Pysäyttävä kuva - nainen opiskelee sairaalasängyssä vain hetki ennen esikoisensa syntymää iltalehti 19:31 17.12

Nayzia Thomas halusi edetä opinnoissaan kuten ystävänsä. Nayzia Thomasin äiti otti valokuvan tyttärestään opiskelemassa. Kuvassa Thomas opiskelee sairaalasängyssä. Kuvan saatteeksi Nayzia Thomas on kirjoittanut. - Äitini otti tämän kuvan & se kuvastaa elämääni täydellisesti. Kyllä, olen pian synnyttämässä, mutta päättökokeet eivät ole vielä ohi.


#2017bestnine-kuvailmiö leviää somessa – näin saat tehtyä omasi stara 19:00 17.12

Vuoden lähestyessä loppua on hyvä katsoa hetkeksi taaksepäin omiin onnistumisiin


Venäjä jätti Leijonat nollille – näin ottelu eteni MTV 18:19 17.12

Leijonat joutui jäämään nollille, kun Venäjä kukisti Suomen 3-0 Moskovan EHT-turnauksessa. MTV Sport seurasi ottelua hetki hetkeltä.


Kuolleena löydetyn 13-vuotiaan pojan ystävät sytyttivät kynttilän: "Tuntuu niin pahalta" MTV 16:41 17.12

13-vuotiaan pojan ystävät toivat kynttilöitä tänään alueelle, josta poika löytyi. Surun murtamat ystävät eivät voi ymmärtää, miksi näin kävi.


Näin saat hyötyliikuntaa työmatkan aikana stara 15:30 17.12

Hyötyliikuntaa saadakseen kannattaa päivittäin suosia kaupungilla asioidessaan ja työpaikalla kulkiessaan


Riihimäellä kadonnut Leena löytyi kuolleena - ruumis piilotettuna maastoon iltalehti 15:27 17.12

Poliisi kertoo ottaneensa teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Poliisi on löytänyt Riihimäellä 10. marraskuuta kadonneen Leena Pekkarisen kuolleena. Nainen löytyi maastoon piilotettuna. Poliisi on ottanut teon takia useita henkilöitä kiinni epäiltynä taposta. Teosta aikaisemmin vangittuna ollut riihimäkeläinen mies ei ole kiinniotettu.


Riihimäellä kadonnut nainen löytyi kuolleena - ruumis piilotettuna maastoon iltalehti 14:27 17.12

Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Yhdistetyn mäkiosuudella hirmuhyppy – "En ole Ramsaussa ikinä nähnyt" MTV 13:44 17.12

Yhdistetyn mäkiosuus jouduttiin lopettamaan kesken Itävallan Ramsaussa. Näin ollen hiihto-osuudelle lähdetään perjantaina hypätyn varakilpailun tulosten pohjalta


Näin Merja Kyllönen näkee Suomen suhteet itänaapuriin: ”Putinin Venäjä on haastava meille kaikille” iltasanomat 13:41 17.12

Merja Kyllösen mielestä Suomen pitäisi tulla Venäjän kanssa toimeen, vaikka demokratian ja ihmisoikeuksien tilanne siellä on murheellinen.


Nainen kaatui rajusti – Joulupukin reaktio leviää nyt verkossa stara 13:30 17.12

Joulupukki tekee hyvää muillakin tavoilla kuin vain lahjoja jakamalla. Tämä


Haukottelu seurassa voi olla epäkohteliasta – näin toimit oikein! stara 12:30 17.12

Jotkut ihmiset haukottelevat jatkuvasti ja moni voi tuntea itsensä väsyneeksi


Mimosa Jallow eteni välieriin EM-uinneissa - Jenna Laukkanen ui ensin finaaliin, hylättiin sitten iltalehti 12:20 17.12

Uinnin lyhyen radan EM-kisat päättyvät tänään Kööpenhaminassa. Päätöspäivän ensimmäisinä suomalaisina altaassa nähtiin naisten 50 metrin vapaauintiin osallistuneet Mimosa Jallow, Marlene Niemi, Nea-Amanda Heinola ja Reetta Kanervo. Nelikosta ainoana välierävaiheeseen eteni matkan SE-nainen Jallow ajalla 24,50. Jallow'n SE-aika on marraskuussa Oulussa uitu 24,25. Jallow oli oman alkueränsä kolmas ja koko alkuerien yhdeksäs.


