Äiti myrkytti Britanniassa poikaansa, jotta tämä ”ei joutuisi jihadisti-isän kanssa Syyriaan” iltalehti 11:29 16.12

Lapsi vaipui koomaan, ja äiti sai 4,5 vuoden vankeustuomion teoistaan. Britanniassa 27-vuotias nainen on saanut 4,5 vuoden vankeustuomion hänen annettuaan pojalleen psykoosilääkettä sekä tuntematonta myrkkyä useita kertoja. Oikeudessa kuultiin naisen myrkyttäneen poikaansa, jotta lapsi ei joutuisi matkustamaan jihadisti-isänsä kanssa Syyriaan. Äiti antoi pojalle tahallaan lääkettä ja myrkkyä, jotta tämä sairastuisi. Myrkyttäminen tapahtui kuuden viikon ajan elokuun ja lokakuun 2015 välisenä aikana.


Elina, 32, on pelannut neljä kautta ainoana naisena miesten huippujoukkueessa – ”Painitilanteisiin joutuu välillä” iltasanomat 07:15 16.12

Elina Salmela-Marttila oli voittamassa uppopallon Euroopan seurajoukkueiden mestaruutta joukkueen ainoana naisena.


Chris Brown pisti Ariana Granden näköisen naisen uuden levynsä kanteen - somessa paheksutaan iltalehti 17:29 15.12

Chris Brownin levyn kansi puhuttaa sosiaalisessa mediassa. Chris Brown on joutunut keskelle jo toista somekohua saman kuukauden sisällä. Ensimmäinen puhkesi, kun Brown lahjoitti tyttärelleen apinan. Nyt kohistaan Brownin uutuusalbumin kansikuvasta. Heartbreak on a Full Moon -kansi on piirretty. Keskellä poseeraa aivan Ariana Granden näköinen nainen.


Kaulahuivi saattoi pelastaa teinipojan puukottaman naisen hengen – näin kohtalokkaan illan tapahtumat etenivät iltasanomat 15:54 15.12

Tapon yrityksestä syytetty 15-vuotias vaasalaispoika kertoi poliisikuulusteluissa avoimesti puukotukseen johtaneista tapahtumista. Hän oli ennen tekoa nauttinut ensimmäistä kertaa viinaa.


New York Timesin vertailu: Trump valehdellut jo kuusi kertaa enemmän kuin Obama iltalehti 14:28 15.12

Presidentti Donald Trump valehtelee paljon, varsinkin verrattuna edeltäjäänsä Barack Obamaan. New York Times -sanomalehti on nyt Trumpin ja Obaman valheelliset väittämät, ja ero on huomattava. Trump on valehdellut vajaan vuoden aikana kuusi kertaa enemmän kuin Obama kahden virkakauden eli kahdeksan vuoden aikana. - Trump yrittää tehdä totuudesta epäolennaisen, lehti kirjoittaa.


Puolustus: Perhosveitsellä naista iskenyt 15-vuotias ”purki pahaa oloaan” – haluaa mielentilatutkimukseen iltasanomat 13:00 15.12

Parikymppisen naisen tapon yrityksestä syytetty poika haluaa mielentilatutkimukseen.


Vähäpukeiset varikkotytöt uhkaavat kadota F1-kisoista – ”Mautonta hölynpölyä” iltasanomat 12:48 15.12

Formula 1 -pomot pohtivat sarjan uudistamista myös varsinaisen kilvanajan ulkopuolella.


Seksismiä vai glamouria? Vähäpukeiset varikkotytöt uhkaavat kadota F1-kisoista pikaisesti iltasanomat 12:48 15.12

Formula 1 -pomot pohtivat sarjan uudistamista myös varsinaisen kilvanajan ulkopuolella.


Järkyttävä löytö Georgiassa: Naisen vatsassa 25 vuotta sitten sinne jääneet pihdit iltalehti 11:15 15.12

Georgialaisten lääkäreiden mukaan pihdit löytyivät täysin yllättäen, kun nainen hakeutui hoitoon muihin oireisiin liittyen. Georgialaisnaisen vatsasta löytyivät yllättäen pihdit, jotka unohdettiin sinne leikkauksen yhteydessä 25 vuotta sitten. Lääkäreiden mukaan pihtejä ei välttämättä olisi koskaan löytynyt, mikäli nainen ei olisi hakeutunut hoitoon muihin vaivoihin liittyen.


Lisää naisia syyttää Dustin Hoffmania ahdistelusta - väittävät miehen paljastelleen itseään ja tunkeneen kätensä näiden housujen sisään iltalehti 11:03 15.12

Lisää naisia väittä Dustin Hoffmanin ahdistelleen heitä 1980-luvulla. Kirjailija Anna Graham väitti syksyn aikana, että näyttelijä Dustin Hoffman, 80, hipelöi häntä ja esitti seksuaalisia vihjailuja 1980-luvulla. Nyt myös kolme muuta naista on tullut julkisuuteen ahdisteluväitteiden kera. -lehti on julkaissut kolmen naisen väitteet. Cori Thomas oli 16-vuotias, kun hän omien sanojensa mukaan joutui seksuaalisen teon uhriksi. Thomas vietti nuorena paljon aikaa Hoffmanin tyttären kanssa. Kerran hän kuitenkin päätyi tilanteeseen, jossa Hoffmanin tytär oli jättänyt hänet kahdestaan Hoffmanin kanssa. Mies oli painellut suihkuun ja sieltä tullessaan hän oli esitellyt alastonta vartaloaan tytölle ja tämän kertoman mukaan pyytänyt saada tältä jalkahierontaa. Tyttö oli kauhuissaan suostunut vaatimukseen ja joutui kuuntelemaan miehen rivoja puheita. Tytön äidin puhelu oli keskeyttänyt tilanteen ja tyttö pääsi livahtamaan pois.


