Putinin tukijat juhlivat voittoa: ”Missään muualla ei ole näin avoimia vaaleja” iltasanomat 22:04 18.03

Venäjän presidenttiä odotetaan myöhemmin illalla kansan eteen.


Suomeen saapuva Pohjois-Korean korkea virkamies: ”Juuri nyt ei ole mitään kerrottavaa” uusisuomi 12:11 18.03

Pohjois-Korean ulkoministeriön Pohjois-Amerikan osaston varapääjohtaja Choe Kang-il tapaa myöhemmin sunnuntaina Helsingissä Yhdysvaltojen entisen Etelä-Korean-suurlähettilään Kathleen Stephensin ja eteläkorealaisia turvallisuusviranomaisia.


Ilvekselle makea ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan ? Team Kuortane taipui voittomaalikilpailussa jatkoaika.com 09:00 18.03

Ilves ja Team Kuortane aloittivat Naisten Liigan välieräsarjan tiukalla kohtaamisella Tampereella. Ottelun ratkaisua haettiinkin pidemmän kaavan kautta jatkoerästä ja myöhemmin voittomaalikilpailusta. Ilves oli lopulta parempi lukemin 2-1. Tupsukorvien yksi sankareista oli ankarasti taistellut kapteeni Linda Välimäki.


Pertti Salovaara palaa televisioon! iltalehti 15:34 17.03

Radioäänenä ja televisiokasvona tutuksi tullut Pertti Salovaara yllättää palaamalla 15 vuoden tauon jälkeen syksyllä televisioon. Pertti Salovaara vertaa televisiotyötä luistelemiseen. Kun sen kerran oppii, se palautuu myöhemminkin mieleen. Sen hän on viime aikoina huomannut kuvatessaan syksyllä AlfaTV:llä alkavan Viimeinen tähdenlento -ohjelman ennakkopuffeja. - AlfaTV:lle ohjelmia tuottava Ruonansuun Jope soitti, koska halusi minut mukaan yhteen ohjelmaformaattiin. Sain 20 sekuntia miettimisaikaa, Salovaara kertoo.


Blondi tuli taloon -sarjan lapsitähtenä loistanut Saara: ”Oli ihana palata lapsuuteni rooliin” iltalehti 13:31 17.03

1990-luvun puolivälissä koko Suomi tunnisti Saara Ylitalon, josta Blondi tuli taloon -sarja teki tähden. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, Saara palasi Liisan rooliin. Ei ihme, että tuntemattomat pysäyttävät Saara Widbomin (ent. Ylitalo) toisinaan kysyen, onko hän se Blondi tuli taloon -sarjan Liisa? Yhdeksänvuotiaasta koulutytöstä on kasvanut kolmekymppinen, mutta aikansa suosittu lapsitähti on edelleen tunnistettavissa. Vaaleus, kapeat kasvot ja olemuksen valoisuus eivät ole kadonneet minnekään. Lissukin hän on jälleen, yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kiitos Elina Halttusen kirjoittaman ja Christian Sandströmin ohjaamaan Blondi tuli taloon -näytelmän. Vantaan Martinus-salissa 31.3. asti esittävä näytelmä kertoo, mitä vuosina 1994-1995 esitetyn suosikkisarjan hahmoille tapahtui parin vuosikymmenen jälkeen.


SaPKo äityi hurjaan iskuun ja nousi neljän maalin takaa-ajoasemasta johtoon ? IPK vastasi samalla mitalla jatkoaika.com 21:02 16.03

IPK johti kotiotteluaan päätöserään lähdettäessä jo 5?2, mutta SaPKo teki ottelun seuraavat neljä maalia ja nousi hurjalla kirillä 6?5-johtoon. IPK nousi ottelun jälkimmäisellä puoliskolla vielä 6?6:een ja meni hetkeä myöhemmin jälleen johtoon lukemin 7?6.