Nuori nainen törmäsi autoon Iisalmessa - kaatui konepellille ja luisui maahan iltalehti 11:02 17.12

Jalankulkija oli juossut täysin yllättäen auton eteen ja kaatunut sen konepellille. Iisalmessa sattui lauantaiyönä kello kolmen jälkeen erikoinen tapaus. Jalankulkija nimittäin törmäsi henkilöauton keulaan. Autoilija kertoi ajaneensa Pohjolankadun vasemmanpuoleista ajokaistaa pohjoisen suuntaan, kun Pohjolankadun ja Kankaankadun risteyksen jälkeen oli kulkusuunnasta vasemmalta juossut täysin yllättäen nuori nainen auton eteen. Autoilija kertoi ehtineensä jarruttaa hieman ennen törmäystä.


Otatko paljon selfie-kuvia? Tuoreen tutkimuksen mukaan saatat kärsiä mielenterveyden häiriöstä – näin tunnistat ilmiön iltasanomat 09:47 17.12

Tutkimustulokset ovat antaneet uutta näyttöä selfitikseen eli pakonomaiseen selfieiden ottoon.


Omaisuutensa menettänyt vanhus uskoi lainaavansa rahaa ”Herran työhön” - näin kirkkohuijarin uhri kertoi poliisille iltalehti 09:06 17.12

- En usko vieläkään, että minua on huijattu, koko omaisuutensa huijausvyyhdissä menettänyt 80-vuotias vanhus selitti poliisikuulustelussa. Hän uskoi, että kyseessä on Herran työ. Lue koko haastattelu IL Plus -palvelusta. Iäkkään vanhuksen joutuminen häikäilemättömän huijausvyyhdin uhriksi paljastui yllättäen keväällä 2014.


Tiukkasanainen Red Bull -pomo hämmästelee hukattua F1-lahjakkuutta - ”Hänen henkiselle puolelleen tapahtui jotakin” iltalehti 08:53 17.12

Venäläiskuljettaja Daniil Kvyatin F1-ura nousi ja laski lähes yhtä nopeasti. Vuonna 1994 syntynyt Daniil Kvyat ajoi pikkuformuloissa Red Bullin tukemana. Kaudella 2012 Kvyat voitti Formula Renault Alps -sarjan ja seuraavalla kaudella GP3-sarjan mestaruuden. Kaudella 2014 Kvyat pääsi debytoimaan F1-luokassa Toro Rosson ratissa. Kausi tuotti viisi pistesijaa, kahdeksan pistettä ja kuljettajien MM-sarjan 15. sijan - ja siirron Red Bullille kaudeksi 2015, kiitos Sebastian Vettelin lähdön Ferrarille.


10-vuotiaan lapsenlapsen kysymys jäi Tarja Halosen mieleen - näin hauska keskustelu jatkui iltalehti 07:32 17.12

Presidentti Tarja Halonen antoi avoimen haastattelun IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmalle. Tarja Halonen on edelleen kiireinen nainen, vaikka mittariin tulee jouluaattona jo 74 vuotta. - Meidän 10-vuotias sanoi viime kesänä, että ”koska sä Tarja jäät eläkkeelle”. Sanoin, että olen ollut jo viisi vuotta eläkkeellä. 10-vuotias katsoi ja sanoi ”oikeasti”. Kysyin, mikä on oikeasti. Hän sanoi, että niin kuin kesällä, jolloin vain paistoin heidän kanssaan lettuja. Sanoin, että ei se kyllä taida tulla kyseeseen, ja tekin kyllästyisitte, Halonen kertoi.


Uutiset