Talent-voittaja kuoli vain 42-vuotiaana – köyhistä oloista ponnistaneen laulajasensaation tarina kosketti miljoonia iltasanomat 16:08 13.06

Neal E. Boyd nousi tähdeksi America’s Got Talent -kisasta vuonna 2008.


NHL-tähdellä kaikki onnenkeinot käytössä – huoltaja pussaili mailan lapaa MTV 08:02 05.06

NHL:n neljännessä finaaliottelussa nähtiin erikoinen tapahtumasarja, joka päättyi Vegas Golden Knightsin James Nealin iskemään maaliin.


Havaiji pelkää uusia, entistä pahempia laavavirtoja: katso video laavan ja magman liikkeistä iltalehti 14:33 12.05

Uudet laavavirrat saattavat pian vyöryä Big Islandille, kun Kilauea-tulivuori jatkaa purkautumistaan. Mahdolliset uudet laavavirrat voivat aiheuttaa entistä suuremman vaaran Havaijin asukkaille, viranomaiset varoittavat. Kilauea-tulivuoren purkautuminen ja laavavirrat ovat jo aiemmin tuhonneet kymmeniä koteja ja pakottaneet tuhansia ihmisiä evakuoitumaan. - Tilanteen voi kääntää pahemmaksi ja vaarallisemmaksi se, jos kuumempi ja tuoreempi magma pääsee pintaan, ja se saattaa olla tapahtumassa, Hawaiian Volcano Observatoryn päätutkija Tina Neal sanoi Reutersille.


Erityislasten liikuntamahdollisuudet monipuolistuneet – Linnéa ja Iris löysivät lajinsa cheerleadingista: "Se oli niin mahtavaa ja rakastin sitä" MTV 06:39 04.05

Perinteisen vammaisurheilun rinnalle on ilmestynyt uusia lajeja, jotka innostavat erityislapsia liikkumaan. Kävimme seuraamassa cheerleading -treenejä Helsingissä. Ne ovat Linnéalle ja Irikselle viikon kohokohta.


Erityislapset Linnéa ja Iris rakastavat cheerleadingia: "Se oli niin hauskaa" MTV 06:39 04.05

Perinteisen vammaisurheilun rinnalle on ilmestynyt uusia lajeja, jotka innostavat erityislapsia liikkumaan. Kävimme seuraamassa cheerleading -treenejä Helsingissä. Ne ovat Linnéalle ja Irikselle viikon kohokohta.


Victoria Beckham ja James Corden parodiassa – taivaalta sataa Shaquille O’Nealeja stara 22:00 26.04

Vuonna 2013 julkaistiin Sharknado-niminen elokuva, jonka päätähtinä nähtiin Ian Ziering


Moottoriveneilijä jyräsi purjeveneen yli Sipoon edustalla - vetosi huonoon näkyvyyteen iltalehti 19:35 20.04

Moottoriveneen kuljettaja ajoi päin purjevenettä ja sen yli viime heinäkuussa Sipoon edustalla. Kuljettaja ei ollut havainnut purjeveneilijää lainkaan eikä tehnyt minkäänlaisia väistöliikkeitä. Konealuksen pitää merilakien mukaan väistää moottoritonta alusta. Moottorivene törmäsi keula edellä ja kulki purjeveneen yli. Törmäyksen seurauksena purjeveneen masto kaatui.


Matalapaine ylittää Suomen ja aiheuttaa sateita iltalehti 04:44 20.04

Forecan sääennusteen mukaan erityisesti pohjoisessa Suomessa saadaan tänään sateita. Sateet tulevat alas joko lumena tai vetenä. Syynä on Suomen yli itään liikkuva matalapainealue. Sen sijaan etelässä ja lännessä saadaan pääosin poutaa, mutta ainakin pilvien välistä pilkottaa aurinko.


Tyynenmeren tulirengas ilmoitti jälleen olostaan – voimakas järistys vavisutti Papua-Uudella-Guinealla MTV 11:05 07.04

Voimakas maanjäristys on jälleen vavisuttanut Papua-Uudella-Guinealla.


Miksi Eeli Tolvanen on niin hyvä? Jari Kurri ja Jukka Jalonen vastasivat TSN:lle iltalehti 18:31 03.04

Eeli Tolvasen hyvin tuntevat jääkiekkoammattilaiset kertoivat TSN:lle, miksi suomalaislupaus nousi niin nopeasti NHL:ään. New York Rangersissa nykyään pelaava Neal Pionk näki Tolvasen ensimmäisen kerran keväällä 2015, kun suomalaislupaus kävi näyttämässä osaamistaan Sioux City Musketeersin johtoportaalle. - Kun se 15-vuotias poika Suomesta, joka oli silloin 170 senttiä pitkä, tuli harjoituksiin, näki heti, että hän oli huippuluokan pelintekijä. Sen pystyi sanomaan heti, kun hän teki sellaisia asioita jo sen ikäisenä, Pionk kehuu.


Posketon kauppalasku herätti luottoyhtiön epäilykset - mutta megatähden korttia ei ollutkaan varastettu: ”Mitä v****a sinä olet ostamassa?” iltalehti 09:15 03.04

Koripallolegenda Shaquille O'Neal kertoi hupaisan tarinan kauppavisiitistään HBO:n Real Sports -sarjan haastattelussa. O'Neal kaupattiin kovalla kohulla NBA:n Miami Heatista Phoenix Sunsiin vuonna 2008. O'Neal kertoi, että uuden asunnon varustelutaso oli siinä määrin köykäinen, että edessä oli kauppareissu Walmart-myymälään. - Olen todella kärsimätön. He olivat jo järjestäneet asunnon, mutta siellä ei ollut mitään: ei pyyhkeitä, ei patoja ja kattiloita, O'Neal luetteli.


Voimakas maanjäristys vavisutti Papua-Uudella-Guinealla – alueelle annettiin tsunamivaroitus MTV 06:05 30.03

Voimakas maanjäristys on jälleen vavisuttanut maata Papua-Uudessa-Guineassa. 6,9 magnitudin järistys aiheutti alueelle tsunamivaroituksen.


Papua-Uudella-Guinealla voimakas maanjäristys iltalehti 04:23 30.03

Asiantuntijoiden mukaan järistys tapahtui noin 10 kilometrin syvyydessä, kertoo BBC. Saarivaltio Papua-Uutta-Guineaa on vavisuttanut voimakas maanjäristys. Yhdysvaltojen geologian tutkimuskeskuksen USGS:n mukaan järistys oli voimakkuudeltaan 6.9 magnitudia. Asiasta uutisoi muun muassa BBC. BBC:n mukaan järistys tapahtui noin 10 kilometrin syvyydessä reilun 160 kilometrin päässä Uuden-Britannian saarella sijaitsevasta Rabaulin kaupungista.


330?000 aikoo allekirjoittaa asetuksen, äitiä – ”On että päästäisiin jatkuu – Vastapuolelta Suomalaisseurojen vastustajat Timo Laaninen, tuomioksi kaksi vuotta tv-sarjojen pariin usutettu koiria Helsingissä Venäjällä heräsi hirmuinen

Uutiset