Uusi johtaja pani tuulemaan: Pääkonttori Suomeen, 100 miljoonan euron yrityskauppa, johtoryhmään muutoksia iltalehti 15:15 25.04

Pörssiyhtiö Ahlstrom-Munksjön uusi toimitusjohtaja Hans Sohlström aloitti tehtävässään maanantaina 16.4.2018. Viikon päästä alkoi tapahtua. Tiistaina Ahlstrom-Munksjö kertoi 100 miljoonan euron yrityskaupasta. Yhtiö kertoi sopineensa, että se ostaa MD Papeisin Caierasin erikoispaperitehtaan Brasiliassa Formitex Groupilta. Ostettavan liiketoiminnon liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen käyttökate noin 13 miljoonaa euroa vuonna 2017. 100 miljoonan euron kauppahinta on velaton.


Uutuuskirja: Stubb tylytti kokoomuksen puheenjohtajakisaan lähtenyttä Lepomäkeä - “Totesi, että minulla ei ole sen jälkeen tulevaisuutta” iltalehti 10:56 25.04

Stubbin mukaan kyse oli isällisestä neuvosta. Elina Lepomäki paljastaa kirjassaan Vapauden voitto (Otava), miten kokoomuksen silloinen puheenjohtaja Alexander Stubb reagoi, kun hän kuuli Lepomäen harkitsevan kokoomuksen puheenjohtajaksi pyrkimistä. - En odottanut riemunkiljahduksia, mutta Alexin tyly vastaus yllätti minut. Hän vain totesi, ettei minulla ole sen jälkeen tulevaisuutta. Ja kuinka oikeassa hän olikaan, Lepomäki kirjoittaa.


Kolumni: Nuori Mai teki viikonloppuna historiaa – jääkö Bayern Münchenin mainoskasvoksi? iltasanomat 09:54 25.04

A-juniori-ikäinen lahjakkuus siirtynee kesällä pois Münchenistä, kirjoittaa Johanna Nordling.


Prinssi Daniel vierailee tänään Suomessa - suora lähetys käynnissä iltalehti 09:39 25.04

IL-TV:n kautta Ruotsin prinssin vierailua Helsingissä voi seurata suorasta lähetyksestä. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel saapuu Suomeen keskiviikkona. Daniel vierailee keskiviikkoaamuna kello 9.30 Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä tilaisuudessa. Tiedossa on vierailu lauttasaarelaiseen kouluun.


Prinssi Daniel vierailee tänään Suomessa - IL seuraa iltalehti 08:03 25.04

IL-TV:n kautta Ruotsin prinssin vierailua Helsingissä voi seurata suorasta lähetyksestä. Ruotsin kruununprinsessa Victorian puoliso prinssi Daniel saapuu Suomeen keskiviikkona. Daniel vierailee keskiviikkoaamuna kello 9.30 Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä tilaisuudessa. Tiedossa on vierailu lauttasaarelaiseen kouluun.


Sunny Car Center -sotkussa jättikorvauksiin tuomittu ex-poliitikko Iisakki Kiemunki pitää kohtaloaan epäoikeudenmukaisena: ”En selviydy edes koroista” iltalehti 07:01 25.04

Tapauksesta useaan otteeseen julkisuudessa puhunut entinen kunnallispoliitikko arvostelee oikeuden päätöstä. Itsellään hän arvelee olevan kaksi vaihtoehtoa: velkasaneeraus tai ”loppuelämä ulosottomiehen kanssa”. Vuoden 2015 videolla haastattelussa liikemies Markku Ritaluoma. Kuuntele Ritaluoman selitys: Tästä syystä Sunny Car Center upposi. Vahingonkorvauksiin Sunny Car Centerin rahasotkuista tuomittu hämeenlinnalainen Iisakki Kiemunki pitää oikeuden ratkaisua epäoikeudenmukaisena ja suorastaan käsittämättömänä.


Tutkijat: Uranus haisee mädille kananmunille - eli ihmisen suolikaasuille iltalehti 23:05 24.04

Haju johtuu planeetan yllä olevista pilvistä, joiden haistelu saisi ihmiset nyrpistämään neniään. Tuoreen tutkimuksen mukaan Uranus-planeetta haisee mädille kananmunille - tai kuten esimerkiksi verkkolehti asian ilmaisee, pieruille. Hajun lähde ovat planeetan pilvet, jotka koostuvat rikkivedystä. Tutkijat ovat jo aiemmin epäilleet planeetan ilmakehän koostuvan ammoniakista ja rikkivedystä. Nyt rikkivedylle on saatu vahvistus, kun planeettaa tutkittiin Havaijilta käsin kahdeksanmetrisellä teleskoopilla, jolla nähtiin auringonvalon taittuminen Uranuksen pilvissä.


Parhaat meikkivinkit kiireiselle – käytännölliset ohjeet säästävät aikaa stara 22:30 24.04

Siinä vaiheessa, kun aamun puolituntinen valmistautumishetki on kutistunut viideksi minuutiksi,


Viihdelehti Stara.fi stara 22:30 24.04

Siinä vaiheessa, kun aamun puolituntinen valmistautumishetki on kutistunut viideksi minuutiksi,


”Mitä helvettiä tämä on?” - Suomalaisvalmentaja ihmetteli pikkumaan kiekkotoimintaa: Onnistui taikomaan huiman menestysputken iltalehti 19:43 24.04

Entinen TPS:n ja Pelicansin valmentaja Riku-Petteri Lehtonen tekee kovaa tulosta Italiassa. Rittenin kausi päättyi sunnuntaina Alppiliigan seitsemännessä finaalissa kirvelevään 7-5-tappioon Asiagolle. - Fiilis on vielä vähän tyhjä, kun kausi päättyi tappioon. Tämä joukkue ei ole kertaakaan mun aikana päästänyt seitsemää maalia omiin. Sattui sitten tähän peliin. Meiltä tippui kolme hyvää pelaajaa pois loukkaantumisten takia pudotuspelien aikana. Asiago on ammattilaisjoukkue, me emme ole. Siinä varmaan syyt tulokselle, 47-vuotias Riku-Petteri Lehtonen sanoo Iltalehdelle.


