Poliisi uskoo tunnistaneensa Skripalien myrkyttäjät – lähde: ”Tutkijat ovat varmoja, että epäillyt ovat venäläisiä” iltasanomat 10:06 19.07

Uutistoimisto Press Associationin lähteen mukaan epäillyt tunnistettiin valvontakameratallenteiden avulla.


”Hellekupu” jämähti Pohjoismaiden ylle – näin Suomen helteistä uutisoidaan nyt maailmalla iltasanomat 09:14 19.07

Pohjoisen pallonpuoliskon kuumimmat paikat on tällä hetkellä Pohjoismaissa, mutta lämpöennätyksiä on mitattu tänä kesänä myös muualla maailmassa.


Medialähde: Brittitutkijat uskovat tunnistaneensa Skripalien myrkyttäjät MTV 09:12 19.07

Brittitutkijat uskovat tunnistaneensa epäillyt rikoksentekijät novitshok-myrkkytapauksessa, medialähteet kertovat.


Suomalaiset ovat hyviä velanmaksajia, mutta velkaantuneisuus on silti huipussaan – "Jos asioita pakenee, velkojat jahtaavat kahta kauheammin" MTV 09:01 19.07

Ylivelkaantuminen aiheutuu useimmin työttömyyden tai sairastumisen kaltaisesta odottamattomasta elämäntilanteesta.


ManUn tähtihyökkääjä kiusallisen ongelman keskellä – USA:n viranomaiset eivät päästä maahan MTV 08:09 19.07

Englannin Valioliiga-seura Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Alexis Sanchez on tällä hetkellä varsin kiusallisen ongelman keskellä. Sanchez ei pystynyt lähtemään Unitedin kanssa Yhdysvalloissa pelattavaan harjoitusturnaukseen, koska USA:n viranomaiset eivät myöntäneet hänelle viisumia.


Tv-lähetyksen teko sai käsittämättömän lopun Venäjällä – jalkapalloasiantuntija löi toista nyrkillä kasvoihin iltasanomat 07:49 19.07

Venäjän jalkapallopiireissä myrskyää.


Ministeriltä erikoinen idea: Seuraavissa hallitusneuvotteluissa pitäisi käyttää tekoälyä uusisuomi 07:47 19.07

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) väläyttää mahdollisuutta käyttää tekoälyä apuna seuraavissa hallitusneuvotteluissa. Suomessa pidetään eduskuntavaalit ensi huhtikuussa.


Ministeriltä yllättävä idea: Seuraavissa hallitusneuvotteluissa pitäisi käyttää tekoälyä uusisuomi 07:47 19.07

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) väläyttää mahdollisuutta käyttää tekoälyä apuna seuraavissa hallitusneuvotteluissa. Suomessa pidetään eduskuntavaalit ensi huhtikuussa.


Trumpin ristiriitaiset puheet jatkuivat – sanoo CBS:llä uskovansa Venäjän uhkaavan vaaleja MTV 06:24 19.07

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump sanoo uutiskanava CBS:n haastattelussa uskovansa kansallisen tiedustelun johtaja Dan Coatsin näkemyksen, että Venäjä uhkaa edelleen sekaantua Yhdysvaltojen vaaleihin.


Pikkutytön murhasta epäilty jäi kiinni 30 vuoden jälkeen – netin sukututkimuspalvelu paljasti tekijän iltasanomat 06:19 19.07

Myös keväällä viranomaiset käyttivät netin dna-sukututkimuspalvelua sarjamurhaajan jäljittämiseen.


Mies kuoli kesämökkipalossa Joensuussa – mökki tuhoutui palossa täysin MTV 00:02 19.07

Joensuun Tuupovaarassa iäkäs mies on kuollut kesämökkipalossa, kertoi Pohjois-Karjalan pelastuslaitos myöhään keskiviikkona.


Poliisia tulitettiin Las Vegasissa liikkuvasta autosta 34 kertaa – hurja bodycam-video julki iltasanomat 23:25 18.07

Las Vegasin poliisin mukaan myös poliisit ampuivat 31 laukausta jahdatessaan kahta murhasta epäiltyä miestä. Toinen epäillyistä kuoli tulitaistelussa.


Mäkihypyn sekajoukkuekilpailu mukaan Pekingin olympialaisiin – myös muita uusia lajeja iltasanomat 23:06 18.07

KOK lisäsi seuraaviin talvikisoihin uusia lajeja.


Vermon sheriffiltä myrskyvaroitus – ”Kunto kiviaitaa kertaa kaks” iltasanomat 22:27 18.07

Viimeiseen kuninkuuskilpailuunsa lähtevä hallitseva ravikuningas Köppinen ei luovu tittelistään suosiolla. Viimeistelyharjoitus Vermossa oli paras mahdollinen.


Vesikannuja ja säilykeruokaa: Kyberhyökkäykseltä suojautuessa suomalaisen pitää pärjätä ilman sähkö- ja vesiverkkoa MTV 22:05 18.07

Kyberhyökkäyksiin varautumisessa peräänkuulutetaan kansalaisten omaa valmistautumista mahdolliseen kriisiin. Sisäministeri Kai Mykkänen ja kyberturvallisuuden professori Jarno Limnéll keskustelivat kyberhyökkäyksistä SuomiAreenassa.


Pitkäveto: Otteluruuhka ja helle – yllätykset mahdollisia iltasanomat 21:58 18.07

Koitetaan jatkaa pesistilitystä pikkuyllärien voimin torstaina. Päivitykset myös torstaina mahdollisia.


Mitali karkasi Suomelta EM-kisoissa – "Tulos ja pelin taso pettymys" MTV 21:32 18.07

Suomi menetti mitalimahdollisuutensa lentopallon alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa. Asian ratkaisi 1-3-tappio Portugalille alkulohko-ottelussa.


Raskaana ollut 21-vuotias nainen ammuttiin autoonsa Floridassa – myös kaksi kyydissä ollutta lasta loukkaantuivat MTV 21:28 18.07

21-vuotias raskaana oleva nainen kuoli, kun häntä ja kahta lasta ammuttiin risteyksessä Floridassa keskellä kirkasta päivänvaloa. Asiasta kertoo Abc News.


Vantaan turmarannalla työvuorossa olleille uimavalvojille tarjotaan kriisiapua – "Tämä oli kova paukku myös heille" MTV 20:58 18.07

Vantaalla tapahtuneen hukkumisonnettomuuden jälkipuinti tehdään yhteistyössä Vantaan kaupungin ja pelastuslaitoksen kanssa.


Antti, 33, perheineen evakuoitiin mökiltä Pyhärannan maastopalon tieltä: ”Poliisi saapui ja käskytti, että kamat kasaan rivakasti ja mennään” iltasanomat 20:56 18.07

Poliisi evakuoi mökillä olleet. IS:n haastatteleman mökkeilijän mukaan lähistöllä on paljon myös taloja, joissa on vakituisia asukkaita.


asukkaille –

Uutiset