Jokereille takaisku: Huhtala sivussa jopa neljä viikkoa - näillä kentällisillä joukkue lähtee huippuotteluun iltalehti 13:09 21.10

Helsingin Jokerien hyökkääjä Tommi Huhtala joutuu pakkolepoon noin neljäksi viikoksi, tiedotti jääkiekon KHL-seura nettisivuillaan lauantaina. Huhtala loukkasi jalkaansa tiistaina Jokerien kotiottelussa Ak Bars Kazania vastaan. Huhtala poistui kaukalosta toisessa erässä laitataklaustilanteen jälkeen. Huhtala on tällä kaudella tehnyt 17 ottelussa tehopisteet 3+2.


Lauri Markkanen pohti NBA-debyytin kenkävalintaa karkki suussaan - "Näillä varmaan mennään" iltalehti 02:09 20.10

Lauri Markkanen otti rauhallisesti NBA-debyyttinsä alla. Chicago Bullsin pukuhuoneessa Air Canada Centressä kolme varttia ennen Toronto Raptors -ottelun alkua tavattu Markkanen heitti karkin suuhunsa ennen juttutuokion alkua. - Normi korismatsi, odotan vain innolla, Markkanen pudotteli.


EU:n uusi puolustusyhteistyö kiinnostaa lähes kaikkia iltalehti 21:22 19.10

Väännettävää riittää vielä siitä, mitä osallistuvilta mailta vaaditaan. Valtaosa EU-maista haluaa näillä näkymin tiivistää EU:n puolustusyhteistyötä ja lähteä mukaan pysyvään rakenteelliseen yhteistyöhön. Torstain huippukokouksessa EU-johtajat kiittelivät yhteistyön etenemistä, josta on tarkoitus päättää joulukuun huippukokouksessa. EU-maat tasapainottelevat vielä liittymisehtojen ja avoimuuden välillä. Yhteistyön halutaan olevan kaikille avoin, mutta jäsenmaille asetetaan ehtoja, jotka pitää ensin täyttää. Keskustelua käydään rahallisista investoinneista ja kapasiteetista.


Meteorologilta synkkä ennuste: Sateita ja kylmenemistä - Lapissa jo 14 senttiä lunta iltalehti 08:15 17.10

Tiistaina on luvassa sateita liki koko maahan. Maanantaina päästiin osassa maata jopa 15 asteeseen. Vastaavaa poikkeuksellista lämpöä ei ole enää näillä näkymin luvassa. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Helena Laakso kertoo, että tänään tiistaina lounaasta on lähestymässä sadealue, joka leviää maan etelä- ja keskiosaan.


Uudestisyntynyt Avalanche nousemassa heittopussista haastajaksi jatkoaika.com 12:00 15.10

Colorado Avalanche on aloittanut kautensa vahvemmin kuin ennakkoon useimmat osasivat odottaa. Onnistujia on ollut laajalla rintamalla ja erityisesti tutkaparien löytyminen on hyvä merkki. Joukkue taistelee näillä otteilla pudotuspelipaikasta tosissaan.


Uutiset