Vene kaatui kesken matkan – iäkäs mies hukkui Mustasaaressa MTV 21:27 06.07

Iäkäs mies hukkui Pohjanmaalla Mustasaaressa perjantaina illalla. Pohjanmaan poliisista kerrottiin STT:lle, että miehen vene oli kaatunut. Hän oli ollut vesillä yksin.


Nainen ajoi upeassa säässä Vaasaan, kun äkkiä kylkeen syöksyi epäilty rattijuoppo – kaahailijan reaktio tyrmistytti iltasanomat 15:15 16.05

Mustasaaressa tapahtui tiistai-illalla hurjannäköinen onnettomuus. Epäilysten mukaan onnettomuuden aiheuttanut kännikuski pakeni paikalta.


Video näyttää Pohjanmaan surullisen tulvatilanteen - Liikennevirasto: ”Viiteen vuoteen pahimmat tulvat” iltalehti 13:04 22.04

Etelä-Pohjanmaalla tulvahuippu on nähty viikonlopun aikana, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla se on edessä vasta ensi viikolla. Antti Flanderin kuvaama video näyttää Etelä-Pohjanmaan tulvatilanteen kaikessa kaameudessaan. Oheisella videolla näkyy, kuinka Kyrönjoki tulvii valtoimeen Skatilan alueella Mustasaaressa. - Tilanne on se, että Jalasjärvellä on kolmostie suljettu - ja juuri kaveri laittoi viestin, että siellä on säännöstelyalueet aivan täynnä.


kolumni Sata ole Pukki-riippuvainen STTn päätoimittajat

Uutiset