Venäjän liittoneuvosto vahvisti: presidentinvaalit 18. maaliskuuta iltasanomat 10:51 15.12

Vladimir Putin ilmoitti viime viikolla osallistuvansa vaaleihin itsenäisenä ehdokkaana.


Syyte: 15-vuotias poika hyökkäsi takaa naisen kimppuun ja löi perhosveitsellä: ”Kuolema on ollut sattumasta kiinni” iltasanomat 10:01 15.12


Tilitoimistoyrittäjä kavalsi taloyhtiön rahat - nainen ei muista tehneensä nostoja iltalehti 09:20 15.12

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut porilaisen yrittäjänaisen kavalluksesta ehdolliseen vankeusrangaistukseen Tilitoimistoyrittäjä siirsi viime vuoden toukokuussa porilaisen rivitaloyhtiön varoja omalle tililleen. Siirretty summa on yhteensä 11 600 euroa.


Jättimäinen linja-autoalan kartelli paljastui - markkinaoikeus määräsi seuraamusmaksuja iltalehti 18:36 14.12

Yhdeksän linja-autoyhtiötä pyrkii rajoittamaan kilpailua yhdessä alan liiton ja Matkahuollon kanssa. Markkinaoikeus on määrännyt seuraamusmaksuja linja-autoalan kartellista yhdeksälle linja-autoyhtiölle, Linja-autoliitto ry:lle ja Oy Matkahuolto Ab:lle. Markkinaoikeus katsoi, että yhtiöt yhdessä Linja-autoliiton ja Matkahuollon kanssa pyrkivät estämään markkinoiden avautumista ja uusien kilpailijoiden pääsyä markkinoille. Käytännössä toimijat sopivat keskinäisen kilpailun rajoittamisesta ja estivät kilpailijoiden pääsyn Matkahuollon matka- ja pakettipalveluihin.


Kaisa Mäkäräinen jäi suksella huolestuttavan paljon - tappiota yli 3 sekuntia per kilometri iltalehti 17:17 14.12

Mäkäräisen hiihtovauhti ei Ranskan Annecyn maailmancupissa ollut totutun vahvaa. Kaisa Mäkäräinen on yleensä ampumahiihdon maailmancupin osakilpailujen hiihtoajoissa kolmen sukkelimman naisen joukossa. Torstaina Annecyn pikakilpailussa Ranskassa joensuulaisen sivakka ei liikkunut tuttuun tapaan. Mäkäräinen oli hiihtoajoissa "vasta" seitsemänneksi nopein. Hän hävisi kisan voittajalle ja parasta vauhtia ladulla pitäneelle Anastasia Kuzminalle 22,3 sekuntia. Se tarkoittaa 7,5 kilometrin matkalla noin 3 sekuntia per kilometri.


Eläkeläisnaisen urhoollinen teko - Pelasti pyörätuolissa olevan miehen ja koirat palavasta talosta: ”Hyvin esimerkillistä ja rohkeaa toimintaa” iltalehti 16:20 14.12

Omakotitalo tuhoutui torstaina aamupäivällä palossa Hankasalmella. Palomestarin mukaan naisen aikailematon toiminta hyvin todennäköisesti pelasti naapurinmiehen hengen. Hankasalmen kunnassa Niemisjärven kylällä koettiin torstaina aamupäivällä dramaattisia hetkiä. Peräläntiellä sijaitseva omakotitalo syttyi toistaiseksi tuntemattomasta syystä palamaan. Pelastuslaitos sai keskisuuresta palosta ilmoituksen kello 10.31. Palon syttyessä talossa oli sisällä liikuntarajoitteinen miesasukas ja seitsemän koiraa.


Kajaanilaisnainen pahoinpiteli miehensä kalakeiton takia heinäkuussa - puukotti hengiltä syyskuussa iltalehti 12:39 14.12

Syyttäjä vaatii vuonna 1990 syntyneelle kajaanilaisnaiselle 9 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta taposta ja törkeästä pahoinpitelystä. Syytteen mukaan nainen puukotti miesystävänsä yksityisasunnossa Kajaanissa syyskuun 1. päivänä kuluvaa vuotta. Naisen pahoinpitelysyyte on seurausta pariskunnan heinäkuisesta kiistasta kalakeiton syömisestä. Syytteen mukaan pariskunta vietti syyskuun 1. päivänä iltaa heidän yhteisessä asunnossaan kolmannen osapuolen, mieshenkilön, kanssa nauttien alkoholia.


Dokumentaristi Morgan Spurlockilta avoin tilitys - syytettiin raiskauksesta, maksoi naisen hiljaiseksi ja petti kaikkia vaimojaan iltalehti 11:45 14.12

Super Size Me -elokuvasta tuttu dokumentaristi Morgan Spurlock on julkaissut avoimen kirjoituksen synkästä menneisyydestään, jonka hän uskoi tulevan päivänvaloon kuitenkin. Morgan Spurlock paljastaa Twitterissä synkkiä asioita menneisyydestään. Innoituksena luurankojen kaapista vetämiselle on toiminut Hollywoodissa Harvey Weinsteinin myötä noussut ahdistelukohujen suma. Weinstein kertoo avoimesti tekemistään vääryyksistä ja kokee olevansa myös itse osa ongelmaa. Hän paljastaa joutuneensa hyväksikäytetyksi lapsena ja toteaa, että ei ole ollut kokonaista viikkoa selvin päin ikävuodesta 13 lähtien.


Uutiset