Alma Media vastaa äitiyskohuun: "Hakijalle syntyi väärä käsitys" MTV 19:48 20.07

Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne pahoittelee yhtiön tiedotteessa, että Päivi Anttikoskelle olisi syntynyt käsitys, että häntä ei palkattu Aamulehden päätoimittajaksi hänen vanhemmuutensa takia.


Auts! Ranskan MM-kultavahdille kävi nöyryyttävä lapsus MTV 20:25 15.07

Ranska nappasi jalkapallon maailmanmestaruuden vakuuttavasti voittamalla loppuottelun Kroatiaa vastaan maalein 4–2. Ranskan kultamaalivahdille Hugo Llorisille ilta oli muuten kelpo, mutta ottelun loppupuolella hän päästi taakseen karun osuman. 


Mykkänen antaa EU:lle puoli vuotta maihinnousukeskuksien perustamiselle – muuten uhkaa murentua jopa ilman sisärajatarkastuksia toimiva Schengen-alue iltasanomat 21:00 13.07

Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) mukaan turvapaikkajärjestelmän uudistamisen viivästyminen voi johtaa siihen, että osa jäsenmaista tekee omia ratkaisuja rajoillaan.


Karmiva video: Hyttyset yrittävät pistää ihmistä verkon läpi stara 10:40 13.07

Hyttyset ovat jälleen ajankohtainen riesa mökkeilijöiden yrittäessä nauttia muuten rauhallisista


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 13.07

Hyttyset ovat jälleen ajankohtainen riesa mökkeilijöiden yrittäessä nauttia muuten rauhallisista


Puolet suomalaisista ei tiedä matkavakuutuksen perusfaktaa: ”Peruuntuminen viime hetkellä on valitettavan yleistä” uusisuomi 16:31 12.07

Suurin osa suomalaisista tietää, että matkavakuutus korvaa lääkäri- ja sairaanhoitokuluja matkalla sairastuessa. Muuten matkavakuutus tunnetaan huonosti, paljastaa Ifin tutkimus.


Ariana Granden kihlatun julma vitsi nostatti myrskyn – poptähti rikkoi vihdoin hiljaisuuden: ”En tietenkään pitänyt sitä hauskana” iltasanomat 21:54 07.07

Ariana Granden mukaan vitsi ei ollut hauska, mutta muuten hän puolustaa sulhoaan.


Valtteri Bottas manasi ratkaisevaa hetkeä – ”Meni vähän pitkäksi – muuten olisi taisteltu paalusta” MTV 18:00 07.07

Valtteri Bottas teki Silverstonen aika-ajojen viimeisellä kierroksellaan virheen, jonka myötä hän joutuu sunnuntaina starttaamaan neljännestä ruudusta.   


Valtteri Bottas: ”Meni vähän pitkäksi – muuten olisi taisteltu paalusta” MTV 18:00 07.07

Valtteri Bottas teki Silverstonen aika-ajojen viimeisellä kierroksellaan virheen, jonka myötä hän joutuu sunnuntaina starttaamaan neljännestä ruudusta.   


Ruotsin MM-kapteenin vauvajännitys ohi – Mika-niminen tytär syntyi MTV 14:05 06.07

Jalkapallon MM-kisoissa Ruotsin joukkueen kapteeni Andreas Granqvist on elänyt jännittäviä aikoja muutenkin kuin pelkästään itse kesän turnauksen parissa. Granqvistin perheeseen on odotettu toista lasta.


Kimi Räikkönen kertoi pienestä ongelmastaan – "Muuten ihan ok" MTV 19:22 30.06

Kärkitallit Mercedes ja Ferrari kävivät Itävallan GP:n aika-ajoissa tiukkaa taistelua neljästä ensimmäisestä lähtöruudusta. Neljänneksi alun perin sijoittunut mutta kolmannesta ruudusta kisaan starttaava Ferrari-kuski Kimi Räikkösen vaikeudet osuivat radan viimeisiin mutkiin.


Yli 100 vainajaa löytänyt 70-vuotias Reino Savukoski lopettaa etsintätoiminnan: "Olin niin maassa kuin olla voi – en olisi muuten lopettanut" MTV 10:07 22.06

Yli 112 kadoksissa ollutta ihmistä löytänyt Reino Savukoski kertoo MTV Uutisille, että hänen on täytynyt jättäytyä pois etsintätoiminnasta. Syynä on heikentynyt terveys: "En olisi muuten lopettanut", Savukoski toteaa.


Brasilian maajoukkueessa hämmästellään MM-keskustelua: "Olisin muuten lopettanut jalkapallon" MTV 15:03 17.06

Vaikka Brasilian jalkapallomaajoukkue kärsi vuonna 2014 MM-kotikisoissaan karmivan 1–7-välierätappion Saksalle, joukkueessa vakuutellaan, että traumoja ei ole noista ajoista jäänyt.


Islanti-peli ei harvinaisuus – Lionel Messillä hämmentävän huono saldo rangaistuspotkuissa MTV 10:06 17.06

Vaikka FC Barcelonan ja Argentiinan supertähti Lionel Messi on muuten jalkapallotekniikaltaan silmiähivelevän taitava ja loistava pelaaja, rangaistuspotkut ovat olleet hänen heikko pisteensä.


Vuosi perussuomalaisten hajoamisesta – Halla-aho suhteesta sinisiin: ”Ei ole minkäänlaisia välejä” iltasanomat 11:12 16.06

Jussi Halla-aho hyväksyisi sinisistä takaisin vain yhden ministerin. Muuten hänellä ei ole sinisille enää mitään puhuttavaa.


Kirkko ja kaupunki: Keskustan ex-puoluesihteeriä esitetään Helsinkiin papiksi MTV 20:55 15.06

Keskustan entistä puoluesihteeriä Timo Laanista esitetään papiksi Helsingin Malmin seurakuntaan. Asiasta kirjoittava Kirkko ja kaupunki -lehti kertoo, että Malmin seurakunta on rekrytoimassa pappia, joka tavoittaisi sellaisia ihmisiä, joita kirkko ei muuten puhuttele.


Seura: Matkailusivujen huippuarvioihin kannattaa suhtautua kriittisesti – hotelli vaati asiakasta kirjoittamaan viiden tähden arvion työntekijöiden rankaisemisen uhalla MTV 15:59 12.06

Netin matkailusivustoille jätettyihin arvosteluihin kannattaa suhtautua skeptisesti, muistuttaa Seuran päätoimittaja Erkki Meriluoto kirjoituksessaan. Päätoimittaja kertoo, miten istanbulilainen hotelli vaati häntä kirjoittamaan Tripadvisoriin viiden tähden arvostelun sillä uhalla, että muuten hotellin työntekijöitä rangaistaisiin.


Vladimir Putinilta vastaus kahteen kovaan väitteeseen: ”Tätä ei voi kuvailla mitenkään muuten kuin vitsiksi” uusisuomi 15:56 07.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin yhdisti vuosittaisella kyselytunnillaan yhteen väitteet Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain presidentinvaaliin sekä saksalaismediassa esiintyneet analyysit, joiden mukaan Donald Trumo ”työntää Eurooppaa Putinin suuntaan”.


Keskustalainen ryöpyttää kelvottomia gallup-lukuja – ”On vain se hallituksen mössö” uusisuomi 18:10 04.06

Keskustan puoluesihteeriehdokas Jirka Hakala tuulettaisi puolueen toimintaa perusteellisesti. Hänen mukaansa surkeita kannatuslukuja ei muuten saada nousuun.


nosti esiin tilanteen, osui heti Ilvekselle voitti British

Uutiset