Hämmentynyt vanhus ajoi kielletylle kadulle Helsingin Oulunkylässä - ajoi autonsa ruuhkabussin kylkeen, yksi loukkaantui iltalehti 18:28 25.04

Helsingin Oulunkylän Maaherrantiellä tapahtui keskiviikkoiltana kolari. Helsingin pelastuslaitoksen tilannekeskuksen mukaan yksi ihminen loukkaantui lievästi. Helsingin Oulunkylässä tapahtui Veräjämäen kohdilla ikävä bussikolari keskiviikkoiltana. Helsingin pelastuslaitos sai neljän jälkeen ilmoituksen tieliikenneonnettomuudesta Oulunkylän pohjoispuolella Maaherrantiellä. - Viitisenkymmentä altistunutta. Se tarkoittaa, että bussissa oli aika paljon ihmisiä. Onnettomuuden tapahduttua valtaosa poistui omatoimisesti bussista. Muutaman henkilön pelastuksen ensihoito tarkasti. Todettiin, että yksi oli lievästi loukkaantunut. Hänet vietiin siitä eteenpäin. Muuten ei tullut henkilövahinkoja, Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari kertoo Iltalehdelle.


Yrittäjä-Topi kyllästyi poliittisiin lakkoihin ja teki kansalaisaloitteen: "Kulut maksaa yrittäjä" MTV 18:19 25.04

Poliittisten lakkojen rajoittamiseksi on laitettu vireille kansalaisaloite. Työrauha 2018 -nimisellä aloitteella halutaan rajoittaa poliittisten lakkojen kesto esimerkiksi muutamaan tuntiin.


Tutkija: Sinisten nykykannatuksesta matkaa muutamankin edustajan läpi saamiseen iltasanomat 15:13 25.04

Terho näkee edelleen luottamuskriisin – "Saman pöydän ääreen keskustelemaan Orpon kanssa".


Mopoauto kaatui koulun pihalla - ”Syynä liian suuri tilannenopeus” iltalehti 09:07 25.04

Kuljettaja ehti poistua paikalta mopoautonsa kanssa ennen poliisin tuloa. Poliisipartio kävi tiistaina iltapäivällä kello 14:30 selvittelemässä Hämeenlinnan Ahveniston koulun pihalla sattunutta liikenneonnettomuutta, jossa mopoauto oli kaatunut polkupyörätelineessä olleiden pyörien päälle. Kuljettaja ehti poistua paikalta mopoautonsa kanssa ennen poliisin tuloa. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta muutama telineessä ollut polkupyörä vaurioitui. Poliisin alustavan selvityksen mukaan onnettomuuden aiheutti liian suuri tilannenopeus.


Rataraivoa, Kimin hukkunut ratti ja Bottaksen sankarinousu – kertaa viime kauden käsittämätön Bakun kisa! MTV 07:00 25.04

Viime kauden Azerbaidzhanin GP oli yksi F1-lähihistorian huimimmista ja hulluimmista kilpailuista. Kisan tuoksinassa tapahtui koko kauden puhutuin tilanne. Muutaman päivän kuluttua kisataan samalla radalla.


Hirmuinen nöyryytys! Tapparan nelosketjun äijä pakotti Kärpät vaihtamaan maalivahtia iltalehti 19:15 24.04

Tappara johtaa avauserän jälkeen 3-0. Veini Vehviläinen teki tilaa Jussi Rynnäkselle Kärppien maalissa. SM-liigan viidennen finaalin avauserä oli kummallinen. Vierasjoukkue Tappara tuli valtavalla tahdilla muutamaan ensimmäiseen vaihtoon ja sai palkinnon, kun nelosketjun porilaisvahvistus Niko Ojamäki iski kirvesrinnat johtoon ajassa 01.25. Ojamäki ampui rightin mailallaan kiekon Kärppien maalivahdin Veini Vehviläisen kilpikäden yläkulmaan. Osuma oli torjuttavissa.


Scarlett Johansson upea muodonmuutos - uusi mies ja uusi tukka: Tältä hän näytti blondina iltalehti 11:37 24.04

Aiemmin blondina näyttelijänä tunnettu Scarlett Johansson on nyt brunette ja lyhyttukkainen sekä umpirakastunut. Infinity War -elokuvan kutsuvierasnäytöksessä hurmannut Scarlett Johansson viihtyy uudessa lookissaan. Hän on jo muutaman vuoden ajan esiintynyt lyhyttukkaisena, mutta nyt muodonmuutos on saanut viimeisen silauksen, sillä näyttelijä on värjännyt blondit hiuksensa tummaksi.


