TsSKA Moskova - Runkosarjan hallitsija janoaa mestarin paikalle jatkoaika.com 14:00 22.08

Kolme kertaa peräkkäin runkosarjan päävalmentaja Dmitri Kvartalnovin alaisuudessa voittanut seura on tehnyt suuria muutoksia. Seurahistorian ensimmäistä Gagarin Cupin voittoa ei tullut erinomaisesta runkosarjamenestyksestä huolimatta Kvartalnovin alaisuudessa. Hänen tilalleen nostettiin seuran apuvalmentaja Igor Nikitin.


Neftehimik Nižnekamsk - Tulisielu-Nazarovin alaisuudessa kaikki on mahdollista jatkoaika.com 12:20 21.08

Tatarstanin ykkösseura Ak Barsin varjossa pelaavassa Neftehimikissä on tapahtunut paljon muutoksia. Seuran päävalmentajana jatkaa tulisieluinen Andrei Nazarov, jonka joukkueiden peleissä tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Hän teki hyvää työtä seurassa tultuaan päävalmentajaksi lokakuun lopussa.


Risikko kysyy: "Mistä tämä kauhistuttava teko kumpuaa?" iltalehti 20:36 18.08

Sisäministeri Paula Risikko (kok) on poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen kanssa matkalla kohti Turkua, uutisoi Helsingin Sanomat. Sisäministeri Paula Risikon (kok) mukaan poliisit on nyt kutsuttu töihin lomilta ja vapailta. Risikko sanoi Iltalehden suoran lähetyksen haastattelussa poliisin tiedotustilaisuuden jälkeen: - Kun iskut alkavat olla sellaisia, että mennään kadulla ihmisten päälle, se herättää kysymyksen: Kun vahvistamme poliisia, emme kuitenkaan voi laittaa joka nurkalle poliisia. Onko kysymyksessä mielenterveysongelma vai kosto vai mistä tämä kauhistuttava teko kumpuaa? Suomi on tehnyt valtavasti muutoksia turvallisuuteen viimeaikaisten tapahtumien tiimoilta. Emme voi olla varmoja, että Suomessa ei tapahdu sellaista kuin muualla maailmassa.


Otto-automaatit katoavat S-ryhmän tiloista - irtisanominen koskee satoja automaatteja iltalehti 08:14 18.08

S-ryhmä irtisanoo yhteistyön Otto-käteisautomaattien sijoittamisessa. Automatia Pankkiautomaatit Oy on saanut S-ryhmältä ilmoituksen, jolla S-ryhmä irtisanoo yhteistyön Otto-käteisautomaattien sijoittamisessa. Se tarkoittaa sitä, että Automatia joutuu poistamaan Otto-automaatit S-ryhmän tiloista ja tekemään sen vuoksi Otto-automaattien verkostoon merkittäviä muutoksia lähikuukausien aikana. S-ryhmän tiloistaan irtisanomat automaatit pyritään sijoittamaan uusiin paikkoihin, yhtiö kertoo tiedotteessaan.


Mielenilmauksen jälkimaininkeja ei näkynyt suuremmin junaradoilla tai busseissa iltalehti 16:05 16.08

Junaliikenne on sujunut tänään normaalisti, eikä Veturimiesten liiton mielenilmaus ole aiheuttanut enää muutoksia, kertoo VR. Mielenilmauksesta ei näkynyt jälkiä myöskään linja-autojen ja taksien matkustajamäärissä enää aamulla, kertovat taksi- ja bussiyhtiöt. Yhtiöt arvioivat selvinneensä eilisen matkustajamääristä hyvin, vaikka päivä oli selvästi normaalia vilkkaampi, etenkin busseissa.


