Satelliittikuvista heräsi huoli: Havitteleeko Pohjois-Korea ydinasetta, jolla voisi kiertää Yhdysvaltain ohjuspuolustuksen? iltasanomat 05:21 18.08

Suomalaisasiantuntija ei usko sukellusveneiden muodostuvan todelliseksi uhaksi.


Rakennusalalle syntyy jättiyhtiö: Lemminkäinen ja YIT yhdistyvät iltalehti 10:43 19.06

YIT ja Lemminkäinen sulautuvat yhdeksi yhtiöksi, yhtiöt tiedottavat. Rakennusyhtiöt Lemminkäinen ja YIT yhdistyvät sulautumalla toisiinsa. Muodostuvan yhtiön liikevaihto on noin 3,4 miljardia euroa. Tavoitteena on taloudellisesti vahva yhtiö, joka hakee kannattavuutta kasvukeskuksista. Lemminkäisen ja YIT:n hallitusten tiedotteen mukaan yhdistyminen luo taloudellisesti vahvan yhtiön, jonka kasvun ja kannattavuuden moottorina toimii kasvukeskusten kehittäminen.


Puoluehallitus kokoontui: Erottaako perussuomalaiset uuteen ryhmään loikanneet? - IL seuraa iltalehti 17:01 16.06

Perussuomalaisten puoluehallitus kokoontui perjantaina iltapäivällä. Puoluehallituksen odotetaan ratkaisevan loikkareiden kohtalon ja sen, kumpi ryhmä erotetaan. Puoluehallituksen enemmistö näyttäisi muodostuvan perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tukijoista. Simon Elo kertoo, että hän uskoo puoluehallituksen olevan perussuomalaisten eduskuntaryhmän takana.


MM-karsinnat, lohko D: Pärjääkö Wales ilman supertähteään Gareth Balea? iltasanomat 22:09 04.06

Wales tarvitsee Serbiasta pisteitä, mutta ilman pelikieltoista Gareth Balea voi tehtävästä ajatella muodostuvan perin vaikean.


Päivän vetovihje ja Pesisvakio 26.5. iltalehti 09:53 26.05

Perjantain vetovihje ei usko Segundan Levante-Murcia -ottelun muodostuvan miksikään erityisen kiihkeäksi koitokseksi. Levante varmisti viime kierroksella Segundan voiton. Nousunsa La Ligaan se oli varmistanut jo aikaisemmin. Tässä sillä ei ole enää tarvetta sen enempää revitellä. Joukkueen menestys on koko kauden perustunut tiukkaan puolustamiseen. Levantelle on tehty sarjassa ylivoimaisesti vähiten maaleja (28 maalia 39 pelissä). Kotonaan Levante on tällä kaudella ollut lyömätön saldolla 16-3-0, maalit 30-11. Pelinkuvan voi tässäkin olettaa olevan melko rauhallinen ja kotijoukkueen kontrolloima ilman sen suurempaa intohimoa.


Uutiset