Raju mullistus! Yle menettää Leijonat, Naisleijonat ja Nuoret Leijonat - ”Jääkiekkoliitto ei halunnut jatkaa kanssamme” iltalehti 13:23 13.06

Suomen jääkiekkomaajoukkueiden ottelut siirtyvät pois Ylen kanavilta kauden 2019-20 jälkeen. Suomen Jääkiekkoliiton ja Yleisradion välinen sopimus tv-oikeuksista päättyy ensi kauteen, eikä sitä jatketa. Päätös syntyi Jääkiekkoliiton aloitteesta. – Yleisradiolla oli kiinnostus jatkaa yhteistyötä, mutta Jääkiekkoliitto ei halunnut jatkaa kanssamme, Yle Urheilun mediaoikeuksista vastaava Robert Portman kertoi Ylen verkkosivuilla.


Kommentti: MM-kultaleijonat oli jo kolmas myyttejä murskannut ihme tänä vuonna – suomalaisella jääkiekolla menee paremmin kuin koskaan yle 07:30 28.05

Leijonat, Naisleijonat ja Nuoret Leijonat ylsivät kaikki ennennäkemättömiin saavutuksiin tänä vuonna, kirjoittaa Yle Urheilun Joska Saarinen.


Hopeaa saaneet naisleijonat kutsuttiin miesten kultajuhlaan – ”Olimme välittömästi valmiita” iltasanomat 14:00 27.05

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen GM Tuula Puputti vahvisti, että naisjoukkue on kutsuttu mukaan miesten maailmanmestaruuden kunniaksi tänään järjestettävään kansanjuhlaan.


Matalapaine hallitsee juhannuksen paras varausluokka on sovittaa yhteen” toteutui traagisella tavalla” vielä hakea

Uutiset