaan? – Ei ehkä olisi kannattanut uusisuomi 15:14 16.01

Facebookissa ja muissa some-palveluissa lähtee välillä kiertämään ”hassunhauskoja” ilmiöitä, jotka eivät välttämättä ole ihan niin viattomia kuin ensin tuntuu.


Tytär pyysi yksinäiselle isälleen synttärikortteja – posti kantoi 50 000 viestiä stara 10:00 15.01

Suomessa ja monissa muissa maissa eläkeläisten yksinäisyys on nykyisin vakava


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 15.01

Suomessa ja monissa muissa maissa eläkeläisten yksinäisyys on nykyisin vakava


Keltaliivit marssivat Pariisissa jo kahdeksatta lauantaita peräkkäin – osanottajien määrä laskenut edelleen iltasanomat 14:38 05.01

Ranskassa niin kutsutut keltaliivit osoittavat jälleen mieltään Pariisissa ja useissa muissa kaupungeissa.


Niinistön uudenvuodenpuhetta kommentoinut professori: Tästä syystä Suomi ei ole maailman demokraattisin maa iltasanomat 09:05 04.01

Muissa Pohjoismaissa äänestetään paljon innokkaammin, ja kansalaisaloitteesta huolimatta osallistava demokratia on vielä lapsen kengissä, professori Raunio perusteli näkemyksiään.


Kommentti: Uudenvuoden toive koko planeetalle iltasanomat 09:25 01.01

Vuosi vaihtuu tänä vuonna kelpo talvisäässä: koko maassa elohopea on reippaasti pakkasella. Moni on tästä riemuissaan, mutta kaikkia autoilijoita pakkanen ei kohtele yhteismitallisesti.


Äiti antoi lapsensa sotkea lentokoneen kynillä – matkustaja kuvasi vieressä stara 12:40 29.12

Lentokoneissa ja muissa julkisissa kulkuvälineissä on olemassa sääntöjä, joita ei


Mihin vedetään raja uusnatsien kulkueissa? Poliisi suhtautuu tapauskohtaisesti: ”Hakaristilippujen esittäminen ei sinällään ole kiellettyä” iltasanomat 11:11 07.12

Poliisin mukaan vastaaviin kulkueisiin suhtaudutaan tulevaisuudessa tapauskohtaisesti. Hakaristilippujen käyttäminen on monissa muissa maissa rangaistavaa.


Matkustajakoneen lentäjä vahvassa humalassa – puhalsi hurjat lukemat stara 07:20 03.12

Suomessa ja monissa muissakin maissa on viime aikoina saatu ikäviä


Matkustajakoneen lentäjä puhalsi törkeät lukemat – oli lähdössä Lontoosta Tokioon stara 07:20 03.12

Suomessa ja monissa muissakin maissa on viime aikoina saatu ikäviä


Liiga-kierros: Kasariteemaa ja alavireisten kohtaamisia jatkoaika.com 10:14 30.11

Perjantai-ilta tarjoaa Ilveksen teemaottelun ja Savon derbyn. Muissa otteluissa tasainen asetelma tarjoaa suurimman mielenkiinnon.


Uutiset