Sara Forsberg avautuu suuresta elämänmuutoksestaan – ero ja muutto Suomeen mtv 08:10 21.05

Sara Forsberg avautuu elämäntilanteestaan tuoreellaan YouTube-videollaan. 


Sara Forsbergilta shokkipäätös: ero ja muutto takaisin Suomeen – ”Sain tarpeekseni” iltasanomat 19:46 19.05

Sara Forsberg kertoo uusimmalla YouTube-videollaan suuresta elämänmuutoksestaan.


Sara Forsbergilla suuri elämänmuutos - ero ja muutto takaisin Suomeen: ”Rakastamme edelleen toisiamme” iltalehti 18:31 19.05

Youtube-sensaatio kertoo tuoreella videollaan elämänmuutoksestaan. Laulaja-tubettaja Sara "Saara" Forsberg, 24, paljastaa tuoreella Youtube-videollaan muuttaneensa takaisin Suomeen. Forsberg esittelee videolla uutta asuntoaan ja sisustusta.


Uransa päättänyt Mikael Forssell kertoo suuresta elämänmuutoksestaan: ”Tunne on aika uskomaton” iltalehti 07:22 14.05

Mikael Forssell ilmoitti lauantaina peliuransa päättyneen. Hänen elämänsä muuttuu. Jalkapallo muuttaa muotoaan Mikael Forssellin elämässä. Peliuransa päättäneellä Forssellilla korkeakoulututkinto urheilujohtamisesta. Hän suorittaa Uefan A-valmentajalisenssiä ja palaa kentän laidalle ennen pitkää. Viasatin jalkapallostudiossa muisteltiin Forssellin huikeaa uraa. Valioliiga katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.


F1:n rengasmuutoksesta salaliittoteoria Mersun auttamisesta – Hamilton lyttää "tyhmän kysymyksen" MTV 20:54 12.05

Espanjan GP:n aika-ajossa eturivin vallaneet Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas kohtasivat erikoisen rengasaiheisen kysymyksen lauantain lehdistötilaisuudessa.


Mallikaunotar julkaisi pysäyttävät kuvat muodonmuutoksestaan: ”Kuvittelin olevani lihava” stara 08:00 10.05

Mallialan arvostetuimpiin julkaisuihin lukeutuvan Sports Illustrated -lehden sivuilla aikoinaan poseerannut


Mikko Rantanen avasi syitä valtavaan voimasuhteiden muutokseen: ”Se näkyy heti pelissä” iltalehti 00:32 09.05

Vuosi sitten Norja vei Suomelta pisteen taivuttuaan vasta jatkoajalla 2-3. Nyt numerot repesivät 7-0:aan. - Joka vuosi on eri joukkueet, ja se on aina yksittäinen turnaus, miten se homma toimii, Leijonien varakapteeni Mikko Rantanen vastasi kysymykseen voimasuhteiden muutoksesta. - Nyt ollaan saatu itseluottamus korkealle, ja se näkyy heti pelissä. Pelataan hyvin yhteen, ja jokaisella ketjulla kulkee. Se on kiva nähdä, ja se on hyvä meidän joukkueelle ajatellen niitä tiukempia pelejä.


Reserviläisliitto tyytymätön sisäministeriön esitykseen aselain muutoksesta: ”Näin ahdas tulkinta ei vastaa yhteistä tahtotilaamme” iltalehti 13:20 06.05

Reserviläisliiton puheenjohtaja Ilpo Pohjola ei hyväksy nykymuotoista muutosesitystä. Suomen sisäministeriö julkaisi luonnoksen EU:n asedirektiiviin liittyvästä aselain muutoksesta. Lopullinen direktiivi sisältää niin sanotun kansallisen puolustuksen poikkeaman, mikä mahdollistaa aselupien myöntämisen reservikivääreihin jatkossakin kansalliseen puolustukseen liittyvistä syistä. Puolustuspoikkeama tarkoittaa Reserviläisliiton mukaan, että luvan nykyisenkaltaiseen reserviläiskiväärin voisi jatkossa saada vain Maanpuolustusyhdistyksen koulutuksen liittyen ja silloinkin vain, jos henkilöllä on sijoitus Puolustusvoimien sodan ajan joukoissa, hänelle on kaavailtu sellaista tai muissa, hyvin rajatuissa yksityistapauksissa. Reserviläisliiton puheenjohtaja Ilpo Pohjola kertoo tiedotteessa, ettei ole tyytyväinen muutosesityksen sisältöön. Hän moittii erityisesti sitä, että kansallisen puolustuksen poikkeamaa lähestytään esityksessä ja sen perusteluissa hyvin ahtaasti.


Muuttuiko Kim Jong-un yhdessä yössä despootista joviaaliksi seuramieheksi? Muodonmuutoksesta liikkuu 3 teoriaa iltasanomat 22:15 05.05

Sulkeutunutta maataan despootin ottein hallitsevasta Kim Jong-unista näyttää tulleen yhdessä yössä joviaali seuramies ja globaali peluri. Mitä löytyy äkkikäännöksen taustalta?


