Mykkänen tykitti Halla-aholle tv:ssä osaajista: ”Ulkomaalainen ei välttämättä voi nousta arvoketjussa" uusisuomi 10:34 23.05

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) löysivät yllättäen yhteisenkin sävelen maahanmuutosta: he ovat yhtä mieltä siitä, että maahanmuuttajien kotouttamisessa ja saamisessa töihin riittää Suomessa vielä tekemistä.


Mykkänen tykitti Halla-aholle takaisin tv:ssä: ”Ulkomaalainen ei välttämättä voi nousta arvoketjussa tarveharkinnan takia" uusisuomi 10:34 23.05

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) löysivät yllättäen yhteisenkin sävelen maahanmuutosta: he ovat yhtä mieltä siitä, että maahanmuuttajien kotouttamisessa ja saamisessa töihin riittää Suomessa vielä tekemistä.


Halla-aho ja sisä­ministeri Mykkänen löysivät A-studiossa maahan­muuttoon liittyvän asian, josta ovat samaa mieltä iltasanomat 22:22 22.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) ja perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho keskustelivat Ylen A-studiossa työperäisestä maahanmuutosta.


Kiista työvoimasta: Mykkänen ärähti, mutta Halla-aho oli oikeassa osaajista – on jo vapautettu harkinnasta uusisuomi 10:48 22.05

Keskustelu EU:n ulkopuolelta tulevien työntekijöiden saatavuusharkinnasta kiihtyi viikonloppuna, kun perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoi Ylellä haluavansa tiukentaa saatavuusharkintaa.


Sisäministeri varoittaa Jussi Halla-ahon maahanmuuttomallista: ”Japanin tie on alamäki” uusisuomi 10:26 21.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) lyttää blogissaan perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon näkemyksen ulkomaisen työvoiman saatavuusharkinnan tiukentamisesta.


Sisäministeriltä tyrmäys Jussi Halla-ahon maahanmuuttolinjalle: ”Japanin tie on alamäki” uusisuomi 10:26 21.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) lyttää blogissaan perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon näkemyksen ulkomaisen työvoiman saatavuusharkinnan tiukentamisesta.


Sisäministeri Kai Mykkänen luottaa yhä poliisiin – "Aarnio on yksittäistapaus 7200 poliisimiehestä" MTV 23:05 16.05

Sisäministeriö päätti tänään pidättää Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion virantoimituksesta. Häntä vastaan on nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta. Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on sitä mieltä, että kansalasiten luottamus poliisin on ongelmista huolimatta yhä korkealla.


Helsingin poliisipäällikkö pidätetään virastaan - Sisäministeri Mykkänen: ”Kansalaisten luottamusta poliisiin on varjeltava” iltalehti 13:34 16.05

Sisäministeriö on päättänyt pidättää virkavelvollisuuden rikkomisesta syytetyn Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapion virantoimituksesta. Sisäministeriön mukaan Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapion pidätetään virantoimituksesta, kunnes häntä vastaan nostettu syyte virkavelvollisuuden rikkomisesta on käsitelty tuomioistuimessa. - Virasta pidättäminen ei ole kannanotto Aapion syyllisyyteen tai syyttömyyteen. Katsoimme, ettei Aapiolla ole edellytyksiä johtaa Helsingin poliisilaitosta oikeusprosessin aikana. Kansalaisten luottamusta poliisiin ja muihin viranomaisiin on varjeltava kaikissa tilanteissa, sisäministeri Kai Mykkänen perustelee tiedotteessa.


Sisäministeri Kai Mykkänen partioi poliisin kanssa perjantai-iltana Helsingin keskustassa – todisti heti takaa-ajon ja tappelun iltasanomat 13:16 12.05

Päärautatieasema on poliisia eniten työllistävä Helsingin alue. Sisäministeri Kai Mykkänen tutustui poliisin arkeen vilkkaana kevätiltana.


Myöhästyykö sote, ministeri Kai Mykkänen? uusisuomi 16:30 09.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) vakuuttaa Uuden Suomen videohaastattelussa, että sote- ja maakuntaäänestykset on mahdollista hoitaa kevätistuntokaudella.


Video: Myöhästyykö sote, ministeri Kai Mykkänen? uusisuomi 16:30 09.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) vakuuttaa Uuden Suomen videohaastattelussa, että sote- ja maakuntaäänestykset on mahdollista hoitaa kevätistuntokaudella.


