Saga Andersson, 17, taivutti seiväshypyn kotimaisen kärkituloksen MTV 22:03 12.01

Esbo IF:n Saga Andersson, 17, kohensi seiväshypyn kauden kotimaisen kärkituloksen ja halliennätyksensä lukemiin 435. Tulos syntyi seiväshypyn talvikarnevaalien avauspäivänä perjantaina Pajulahti-hallissa Lahden Nastolassa.


Valtteri Bottas ”aloitti testit” talvisessa Nastolassa - ”Uskon voivani yhä parantaa” iltalehti 23:05 10.01

Valtteri Bottas valmistautuu perisuomalaisittain alkavaan F1-kauteen. Bottas on tarjonnut faneilleen eksoottista kuvamateriaali kotimaastaan. Hän on ollut hiihtämässä Nastolassa ja kuvannut myös itselleen tärkeän laiturin Twitteriin ja Instagramiin. Mersu-kuskille toinen kausi Hopeanuolen ratissa on monella tapaa ratkaiseva. Hänen tilalleen on tyrkyllä useita lahjakkaita kuskeja Esteban Oconin ja Daniel Ricciardon johtaessa huhupörssiä.


Hurja onnettomuus Nastolassa: Pyöräilijä jäi rekan alle ja raahautui auton alla sata metriä iltalehti 11:41 27.11

Nastolassa tapahtui tänään aamulla liikenneonnettomuus, jossa polkupyöräilijä jäi elementtirekan alle. Pyöräilijä raahautui rekan alla noin sadan metrin matkan. Tilanne oli syntynyt, kun pyöräilijä oli lähtenyt ohittamaan pysähtyneenä ollutta rekkaa. Rekka oli samanaikaisesti lähtenyt liikkeelle eikä sen kuljettaja ollut havainnut polkupyöräilijää. Pyöräilijä oli jäänyt vetoauton alle jumiin ja päässyt pois vasta rekan pysähdyttyä.


Chileläiskolmikon asuntomurtovyyhti syyteharkintaan - tekotapa aina sama: nainen soitti ovikelloa, miehet murtautuivat iltalehti 11:39 07.11

Hämeen poliisi on saanut valmiiksi viime elokuussa kiinni otetun chileläisen kolmikon asuntomurtosarjan tutkinnan. Hämeen poliisi on saanut valmiiksi viiden asuntomurron sarjan tutkinnan. Murroista on ollut vangittuna chileläinen kolmikko, joka otettiin elokuussa kiinni takaa-ajon päätteeksi Hausjärveltä. Viranomaisten mukaan kahden miehen ja yhden naisen seurue ehti olla Suomessa vain kolme päivää ennen kiinnijäämistään. Kolmikko teki asuntomurtoja Hollolassa, Heinolassa, Lahdessa, Ahtialassa ja Nastolassa. Tekotapa oli kaikissa sama: nainen soitti ovikelloa, ja kun varmistui että talo on tyhjillään, miehet murtautuivat asuntoon takakautta joko oven tai ikkunan rikkomalla. Kaikki murrot tehtiin päiväsaikaan.


Uutiset