Vaikeat vuodet opettivat voittamaan ? Dustin Brown myrskyn silmästä Stanley Cup -mestariksi jatkoaika.com 17:00 19.01

NHL-kausi 2011-2012. Kun runkosarja on lopuillaan, olettaa moni läntisen konferenssin ja koko runkosarjan voittaneen Canucksin tai pudotuspeleihin hurjan voittoputken siivittämänä lähtevän Devilsin olevan vahvoilla Stanley Cupin finaaleiden suhteen.


Hurja video Euroopasta: Raaka talvimyrsky repii kattoja – äiti ja vauva selvisivät kuin ihmeen kaupalla kaatuvan puun alta MTV 11:09 19.01

Yhteensä ainakin yhdeksän ihmistä on kuollut Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa myrskyn takia. Useimmat ihmiset ovat kuolleet jäätyään kaatuvien puiden alle.


Friederike-myrsky kurittaa Saksaa, myrskytuuli puhaltaa jopa 120 km/h: ”Pysykää kotona” iltalehti 11:40 18.01

Talvimyrskyn riepottelemassa Saksassa koulupäivä on monin paikoin peruttu, osa kaupoista on kiinni ja junat kulkevat hitaammin. Saksaan torstaiaamun aikana vyörynyt, Friedrikaksi nimetty talvimyrsky vaikuttaa monin tavoin saksalaisten arkeen. Maan sääpalvelu kehottaa kansalaisia pysymään sisätiloissa sankkojen lumi- ja vesisateiden sekä hurjana puhaltavien myrskytuulien takia. Tuulennopeus on kovimmillaan jopa 120 kilometriä tunnissa, eli 33 metriä sekunnissa, uutisoi saksalainen -lehti. Suomessa puhutaan myrskystä, kun kymmenen minuutin keskituulennopeus on vähintään 21 metriä sekunnissa. Kansainvälinen myrskytuulen raja on 25 metriä sekunnissa.


Sykloni lähestyy Mauritiusta - saarella lomaileva Sampo kuvasi yltyvää myrskyä videolle: ”Vettä tulee ko aisaa” iltalehti 22:39 17.01

Voimakkaan syklonin on määrä saavuttaa saari aamuyöllä Suomen aikaa. - Tuulet yltyy koko ajan ja vettä tulee ko aisaa, kertoo Mauritiukselta Sampo Korppoo lomasäästään keskiviikkoiltana. Iltayhdeksältä Suomen aikaa tuuli on yltynyt myrskyisäksi ja sade piiskaa palmuja kovalla voimalla. Korppoo on seurannut myrskyn edistymistä ja myrskynsilmä näyttäisi pyyhkäisevän suoraan Korppoon seurueen lomakohteen ylitse. Myrskynsilmän on määrä saavuttaa Mauritius Suomen aikaa varhain torstaina.


Jennifer Lopez esittelee farkkupeppuaan - syytetään kuvakäsittelystä: ”Ei se peppu noin iso ole” iltalehti 06:31 16.01

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez on lupautunut vaatemerkin malliksi, mutta ensimmäinen julkaistu kuva joutui ”nettipoliiisien” hampaisiin. Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin Instagramissa julkaistu valokuva on nostattanut pienoisen somemyrskyn. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Jennifer Lopezia pyydettiin Guess Girl -malliksi.


Victoria Beckham esitteli uutta vaatemallistoaan: kuvat saivat aikaan someraivon – ”Ole kiltti ja lopeta” iltasanomat 21:57 14.01

Victoria Beckham joutui jälleen myrskyn silmään mallivalintansa vuoksi.


Kultainen Venla -gaalan takahuoneessa nähtiin erikoinen tunteenpurkaus iltalehti 21:59 12.01

Parhaan ohjaajan pystin voittanut ohjaaja Leea Klemola harmistui, kun näyttelijä Mikko Roihalta meni voitto sivu suun. Ohjaaja Leea Klemola sai parhaan ohjaajan Kultaisen Venlan tv-sarjasta Myrskyn jälkeen. Voiton jälkeen hän saapui median eteen kuvattavaksi. Hän jäi toimittajia täynnä olevaan takahuoneeseen seuraamaan, kun parhaan miespääosan voittaja paljastettiin. Ehdolla olivat Mikko Leppilampi (Downshiftaajat), Mikko Rouha (Myrskyn jälkeen) ja Eero Ritala (Onnela). Kun voitto meni Ritalalle, Klemolan reaktio oli voimakas. - Voi v*ttu, voi v*ttu, hän huudahti kovaan ääneen.


Sohvaperunat on paras viihdeohjelma! Tässä ovat Kultainen Venla -voittajat iltalehti 21:01 12.01

Perjantai-iltana palkitaan televisiomaailman onnistujia Kultainen Venla-gaalassa. Kansallisoopperan gaalaan on kokoontunut iso joukko televisiomaailmasta tuttuja kasvoja. Tässä gaalassa palkitut. Lista täydentyy sitä mukaa kun gaala etenee. Sohvaperunat (Viihdeohjelma) Myrskyn jälkeen (Draamasarja)


Häirintäkohun keskelle joutunut James Franco kiersi syytökset haastattelussa: ”Jos olen tehnyt jotakin väärää, hyvitän sen” iltalehti 17:04 10.01

James Franco kielsi tehneensä mitään Ally Sheedylle, mutta muut syytökset hän ohitti puhuen kuuntelemisesta ja oppimisesta. Näyttelijä James Franco herätti myrskyn ottaessaan sunnuntaina vastaan Golden Globe -palkinnon Time's Up -rintamerkkiä kantaen. Monet naiset älähtivät sosiaalisessa mediassa joutuneensa Francon seksuaalisen häirinnän kohteiksi. Useat väittivät, että Francon toiminta on ollut Hollywoodissa yleisesti tiedossa.