Sisäministeri Mykkänen: Uusi turvapaikkapuhuttelu voi olla perusteltu joissakin tapauksissa MTV 11:14 07.05

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) pitää mahdollisena, että osalle turvapaikanhakijoista pidettäisiin uusi puhuttelu Maahanmuuttovirastossa eli Migrissä.


Kokoomusministeri Hjallis Harkimolle ja Mikael Jungnerille: ”Tähän jos keksisi lääkkeen, niin olisi huikeaa!” uusisuomi 16:04 21.04

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) kertoo jakavansa kaikki Harry ”Hjallis” Harkimon ja Mikael Jungnerin lauantaina julkaiseman Liike Nyt –hankkeen periaatteet.


Ranska esti taas palautuksen Suomeen – Sisäministeri Mykkänen käynnistänyt selvityksen turvapaikanhausta uusisuomi 20:37 19.04

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) on käynnistänyt sisäisen analyysin siitä, toteutuvatko turvapaikanhakijoiden oikeudet suomalaisessa hakuprosessissa varmasti. Myös oikeusministeriössä on selvitys käynnissä oikeusavun osalta.


Potkut tuotannollisista ja taloudellisista syistä liian helppoja Suomessa? Hallitus hakee nyt ”tasapainoa” uusisuomi 21:32 11.04

Juha Sipilän hallitus aikoo vielä tämän vuoden aikana muuttaa yt-lakia. Kilpailukykyministeriryhmän kokoomuslainen ministeri Kai Mykkänen kertoo, että tavoitteena on löytää nykyistä parempi tasapaino yksilöllisen ja kollektiivisen irtisanomisen välillä.


Ministeri Mykkänen pettyi yritystukimahalaskuun - ”Ei kerro hallituksen tahtotasosta” iltalehti 10:50 05.04

Mykkäsen mukaan kokoomus oli valmis ratkaisuun, jossa erityisesti fossiilisten polttoaineiden tuista siirrettäisiin ”tuntuvia panoksia” osaamiseen ja tuotekehitykseen. Kokoomuksen ministeriryhmän yritystukivastaava Kai Mykkänen vakuuttaa, ettei yritystukiremontin siirtäminen hallituksen käsistä parlamentaariseen työryhmään kerro Juha Sipilän (kesk) hallituksen tahtotasosta. Kriitikoiden mielestä poliittisesti vaikean asian siirtäminen parlamentaariseen työryhmään on varmin keino haudata vaikea asia. Pitkän vatvomisen jälkeen Sipilän hallitus päätti viime syksyn budjettiriihessä perustaa parlamentaarisen työryhmän valmistelemaan laajaa yritystukiremonttia, jossa tukia olisi karsittu ja suunnattu uudelleen.


Sisäministeri selvensi reservipoliisien tarkoitusta: ”Jos maahanmuuttajia tulisi äkkiä 10x se mitä 2015” uusisuomi 13:46 04.04

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) korostaa, että hallituksen esittämät reservipoliisit eivät ole normaalin arjen ratkaisu vaan tarkoitettu väliaikaiseksi ratkaisuksi yhteiskunnan häiriötilanteisiin. Muun muassa äkillinen maahanmuuttoaalto voisi olla tällainen tilanne.


KSML: Ministeri Mykkänen haluaa poliisille ”muutaman kymmenen miljoonan euron” lisärahoituksen iltalehti 07:42 29.03

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok) esittää kehysriihessä poliiseille lisärahoitusta. Keskisuomalaisen haastattelema Mykkänen sanoo hakevansa ensi kuun kehysriihessä poliisitoiminnalle "muutaman kymmenen miljoonan euron" lisärahoitusta. Mykkäsen esittämä lisärahoitus kohdistuisi pääosin ensi vuodelle. Rahoitus käytettäisiin poliisien rekrytointiin, toiminnan vaatimiin materiaalihankintoihin sekä poliisin teknisten järjestelmien kehittämiseen.


KSML: Sisäministeri Mykkänen esittää kehysriihessä lisää rahaa poliiseille iltasanomat 05:00 29.03

Mykkänen: Lisärahalla voidaan varmistaa noin 7 200 poliisin taso ensi vuodeksi


- katso maalit ja Pasi Nurminen Karin jalkaterä murskaantui kärkiaikaa Timanttiliigassa mössöksi Tämä finaali totuus paljastui nopeasti

Uutiset