Viisi vuotta panttivankina Afganistanissa ollut amerikkalaisnainen kiidätettiin sairaalaan - "Vaimoni on käynyt läpi helvetin" iltalehti 13:12 18.10

Joshua Boyle, Caitlan Coleman ja heidän kolme lastaan pelastettiin vankeudestaan viime viikolla. Pariskunta pyysi apua Yhdysvaltojen ja Kanadan hallituksilta sieppausvideoilla. (CNN) Pakistanin turvallisuusjoukot pelastivat kanadalais-amerikkalaisen perheen viime viikolla Afganistanista, missä pariskunta oli ollut viiden vuoden ajan Talibaniin liitetyn Haqqani-ryhmittymän panttivankina. Parin kaikki kolme lasta syntyivät vankeuden aikana. Perhe saapui Kanadaan perjantaina.


Moskovan arkistot: Näin Kekkonen kaatoi Suomen hallitusta Neuvostoliiton kanssa iltasanomat 13:00 18.10

Yöpakkaset: Kekkonen juoni poliittista kriisiä Neuvostoliiton lähettilään kanssa.


Moskovan arkistot: Näin Kekkonen kaatoi Suomen hallitusta Neuvostoliiton kanssa. iltasanomat 13:00 18.10

Yöpakkaset: Kekkonen juoni poliittista kriisiä Neuvostoliiton lähettilään kanssa.


Katalonialla 24 tuntia aikaa - Espanja muistutti taas seurauksista iltalehti 12:24 18.10

Espanja lakkauttaa Katalonian itsehallinnon, jos itsenäisyyshankkeesta ei luovuta. Kello käy Katalonialle. Aluejohtaja Carles Puigdemontilla on enää vajaat 24 tuntia aikaa ilmoittaa Katalonian perääntyvän itsenäisyyshankkeesta. - Jos näin ei tapahdu, Espanja aikoo ryhtyä toimiin Katalonian itsehallinnon lopettamiseksi, Espanjan apulaispääministeri Soraya Saenz de Santamaria muistutti keskiviikkona uutistoimisto AFP:n mukaan.


Takavuosien supertähti julkaisi hurjan kuvan: Näin karmivaa jälkeä Ophelia-myrsky teki iltalehti 09:20 18.10

Vuosituhannen taitteessa maailman futishuipulla paahtanut Michael Owen sai turhankin konkreettista kosketuspintaa Ophelia-myrskyn hurjaan voimaan. Ophelia on piiskannut Brittein saaria viime päivinä rajusti ja vaati muun muassa kolmen ihmisen hengen Irlannissa. Myrskytuulet ovat pahimmillaan puhaltaneet yli 150 kilometrin tuntivauhtia. Owen, 37, lisäsi Twitter-tililleen kuvan pihaltaan Northorpissa Pohjois-Walesissa. Pihalla seissyt jalkapallomaali on ruhjoutunut totaalisesti, kun suuri puu on kaatunut sen päälle. Taustalla näkyy myös poikki napsahtanut puunrunko.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 18.10. iltalehti 07:52 18.10

I'm Just A Sund palaa pikkutauolta. Toto65-1: Vermon Toto65-kierroksen avauskohde tarjoaa kimurantin pähkinän. Lähtö on niin tasaisen oloinen, että sen voisi hyvinkin lyödä tukkoon. Peliteknisesti se taas ei ole kovin fiksua, sillä näin ajattelevat monet muutkin. Kannattaisi poiketa massasta valitsemalla tähän vain muutama merkki. Toto65-2: Suosikiksi nostetaan urallaan lähes joka neljännen starttinsa voittanut Vilma Lyydia, joka viimeksi Teivossa menetti pelinsä lähtökiihdytyksen laukkaan. Ykköshaastaja on Lappeenrannan Villinmiehen Tammakilvan suursuosikki Tähtiheili, joka kuitenkin pilasi saumansa lähtösuoran pitkäksi menneeseen laukkaan.


Sairaalasta Lahdessa kadonnut nainen löytyi Hollolasta iltalehti 06:27 18.10

Poliisi tiedottaa, että Päijät-Hämeen keskussairaalasta kadonnut nainen on löytynyt. Muistisairasta naista alettiin etsiä tiistaina iltapäivästä, kun hän poistui sairaalasta. Nainen löytyi iltayhdeksältä Messilästä Hollolasta.


Äidille ehdollista vankeutta - löi koiranremmillä ja heitti kylmää vettä lastensa päälle iltalehti 21:01 17.10

Naisen uhrina olivat hänen omat kolme lastaan. Ilkeimmät mustelmat sai vanhin poika, jota äiti muun muassa löi koiranremmillä ja kyynärsauvalla. Nykyään 36-vuotias nainen sai vastattavakseen kolme syytettä. Kukin syyte koski kutakin naisen kolmesta lapsesta. Syytteiden mukaan nainen olisi muun muassa raahannut poikaansa huoneesta toiseen tukasta vetämällä, potkaissut polvella selkään, lyönyt avokämmenellä, kyynärsauvalla ja koiran talutushihnalla.


Lahdessa on uusi isäntä - MM-tason mieheltä vakuuttava debyytti iltalehti 21:00 17.10

Viime keväänä Tsekin paidassa MM-kisoissa pelannut puolustaja Libor Sulak sulatti Pelicans-debyytillään taatusti paatuneimmankin lahtelaisen kiekkojännärin sydämen. Sulak haki syksyllä pelipaikkaa Detroit Red Wingsin harjoitusleiriltä. NHL-unelma sai kuitenkin vielä ainakin tovin odottaa. Se saattaa hyvinkin olla Pelicansille suoranainen lottovoitto. Isokokoinen Sulak luistelee höyhenen kevyesti. Ei mies tunnu myöskään kaihtavan fyysisiä kaksinkamppailuja.


