Kuusi kiinnostavaa juttua sunnuntai-iltaan: Mariskan koviskuori murtui, työuupumus on vaarallisen normaalia ja 28-vuotiaan kodittoman tarina

yle 18:00 20.10

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon kiinnostavimpia juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.


Erdogan uhkasi murskata kurditaistelijoiden päät

iltasanomat 03:26 20.10

Turkki kehottaa USA:ta käyttämään vaikutusvaltaansa kurdijoukkoihin, jotta nämä vetäytyisivät rajan tuntumasta.


Kurdit: Turkki estää kurdi­joukkojen evakuointia Ras al-Ainin alueelta – Turkki kiistää

iltasanomat 21:31 19.10

Turkin presidentti sanoi lauantaina, että Turkki murskaa kurdijoukot, jos nämä eivät vetäydy maan suunnittelemalta turvavyöhykkeeltä.


Mynämäkeläinen Aki, 30, nosti pottuja perunamaalta – mullan seasta paljastui muikea yllätys

iltasanomat 12:36 19.10

Mynämäkeläisestä perunapellosta löytyi muotoa jos jonkinlaista.


Mynämäkinen Aki, 30, nosti pottuja perunamaalta – mullan seasta paljastui muikea yllätys

iltasanomat 12:36 19.10

Mynämäkisestä perunapellosta löytyi muotoa jos jonkinlaista.


Aikakoneen Sanilta vaaditaan käräjillä 100 000 euron korvauksia – yhtiökumppani väittää ongelmien alkaneen nuoremman muusikon kihlauksesta

iltalehti 12:09 19.10

Paremmin artistinimellään Sanina tunnettu Saija Aartela ja Kristian Laiho aloittivat Villilän kartanon emäntänä ja pehtoorina sulassa sovussa. Nyt he ovat käräjillä vastakkain. Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Aikakoneen Sani löi kovat väitteet pöytään käräjillä Porissa: yhtiökumppani kaappasi kotisivut ja sabotoi

iltalehti 12:09 19.10

Pehtoorin runsas alkoholinkäyttö ja kartanon vieraita häirinnyt käytös vai sittenkin Vain elämää -ohjelmasta tutun muusikko Sanin kihlautuminen nuoren muusikkorakkaan kanssa? Nämä ovat ilmiriidoissa Satakunnan käräjäoikeuteen astelleiden Villilän kartanon emännän ja entisen pehtoorin eriävät näkemykset siitä, mistä sekava palkka- ja sopimusriita sai alkunsa. Juridisesti riidan osapuolet ovat Nakkilassa sijaitsevan Villilän kartanon pehtoorina toiminut Kristian Laiho ja kartanon toimintaa pyörittävä yhtiö. Käytännössä riita on Laihon ja kartanon emännän Saija ”Sani” Aartelan välinen.


Nämäkö bikinit? Povipommi Cocon häviävän pieni asu ihmetyttää

stara 05:00 18.10

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa


Sofia ja Eetu rakastuivat oikeasti televisiossa – näin Love Island Suomi -voittajaparin arki on alkanut: ”Sitten piti vaan yrittää hurmata”

iltalehti 16:14 17.10

Sofia ja Eetu lensivät kahdeksan viikon rakkauskuplasta liki suoraan Iltalehden haastatteluun. Parin keskinäistä kemiaa ei voi olla huomaamatta. Love Island Suomen toinen kausi huipentui tiistaina finaaliin. Reilun kahdeksan viikon rakkaudenetsintä espanjalaisessa villassa päättyi helsinkiläisen Sofian, 25, ja Joensuussa syntyneen, nykyisin Hämeenlinnassa asuvan Eetun, 27, voittoon. Pari pokkasi 25 000 euron voittosumman, mutta rahaakin parempi palkinto oli rakkaus, jonka nämä kaksi toisistaan löysivät.


Näkökulma: Äiti on ylpeä Love Islandiin osallistuvasta lapsestaan mutta mitä miettii shottia toisen haarovälistä hörppineen Tempparit-tyypin mamma?

iltalehti 14:36 17.10

Kahden rakkausrealityn maailma poikkeaa toisistaan kuin yö ja päivä, kirjoittaa toimittaja Miia Vatka. Tänä syksynä televisio tarjoaa monensorttista parisuhde-realitya. Kotisohvilta on saatu seurata esimerkiksi kahta – hyvin erilaista – rakkauden saarta. Love Island Suomen toinen tuotantokausi huipentui tiistaina finaaliin, jossa Eetu ja Sofia pokkasivat 25 000 euron voittopotin. Rahaakin tärkeämpi palkinto oli kuitenkin rakkaus, jonka nämä kaksi tosistaan löysivät.