Seura: Verokikkailu kostautumassa kalliisti - Suomen suurimman hammaslääkäriketjun omistajatyöntekijät saamassa jättimätkyt iltalehti 17:13 16.03

PlusTerveyden työntekijät voivat joutua Seura-lehden tietojen mukaan maksamaan verottajalle noin 16 miljoonaa euroa mätkyjä maksamattomista ansiotuloista. Suomen suurin yksityinen hammaslääkäriketju PlusTerveys on saamassa verottajalta miljoonien eurojen mätkyt. Osinkoverokeskus on todennut tuoreessa päätöksessään yhtiön osakejärjestelmän lain vastaiseksi vuoden 2014 osalta, mutta päätöksen seurausten uskotaan koskevan myös vuosien 2015, 2016 ja 2017 osinkotuloja, kertoo . Lehden mukaan monimutkaisen järjestelyn kautta noin 300 yhtiön työntekijää siirsi osan työtulostaan osakkeisiin ja nosti myöhemmin rahansa alhaisella veroprosentilla pääomatulona. Tapa on ollut aiemmin yleinen yksityisten terveysfirmojen keskuudessa, mutta kun vuonna 2010 työpanoksen perusteella saatu osinko katsottiin laissa ansiotuloksi, lääkäritalot ovat joutuneet muuttamaan osakejärjestelmiään.


Lääkärin mukaan Annikan haava parani hyvin, mutta viiltävä kipu vain jatkui – totuus selvisi kaksi viikkoa myöhemmin iltasanomat 19:34 15.03

Isoin lasinsirpale Annikan jalassa oli kaksi senttimetriä pitkä. Vierasesine on joskus vaikeaa poistaa.


Sijalle 40 päätynyt Kaisa Mäkäräinen kritisoi maajoukkueen johtoa: ”Oli huono valmistautuminen, en ole tyytyväinen” iltalehti 18:22 15.03

Suomen ampumahiihtomaajoukkue matkusti Osloon päivää tavanomaista myöhemmin. Kaisa Mäkäräinen oli pettynyt Suomen joukkueen matkustusaikatauluun. Suomi matkusti Osloon tiistaina, eli päivää myöhemmin kuin tavallisesti.


Uusi elämäkerta paljastaa: Veikko Vennamo ärjyi Timo Soinille iltalehti 15:49 15.03

SMP:n konkurssin jälkeen Vennamo ärjyi Soinille puolueen alennustilasta. Suomen maaseudun puolue meni konkurssiin 17. kesäkuuta 1995. Tuoreessa Veikko Vennamon elämäkerrassa Timo Soini muistelee, että Vennamo edellytti vanhan SMP:läisen Mikko Vainion ottavan ristin kannettavakseen. Vainio suostui konkurssipesän johtoon, ja Sirkka Vennamo oli ilmeisesti jo tehnyt pohjatyön asiassa. Myöhemmin Veikko Vennamo ärjyi Munkkiniemen kodissaan Timo Soinille SMP:n alennustilasta.


NYT: Pieni afgaanipoika sai nimekseen Donald Trump – perhe ei ollut enää tervetullut kotikylään iltasanomat 01:08 15.03

Syyskuun kolmantena päivänä 2016 Afganistanissa sijaitsevassa Daikundin provinssissa syntyi poikavauva, joka myöhemmin nimettiin Donald Trumpiksi.


Legendaarinen 130-kiloinen saksalaishirmu kuoli 67-vuotiaana - voitti olympiahopeaa ja ahmi huimat määrät ruokaa: ”En ollut mikään pyhimys” iltalehti 14:57 14.03

Olympiahopeaa vuonna 1972 Münchenissä voittanut Rudolf Mang on kuollut. Rudolf Mang edusti Saksaa kahdesti olympialaisissa. Vuonna 1968 Meksikossa Mang sijoittui yhteistuloksissa viidenneksi, neljä vuotta myöhemmin kotimaisemissa Münchenissä kaulaan pujotettiin superraskaan, yli 110-kiloisten sarjan hopeamitali. Mangin yhteistulos pystypunnerruksessa, tempauksessa ja työnnössä oli 610 kiloa. Kisan voittanut neuvostolegenda Vasili Aleksejev vei voiton tuloksella 640 kiloa.


