Päivän veto- ja vakiovihjeet: Luceniuksen sikailu jättää jäljen illan peliin iltalehti 12:06 12.03

Maanantain vetovihje uskoo lauantain K-Vantaa-Tuto-pelin tapahtumien jättävän jälkensä myös tämän päivän kohtaamiseen. Jääkiekkoilussa tapahtuu ajoittain pikkusikailuja, vähän isompiakin tyhmyyksiä ja sitten tapahtumia, mitä ei vain saisi sattua. Yksi tällainen äärimmäinen ylilyönti nähtiin lauantaina K-Vantaa-Tuto-pelissä, kun Tuton Niclas Lucenius potkaisi/yritti potkaista holtittomasti vastustajaa. Uskon tapauksen vaikuttavan negatiivisesti Tuton tekemiseen muutenkin kuin vain Luceniuksen pelikiellon myötä. En pidä Tuton valmentajaa Miika Elomoa se tason johtajana, että tapausta olisi välttämättä osattua käsitellä joukkueessa sen vaatimalla tavalla.


Raisiolaisen omakotitalon pihalta löytyi nääntynyt koira - kupissa jäätynyttä vettä iltalehti 10:21 22.02

Tapausta tutkitaan eläinsuojelurikoksena. Lounais-Suomen poliisi sai keskiviikkona ilmoituksen apua tarvitsevasta eläimestä, kun Raisiossa sijaitsevan omakotitalon pihalta löytyi nääntynyt, kylmettynyt ja muutenkin huonovointinen koira. Koiraparka oli jätetty oman onnensa nojaan suojanaan vain kylmä ja kova koppi, jossa ei ollut pehmusteita tai muita lämmikkeitä. "Evääksi" välinpitämätön omistaja oli jättänyt vesikupin, jonka sisältö oli jäätynyt.


Moniveto: 10 000 euroa bonusrahaa – oikein pelattava olympiakiekko-kierros iltasanomat 16:20 14.02

Muutenkin hyvin pelikelpoiselta vaikuttavan kahden kohteen Monivedon pelikelpoisuutta tukee vielä mukava 10 000 euron bonusraha.


Sadas Huutokauppakeisarin jakso tänään tv:ssä: Ellen Jokikunnas haluaa aarteistaan tonnin iltalehti 06:28 13.02

Juhlajakson julkkisvieraana on Ellen Jokikunnas. Heli ja Aki Palsanmäki palaavat ohjelmistoon Suomen huutokauppakeisarin uusin jaksoin. Heti alkuun on juhlan paikka, sillä kyseessä on sadas jakso. Hirvaskankaalla ollaan muutenkin hilpeissä tunnelmissa: Palsanmäkien firma on ollut pystyssä jo 30 vuotta. Juhlahuutokauppaa varten Palsanmäet vierailevat Ellen Jokikunnaksen luona Nurmijärvellä. Tällä on tarjolla suomalaista designia, joka sopisi hyvin merkkitilaisuuteen huudettavaksi.


Hurjapää laski kajakilla lumista rinnettä – älä kokeile tätä itse! stara 22:00 08.02

Kajakilla voi liikkua muutenkin kuin vain veden päällä. Oikeanlaisissa sääolosuhteissa


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 08.02

Kajakilla voi liikkua muutenkin kuin vain veden päällä. Oikeanlaisissa sääolosuhteissa


Kuvat: Kuljetusautosta pudonneen sonnin elämä päättyi poliisin luotiin ja ojaan – eläin oli muutenkin viimeisellä matkallaan MTV 14:40 05.02

Pöytyällä aamun uutisissa esillä ollut sonni oli matkalla teurastamolle, kun sen matka päättyi aiottua aikaisemmin pellolle. Sonni putosi eläinkuljetusautosta ja loukkaantui pahoin. Lopulta sen maallinen matka päättyi poliisin luotiin, ojan pohjalle.


NHL:n yön suomalaiset: Antti Niemelle makea onnistuminen – maalivahdit muutenkin liekeissä MTV 09:38 04.02

Antti Niemi torjui Montrealille makean 5-2-kotivoiton Anaheimistra jääkiekon NHL:n lauantain kierroksella.


