Hradeckyn edustama Leverkusen näytti hauista – mainio suomalaisilta Eurooppa-liigassa MTV 23:52 20.09

Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2-vierasvoittoon Ludogoretsia vastaan jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina. Suomalaispelaajien osalta kierros oli muutenkin onnistunut.


Suomeen avautui ensimmäinen hävikkiruokakauppa: 50 000 kiloa hävikkiruokaa hyötykäyttöön MTV 22:29 20.09

Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa aloitti tänään toimintansa Helsingin Kalasataman uudessa kauppakeskus Redissä. Kirkon Ulkomaanavun perustamassa kaupassa myydään lahjoituksina saatuja elintarvikkeita ja tuotteita, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Tavoitteena on saada vuodessa noin 50 000 kiloa hävikkiruokaa hyötykäyttöön.


Olympiavoittajan kauhunhetket – kiristäjät vaativat rahaa tai muuten tapporyhmä Venäjältä tulee hakemaan hänet MTV 20:20 20.09

Kultaa Pyeongchangin olympialaisten ampumahiihdossa viestissä ja hopeaa takaa-ajossa voittanut Ruotsin Sebastian Samuelsson koki kauhunhetkiä menneellä viikolla, kertoo Expressen.


Keskustalaiselta ukaasi kokoomukselle: ”Jos kokoomus ei tue hallitusta yksimielisesti...” uusisuomi 18:26 20.09

Keskustan kansanedustaja Markku Pakkanen viesti torstaina hallituskumppani kokoomukselle, että puolueen on syytä tukea hallitusta ja ja ulkoministeri Timo Soinia (sin) yksimielisesti, tai muuten hallituksen esitykseen irtisanomissuojan heikennyksestä tulee muutoksia.


Keskustalaisen ukaasi kuohuttaa oppositiota – ”Soini ja työntekijöiden kyykyttäminen koplataan yhteen?” uusisuomi 18:26 20.09

Keskustan kansanedustajan Markku Pakkasen ukaasi hallituskumppani kokoomukselle ihmetyttää oppositiopoliitikkoja. Pakkanen viesti Twitterissä, että kokoomuksen on tuettava hallitusta huomenna yksimielisesti – tai muuten hallituksen esitykseen irtisanomissuojan heikennyksestä tulee muutoksia.


Pitkäveto: Ja se tapahtui – Mestarien liigaan tuli neljä maalia iltasanomat 11:05 20.09

Shahtar D ja Hoffenheim vastasivat eilen otsikossa huudettuun maali-ilotteluun. Lopputulos 2-2 takasi makean osuman. Alkuviikko on muutenkin kulkenut varsin suotuisissa vetomerkeissä. Ja tästä sitten kohti viikonlopun antia.


Sdp:n Rinne Ykkösaamussa: Hallitusyhteistyö perussuomalaisten kanssa ”tuntuu vähän vaikealta” iltasanomat 10:56 15.09

Demarijohtaja oli muuten haluton pohtimaan seuraavan hallituksen kokoonpanoa Ylen Ykkösaamun haastattelussa.


KRP: Perinteiset rikollisjengit ovat varuillaan tulokkaiden kanssa iltasanomat 10:41 15.09

Uudet tulokkaat voivat aiheuttaa hämminkiä jengikentällä, vaikka muuten tilanne jengikartalla on toistaiseksi vaikuttanut rauhalliselta. Näin arvioi rikosylikomisario Christer Ahlgren keskusrikospoliisista.


Romaninaista ei päästetty alusvaatekauppaan – syrjinnästä tuomittu myyjä kertoi saaneensa omistajalta ohjeen: "Muuten tulee sanomista" MTV 11:23 14.09

Alusvaatekaupan omistaja ja työntekijä tuomittiin syrjinnästä tapauksessa, jossa naista ei päästetty liikkeeseen, koska tämä oli romani.


Krista Kosonen Me Naisille treenaamisen tärkeydestä: "Muuten minusta tulee v*ttumainen ihminen" mtv 10:24 13.09

Näyttelijä Krista Kosonen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa treenaavansa intensiivisesti roolejaan varten.


