Entisen olympiavoittajan suunnaton suru: syöpä vei 7-vuotiaan pojan hengen vain muutamassa päivässä iltasanomat 22:50 22.08

Sveitsiläisen olympiavoittajan Donghua Lin poika on kuollut syöpään.


Venäjän puolustusministeri muistutti Suomen ja Ruotsin Nato-yhteistyön tiivistymisestä juuri ennen Putinin vierailua iltasanomat 14:11 21.08

Suomen ja Ruotsin tiivistyvä puolustusyhteistyö Naton kanssa ja Naton roolin vahvistumiseen Itä-Euroopassa huolettavat Venäjää.


Käsittämätön HIM-kopio ihmetyttää: Laulaja on kuin ilmetty Ville Valo - katso itse! iltalehti 09:54 20.08

Yhdysvaltalainen 616-yhtye muistuttaa huomattavasti HIMiä. 616-yhtye nousi tapetille viimeistään siinä vaiheessa kun Jackass-remuryhmästä tuttu Bam Margera julkaisi sekavan Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo, miten Ville Valo, HIM:in nokkamies, on sanaton 616-yhtyeestä. –Hän haluaa teidän kumartavan, jos olette 16 kilometrin säteellä, Margera kirjoitti 616:lle.


Naton Euroopan joukkojen komentaja tapasi presidentti Sauli Niinistön Kultarannassa iltasanomat 18:52 14.08

Kenraali Tod D. Woltersin vierailua isännöi Puolustusvoimain komentaja.


Venäjä älähti Naton hävittäjän toimista Itämerellä – tuli lähelle Venäjän puolustusministerin konetta yle 16:35 13.08

Baltian maita turvaavat Naton hävittäjät tunnistavat venäläiskoneita säännöllisesti.


Venäjä: Naton sotilaskone yritti lähestyä Venäjän puolustusministerin lentokonetta Itämeren yllä iltasanomat 16:34 13.08

Venäjän puolustusministeriön mukaan venäläiskoneet ”työnsivät” Naton koneen kauemmas puolustusministeriä kuljettaneesta koneesta.


Naton Euroopan joukkojen komentaja vierailee Suomessa keskiviikkona iltasanomat 11:22 12.08

Vierailun isäntänä toimii Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen.


Syöpään menehtyneen Mona-Liisa Nousiaisen sisko avautui ensi kertaa surustaan – "Ikävä on suunnaton" MTV 09:51 06.08

Mona-Liisa Nousiaisen sisko Rosa-Maria Knutar on kommentoinut ex-maastohiihtäjän viikon takaista poismenoa. 


Supertähti nappasi MM-kultaa dopingkohun keskellä – suomalaisvalmentaja latasi suorat sanat liiton toiminnasta: ”Munatonta touhua” iltalehti 20:07 28.07

TaTU Tampereen Jere Jännes ihmettelee kaksi rintauintikultaa ottaneen USA:n Lilly Kingin vauhtia. Ida Hulkko ylsi harvinaiseen seuraan sunnuntaina päättyneissä MM-uinneissa. TaTU Tampereen nainen on vasta seitsemäs suomalainen MM-finaalissa. Aiemmin samaan ovat yltäneet Jani Sievinen, Antti Kasvio, Tero Välimaa, Hanna-Maria Seppälä, Matti Mattsson ja Ari-Pekka Liukkonen.


Tuula Tenkaselle karvas pettymys - MM-mitali jäi haaveeksi iltalehti 12:53 24.07

Laser radial -luokan MM-kilpailut päättyivät suomalaisittain Tuula Tenkasen kahdeksanteen ja Monika Mikkolan 13:nteen sijaan. Tenkanen oli kiinni mitalissa vielä ennen viimeistä lähtöä, mutta oikukkaisssa olosuhteissa otettu epäonnistunut startti ja väärä reitinvalinta johdattivat hänet vasta 51:ntenä maaliin. Japanin Sakaiminaton edustalla puhaltanut maatuuli haastoi purjehtijat päivittäin tuulenkääntymillään ja paine-eroillaan. - Olen luonnollisesti pettynyt siihen, että purjehdin finaaleissa kaksi huonoa lähtöä, jotka maksoivat minulle sijoja kokonaistilanteessa. Yritän nyt oppia tekemistäni virheistä, Tenkanen kommentoi.