Lakko kiusaa myös junaliikennettä - VR varoittaa asiakkaita täysistä junista iltalehti 08:33 02.02

VR on varautunut siihen, että matkustajia on tänään enemmän liikenteessä. Junaliikenne toimii tänään normaalisti, mutta lakon vaikutukset näkyvät myös junamatkustamisessa. VR:n viestintäasiantuntija Taina Kuitunen kertoo, että matkustajia on luultavasti tavallista enemmän liikenteessä. - Perjantait ovat meillä muutenkin vilkkaita päiviä. Kannattaa varautua siihen, että junat ovat varsinkin iltapäivästä täynnä. Kaikki kalusto on käytössä, Kuitunen sanoo.


Lakko pistää liikenteen sekaisin ainakin junissa - VR varoittaa asiakkaita täysistä junista iltalehti 08:33 02.02

VR on varautunut siihen, että matkustajia on tänään enemmän liikenteessä. Junaliikenne toimii tänään normaalisti, mutta lakon vaikutukset näkyvät myös junamatkustamisessa. VR:n viestintäasiantuntija Taima Kuitunen kertoo, että matkustajia on luultavasti tavallista enemmän liikenteessä. - Perjantait ovat meillä muutenkin vilkkaita päiviä. Kannattaa varautua siihen, että junat ovat varsinkin iltapäivästä täynnä. Kaikki kalusto on käytössä, Kuitunen sanoo.


Suolahappoa kuljettaneen rekan ja kahden henkilöauton kolari Hollolassa - vaarallista ainetta ei päässyt ympäristöön iltalehti 09:30 31.01

Henkilöautot romuttuivat kolarissa pahoin. Valtatie 12:lla Hollolan Hämeenkoskella tapahtui aamulla ennen puoli kahdeksaa kahden henkilöauton ja suolahappoa kuljettaneen rekan välinen kolari. Päijät-Hämeen päivystävä palomestari Erkki Santero kertoo, että kolari oli saanut alkunsa ohitustilanteesta. Suolahapporekan säiliö säilyi kolarissa ehjänä, joten syövyttävää ja ympäristölle muutenkin haitallista suolahappoa ei päässyt valumaan.


Kylie Jenner edelleen hiljaa odotuksestaan - fanit huolestuivat iltalehti 19:19 29.01

Kylie Jenner odottaa lukuisten viihdesivustojen mukaan esikoistaan. Kosmetiikkayrittäjä itse ei ole vahvistanut asiaa. Vasta 20-vuotias Kylie Jenner odottaa lukuisten viihdesivustojen mukaan esikoistaan. Jenner itse ei ole vielä vahvistanut odotusta. Jenner on vetäytynyt muutenkin julkisuudesta, hänen Instagram-sivuaan ei ole päivitetty kertaakaan joulun jälkeen. Peoplen haastatteleman lähipiirilähteen mukaan hän ja miesystävä, räppäri Travis Scott eivät suunnittele kihlautumista. Marraskuussa Jenner poseerasi Snapchatissa esitellen suurta timanttisormusta vasemmassa kädessään. Kihlautumista ei kuitenkaan ole tapahtunut.


Väyryselle Kirvelevä tappio kotikentällä - Niinistö sai Keminmaalla lähes paavomaiset lukemat iltalehti 22:44 28.01

Paavo Väyrynen menetti suosiotaan huomattavasti vuoteen 2012 verrattuna. Paavo Väyrynen toimi vuoteen 2017 asti Keminmaan kunnanvaltuustossa. Hän on muutenkin ollut Keminmaalla varsin näkyvä hahmo. Vielä vuoden 2012 presidentinvaaleissa sikäläiset palkitsivat Väyrysen aktiivisuuden 57,9 prosentin äänisaaliilla. Kokoomuksen ehdokkaana tuolloin kisannut Niinistö sai Keminmaalta 17,6 prosentin äänisaaliin.


Neiti X Jonnan valittu herra B Joni läksi Napakymppi-matkalla yksin Naantalin yöelämään - Jonna: ”Mä olen juoksuni jo juossut” iltalehti 21:00 28.01

Jonnan ja Jonin Napakymppi-matkalla romantiikka ei kukkinut ja Naantalin-reissu jäi muutenkin lyhkäiseksi. Sunnuntain Napakympissä neiti X:nä nähty helsinkiläinen sosionomi Jonna, 35, valitsi matkakumppanikseen lempääläläisen 41-vuotiaan muusikon Jonin. Kääreestä matkakohteeksi paljastui kylpyläloma Naantalissa. Matkavideolla Jonna kertoo, että loma jäi hänen osaltaan lyhyeksi, sillä yhteistä aikaa matkakumppanin kera järjestyi vain illallisen ajaksi. Videolla Jonna summaa myös, että kaksikon välillä ei kipinöinyt romanttisessa mielessä. Iltalehti tavoitti Jonnan kertomaan matkan käänteistä. Jonnan mukaan kylpylän kanssa oli haasteita saada sovituksi lomalle hyvää ajankohtaa, sillä hän ei päivätöidensä vuoksi olisi päässyt keskellä viikkoa Helsingistä Naantaliin.