Näin tutut liikennemerkit ovat muuttumassa – katso kuvat! iltasanomat 18:56 17.10

Sukupuolineutraalit hahmot valtaavat liikennemerkit.


Syyte: 24-vuotias amerikkalaisäiti surmasi kaksi lastaan karmealla tavalla – ”Se oli kuin kauhuelokuvasta” iltasanomat 18:42 17.10

Atlantalaisnainen oli syytteen mukaan laittanut kaksi pientä lastaan uuniin ja kääntänyt uunin päälle.


Nainen katosi sairaalasta Lahdessa - poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot hätäkeskukseen iltalehti 18:03 17.10

Poliisi pyytää havaintoja Päijät-Hämeen keskussairaalasta poistuneesta naisesta. Poliisin tiedotteen mukaan noin 60-vuotias nainen poistui sairaalasta iltapäivällä. Viimeinen havainto hänestä tehtiin Hämeenlinnantien ja Messiläntien seudulta kello 16.25 aikaan. Virkavallan mukaan hoikka, noin 168 senttiä pitkä nainen on pukeutunut turkoosiin takkiin ja punaisiin housuihin. Hän saattaa vältellä muita ihmisiä, poliisi kertoo.


50 euron seteli voi olla jopa tonnin arvoinen - Asiantuntija: ”Itsekin katson aina rahat läpi” iltalehti 17:53 17.10

Harvinaiset rahat voivat olla oikotie tilipäivään. Arvokkaat rahat tunnistaakseen on kuitenkin osattava lukea oikeita merkkejä. Oulussa myytiin viime vuonna 50 euron seteli 1 100 eurolla. Myös Imatralla ensi viikonloppuna järjestettävässä huutokaupassa on myynnissä seteli, jonka lähtöhinta on 1000 euroa. Kuinka seteleistä tulee näin arvokkaita? - Rahat, joita on tullut vain vähän kiertoon, ovat keräilijöille arvokkaita, selittää Hyvinkään Seudun Numismaatikot ry:n hallituksen jäsen Ulrich Hoefs.


Nyt ollaan ”Hirvi” Kottilan mailla: Näin syntyy komea puskumaali kulmasta! iltasanomat 17:31 17.10

Kottilat tällä viikolla Teemu Penninkankaan osuman kimpussa.


Auto liukui alamäkeen ilman kuljettajaa - nainen menehtyi iltalehti 16:23 17.10

Ilman kuljettajaa liikkumaan lähtenyt auto aiheutti sivullisen naisen kuoleman. Sipoossa sattui tiistaina ihmishengen vaatinut onnettomuus. Vanhempi naishenkilö oli kävelemässä Nikkilässä, Sipoon Virastotalon pihassa ylämäkeen, kun mäen päältä lähti valumaan henkilöauto ilman kuljettajaa. Poliisin mukaan ajoneuvon omistaja oli ollut juuri lähestymässä autoaan, kun se oli yllättäen lähtenytkin liikkeelle.


Nainen jäi oman autonsa alle ja kuoli – yritti pysäyttää mäessä valuvan ajoneuvon Sipoossa iltasanomat 15:02 17.10

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan pelastajilla ei ollut mitään tehtävissä. Nainen kuoli vammoihinsa paikan päällä.


Sipoon Sanomat: Auto liukui alamäkeen ilman kuljettajaa - nainen menehtyi iltalehti 14:53 17.10

Ilman kuljettajaa liikkumaan lähtenyt auto aiheutti sivullisen naisen kuoleman. Sipoon Sanomien mukaan Sipoossa sattui tiistaina ihmishengen vaatinut onnettomuus. Nainen oli kävelemässä Nikkilässä, Sipoon Virastotalon pihassa ylämäkeen, kun mäen päältä lähti valumaan henkilöauto ilman kuljettajaa. Nainen oli yrittänyt pysäyttää auton, mutta jäänyt tilanteessa liikkuvan auton alle. Nainen menehtyi saamiinsa vammoihin.


Nainen katosi Vaasan Gerbyssä – oletko nähnyt Araxieta? iltasanomat 13:21 17.10

Poliisi jatkaa parhaillaan maastoetsintöjä Gerbyn laajalle alueella.


Ilmatieteen laitos muutti analyysiaan punaisen auringon aiheuttajasta: Syynä savu ja hiekkapöly iltalehti 12:27 17.10

Ensin sääpalvelusta arvioitiin ilmiön johtuvan vain kosteudesta. Uudet satelliittikuvat muuttivat tilannetta. Punainen aurinko on hämmästyttänyt suomalaisia tiistaiaamuna. Myös Ilmatieteen laitos on saanut runsaasti yhteydenottoja ilmiöön liittyen. Myös ilmiön syyt ovat herättäneet keskustelua asiantuntijoiden keskuudessa. Aamulla Ilmatieteen laitos uskoi, että ilmiö johtuisi ilmakehässä olevasta kosteudesta eikä hiekkapölystä, kuten Isossa-Britanniassa.


Näin vakuutusyhtiöitä huijataan: ”Hammasvamma” olikin rasvaimu iltasanomat 11:10 17.10

Ruotsalaiset yrittävät yhä useammin maksattaa kauneusleikkauksensa vakuutusyhtiöillä.


Uutiset