Tutkijat kertovat isosta muutoksesta Suomen nuorison käytöksessä verrattuna 1980-lukuun – ”Sosiaalinen media on vaikuttanut” iltasanomat 17:32 05.05

Helsingin Sanomat kertoo, että nuoret eivät enää kokoonnu samalla tavoin yhteen toisiaan tavatakseen kuin vielä 1980-luvulla.


Suomalaishankkeesta kohkataan maailmalla: tavoitteena veistää Trumpin kasvot jäävuoreen iltasanomat 06:12 05.05

Ajatuksena on herättää keskustelua ilmastonmuutoksesta ja näyttää konkreettisesti, että ilmasto lämpenee.


Vaa'an lukemat eivät riittäneet - Antti Railio painoi ennen 202,5 kiloa: ”Nyt pääsen kyykkyyn!” iltalehti 06:09 03.05

Antti Railio kertoo elämäntapamuutoksestaan tänään Tähän aikaan ensi vuonna -ohjelmassa. The Voice of Finlandin voittajana muistettava Antti Railio, 33, kertoo tänään suuresta elämäntapamuutoksestaan Tähän aikaan ensi vuonna -sarjassa Nelosella. Ohjelman ideana on, että Ellen Jokikunnas jututtaa haastateltaviaan kahdesti. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kuullaan, mitkä vieraiden tavoitteet ovat. Vuoden kuluttua on toisen kohtaamisen aika. Silloin nähdään, onko päämäärään päästy.


Suomalainen aktivistiryhmä aikoo veistää Donald Trumpin kasvot Arktisen alueen jäävuoreen - noteerattiin myös kansainvälisessä mediassa iltalehti 11:17 02.05

Rahoittajaa tempaukselleen etsivä Melting Ice -ryhmä haluaa herättää keskustelua ilmastonmuutoksesta. Suomalainen ympäristöaktivistiryhmä aikoo veistää Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kasvot Arktisen alueen jäävuoreen. Tempauksen tarkoituksena on näyttää ilmastonmuutoksen vaikutukset esittämällä suoraa videokuvaa sulavasta jäävuoresta, jossa on Trumpin kasvot. Aktivistiryhmän tavoitteena on kerätä noin 250 000-400 000 euroa rahaa, jotta jääveistos voidaan toteuttaa. Helsingissä päämajaansa pitävän ryhmän nimi on Melting Ice, ja projekti kulkee nimellä Project Trumpmore.


Presidentti Niinistön heitto sai vapputervehtijät repeämään nauruun: ”Kuinka huonosti asiat maailmalla sitten on...” iltalehti 13:35 01.05

Presidentti Sauli Niinistö ilmaisi puheessaan olevansa huolissaan keskustelukulttuurin muutoksesta. Video: Presidentti Niinistön vappupuhe presidentinlinnassa: "Olemme maailman vapain, vakain, onnellisin ja toisiinsa luottavaisin kansa." Presidenttipari vastaanottaa perinteiset vapputervehdykset tällä kertaa sisätiloissa Presidentinlinnassa.


Ruotsin jääkiekkoliigan pelaaja lopettaa uransa sukupuolenkorjauksen takia iltalehti 07:56 26.04

Ruotsin naisten jääkiekkoliigan Leksandin pitkäaikainen maalivahti lopettaa jääkiekkouransa harvinaisesta syystä. Denise Reuterströminä aiemmin tunnettu 21-vuotias veräjänvartija kertoi päätöksestään ja suuresta elämänmuutoksestaan Instagram-tilillään. Reuterström kertoi, että taustalla on sukupuolenkorjaus ja hänen etunimensä on tästä päivästä alkaen Leon. - Pitkän selvittelyn ja odotuksen jälkeen aloitan uuden pitkän matkan, jotta saan tulla ihmiseksi joka olen - mutta valitettavasti ilman jääkiekkoa. Lisäksi, nimeni on nyt Leon ja kyllä, olen transsukupuolinen! Reuterström päätti päivityksensä.


Paavo Väyrynen vastaa Juha Sipilälle puoluevaltuuston puheenjohtajuudesta: ”Ehdotukseni sopi puoluedemokratiaan” iltalehti 17:10 22.04

Väyrynen on jo aiemmin julkisuudessa todennut, että tehty ratkaisu puheenjohtajavalintaa koskevasta sääntömuutoksesta koituu keskustan kohtaloksi tulevissa vaaleissa. Paavo Väyrynen vastaa pääministeri Juha Sipilän esittämään väitteeseen koskien puoluekokouksen puoluevaltuuston puheenjohtajuutta. Sipilä totesi tänään Ylen haastattelutunnilla, että Väyrysen esitys puheenjohtajavalintaa koskevasta sääntömuutoksesta on "täysin utopistinen ajatus".


- ”itkin kotona eristänyt häirinnän” huvia aamiaispöytään - ja boikotti kenttä Knox, laatikko yhä poissa käytöstä poliisi, jota Suomen kovimmasta työmatkallaan ”Poliiseja – Äiti ja

Uutiset