Hurjat kuvat Pariisista: Suomalainen Heli todistaa kaupungin suurtulvaa lähietäisyydeltä – "En ole ikinä nähnyt vettä näin korkealla" MTV 11:49 27.01

Ranskan pääkaupungissa Pariisissa odotetaan kauhun sekaisin tuntein tätä viikonloppua ja erityisesti tätä päivää, kun jo muutenkin massiivisten tulvien huiput ovat käsillä.


Uusi taksipalvelu lupaa selvästi halvempia hintoja ja lanseeraa aluksi 10 euron kyydit - haussa 100 yrittäjää ja yli 200 kuljettajaa iltalehti 06:07 23.01

Kovasen lanseeraama Fixu Taxi aloittaa kesällä kymmenen euron kiinteähintaiset taksikyydit Helsingin keskustassa. Uuden taksipalvelun hintojen luvataan olevan muutenkin nykyistä halvempia. Kuljetuspalveluyritys Kovanen lanseeraa rinnalleen uuden FixuTaxin, joka tuo asiakkaille toivotut halvemmat hinnat. - Tarkoitus on aloittaa uudella konseptilla heti, kun lainsäädäntö sen mahdollistaa, sanoo Cabonline Finlandin ja Kovasen toimitusjohtaja Topi Simola.


Uusi laki mahdollistaa: Kauppoihin tulee jotain ennennäkemätöntä juomaa - panimomies vielä salamyhkäinen iltalehti 06:56 22.01

Sinebrychoff kertoo tekevänsä lanseerauksen ”lähiviikkoina.” Kauppoihin on tulossa ennennäkemätön alkoholijuomasekoitus. Asiasta kertoo Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola. Taustalla on uusi alkoholilaki, joka mahdollistaa muutenkin kuin käymisteitse valmistettavien juomien myynnin ruokakaupoissa.


Kesätöitä luvassa aiempaa enemmän – tilanne parantunut erityisesti matkailussa ja ravintola-alalla MTV 05:43 18.01

Kesätyöpaikkojen määrän ennakoidaan kasvavan kohentuneen taloustilanteen imussa. Kesätyömahdollisuuksia on taantumavuosia paremmin luvassa varsinkin kasvualoilla, kuten matkailu- ja ravintolapalveluissa, koska niissä on muutenkin rekrytointitarvetta.


Seppo Rädyn kammoliikkeestä punttisalilla kiertää hurjia huhuja - Tapio Korjus näki sen vierestä: ”On aivan älytön” iltalehti 13:02 14.01

Tarinat Seppo Rädyn rajuista punttitreeneistä ovat jo osa suomalaista kansanperinnettä. Erityisesti yksi tohmajärveläisen erikoisliike vaikuttaa poikkeuksellisen kammottavalta. Eräällä keskustelufoorumilla se on nimetty lapamuljautukseksi. Liikkeestä on muutenkin riittänyt hurjia huhuja.


Noin viikon uutisille toinen Venla putkeen — Jukka Lindström: ”Sarjan loppuminen ei ole haikeaa” iltalehti 08:42 13.01

Jukka Lindström muuttaa Keski-Eurooppaan, aikoo ottaa iisisti ja kirjoittaa uusia stand up -juttuja. Kultainen Venla -gaalassa vuoden komedia- ja sketsiohjelmana palkittiin Noin viikon uutiset toista vuotta putkeen. Sarjan nokkamies Jukka Lindström muuttaa aivan pian Keski-Eurooppaan, minkä takia sarjaa ei enää tehdä uusia kausia. Lindström tosin on sitä mieltä, että Noin viikon uutisten tarina oli muutenkin tullut tiensä päähän. Haaste sarjaa aloitettaessa kolme vuotta sitten oli se, kuinka se saadaan toimimaan.


Uutiset