Nainen sairastui parantumattomaan syöpään – Johnson & Johnson määrättiin jättikorvauksiin iltasanomat 03:37 22.08

Yhdysvalloissa oikeusistuin on määrännyt muun muassa hygieniatuotteita valmistavan Johnson & Johnsonin maksamaan miljoonakorvaukset naiselle, joka syytti yhtiön tuotteita munasarjasyöpänsä aiheuttamisesta.


USA:n satavuotislahja Suomelle on puoli miljoonaa koulutusyhteistyöhön iltalehti 18:24 21.08

Lahjoitussumma osoitetaan säätiölle, joka edistää suomalaisten ja yhdysvaltalaisten korkeakoulujen yhteistyötä muun muassa tutkija- ja opiskelijavaihdon muodossa. Yhdysvaltojen satavuotislahja itsenäiselle Suomelle on 500  000 dollarin (n. 425  000 euron) lahjoitus maiden koulutusyhteistyöhön. Yhdysvaltain asiainhoitaja Suomessa Donna Welton julkisti lahjan maanantaina vastaanotolla lähetystössä Helsingissä. - Näiden sadan vuoden aikana Suomi on noussut kaikkien maailman rankinglistojen huipulle mitä tulee koulutukseen, sukupuolten tasa-arvoon, lehdistön vapauteen, demokratiaan ja elintasoon. Joten onneksi olkoon, Welton suitsutti.


Intialaisnainen sai luvan avioeroon - eron syynä wc:n puute iltalehti 17:40 20.08

Oikeuden mukaan mies syyllistyi julmuuteen, koska hän ei hankkinut kotiin wc:tä. Intialainen tuomioistuin on myöntänyt 24-vuotiaalle naiselle luvan erota aviomiehestään. Eron syynä on se, ettei pariskunnan kotona ollut wc:tä, vaan nainen joutui käymään tarpeilla ulkona. Rajasthanin osavaltion perheoikeus myönsi naiselle avioeron perjantaina. Päätöksessään oikeus totesi miehen epäonnistuneen wc:n hankkimisessa viisi vuotta kestäneen avioliiton aikana, mikä oikeuden mukaan oli julmaa. Nainen oli toistuvasti pyytänyt, että mies rakentaisi taloon wc-tilat.


MM-pronssia voittanut supertähti on ollut jo kolme kuukautta koditon - harkitsi viime vuonna jopa itsemurhaa iltalehti 14:07 17.08

Tianna Bartoletta voitti Lontoon MM-kisoissa pronssia naisten pituushypyssä. Jenkkitähti on voittanut urallaan myös kaksi MM-kultaa ja kaksi olympiakultaa, mutta Lontoon MM-pronssi oli silti naiselle mitaleista suurin. - Tiesin, että mestaruuden puolustaminen tulee olemaan vaikeaa. Ja teidän on ehkä vaikea uskoa, mutta tämä pronssimitali on minulle spesiaalein kaikista voitoista, Bartoletta kertoo Instagramissa.


Nainen, 19, tarjosi äidille apuaan: sieppasi vauvan ja pakeni 250 kilometriä Saksassa iltalehti 13:26 11.08

Nuori nainen häipyi vauvanvaunujen kanssa, kun äiti vei ostoksiaan sisälle. Nuori nainen sieppasi torstaina Brandenburgin osavaltion Potsdamissa neljä kuukautta vanhan vauvan tämän äidiltä ja pakeni satojen kilometrien matkan toiseen saksalaisosavaltioon. Nainen jäi lopulta poliisin haaviin Ala-Saksin Hannoverissa. 19-vuotias nainen oli tarjonnut 35-vuotiaalle naiselle apuaan, kun tämä oli ollut ostoksilla tyttövauvansa ja kahden pienen poikansa kanssa. Tekijä lupasi katsoa vaunuissa ollutta vauvaa sillä aikaa, kun nainen veisi ostokset kotiinsa. Kello oli noin puoli viisi iltapäivällä.


Oululaiselle naiselle vuotaneet Putin-viestit sisältävät outoja huomioita: ”Yksi konstaapeli tunnistettu takapuolesta” iltasanomat 16:12 07.08

STT sai maanantaina haltuunsa poliisin parinkymmenen viestin ketjun, joka oli vuotanut ulkopuoliselle naiselle.


Pyöräilijä törmäsi naiseen ympäripäissään Raumalla iltasanomat 12:56 06.08

Kolmen promillen humalassa pyöräillyt mies aiheutti törmäyksessä naiselle lieviä vammoja.


Miten käy Tuiskun? Armi, Tuovi ja Miska sopivat sekä naiselle että miehelle – katso yllättävä etunimitilasto iltasanomat 07:27 03.08

Pojat ja tytöt vääntävät tällä hetkellä kättä Tuiskusta ja Arielista. Katso, kumpi johtaa.


Seiväshyppääjä Minna Nikkanen haluaisi puutarhurin töitä, mutta mistä urheilijanaiselle löytyisi joustava työnantaja? – ”Tykkään olla luonnossa ja suunnitella” hs 06:58 03.08


Joukkopahoinpitely suisti Vanessan juomiskierteeseen - nousi syvyyksistä huippu-urheilijaksi: "Mietin, olenko joku sika" iltalehti 16:39 27.07

Voimanostaja Vanessa Torres kävi läpi upean tien vaikeuksista huipputuloksiin. Joukkopahoinpitely Tampereella oli naiselle uskomaton selviytymiskamppailu jo itsessään. Ehkä vielä parempi tarina on se, miten Torres, nyt 30, nousi voimanoston kansainväliselle huipulle ja millä hänestä tuli penkkipunnerruksen ennätysnainen.


