Uudet Venäjä-syytteet saivat demokraatit vaatimaan Helsingin huippukokouksen perumista MTV 08:01 14.07

Yhdysvalloissa joukko demokraattipuolueen kärkivaikuttajia vaatii presidentti Donald Trumpia perumaan Helsingin maanantaisen huippukokouksen. Asiasta kertoo NBC News.


Lapsien pääsy vanhempiensa luo lykkääntyy – Trumpin hallinto sai oikeudelta lisäaikaa rajalla erottamiensa perheiden yhdistämiseen MTV 07:19 10.07

Yhdysvalloissa liittovaltion tuomari on antanut presidentti Donald Trumpin hallinnolle lisäaikaa palauttaa Yhdysvaltojen etelärajalla vanhemmistaan erotetut alle viisivuotiaat lapset perheilleen. Asiasta kertoo muun muassa NBC News.


NBC News: Useiden Yhdysvaltain rajalla perheistään erotettujen nuorten vanhemmat kateissa MTV 05:14 07.07

Yhdysvaltain hallinto on ilmoittanut, etteivät viranomaiset ole löytäneet useiden alle 5-vuotiaiden siirtolaislasten vanhempia, uutisoi NBC News.


NBC News: Useiden rajalla perheistään erotettujen nuorten siirtolaislasten vanhemmat kateissa iltasanomat 04:15 07.07

Tuomari on määrännyt alle 5-vuotiaat palautettavaksi vanhemmilleen kahden viikon kuluessa.


USA:n tiedusteluviranomaiset: Pohjois-Korea valmistaa salaa ydinaseissa käytettävää polttoainetta uusisuomi 12:21 30.06

Yhdysvaltain tiedusteluviranomaiset kertovat NBC:lle uskovansa, että Pohjois-Korea olisi lisännyt ydinaseissa käytettävän polttoaineen valmistusta.


NBC: Pohjois-Korea valmistaa yhä salaa ydinmateriaalia – "He yrittävät huijata Yhdysvaltoja" MTV 11:50 30.06

Yhdysvaltojen tiedusteluelimet uskovat, että Pohjois-Korea kehittää yhä salassa ydinaseistustaan. Asiasta kertoo uutiskanava NBC News.


NBC: USA:n tiedustelupalvelut uskovat Pohjois-Korean lisänneen ydin­poltto­aineen tuotantoa: ”Yksiselitteistä näyttöä” iltasanomat 08:22 30.06

Nimettömien viranomaislähteiden mukaan maailman sulkeutunein maa yrittää petkuttaa Yhdysvaltoja.


Floridan perhetargedian kauheat yksityiskohdat julki: Mies ampui lapset vuoteisiin kesken unien MTV 16:46 15.06

Yhdysvaltojen Floridassa viime sunnuntaina tapahtuneesta perhetragediasta on saatu uutta tieto, kertoo NBC News.


Yhdysvaltojen ja Kanadan välinen kauppasota sattuisi eniten Trumpin omiin kannattajiin MTV 05:30 12.06

CNBC analysoi jutussaan, keihin Yhdysvaltojen ja Kanadan potentiaalinen kauppasota sattuisi eniten. Analyysin perusteella vaikuttaisi siltä, että kauppasodan vaikutukset osuisivat juuri presidentti Donald Trumpin omiin kannattajiin.


Valtteri Filppulan NHL-jatkosta tyly arvio: Nopeus ei riitä, edessä maisemanvaihto MTV 10:48 04.06

Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjällä Valtteri Filppulalla on edessä maiseman vaihto, arvioi yhdysvaltalaismedia NBC Sports.


Ainakin kaksi kuollut rankkasateiden vuoksi Kaakkois-Yhdysvalloissa - toimittajan ja kuvaajan auto jäi kaatuvan puun alle iltalehti 06:06 29.05

NBC:n ja muiden amerikkalaismedioiden mukaan menehtyneet olivat Wyff News 4:n työntekijöitä. Yhdysvaltojen kaakkoisosassa, Pohjois-Carolinassa, ainakin kaksi ihmistä on kuollut, kun myrsky kaatoi puun auton päälle. :n ja useiden amerikkalaisviestimien mukaan menehtyneet olivat Wyff News 4:n työntekijöitä.


Ainakin kaksi kuollut rankkasateiden vuoksi Kaakkois-Yhdysvalloissa - toimittajan ja kuvajaan auto jäi kaatuvan puun alle iltalehti 06:06 29.05

NBC:n ja muiden amerikkalaismedioiden mukaan menehtyneet olivat Wyff News 4:n työntekijöitä. Yhdysvaltojen kaakkoisosassa, Pohjois-Carolinassa, ainakin kaksi ihmistä on kuollut, kun myrsky kaatoi puun auton päälle. :n ja useiden amerikkalaisviestimien mukaan menehtyneet olivat Wyff News 4:n työntekijöitä.


