NHL-puolustaja jäi kiinni dopingtestissä iltasanomat 19:20 02.09

Nate Schmidt sai 20 ottelun pelikiellon dopingrikkeestä.


Vegasin NHL-puolustaja rikkonut dopingsääntöjä – 20 ottelun pelikielto! MTV 19:16 02.09

Vegas Golden Knightsin puolustaja Nate Schmidt on saanut 20 ottelun pelikiellon jääkiekon NHL:ltä, liiga tiedottaa.


Leijonien suurlupaus antaa näytteitä upeasta NHL-tulevaisuudesta – ”Ei tarvitse aristella” MTV 16:33 16.05

Yksi Suomen suurimmista puolustajalupauksista, Miro Heiskanen, on päässyt kukoistamaan MM-kisojen raikkaassa pelityylissä. Hänen otteensa teroittavat entisestään sitä, että hän on jo pian NHL-puolustaja.


Leijonien NHL-mies innostui: ”Turnauksen hienoin peli” iltalehti 21:02 15.05

Markus Nutivaara pohjusti kahta Suomen maalia USA:ta vastaan. Columbuksen NHL-puolustaja Markus Nutivaara oli vireessä, kun Leijonat kaatoi USA:n tiistaina 6-2. - Hyvä maku jäi. Turnauksen hienoin peli. Fiilis oli hyvä. Me tehtiin aloitteita, Nutivaara innostui.


Saksan NHL-puolustaja: "Luulen, että Suomi antoi kaikkensa" MTV 07:10 14.05

Saksa yllätti Leijonat MM-kisoissa jatkoajalla 3-2. Suomi ei ollut ottelussa parhaimmillaan, mutta NHL-seura Anaheim Ducksissa pelaava Saksan joukkueen puolustaja Korbinian Holzer antoi suomalaisille kehuja.


Kanadan tuore NHL-vahvistus tunsi kiusaantuneisuutta Leijonien ryöpytyksessä: "Tämä ei ollut hyväksyttävää" MTV 13:45 13.05

Kanadan ryhmään liittynyt kokenut NHL-puolustaja Marc-Edouard Vlasic purki tuntojaan MM-kisojen Suomi-tappion jälkeen TSN:n haastattelussa.


"Kasva aikuiseksi!" – Leijonien NHL-vahvistuksen temppu sai tuomarin hiiltymään MTV 07:30 10.05

Leijonien NHL-puolustaja Julius Honka sai erotuomarin hermostumaan, kun Suomi kohtasi Tanskan jääkiekon MM-kisoissa 9.5.2018. Tanska voitti ottelun 3-2.


Mitä täällä tapahtuu? Slovakkitähti ohjasi kiekon yllättävästi omaan maaliin MTV 17:32 08.05

Itävalta avasi maalihanat jääkiekon MM-kisojen A-lohkon ottelussa Slovakiaa vastaan erikoisella tavalla. Slovakian NHL-puolustaja Andrej Sekera ohjasi kiekon puolentoista minuutin pelin jälkeen omaan maaliin. 


Yllätyskäänne! NHL-puolustaja saapuu vahvistamaan Leijonia MM-kisoissa iltalehti 22:03 26.04

Columbus Blue Jacketsin GM paljasti Leijonien uusimman vahvistuksen. Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on kertonut, että puolustaja Markus Nutivaara saapuu vahvistamaan Leijonia ensi viikolla alkavissa MM-kisoissa. Vielä eilen kerrottiin, ettei Nutivaara ole A-maajoukkueen käytettävissä olkapäävamman takia. Myös Nutivaara oli kertonut, että Tanskan turnaus jää ikävä kyllä väliin.


YLE: NHL-puolustaja ei tule Leijonien avuksi: ”Olisi ollut rooliakin tarjolla” iltalehti 14:29 25.04

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustajan Markus Nutivaaran MM-kisamatkan estää loukkaantuminen. Columbus Blue Jacketsin puolustajalla Markus Nutivaaralla on olkapäävamma, joka vaatii kuntoutusta, selviää Ylen haastattelussa. Asia selvisi lääkärintarkastuksessa. - Halu olisi ollut kova, joten harmittaa kyllä. Tuttu valmentaja ja rooliakin olisi ollut tarjolla. Jää harmittamaan, mutta ei voi mitään, sillä olkapää ei toimi vieläkään, hän kommentoi Ylelle.


Ruotsille sataa NHL-vahvistuksia – lähde: Chicagon NHL-pakki MM-remmiin MTV 17:02 11.04

Chicago Blackhawksin NHL-puolustaja Erik Gustafsson vahvistaa Ruotsin joukkuetta kevään MM-kisoissa, uutisoi Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.


Neljän vuoden jatkosopimus! Kekäläinen sorvasi suomalaiselle NHL-puolustajalle muhkean diilin MTV 19:11 29.03

Columbus Blue Jacketsin suomalaispuolustaja Markus Nutivaara on tehnyt neljän vuoden ja 10,8 miljoonan dollarin (n. 8,7 miljoonan euron) arvoisen jatkosopimuksen Columbuksen kanssa.


enemmistön Jättimäinen 300 metriä julma tulos” ole se rakoilee – jo sopimusta – tyrmää Vikman penäsi eduskunnassa ”Viimeksi siellä heiluttiin

Uutiset