Nämä kolme asiaa sinun kannattaa nyt tietää brexitistä

yle 14:27 17.10

EU:n ja Britannian sopimuksesta huolimatta mikään ei ole vielä varmaa ja kaikki jatkuu joka tapauksessa jonkin aikaa ennallaan.


Tiesitkö nämä 40 asiaa Kimi Räikkösestä? Jäi luokalle 11-vuotiaana, äänihuulet vaurioituivat lapsena, ajoi Ladalla Hollantiin...

iltasanomat 13:25 17.10

Ilta-Sanomat kokosi 40 kiinnostavaa asiaa tänään 40 vuotta täyttävästä Kimi Räikkösestä.


Tiesitkö nämä 40 asiaa Kimi Räikkösestä? Äänihuulet vaurioituivat lapsena, ajoi Ladalla Hollantiin...

iltasanomat 13:25 17.10

Ilta-Sanomat kokosi 40 kiinnostavaa asiaa tänään 40 vuotta täyttävästä Kimi Räikkösestä.


Tappara eteni ainoana suomalaisjoukkueena CHL:ssä jatkoon – yksi tappio-ottelu muutti joukkueen suunnan: "Nämä ovat kovia pelejä"

MTV 22:27 16.10

Tampereen Tappara päätti CHL:n alkulohkovaiheen tyylillä, kun se otti 7-3-murskavoiton norjalaisesta Frisk Askerista. Kirvesrintojen päävalmentaja Jukka Rautakorpi oli tyytyväinen joukkueensa noususuhdanteeseen.


Kuin kaksi marjaa? Nämä julkkikset voisivat olla identtisiä kaksosia

iltalehti 21:46 16.10

Jos sekoitat tämän jutun julkkikset keskenään, se ei ole ihme: nämä kuvaparien julkkikset voisivat olla kaksosia – ainakin ulkonäön perusteella.


Love Island Suomi päättyi suosikkiparin voittoon – nämä huikeat käänteet ohjelmassa nähtiin

mtv 17:03 16.10

Love Island Suomi -villalla nähtiin ihastumisia, rakastumisia ja dramaattisia pudotuksia.


Nämä viisi asiaa kuntoon, Huuhkajat! IS listasi, mitä parantamalla Suomi lyö Armenian

iltasanomat 17:56 15.10

IS listasi viisi asiaa, joita parantamalla Suomi voittaa Armenian.


Paul Gascoigne oikeuden edessä – ”Hän tarttui kasvoihini ja suuteli suoraan suulle”

iltalehti 13:47 15.10

Paul Gascoignen tekemisiä junamatkalla käsitellään oikeudessa. Paul Gascoigne on joutunut oikeuden eteen. Oikeudessa käsiteltävä kohtaaminen tapahtui reilu vuosi sitten junassa, joka teki matkaa Yorkista Newcastleen. BBC:n mukaan syyttäjä kuvasi tapahtumaa ”lyhyeksi mutta vastenmieliseksi hyökkäykseksi, jossa oli seksuaalisia sävyjä”.


Kohuherttuatar Sarah Ferguson 60 vuotta! Muistatko nämä brittihovia ravistelleet skandaalit? Kuvia yläosattomissa, porttikielto kuninkaallisiin häihin...

iltasanomat 07:14 15.10

Sarah ”Fergie” Ferguson täyttää tänään 60 vuotta. Yorkin herttuatar on viimein saamassa paikkaansa takaisin kuninkaallisessa perheessä, mutta matka on ollut pitkä ja skandaalintäyteinen.


Maajussi-Arttu avautui ihastuksestaan morsiamelle: ”Minulla on tunteita sinua kohtaan”

iltalehti 21:16 14.10

Tämän kauden juniorimaajussi, Arttu, on myytyä miestä Mynämäellä. Illan Maajussille morsian -jaksossa eniten lemmen leiskuntaa koettiin Joukon ja Arjan metsäretkellä. Kauas ei jääty Mynämäelläkään, missä tämän kauden juniorijussi Arttu istutti Elviiran moottoripyörän selkään.


kaduille Libanonissa –

Hot topics