Sopimus tuli: Russellin sopimus Oilersille tärkeä, palkka kuitenkin liian suuri jatkoaika.com 18:00 26.06

Edmonton Oilers kiinnitti Kris Russellin neljän vuoden pituisella jatkosopimuksella. Jatkoaika analysoi sopimuksen tuoreeltaan.


Kuljettajan ajovirhe aiheutti neljän auton ketjukolarin Mikkelissä – autoissa oli mukana kuusi lasta hs 17:42 26.06


Kohutörmäys Hamiltoniin toi "kiukuttelija" Sebastian Vettelille murska-arvion: "Saastutti kisan täydellisesti" iltalehti 17:29 26.06

Moottoriurheilun suurjulkaisuihin lukeutuva Autosport ei perinteisissä kuljettaja-arvioissaan armahtanut Sebastian Vetteliä. Neljänneksi Azerbaidzhanin GP:ssä ajanut Vettel aiheutti suuren kuohunnan kolaroinnillaan Lewis Hamiltonin kanssa. Hamiltonin äkkijarrutus keltaisten lippujen aikaan aiheutti törmäyksen, jossa Vettelin etusiipi vahingoittui. Saksalainen raivostui ja törmäsi ilmeisen tahallisesti Hamiltoniin. Vettel sai tempustaan 10 sekunnin pysähdysrangaistuksen, mutta useiden mielestä hylkäys olisi ollut paikallaan. Hamilton sijoittui viidenneksi. Kuten arvata saattaa, juuri nyt mestaruudesta taistelevan kaksikon välit ovat jääkylmät. Autosport-lehden ei kauaa tarvinnut etsiä töhöilyn syyllistä. Julkaisu lätkäisi Vettelin arvosanaksi tylyn nelosen.


Neljän auton kolari pysäytti liikenteen Mikkelissä – autoissa kuusi lasta iltasanomat 17:13 26.06

Onnettomuus tapahtui maanantaina hieman kello kolmen jälkeen valtatie 5:llä.


Mikkelissä neljän auton kolarissa mukana 12 ihmistä - ei vakavia loukkaantumisia iltalehti 17:10 26.06

Mikkelissä neljän auton kolarissa selvittiin iltapäivällä vähin vaurioin. Viitostien turmassa Otavan kohdalla oli osallisena kaikkiaan kaksitoista ihmistä, joista kuusi oli lapsia. Poliisi arvioi, että etelästä tullut auto ajautui ajovirheen vuoksi vastaantulevien kaistalle ja törmäsi kolmeen henkilöautoon. Onnettomuudessa osallisena olleet vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Ensiarvioiden perusteella heidän vammansa eivät olleet vakavia.


4-vuotias vietti neljä päivää metsässä Uralilla - löytyi elossa iltalehti 12:21 26.06

Pikkupoika katosi metsässä Uralilla Sverdlovskin alueella ja löytyi neljän päivän kuluttua elossa. Hän pääsee pian pois sairaalasta. 4-vuotias poika oli lomailemassa luonnossa Venäjällä Sverdlovskin alueella vanhempiensa kanssa. Hän meni isänsä kanssa metsään hakemaan puita, mutta kesken matkan halusikin mennä takaisin äitinsä luokse. Matkalla hän eksyi. Pikkupoikaa oli viranomaisten lisäksi etsimässä myös joukko vapaaehtoisia paikallisasukkaita. Yhteensä etsintöihin osallistui noin 500 ihmistä.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Eliteserienissä maalit herkässä iltalehti 10:40 26.06

Tasaisen hyvistä lähtökohdista kauteen ponnistaneet Strömsgodset ja Molde ovat aloittaneet kautensa kaksijakoisesti. Molde löytyy kolmentoista pelatun sarjakierroksen jälkeen hieman onnekkaasti sarjataulukon kuudennelta sijalta, kun taas lopputuloksia paremmin esiintynyt Strömsgodset on vasta sarjan neljänneksi viimeisin (13.). Myös joukkueiden kuntokäyrät kulkevat päinvastaisiin suuntiin. Strömsgodset on voittanut viimeisestä kahdeksasta liigaottelustaan ainoastaan yhden, kun taas Molde on selättänyt toukokuun alkupuolella kiusanneen tappioputken ja kuudesta viimeisestä ottelusta tuloksena on peräti viisi voittoa.


Lordesta tuli jo kolmas naispuolinen artisti putkeen Billboardin kärjessä – edellisestä triplasta aikaa yli neljä vuotta hs 10:07 26.06


Poliisi epäilee: Rattijuoppo kaahasi hurjaa ylinopeutta Joensuussa - matka päättyi puuhun iltalehti 08:40 26.06

Poliisi epäilee 34-vuotiasta miestä muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Epäilty rattijuoppo ajoi hurjaa ylinopeutta maanantaina aamuyöstä neljän aikaan Joensuussa, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos tiedotteessa. Poliisin mukaan nopeus nousi taajamassa pahimmillaan yli 135 kilometrin tunnissa. Nopeusrajoitus alueella on 40 kilometriä tunnissa.