Suurlähettiläs: Itsepäinen Turkki on jäämässä ilman liittolaisia yle 13:50 18.07

Turkin suhteet niin Yhdysvaltoihin kuin EU:hun takkuavat. Nato-maa on lähentynyt Venäjään, mikä sai Yhdysvallat sulkemaan maan pois Naton hävittäjäohjelmasta.


Yleisurheilutähden suunnaton suru: Ajoi pienen poikansa päältä Australiassa iltalehti 14:21 16.07

Pikajuoksija Isaac Ntiamoahin 1-vuotias poika kuoli traagisesti. Australialaisen pikajuoksijan Isaac Ntiamoahin 1-vuotias poika kuoli perjantaina, kun maan yleisurheiluhuippuihin kuuluva Ntiamoah epähuomiossa ajoi lapsensa päältä kotipihassa. Lapsen äiti, Ntiamoahin vaimo Angelina vei lapsen sairaalaan, missä tämä kuoli myöhemmin.


Naton valtava komentoalus vierailee Helsingissä – tositoimissa viimeksi Libyan sisällissodassa yle 17:00 02.07

Hernesaareen kiinnittävällä aluksella ei järjestetä yleisöesittelyjä vierailun aikana.


”Olen sanaton” – Kimi Räikkönen tähditti Alfa Romeon hämmentävää julkaisua MTV 21:39 27.06

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Itävallan Spielbergin radalla. Alfa Romeo on päättänyt ottaa mukaan hieman paikallista väriä ennakoidessaan osakilpailua.


Näin julkkikset muistavat Prideä: Antti Tuisku poseeraa altaalla - ”Rakkaus on ikiaikainen ja suunnaton” iltalehti 16:59 25.06

Laulaja Antti Tuisku muistuttaa someseuraajiaan rajattomasta rakkaudesta Pride-viikon kunniaksi. Tällä viikolla vietetään kansainvälistä Pride-viikkoa. Se antaa äänen sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluville ja juhlistaa tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta sekä kaikille kuuluvia ihmisoikeuksia. Antti Tuisku on laittanut kortensa kekoon hyvän asian puolesta ja muistuttaa someseuraajiaan omalla esimerkillään Priden juhlinnasta. Kuvassa Tuisku poseeraa pitkävartisissa sateenkaaren väreissä hehkuvissa sukissa uima-altaan reunalla.


Hollantilaisfani reissasi Kaapo Kakon perässä ympäri kiekkoilevaa maailmaa – suomalaislupaus yllätti kannattajansa Vancouverissa tyylikkäästi iltalehti 12:34 23.06

Kakko nappasi Rangers-fani Steven Voogelin yhteiskuvaan kanssaan. Itävallassa asuva Voogel oli laittanut paljon aikaa ja rahaa likoon nähdäkseen Kakon varaushetken. Ennen varaustilaisuutta hollantilainen päivitti rahanmenoaan Twitter-tililleen. – Lennot Wienistä Vancouveriin, 950 euroa. Hotelli Vancouverissa, 450 euroa. Lippu varaustilaisuuteen, 170 euroa. Kakon TPS-paita, 130 euroa. Rangersin kakkosvarauksen näkeminen paikan päällä, hinnatonta, Voogel tunnelmoi.


Tallitoveri törttöili, Mick Schumacherin auto syöksyi ilmalentoon – "Kuin Naton ohjus kylkeen" MTV 20:36 22.06

Mick Schumacherin F2-kisa Ranskassa päättyi isoon pettymykseen lauantaina. 


Sami ja Varpu Hintsasen suuri suru: 8-vuotias Senja-tytär kuoli - ”Kiitos, että juuri minä sain olla äitisi” iltalehti 13:29 19.06

Tytär sairasti syöpää kolmen vuoden ajan. Muusikko Sami Hintsasen Varpu-puolison tytär Senja on kuollut. Tytär oli kuollessaan vain 8-vuotias. Varpu tiedotti asiasta Instagram-päivityksessä. – Hyvää matkaa äidin pieni rakas. Kiitos, että juuri minä sain olla sinun äitisi ja sain hoitaa sinua kotona maallisen matkasi loppuun asti. Kiitos, että ehdit opettaa meille ja monille läheisillesi tästä elämästä niin paljon. Suru ja ikävä on suunnaton, Varpu kirjoittaa.


aikaan Helsingissä kokaiinista ? saa ruotsalaistoimittajia lehdistötilaisuudessa

Uutiset