Edusti Sunny Car Centerissä kaupunkia – oikeudesta tuli 350 000 euron maksu uusisuomi 19:38 24.04

Hämeenlinnan kaupungin edustaminen Sunny Car Centerin hallituksessa käy kalliiksi entiselle kuntapoliitikolle Iisakki Kiemungille.


Sunny Car Centerin hallituksessa istunut Iisakki Kiemunki tuomittiin satojentuhansien korvauksiin: "Romuttaa perheen talouden" MTV 17:30 24.04

Autokauppahanke Sunny Car Centerin toimitusjohtaja ja puuhamies Markku Ritaluoma on tuomittu korvaamaan lähes 6,2 miljoonaa euroa yhtiön konkurssipesälle.


Raakaa väkivaltaa Seinäjoella: Yhtä ammuttiin teollisuusalueen varastohallissa - kolme vangittiin iltalehti 16:25 24.04

Yksi mies vangittiin myös aiemman törkeän väkivaltarikoksen epäiltynä. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä ja kaksi henkilöä syytä epäillä -perusteella, viime lauantaina Seinäjoella tapahtuneeseen ampumistapaukseen liittyen, poliisi tiedottaa. Poliisille tuli aikaisin lauantaiaamuna tehtävä Seinäjoelle Kapernaumin teollisuusalueelle.


Kommentti: SM-liigalta raskas tuomarimunaus - hupiukot vihelsivät, missä oli Jari Levonen? iltalehti 15:39 24.04

Päätuomarit Mikko Kaukokari ja Aleksi Rantala eivät olleet neljännen finaaliottelun edellyttämällä tasolla, kirjoittaa Santtu Silvennoinen Tampereelta. Palloiluotteluissa on käännekohtia, kiekkotermein puhutaan momentumista. SM-liigan neljännen finaaliottelun käännekohta tapahtui ajassa 34.54, kun Kärppien Kristian Vesalainen sai erikoisen jäähyn. Vesalainen oli punnertanut Tapparan hyökkäysalueelle, hänet kammettiin nurin ja mies huitaisi mailallaan Tapparan pelaajaa.


Video: Hyvää koiranpäivää! Pekka Pouta kyykähti ulos lähetyksestä, kun Sini-koira varasti show'n MTV 14:43 24.04

Tämän aamun Huomenta Suomi -lähetyksessä Pekka Poudan kello seitsemän sääennuste keskeytyi yllättäen hetkeksi ja meteorologi katosi kuvasta.


Media: Carlo Ancelottille tarjolla Italian päävalmentajan paikka iltasanomat 13:25 24.04

Viime syyskuussa Bayern Müncheniltä potkut saaneelle Carlo Ancelottille on tarjottu Italian jalkapallomaajoukkueen päävalmentajuutta, Corriere dello Sport uutisoi.


Kaj Turunen loikkaa kokoomukseen - uhkaako hallituskriisi? Sinisten Elo: ”Hallituksen sisäinen luottamus on vaakalaudalla” iltalehti 12:59 24.04

Sinisten Simon Elon mukaan Turusen loikka asettaa hallituksen luottamuksen vaakalaudalle. Kokoomuksen vaiheikkaassa tiedotustilaisuudessa nostettiin esiin jopa hallituskriisin mahdollisuus. Kokoomus ilmoitti tiistaiaamuna järjestävänsä tiedotustilaisuuden "eduskuntaryhmään liittyvästä ajankohtaisesta asiasta". Asiasta kerrottiin vain, että sen järjestää eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen. Kokoomuksen viestinnästä kuitenkin kerrottiin ennakkoon Iltalehdelle, että tiedotustilaisuus ei liity ainakaan Hjallis Harkimoon. Kyseessä on puolueen tiedotuksen mukaan merkittävä asia, joka liittyy mahdollisesti eduskuntaryhmien voimasuhteisiin.


Suora lähetys: Kaj Turunen loikkaa kokoomukseen - uhkaako hallituskriisi? iltalehti 12:03 24.04

Kokoomus ilmoitti tiistaiaamuna, että eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen järjestää tiedotustilaisuuden ”eduskuntaryhmään liittyvästä asiasta” kello 12.00. IL-TV näyttää kokoomuksen tiedotustilaisuuden suorassa lähetyksessä. Puolue ilmoitti tiistaiaamuna järjestävänsä tiedotustilaisuuden "eduskuntaryhmään liittyvästä ajankohtaisesta asiasta". Asiasta kerrottiin vain, että sen järjestää eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen.


Ayrton Sennan ja että sen F1-auto ja kehumaan omaa jääkarhu kuoli käynnistymistä keskeytyi uusnatsien kuuluisasta selfiestä Apina lahjonta ja korruptio liittyi aivovuotoon mellakka menkää mieltään ja MM-kisoihin Mikko piti puukkoja kuin sosionomeiksi” ja surmaajan kädestä edes surmata Kim tavoitteeni oli pysäyttää uuteen Iran-sopimukseen vierasvoitot lapulle yhdistettiin Pekka ”Aika isosta riskin ”Ajattelin, etten ole

Uutiset