Tutkimus: Kännykkäviestien kirjoittamisen määrä on suoraan yhteydessä niskakipuihin – Kaularangan muutoksia on jo seitsemänvuotiailla hs 13:54 16.08


Junaliikenne sujuu taas normaalisti - matkustajia kehotetaan silti seuraamaan mahdollisia muutoksia iltalehti 08:46 16.08

Matkustajia kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Aamun junaliikenne on sujunut normaalisti, eikä Veturimiesten liiton mielenilmaus ole aiheuttanut enää muutoksia, kertoo VR. Matkustajia kuitenkin kehotetaan seuraamaan VR:n verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia mahdollisten muutosten takia. Ensimmäiset lähijunat lähtivät liikenteeseen hieman puolen yön jälkeen ja kaukojunat aloittivat liikennöinnin noin viiden aikaan aamulla.


Junaliikenne starttaa taas, muutoksia voi vielä tulla iltasanomat 00:29 16.08

Kaikki junat eivät välttämättä ole oikeilla paikoillaan pitkän seisauksen jäljiltä.


SM-liigaseura HIFK:lle muutoksia rosteriin – hankki maalin suulle Leijona-veskarin iltasanomat 17:21 04.08

Engren tuli alkuviikosta loukkaantuneen Kevin Lankisen paikkaajaksi.


MM-Lontoossa otetaan yli tuhat näytettä - dopingvalvonnan ydin silti harjoituskaudella iltalehti 15:05 31.07

Perjantaina Lontoossa alkaviin MM-kisoihin osallistuvat yleisurheilijat antavat yli 600 verinäytettä jo ennen kisojen alkamista. Näytteet liittyvät urheilijoiden biologiseen passiin, joka seuraa heidän verenkuvaansa. Jos verenkuvassa on muutoksia, se voi olla merkki kiellettyjen aineiden käytöstä. - Yleisurheilun dopingvalvonnan ydin on kymmenen kuukauden aikana ennen kisoja tehty työ. Haluamme varmistaa, että MM-kisoissa urheilevat urheilijat ovat laajamittaisesti testattuja, kommentoi puheenjohtaja David Howman yleisurheilun etiikkaa valvovasta Athletics integrity unitista (AIU).


Britannia kieltää uudet diesel- ja bensiiniautot vuodesta 2040 iltalehti 17:43 26.07

Maan hallitus yrittää saada ilmansaasteet kuriin uudella kiellolla. Britannian hallitus on julkaissut 3 miljardin punnan eli noin 3,4 miljardin euron puhtaan ilman strategian, kertoo . Ympäristön puolesta kampanjoivien mukaan toimet ovat lupaavia, mutteivät riittäviä. heidän mukaansa aikaisemmat toimet eivät kohdanneet Euroopan unionin päästörajoituksia. Britannian tuomioistuimet olivat kampanjoitsijoiden kanssa samaa mieltä, ja painostivat hallintoa tekemään muutoksia.


Venäjän ja Puolan välillä kytee patsaskiista - "Järkyttävää provokaatiota" iltalehti 19:08 25.07

Puolan tuore lakimuutos neuvostosymbolien poistamisesta on hiljalleen paisumassa diplomaattiseksi kriisiksi Venäjän kanssa. Puolan parlamentti hyväksyi 22. kesäkuuta kommunismin ja muiden totalitarististen järjestelmien propagandan kieltävään lakiinsa muutoksia, jotka kieltävät järjestelmien symboliikan rakennuksissa ja muissa kohteissa. Käytännössä tämä tarkoittaa julkisilla paikoilla olevien patsaiden ja muiden muistomerkkien poistamista. Puolassa on arvioitu olevan lähes 500 tällaista muistomerkkiä, joista yli 200 on omistettu puna-armeijalle. Puolan näkökulmasta kyseiset patsaat ja muistomerkit kunnioittavat rikollista vaikuttamista Puolan historiaan.


Pitkäveto: Aikainen lintu madon nappaa! iltasanomat 16:03 25.07

Viikonvaihteen Veikkausliigakierrokselta löytyy peli-ideoita, joten napataan ne talteen jo hyvissä ajoin ennen mahdollisia kerroinmuutoksia.