Legendaarinen 130-kiloinen saksalaishirmu kuoli 67-vuotiaana - voitti olympiahopeaa ja ahmi hirmuiset määrät ruokaa: ”En ollut mikään pyhimys” iltalehti 14:57 14.03

Olympiahopeaa vuonna 1972 Münchenissä voittanut Rudolf Mang on kuollut. Rudolf Mang edusti Saksaa kahdesti olympialaisissa. Vuonna 1968 Meksikossa Mang sijoittui yhteistuloksissa viidenneksi, neljä vuotta myöhemmin kotimaisemissa Münchenissä kaulaan pujotettiin superraskaan, yli 110-kiloisten sarjan hopeamitali. Mangin yhteistulos pystypunnerruksessa, tempauksessa ja työnnössä oli 610 kiloa. Kisan voittanut neuvostolegenda Vasili Aleksejev vei voiton tuloksella 640 kiloa.


Nainen ampui aseella omassa kodissaan – jäi myöhemmin kiinni humalaisena ratista iltasanomat 14:46 14.03

Nainen avasi tulen perheen yhteisessä kodissa Kuhmoisissa.


Li Anderssonin nettikolumni: Sote-mallin puolustajien mukaan ongelmakohdat voitaisiin korjata myöhemmin – näistä kolmesta syystä se ontuu MTV 12:24 14.03

Hallituksen yleisin argumentti sote-esityksensä puolesta on se, että nyt on tärkeintä saada jokin, mikä tahansa, uudistus aikaiseksi. "Nyt tai ei koskaan" -paineella uudistuksen ajaminen on hallituksen taitavaa retoriikkaa, joka varmasti on aiheuttanut kansalaisissa vähintäänkin levottomuutta, kirjoittaa vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson MTV Uutisten nettikolumnissaan. 


Liittopäivät valitsi Merkelin neljännelle kaudelle iltalehti 11:19 14.03

Angela Merkel vannoo virkavalansa myöhemmin tänään. Saksan liittopäivät valitsi tänään liittokansleri Angela Merkelin neljännelle kaudelleen Euroopan suurimman talouden johtoon. Liittopäivät äänesti Merkelin liittokansleriksi äänin 364-315. Yhdeksän edustajaa jätti äänestämättä.


Miesystävä löi naista nyrkillä vatsaan ja potkaisi häpyluuhun - nainen sai keskenmenon, mies kolmen vuoden tuomion iltalehti 15:33 13.03

Mies pahionpiteli naisen vielä myöhemmin uudelleen. Mies repi naisystäväänsä hiuksista, löi tätä nyrkillä useita kertoja päähän sekä vatsan alueelle, kuristi ja potkaisi tätä häpyluun alueelle. Tapahtumasarjan seurauksena raskaana ollut nainen sai keskenmenon. Riita oli saanut alkunsa siitä, kun pariskunnalle oli tullut riitaa miehen pettämisestä. Nainen oli sanonut miehelle, ettei katsele sellaista miestä, jolla on muita naisia. Nainen oli sanonut jättävänsä miehen.


F1 heittää taas herjaa Räikkösen kustannuksella, Kimi-kuvasta mallia miljoonille: ”Ottakaa oppia mestarilta” iltalehti 23:03 12.03

Yhdysvalloissa vietetään maanantaina kansallista päiväunipäivää. Video: Tärkeimmät pointit ennen F1-kauden avauskilpailua Pohjois-Amerikassa tehtiin sunnuntaina operaatio, jota suomalaiset tuskailevat vasta kaksi viikkoa myöhemmin: kelloja käännettiin tunnilla eteenpäin, kesäaikaan.


Uutiset