Viina ei enää vedä Viroon - viinarallin hiipuessa etelänaapuri saa entistä vähemmän suomalaiseuroja iltalehti 01:55 24.04

Tulevaisuudessa etelänaapurin halvemmista palveluista odotetaan entistä houkuttelevampaa matkailuvalttia. Alkoholin kärrääminen Virosta Suomeen hiipuu suomalaismatkaajien keskuudessa. Alkoholin tuonti on laskenut muutamassa vuodessa 12 prosenttiyksikköä, kun viime vuonna enää 69 prosenttia Viron matkaajista toi mukanaan tuliaisina alkoholia etelänaapurista. Vuonna 2014 vastaava luku oli vielä 81 prosenttia. Kaupan liiton mukaan samalla kun viinaralli hiipuu, vähenee myös suomalaisten kokonaiskulutus Virossa. Viime vuonna suomalaiset käyttivät noin 625 miljoonaa euroa tuote- ja palveluostoihin Viron matkoillaan, kun vuonna 2014 kokonaiskulutus oli vielä 716 miljoonaa euroa.


Silminnäkijä Toronton paikallismediassa: ”Kuljettaja ei välittänyt, minne oli menossa tai mitä oli tekemässä” iltalehti 22:41 23.04

Silminnäkijä kertoo Toronton paikalliselle CP24-medialle seuranneensa sivusta väkijoukkoon ajanutta pakettiautoa. Silminnäkijä kertoo Toronton paikalliselle seuranneensa sivusta väkijoukkoon ajanutta pakettiautoa. Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa maanantaina. Useiden pelätään kuolleen. Poliisin mukaan ainakin kymmenen on loukkaantunut. Pakettiauto pakeni paikalta, mutta kuljettaja saatiin kiinni muutaman korttelin päästä. Kuljettaja on pidätetty.


Pakettiauto ajoi väkijoukkoon Torontossa, useiden pelätään kuolleen iltalehti 22:15 23.04

Kuljettaja on pidätetty. Törmäys tapahtui vilkkaassa risteyksessä. Poliisin mukaan jopa 10 ihmistä on loukkaantunut. Pakettiauto pakeni paikalta, mutta kuljettaja saatiin kiinni muutaman korttelin päästä ja hänet on pidätetty. Poliisi ei ole kertonut mitään yksityiskohtia kuljettajasta tai hänen mahdollisista motiiveistaan.


Poliisi: Nashvillen epäilty ampuja on saatu kiinni - neljä sai surmansa vohvelikahvilassa iltalehti 21:35 23.04

Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa sunnuntaina. Nashvillen epäilty ampuja Travis Reinking on saatu kiinni, kertoo Nashvillen poliisi Twitterissä. Poliisin mukaan pidätys on tehty vain "muutama hetki sitten". Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa sunnuntaina.


Poliisi: Nashvillen epäilty ampuja on saatu kiinni iltalehti 21:31 23.04

Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa sunnuntaina. Nashvillen epäilty ampuja Travis Reinking on saatu kiinni, kertoo Nashvillen poliisi Twitterissä. Poliisin mukaan pidätys on tehty vain "muutama hetki sitten". Neljä ihmistä kuoli ja useita loukkaantui ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa sunnuntaina.


Mäntyharjun myrkkyvuoto: Jos kaasutehdas ei saisi ulkopuolista vettä, sairaaloita uhkaisi nyt toimintojen alas ajaminen iltalehti 19:00 23.04

Mäntyharjun myrkkyvuodolla on moninaisia seurauksia. Woikosken kehtaan suhteen seuraukset voisivat olla vakavia. Mikäli Woikosken kaasutehdas ei saisi puhdasta vettä tehdasalueen ulkopuolelta, myös sairaalaturvallisuus vaarantuisi. Tehdas tuottaa lääkekaasut noin puoleen Suomen sairaaloista. - Olemme juuri järjestämässä asiaa. Tarvitsemme muutaman tankkiautollisen vettä, sanoo Woikoski Oy:n toimitusjohtaja Clas Palmberg Iltalehdelle maanantaina alkuiltapäivästä.


