Mikä kaula-aukko! Olivia Munn loksautti miesten leuat gaalassa stara 12:00 14.09

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 14.09

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas


Olivia Munn paljasti upea vartalonsa salaisuuden – syö epäterveellisen vähän stara 19:20 26.08

Näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office Christmas


Kolmivuotias pyrkii Guinnessin ennätysten kirjaan – ampui 1 111 nuolta kolmessa ja puolessa tunnissa stara 19:20 22.08

Kolmivuotiaassa P Sanjanassa on aineksia todelliseksi jousiammunnan mestariksi. Hän pyrkii


Olivian kaula-aukko varasti huomion MTV-gaalassa – silmänruokaa riittämiin stara 08:00 18.06

36-vuotias näyttelijätär ja malli Olivia Munn tunnetaan muun muassa Office


EK19: Hurjaa menoa! Teemu Suninen todella lähellä uransa ensimmäistä palkintopallisijaa iltalehti 13:13 20.05

Teemu Suninen lähtee Power Stagelle hyvältä etumatkalta neljäntenä olevaan Esapekka Lappiin. Suninen teki kovan suorituksen 19. ek:lla ja päihitti kolmossijaa hamunneet Lapin ja Dani Sordon. Lappi oli 1,7 ja Sordo 2,5 sekuntia Sunista hitaampi. Sordo koki podiumtaiston viimeisillä hetkillä takaiskun, sillä hänen autostaan hajosi tuulilasi toiseksi viimeisellä ek:lla.


Olympiavoittajan tuskaa: Sairaus vei vaimon hoivakotiin ja poliisi takavarikoi aseet iltalehti 06:41 16.05

Pistooliammunnan olympiavoittaja Väinö Markkanen elää raskaita aikoja. Ensin sairaus vei vaimon palvelukotiin, ja tovi sen jälkeen poliisi kävi ottamassa haltuunsa kultamitaliampujan aseet. Olympiavoittaja Väinö Markkanen, 89, ottaa vieraat vastaan Lohjan rivitaloasuntonsa kuistilla. Jykevän kättelyn jälkeen Väinö ohjaa tulijan sisään ja pahoittelee asuntonsa ahtautta. - Täällä on vielä kaikki pari vuotta siten kuolleen poikani tavarat. En ole hennonut viedä niitä kaatopaikalle. Lehdetkin ovat jääneet levälleen, kun vaimo ei ole niitä niputtamassa, Väinö Markkanen puolustautuu.


Pelaajiston kädet nousivat pystyyn palaverissa Saksa-pelin jälkeen ? "Joukkue valmistautuu taktisesti, mutta yksilön vastuu joukkueelle on myös kova" jatkoaika.com 15:40 14.05

Leijonien päävalmentaja nosti esiin pelaajistosta kummunneen oma-aloitteisuuden harmittavan Saksa-tappion jälkeen. Latautuminen kohti alkusarjan päätöskamppailua on alkanut. Lauri Marjamäki luottaa siihen, että jokainen yksilö hoitaa itsensä valmiiksi.


Suuruuden rakentajalta näyttävä tarina tapparalaisuudesta – "Ollaan vähän tylsiä, kun vain voitetaan" MTV 09:14 20.04

Tappara ja sen edeltäjä TBK ovat rohmunneet 17 jääkiekon Suomen mestaruutta, enemmän kuin kukaan muu.


Legenda kertoo romahtaneen Mari Laukkasen kohtalokkaasta virheestä: ”En ymmärrä, miksi hän teki niin” iltalehti 07:12 15.04

Mari Laukkanen pilasi kautensa Heikki Ikolan arvion mukaan tammikuun harjoitusreissulla. Mari Laukkanen lähti kauteen suurin odotuksin, mutta talvesta tuli yksi uran suurimmista pettymyksistä. - Mari on valtavan hieno ihminen, jolle ei toivoisi, että noin huonosti menee. Hän satsaa valtavasti lajiin ja on harjoituksissa ammunnassa tosi hyvä - ihan samaa tasoa kuin Kaisa Mäkäräinen. Mutta sitten kisoissa hän sortuu jännittämiseen, lajilegenda Heikki Ikola puntaroi.


Tsvetkov voittoon kotiyleisön edessä - Fourcade kaukana kärjestä iltalehti 15:57 25.03

Ampumahiihdon miesten maailmancupkausi päättyi Venäjän Tjumenissa yhteislähtökilpailuun. Kilpailun voitti kotiyleisönsä edessä kilpaillut Maksim Tsvetkov, joka päihitti toiseksi tulleen Norjan Erlend Bjøntegaardin 2,7 sekunnilla. Molemmat selvittivät kisan puhtaalla ammunnalla. Norjan Johannes Thingnes Bø (+16,6 sekuntia) oli kolmas.


SM-kultaa voittanut suomalaisurheilija kärysi dopingista: Menettää mitalinsa iltalehti 15:20 22.03

Ilmapistooliammunnan Suomen mestaruuden viime vuonna voittanut Jussi Saari on saanut kahden kuukauden toimintakiellon dopingrikkomuksesta. Saaren viime huhtikuun alussa antamassa näytteessä oli kiellettyjen aineiden luetteloon kuuluvaa terbutaliinia. Ainetta käytetään muun muassa astmalääkkeenä. Saari oli käyttänyt ainetta juuri astman hoitoon, mutta oli epähuomiossa jättänyt poikkeusluvan uusimatta. - Ilmoitin heti testitilanteessa, että minulla on tällainen astmalääke käytössä. Erivapaus ei valitettavasti vain ollut voimassa. Valitettava unohdus on siis tapahtunut, ja on minun vikani, ettei se ollut voimassa. Nämä asiat ovat urheilijan vastuulla, Saari kommentoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.


Tappavan tarkka - Ilmavoimat julkaisi ennen näkemättömän kuvasarjan Suomen Jassm-ohjuksen täysosumasta maaliin iltalehti 12:01 20.03

Ilmavoimat julkaisi tiistaina uusia valokuvia koeammunnasta, jossa suomalaiset varmistivat Jassm-rynnäkköohjuksen toiminnan Ilmavoimat julkaisi tiistaina lisää valokuvia koeammunnasta, jossa suomalaiset varmistivat Jassm-rynnäkköohjuksen toiminnan. Rakeisissa kuvissa ohjus osuu ennakolta suunniteltuun maalipisteeseen, Ilmavoimien mukaan erittäin tarkasti.


? joskus ja johti JYPin johdosta – ”Välinpitämättömyys karahtivat kiville kohdistuvista seksirikoksista – raiskaus alle vartin välein –

Uutiset