Trumpin asianajaja Giuliani väittää: Erikoissyyttäjä päättää Trumpia koskevan tutkinnan syyskuuhun mennessä iltalehti 02:28 21.05

Donald Trumpin asianajaja Rudy Giuliani väittää, että erikoissyyttäjän on tarkoitus saada Trumpia koskeva tutkinta valmiiksi syyskuuhun mennessä. Giulianin väitteistä kertoi ensimmäisenä New York Times, mutta Giuliani on sittemmin esittänyt väitteen myös muun muassa NBC News -kanavalla sunnuntaina. Giuliani sanoo, että erikoissyyttäjä Robert Mueller on informoinut häntä aikataulustaan koskien tutkintaa, jossa selvitetään, onko Trump estänyt oikeutta toteutumista ja vehkeilikö hän Venäjän kanssa vuoden 2016 presidentinvaalien yhteydessä.


Entinen NHL-pelaaja täräytti Patrik Laineesta - ”Se näyttää tosi huonolta” iltalehti 14:45 19.05

Patrik Laineen esitykset NHL:n pudotuspeleissä eivät ole täysin vakuuttaneet sarjan ex-pelureita Anson Carteria ja Keith Jonesia. Infopaketti Patrik Laineesta. Yhdysvaltalaisen NBC-kanavan asiantuntijoina työskentelevät Carter ja Jones antoivat Laineelle tunnustusta Vegas Golden Knights -pudotuspelisarjan neljännestä pelistä, jossa Laine teki yhden maalin ylivoimalla.


Yhdysvaltojen isoin TV-yhtiö NBC hehkuttaa Saara Aaltoa! iltalehti 16:35 12.05

Saara Aalto huomioidaan näkyvästi NBC:n jutussa. Suomi on todellakin mainittu! NBC:n on tehnyt ison jutun Euroviisuista seksuaalivähemmistöjen näkökulmasta. - Saara on Euroviisuhistorian "eniten lesbo" artisti koskaan, NBC kirjoittaa.


Kylie Jenner on somen vaikutusvaltaisin tähti – yhden päivityksen arvo miljoonia dollareita stara 11:30 05.05

Kylie Jenner on noussut tämän hetken arvokkaimmaksi somevaikuttajaksi. Kardashianin perheeseen


Viihdelehti Stara.fi stara 11:30 05.05

Kylie Jenner on noussut tämän hetken arvokkaimmaksi somevaikuttajaksi. Kardashianin perheeseen


Patrik Laine riehui pelin jälkeen - asiantuntija lyttäsi suomalaisen käytöksen: ”Se ei auta yhtään” iltalehti 19:01 04.05

Patrik Laine onnistui viime yönä pitkästä aikaa maalinteossa. Suomalainen ampui Jetsin ainokaisen, kun joukkue hävisi Predatorsille ottelusarjan neljännessä pelissä 1-2. Otteluvoitot ovat nyt 2-2. NBC:n NHL-asiantuntija Jeremy Roenick piti Laineen esitystä maalista huolimatta heikkona.


Trump: Tapaamisaika ja -paikka Kim Jong-unin kanssa sovittu iltalehti 17:27 04.05

Yhdysvaltain presidentti ja Pohjois-Korean johtaja kohtaavat historiallisesti. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ilmoitti MSNBC:n haastattelussa, että Kim Jong-unin tapaamisen aikataulu ja paikka ovat nyt selvillä. Trump kertoi julkistavansa yksityiskohdat asiasta pian. Trumpin ja Kimin on aiemmin kerrottu tapaavan joko touko- tai kesäkuussa. Tapaamispaikasta ei ole tihkunut tietoja. Kyseessä on vihollisvaltioiden johtajien historiallinen tapaaminen.


NBC: FBI seurasi Trumpin lakimiehen Michael Cohenin puheluita ennen huhtikuun ratsiaa iltasanomat 00:55 04.05

Liittovaltion poliisi FBI piti kirjaa presidentti Donald Trumpin asianajajan Michael Cohenin puheluista, kertoo amerikkalaiskanava NBC.


Annimari Korte, jäi niukasti ulos Korte, 30, kertoo Pitkäveto Joensuu 21.7.2018 taistelijat lunastivat täynnä salamoita – vaisun keihäskarsinnan

Uutiset