IL paljastaa lastensuojelun karun tilan: Nämä kunnat ovat ongelmissa - liian vähän työntekijöitä, päätökset venyvät iltalehti 07:01 26.06

Iltalehden selvityksen mukaan yhteensä noin 50 kunnalla on ollut ongelmia lastensuojeluasioissa vuosina 2016-2017. Iltalehden selvityksen mukaan useilla kunnilla on vaikeuksia toteuttaa lastensuojelun tehtäviä määräajassa. Aluehallintovirastot koostivat Iltalehden pyynnöstä tilaston valvonnassa olleista kunnista vuosina 2016-2017. Yhteensä virastot ovat ottaneet valvontaan viime ja tänä vuonna noin 50 kuntaa. Uhkasakkoja on samana aikana määrätty yhteensä neljälle kunnalle.


Poliisi: Neljän henkilöauton ketjukolari Hollolassa - kolme loukkaantui lievästi iltalehti 18:51 25.06

Tiellä 24 Hollolassa tapahtui neljän henkilöauton ketjukolari sunnuntaina iltapäivällä, poliisi tiedottaa. Kolaroineissa ajoneuvoissa oli yhteensä seitsemän ihmistä, joista kolme loukkaantui lievästi. Viimeisenä kolaroineen auton kuljettaja ja matkustaja kuljetettiin ambulanssilla Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi.


Pitkämäki heitti upean kaaren: "Virolaisen hyvä heitto ärsytti sopivasti" iltalehti 18:45 25.06

Yleisurheilun EM-joukkuekilpailu Vaasassa huipentui Tero Pitkämäen voittoon keihäänheitossa ja Suomen nousuun ensimmäisestä divisioonasta Superliigaan. Pitkämäki koristeli sunnuntaina kolmepäiväisen kilpailun loppuhetket kauden kotimaisella kärkituloksella 88,27. Tulos nosti Pitkämäen maailmantilastossa neljänneksi.


Tero Pitkämäki riemuissaan komeasta kaarestaan – ”Viiden metrin hyppäys on aina kiva” iltasanomat 18:13 25.06

Tero Pitkämäki rysäytti maailmantilastossa neljänneksi.


Supertähti palasi voittajaksi Pariisissa – suomalaisravuri hienosti neljäs iltasanomat 16:39 25.06

Bold Eagle osoitti Prix René Ballérieressä, että Elitloppet oli vain työtapaturma.


Humaltujia on neljää tyyppiä – Jos olet ”Mr. Hyde”, syy voi olla perimässä hs 16:27 25.06


Getafe palaa Espanjan liigaan – Madridin alueella ensi kaudella neljä joukkuetta iltasanomat 11:04 25.06

Getafe nähdään ensi kaudella Espanjan liigassa vain vuoden poissaolon jälkeen.


Riita roihahti yleisurheilussa - Suomen joukkue masinoi Ruotsille diskauksen Vaasassa! iltalehti 20:49 24.06

Suomi lähtee yleisurheilun EM-joukkuekilpailun kolmanteen päivään takaa-ajoasemista. Kolme parasta nousee Superliigaan, ja Suomi on kahden kilpailupäivän jälkeen kilpailussa neljäntenä pisteen päässä nousupaikasta. Sveitsi ja Turkki ovat hieman muilta karussa. Ruotsi on pisteen Suomea edellä.


Minna Nikkanen taivutti kauden parhaansa flunssasta huolimatta iltalehti 19:40 24.06

Seiväshyppääjä Minna Nikkanen vertyi Vaasan koleassa säässä EM-joukkuekilpailun toiseen sijaan ja kauden parhaaseen tulokseensa 430 pienestä flunssasta huolimatta. Nikkanen on kilpaillut koko alkukauden hankalissa oloissa, joten hän joutuu odottelemaan parempia tuloksia heinäkuulle. - Normaalia kisaa lähdin tekemään, Nikkanen kuvasi suhtautumistaan koleaan ja tuuliseen säähän sekä joukkuekilpailun sääntöihin, joissa seiväshypyssä sallittiin yhteensä vain neljä pudotusta.


Räikkönen löi Vettelin - saksalaiselta rehellinen tiivistys tilanteesta iltalehti 18:51 24.06

Kimi Räikkönen oli tallikaveriaan Sebastian Vetteliä nopeampi Azerbaidzhanin GP:n aika-ajossa. Räikkönen lähtee sunnuntain kisan kolmannesta ja Vettel neljännestä ruudusta. Tappio Räikköselle ei ole Vettelille arkipäivää, mutta saksalaismestari kuittasi tappionsa pystypäin. Vettel olisi voinut selitellä tappiotaan teknisillä ongelmilla, mutta nelinkertainen maailmanmestari ei halunnut tähän lähteä.


Maailman NHL-lupauksista aivan posketon osa suomalaisia - jopa Alexander Stubb hämmästyi: "Katsoinko oikein?" iltalehti 18:43 24.06

Kahden ensimmäisen kierroksen NHL-varauksista hulppea viidesosa on suomalaisia. Kokoomuksen kansanedustaja päivittelee hurjaa menoa Twitterissä. Peräti kaksitoista suomalaispelaajaa varattiin Chicagossa perjantaina ja lauantaina, kun NHL-draftin kaksi ensimmäistä kierrosta oli ohitse. Ensimmäisen kierroksen kuusi nimeä tarkoittivat, että Suomi oli maailman toiseksi lupaavin jääkiekkomaa Kanadan jälkeen. Yhteensä 30 varauksesta 12 oli kanadalaisia. Yhdysvaltalaisia meni kaupaksi viisi ja ruotsalaisia neljä.


Uutiset