Brittinaiselle vuosi vankeutta - harrasti seksiä pakistanilaismiehen kanssa Dubaissa iltalehti 10:20 21.07

Nainen oli matkustanut Dubaihin viettääkseen aikaa Facebookissa tapaamansa miehen kanssa. Brittinainen ja pakistanilaismies on tuomittu vuoden vankeustuomioihin harrastettuaan seksiä Dubain-matkansa aikana. Pari oli tutustunut Facebookissa ja tuntenut toisensa jo kolmen vuoden ajan, kun nainen lopulta päätti lähteä Dubaihin viikoksi ollakseen miehen kanssa. Dubaissa pari harrasti seksiä.


Nuori saudinainen esiintyy videolla minihameessa - viranomaiset tutkivat tapausta iltalehti 16:24 18.07

Nainen rikkoi Saudi-Arabian tiukkaa pukeutumiskoodia kävelemällä niukoissa vaatteissa ja ilman päähuivia. Nuori saudinainen on julkaissut itsestään internetissä videon, jossa hän kävelee minihame ja niukka t-paita päällään sekä hiukset paljaina. Asiasta on noussut kohu Saudi-Arabiassa, jossa paikallisilta naisilta vaaditaan tiukkaa pukeutumiskoodia. Jotkut maanmiehet vaativat heti viikonloppuna Khulood-nimellä esiintyvän naisen pidättämistä. Toiset puolestaan ilmaisivat tukensa rohkealle naiselle, joka uhmaa konservatiivisen muslimimaan lakeja ja normeja. Saudi-Arabian valtioon yhdistetyt uutistoimistot raportoivat maanantaina, että viranomaiset tutkivat tapausta.


Kirurgit löysivät naisen silmästä 27 piilolinssiä - "Hän oli kauhistunut" iltalehti 07:45 18.07

Kirurgit ovat poistaneet 27 piilolinssiä englantilaisen naisen silmästä. Rutiininomaisesta harmaakaihileikkauksesta muodostui 67-vuotiaalle englantilaisnaiselle ja hänet leikanneille kirurgeille kaikkea muuta kuin tavallinen tapaus. Kirurgit huomasivat naisen silmässä "sinertävän vieraan esineen", joka osoittautui 17 piilolinssiksi, jotka rähmä oli liimannut yhteen.


Skootterin lahjoittaminen Malmin naiselle toi krp:n tutkijalle varoituksen – Mies on jo aiemmin saanut sakot hs 12:58 12.07


Valitus ei auttanut - tuomariin käsiksi käyneen Veikkausliiga-tähden pelikielto pysyy iltalehti 14:15 06.07

KuPS:n tähtihyökkääjä Gbolahan Salamin saama neljän ottelun lisäpelikielto ei lyhentynyt oikeusturvalautakunnassa. Kesäkuun alussa pelatun KuPS-IFK Mariehamn-ottelun loppuhetkillä kuopiolaisten maali hylättiin. Jälkitilanteessa Salami rikkoi erotuomarin koskemattomuutta tarttumalla häntä kiinni ranteesta, jotta tuomari ei olisi voinut nostaa niin ikään tilannetta protestoineelle Solomon Duahille punaista korttia. Salami poistettiin kentältä punaisella kortilla, ja sen lisäksi kurinpitovaliokunta määräsi hänet neljän ottelun lisäpelikieltoon. Hyökkääjä oli vielä ottelun jälkeen pyrkinyt tuomareiden pukukoppiin vaatimaan selityksiä punaiselle kortilleen.


Nainen ryöstettiin Kluuvissa - poliisi pyytää apua epäiltyjen tunnistamiseen iltalehti 14:26 03.07

Vuonna 1972 syntyneeltä naiselta anastettiin omaisuutta väkivaltaisesti Helsingissä kesäkuussa. Poliisi epäilee teosta kahta nuorta miestä. Vuonna 1972 syntynyt nainen oli kävelemässä aamuyöstä kello 04.35 aikaan ystävättärensä kanssa Helsingin Vuorikatua pitkin kohti Kaisaniemeä. Naiset olivat pysähtyneenä kadulla, kun täysin yllättäen toinen naisista joutui väkivallan kohteeksi. Naiselle aiheutui tilanteesta vammoja, jotka eivät kuitenkaan ole hengenvaarallisia. Naiselta anastettiin tilanteessa laukku, jossa oli hänen henkilökohtaista omaisuuttaan, muun muassa HSL:n matkakortti. Toiseen naiseen ei kohdistunut väkivaltaa eikä häneltä anastettu omaisuutta.


Nuori nainen pyysi mieheltä tupakkaa - miehen naisystävä raivostui ja potkaisi päähän iltalehti 10:05 01.07

Tupakkaa ohikulkijalta pyytänyt 19-vuotias nainen joutui pahoinpidellyksi aamuyöstä puoli viiden aikaan lauantaina Tampereen Keskustorilla. Tupakkaa naiselle antaneen miehen seurassa ollut 20-vuotias nainen oli jostakin syystä lähtenyt hetkeä myöhemmin juoksemaan tupakkaa pyytäneen perään ja tavoitettuaan hänet, potkaissut häntä ylävartaloon ja päähän sekä käynyt hiuksiin kiinni. Pahoinpitelyn seurauksena 19-vuotiaan kasvojen alueelle aiheutui verenvuotoa.


Uutiset