Patrik Laine ja pätäkkää ? Tapparan menestystä kannattaa mitata muutenkin kuin mestaruuksissa jatkoaika.com 10:31 12.09

Tampereen Tapparaa seuraavien ei tarvitse olla kauden 2018-19 joukkueesta huolissaan. Kehityksen vuoksi riman pitää olla kuitenkin korkealla muuallakin kuin mestaruustaistossa.


Olympiavoittaja halvaantui pysyvästi vakavassa onnettomuudessa: ”Tämä on ihan paskaa, ei sitä voi muuten ilmaista” iltasanomat 19:02 07.09

Kristina Vogelin elämä muuttui peruuttamattomasti viime kesäkuussa.


Seppo on nähnyt 30 vuoden ajan vierestä, millainen on kuolevan viimeinen hetki: "Hiipuminen päättyy ja lankeaa täydellinen hiljaisuus" MTV 10:07 05.09

– En pelkää varsinaista kuolemaa. Mutta kuolemaa edeltäviä tuskia pelkään. Minulla on hyvin alhainen kipukynnys muutenkin, sanoo kuolevia ihmisiä vuosikymmeniä viimeiselle matkalle saattanut Seppo Laurell.


Seppo on nähnyt 30 vuoden ajan vierestä, millainen on kuolevan viimeinen hetki: "Kun se tulee, hiipuminen päättyy ja lankeaa täydellinen hiljaisuus" MTV 10:07 05.09

– En pelkää varsinaista kuolemaa. Mutta kuolemaa edeltäviä tuskia pelkään. Minulla on hyvin alhainen kipukynnys muutenkin, sanoo kuolevia ihmisiä vuosikymmeniä viimeiselle matkalle saattanut Seppo Laurell.


Niko Saarinen muistelee aikaansa Big Brotherissa: "Ei muuten oo ollu helpoin polku kuljettavana" mtv 16:31 27.08

Niko Saarinen muisteli ensimmäistä Big Brother -koitostaan Instagram-tilillään.


Ajopiirturista selviää, että Kuopion turmabussin vauhti oli kova ja matka pitkä – "Mitään tutkintalinjoja ei ole suljettu" MTV 16:07 27.08

Viranomaiset päättivät Kuopion bussiturman onnettomuuspaikan tutkinnan eilen, mutta tutkinta on muuten vasta alkuvaiheessa.


Iiron kallis sähköpyörä vietiin lukitusta varastosta – miehen nerokas kikka narautti varkaan suoraan poliisin syliin MTV 15:23 27.08

Noin kuukausi sitten innolla odotettu retki uimarannalle tyssäsi alkuunsa, kun tamperelainen Iiro Peltola huomasi sähköpyöränsä kadonneen taloyhtiön varastosta. Varastossa ollut toinen sähköpyörä ei ollut varkaalle kelvannut eikä murtojälkiä muutenkaan näkynyt. 


Veikkausliiga: Kangaskolkka sivussa iltasanomat 21:37 26.08

IFK Mariehamnin maalinteko ei ole muutenkaan ollut tehokasta, joten ykköskärjen puute on rästipelissä miinus.


Shirly Karvinen muuttuneesta elämäntilanteestaan: "Jouduin kohtaamaan pelkoja" mtv 18:22 26.08

Ex-missi Shirly Karvisen elämässä menee tällä hetkellä lujaa. Ura tv-ja radiojuontajana on nosteessa ja juuri sinkuksi päätynyt kaunotar kertoo löytäneensä oman itsevarmuutensa.


Kari Hotakainen onnettomuudestaan Me Naisille: "Tosi vakavan jutun pitäisi kasvattaa jollain tavalla" mtv 11:41 23.08

Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjan kirjoittanut Kari Hotakainen ei tunne onnettomuutensa kasvattaneen häntä ihmisenä.


matelijan kanssa – Smart, – dramaattinen muutos

Uutiset