Huiman nousun tehnyt snookertähti Ronnie O’Sullivan häpesi omaa esitystään: ”Olisin halunnut antaa katsojille kaikki rahat takaisin” iltalehti 13:32 23.04

Snookertähti Ronnie O’Sullivan oli MM-turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa ahtaalla. Pahimmillaan O'Sullivan oli jo 0-4-tappiolla Stephen Maguirea vastaan. Tauollekin supertähti lähti vielä 3-6-tappioasemassa. - Minua hävetti niin paljon, että olisin halunnut antaa katsojille kaikki heidän rahansa takaisin. He ottivat lauantai-iltapäivän vapaaksi ja tulivat katsomaan vähän snookeria. Luojan kiitos, että Stephen sentään säkitti muutaman pallon, O’Sullivan totesi Daily Expressille matsin jälkeen.


Kuortaneenjärven tulvat pahenevat - Kartta: Nämä sadat rakennukset ovat vaarassa iltalehti 08:26 23.04

Tulvakeskuksen vahinkoarvion mukaan Etelä-Pohjanmaalla Kuortaneenjärven alueella on uhattuna satoja rakennuksia. Vedenpinta on jatkanut nousuaan Kuortaneenjärvellä Etelä-Pohjanmaalla: Tulvakeskuksen ennusteiden mukaan vedenpinnan odotetaan nousevan tasolle 77,40 viikon puolivälissä. Tulvauhassa olevalla alueella sijaitsee noin 150 loma-asuntoa, muutama vakituisessa käytössä oleva asunto ja noin 300 erilaista sauna- tai talousrakennusta.


Harvinainen sairaus muutti tamperelaisen Anun ulkonäköä: ”Edes tutut eivät enää tunnistaneet minua” iltalehti 06:38 23.04

Harvinaisia aivolisäkesairauksia sairastavat Anu Herala ja Katri Järvenranta ovat kummajaisia sairaalamaailmassa. Terveydenhuollon ammattilaisetkaan eivät osaa hoitaa heitä. Tamperelainen Anu Herala, 68, oli viidenkympin kynnyksellä ja elämänsä kunnossa. Hän lauloi kuorossa, oli "rokkimimmi" ja urheili ahkerasti. Selittämättömät oireet alkoivat yhtäkkiä. Ensin tulivat epileptiset kohtaukset julkisilla paikoilla. Jalat lähtivät alta ja kroppa kouristeli. Ääni madaltui, ulkonäkö muuttui, kädet ja silmät turposivat. Kengänkoko kasvoi muutamassa vuodessa 38:sta 42:een. Naistenosastolta oli vaikea löytää kenkiä tai hanskoja.


Voiko enää huonompi onni olla? Mies joutui muutaman vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi MTV 21:42 22.04

Tätä voi varmasti sanoa jo epäonneksi. Nuori yhdysvaltalaismies on nimittäin joutunut 4 vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi. Asiasta uutisoi muun muassa Sky News.


Gladiaattorien Barbi julkaisi kisakuvan yli 10 vuoden takaa - huima ero nykykuntoon! iltalehti 21:24 22.04

Minna Pajulahti toimi viikonloppuna tuomarina Fitness Classicissa Helsingin Kulttuuritalolla. Kisojen alla hän julkaisi kuvan Fitness Classicista vuodelta 2007. Tuolloin myös Gladiaattorien Barbina tutuksi tullut Pajulahti kilpaili vielä amatöörinä fitnessissä. - Tuosta kisasta on tosi hyvät muistot. Siinä oli ollut muutama vuosi hakemista, mutta tuolloin tuli voitto ja pääsin edustamaan Suomea MM-kisoihin, hän kertoo.


“Kolme suurinta cowboy taltutti haavoittunutta – ikävän huhun Hakkaraisesta iskun oikeudenkäyntiä Todistaja ja voitti klo 15.30 Väyrynen koulualueen ulkopuolelle koulun pihalla - kuultuaan Bouananen huudon maatessani mies alentuneesti mitä hyväksikäyttäjä NHL-vahvistuksiin - näin ollut parisuhteessa päätäntävallan Päiväkodit sulkevat Rantanen miettii lähtöä syytetyt vanhemmat tyrmäävät Tanskalaisoikeus Peter Madsen taposta Espoossa uhrit ovat vaan ylipäätään nainen vapautettu hyökkääjä Veikkausliigassa ylireagointia avaustuloksiin Winnipegin harjoitukset kesken – vaan ylipäätään ”Hei, rullataanko toi” ”Sukellusvenemurhan” tuomio

Uutiset