Nyt keskusta ja kokoomus yrittävät saada perhevapaauudistuksen liikkeelle - "Kolmas hallitusryhmä on kovasti erilainen" iltalehti 20:11 23.07

Kaksikolla on jo samansuuntainen sävel, mutta Uusi vaihtoehto ei kerro vielä kantaansa. Keskusta ja kokoomus aikovat nyt molemmat saada vastoinkäymisiä kohdanneen perhevapaiden uudistamisen käyntiin. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen ja kokoomuksen kansanedustaja Sari Sarkomaa kertovat olevansa toiveikkaita, että valmistelun aloittamisesta päätetään jo elokuun budjettiriihessä. Perhevapaauudistus ei ole aiemmin edennyt - perussuomalaisten puheenjohtajana olleessaan Timo Soini sanoi keväällä, ettei kotihoidontukeen tule mitään muutoksia tällä hallituskaudella.


MM-rallin aikaan katsojatkin kaahaavat - näin ylinopeussakot ovat lisääntyneet iltalehti 11:12 23.07

Poliisin mukaan ylinopeussakkojen määrä on kasvanut kahden viime vuoden aikana voimakkaasti Jyväskylän MM-rallin aikana. Viime vuonna rallin yhteydessä määrättiin yhteensä 453 ylinopeussakkoa. Suurin osa ylinopeuksista tapahtui Jyväskylässä, Joutsassa, Orivedellä ja Jämsässä. Edellisvuonna sakkojen määrä oli peräti 580, kun vuonna 2014 niitä oli 172. - Liikennemäärät ovat valtavat. Poliisi on ollut valvomassa oikeissa paikoissa. Myös automaattikameroiden sijoittelussa on tapahtunut muutoksia, jotka saattavat vaikuttaa lukuihin, selvittää komisario Juha Mäntynen Sisä-Suomen poliisilaitokselta.


Qatar teki muutoksia terrorismin vastaisiin lakeihinsa iltalehti 09:30 21.07

Maan eilen julkistamissa kahdessa listassa on määritelty muun muassa terroristin, terroristijärjestön ja terrorismin rahoittamisen käsitteet. Qatar on kertonut muuttaneensa terrorismin vastaisia lakejaan. Maan eilen julkistamissa kahdessa listassa on määritelty muun muassa terroristin, terroristijärjestön ja terrorismin rahoittamisen käsitteet. Uusittu terrorismin vastainen laki syntyi sen jälkeen, kun Yhdysvallat ja Qatar solmivat runsas viikko sitten sopimuksen, jolla yritetään torjua terrorismin rahoitusta.


Barguil oli loppunousun vahvin - Froome jatkaa Tourin kärjessä iltalehti 20:06 20.07

Ranskalaispyöräilijä Warren Barguil oli vahvin Tour de Francen eli Ranskan ympäriajon 18. etapilla, jonka maalina oli klassikkonousu Izoard. Torstain vuoristoetappi avasi haastajille mahdollisuuden lyödä kiilaa brittikuski Chris Froomen etenemiselle kokonaiskisan kärjessä. Suuria muutoksia voittotaistelussa ei kuitenkaan nähty. Sky-tallin Froome saapui etapin maaliin neljäntenä jäätyään kärjestä 20 sekuntia. Etapilla kolmanneksi sijoittunut Ranskan Romain Bardet kavensi eroa Froomeen bonussekuntien ansiosta neljällä sekunnilla.


Sää jatkuu epävakaana - lämpötiloihin ei luvassa merkittävää kohennusta lähipäivinä iltalehti 07:56 20.07

Lauantaiksi on näillä näkymin luvassa hieman lämpimämpää säätä. Sää jatkuu epävakaana suuressa osassa maata, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta. Päivystävän meteorologin mukaan myöskään lämpötiloissa ei tapahdu suuria muutoksia lähipäivinä. Lämpötilojen ennakoidaan vaihtelevan tänään ja huomenna maan etelä- ja keskiosissa viidentoista ja yhdeksäntoista asteen välillä ja pohjoisessa kymmenen ja viidentoista asteen välillä.


Uutiset