Aku-myrsky 2 - Rotta 150: Yli sata taloutta Turussa ilman sähköä, muuntajasta löytyi kärähtänyt siimahäntä iltalehti 19:24 09.01

Olisi voinut luulla, että sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Turun seudulla riehunut Aku-myrsky olisi aiheuttanut ongelmia sähkönjakeluun. Näin ei kuitenkaan käynyt: ongelmista vastasikin reilun kokoinen rotta. Aku-myrsky sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Sunnuntaina kello 22:30 Suomessa oli Energiateollisuus ry:n mukaan noin 7 400 sähkötöntä asiakasta. Myräkkä ylsi Turun seudulle saakka, mutta kaupunki säästyi miltei ilman tuhoja tai ongelmia: vain kaksi Turku Energia Sähköverkot Oy:n jakelupiiriin kuuluvaa taloutta oli hetken aikaa ilman sähköä - siis myrskyn vuoksi. Sen sijaan 150 taloutta oli vajaan kahden tunnin ajan ilman sähköä reilun kokoisen rotan vuoksi.


Rotta aiheutti oikosulun ja vei sähköt 150 talosta Turussa – Aku-myrskyn tuhot jäivät pienemmiksi MTV 16:48 09.01

Varautumisesta huolimatta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä länsirannikolla riehunut Aku-myrsky aiheutti varsin vähäisiä tuhoja Turussa. Yksi rotta sen sijaan onnistui pimentämään 150 taloa.


Rotta aiheutti oikosulun ja vei sähköt 150 talosta Turussa – Aku myrskyn tuhot jäivät pienemmiksi MTV 16:48 09.01

Varautumisesta huolimatta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä länsirannikolla riehunut Aku-myrsky aiheutti varsin vähäisiä tuhoja Turussa. Yksi rotta sen sijaan onnistui pimentämään 150 taloa.


Sähköt lähes korjattu Aku-myrskyn jäljiltä – muutamia kymmeniä kotitalouksia vielä ilman sähköä MTV 20:24 08.01

Kovan tuulen ja tykkylumen aiheuttamat sähkökatkot oli saatu lähes korjattua maanantaina illalla. Sähköttä oli sähköyhtiöiden karttapalvelun mukaan enää muutamia kymmeniä kotitalouksia Kainuussa ja Pohjois-Suomessa.


Aku-myrskyn aiheuttamat sähkökatkot saatu lähes korjatuksi iltasanomat 20:20 08.01

Sähköttä oli sähköyhtiöiden karttapalvelun mukaan enää muutamia kymmeniä kotitalouksia Kainuussa ja Pohjois-Suomessa.


Kovimmillaan 32 m/s tuulilla Suomea piiskannut Aku-myrsky hiipuu – pohjoisesta hiipii jo uusi myräkkä iltasanomat 09:45 08.01

Suomen länsirannikkoa yöllä kovilla tuulilla piiskanneen Aku-myrskyn pahin vaihe on jo ohi. Satakunnan pelastuslaitosta yöllä työllistivät etenkin teille kaatuneet puut.


Kovimmillaan 34 m/s tuulilla Suomea piiskannut Aku-myrsky hiipuu – pohjoisesta hiipii jo uusi myräkkä iltasanomat 09:45 08.01

Suomen länsirannikkoa yöllä kovilla tuulilla piiskanneen Aku-myrskyn pahin vaihe on jo ohi. Satakunnan pelastuslaitosta yöllä työllistivät etenkin teille kaatuneet puut.


Aku-myrsky nostatti meriveden tielle Kotkassa - Tie 170 muuttui jäiseksi vaaranpaikaksi iltalehti 08:52 08.01

Sama tie tulvi pahasti viimeksi pari vuotta sitten. Aku-myrskyn tuulet nostattivat meriveden tielle 170 Kotkassa sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä. Myrskytuulet nousivat illalla hurjiin lukemiin. Esimerkiksi Kaskisissa mitattiin illan aikana 32,8 metriä sekunnissa riehuvaa tuulta. Kirkkonummella ja Tammisaressa päästiin yli 29 metriä sekunnissa yltäviin lukemiin


Aku-myrskyn tuulet laantuvat - Koko maassa aamulla noin 1 500 sähkötöntä asiakasta iltalehti 07:44 08.01

Myrsky riepotteli illan ja yön aikana erityisesti maan länsirannikkoa. Sunnuntaina Suomeen saapunut Aku-myrsky hiipuu. Maanantaiaamuna pahin on jo ohi. Tuulet ja sateet ovat heikkenemään päin, ja hiipuvat entisestään päivän aikana. Viima voi kuitenkin tuntua edelleen hyytävältä.


Aku-myrskyn tuulet piiskanneet länsirannikkoa – tuhannet ilman sähköä illalla ja yöllä MTV 06:33 08.01

Energiateollisuuden sähkökatkokartan mukaan tällä hetkellä sähköttömiä talouksia on koko maassa noin kaksi tuhatta.


Uutiset