Liikanimi ei haittaa Temptation Islandin Sika-Mikaa: ”Se on ihan jees” iltalehti 12:05 15.03

Sika-Mika ottaa kantaa nimensä etuliitteeseen tänään Nelosella. Mika ja Satu olivat mukana pettämisrealityn toisella tuotantokaudella. Tänään alkaa Temptation Island Suomen Extra -ohjelma, jossa käydään läpi viikon tapahtumat juontaja Sami Kurosen johdolla. Hänellä on vierainaan muun muassa sarjan aiemmille kausille osallistuneita pareja ja sinkkuja.


Sampo Kaulanen lunasti lupauksensa: pohkeessa ikuinen muisto Selviytyjät Suomesta iltalehti 15:28 13.03

Sampo Kaulanen esittelee Instagramissa Selviytyjät Suomi -tatuointiaan. Jounin kaupasta tuttu kyläkauppias Sampo Kaulanen kisaa parhaillaan Nelosella pyörivässä Selviytyjät suomi -sarjassa. Mies on selvittänyt tiensä aina vain eteenpäin kisasta ja heimoneuvostosta toiseen. Sampolla on hallussaan myös koskemattomuusamuletti, joten ilmeisesti hänen matkansa tulee jatkumaan vielä tästä eteenkinpäin.


Sampo Kaulasen Minttu-vaimo kärsi Selviytyjät-leskenä - Blogi: ”Mietin, että se on rakastunut siellä saarella” iltalehti 18:58 06.03

Minttu Murphy-Kaulanen tunnustaa, että uhkakuvat valtasivat hänen mielensä, kun Sampo oli tavoittamattomissa. Kyläkauppias Sampo Kaulanen kisaa parhaillaan sunnuntaisin Nelosella pyörivässä Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Kisa kuvattiin jo viime kesänä, mutta vielä ei ole tietoa, kauanko Sampo Filippiinien saarilla sinnitteli. Hänen vaimonsa Minttu Murphy-Kaulanen on kirjoittanut Idealistan blogissaan mietteitä miehensä osallistumisesta. Blogin mukaan Minttu osaa jo nauraa viime kesän Selviytyjät-leskeydelleen, vaikka se nostikin hämmentävät epäluulot pintaan.


Idols tekee paluun, haku kilpailuun on käynnissä - tuomareita ei ole vielä paljastettu iltalehti 15:54 05.03

Nelonen tuo Idolsin takaisin televisioon ensi syksynä. Nelonen tiedottaa Idolsin tekevän paluun televisioon uuden tuotantokauden myötä ensi syksynä. Koelaulut järjestetään kesäkuussa Helsingissä ja Oulussa. Mukaan voivat hakea kaikki 16-30 -vuotiaat laulajalupaukset. Helsingin koelaulut järjestetään 4.-7. kesäkuuta ja Oulun 14. kesäkuuta. Haku päättyy 15. huhtikuuta. Voit hakea ohjelmaan tai ilmoittaa kaverin mukaan . Viimeksi Idols nähtiin Nelosella viime syksynä. Tuolloin kilpailun tuomaristossa vaikuttivat laulajat Antti Tuisku ja Erin sekä tuottaja Jurek Reunamäki. Juontajina nähtiin Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde. Idolsin voitti räppäämisellään tuomariston vakuuttanut Anniina Timonen. Häntä ei kisan jälkeen olla nähty julkisuudessa. Timonen ei myöskään ole julkaissut uutta musiikkia kilpailua varten tehdyn Syvään päähän -kappaleen jälkeen.


Poliisit-sarjasta tuttu Pasi Kangas menehtyi ulkomailla – ”Hieno poliisi on poissa” iltasanomat 17:23 03.03

Nelosella esitettävästä Poliisit-sarjasta tuttu poliisi Pasi Kangas on menehtynyt. Uutinen otettiin raskaasti Kankaan työyhteisössä.


Mikko Kuustonen poistettiin yllättäen lennolta TV-sarjan kuvauksissa - päreet paloivat: ”Sain raivarin” iltalehti 11:58 21.02

Muusikko Mikko Kuustonen nähdään huhtikuussa Nelosella Pallon ympäri -ohjelmassa, jossa hän matkusti reppureissaajana eri maihin. Nelosen Pallon ympäri-sarjan kuvaukset olivat muusikko Mikko Kuustoselle, 57, vauhdikas kokemus. - Matka oli täynnä kommelluksia ja uskomatonta draamaa. En ole ikinä ollut sellaisessa laboratoriossa kuin tuo juttu. Vietin 28 vuorokautta yhdessä nuoren kuvaajakundin kanssa reissussa. Siihen mahtui 127 tuntia lentokoneessa istumista vaihtoineen, sekoiluineen ja lentojen peruuntumisineen, Kuustonen kertoo Iltalehdelle.


Superpesis jatkaa Nelosella pitkällä sopimuksella iltasanomat 16:34 12.02

Uusi sopimus kattaa sekä miesten että naisten Superpesiksen tv-oikeudet.


Selviytyjät Suomi on sunnuntain suosituin sarja - kolmen kärkeen tunkua iltalehti 08:53 11.02

Viime sunnuntain katsojakisan selvä ykkönen oli Nelosen Selviytyjät Suomi. Mariko Pajalahti painelee illan jaksossa kertomaan Juhana Helmenkalastajalle, mikä häntä tässä ärsyttää. Tänään Nelosella jatkuvan Selviytyjät Suomen juonittelut kiinnostavat tv:n katsojia selvästi. Ohjelma oli kirkkaasti viime sunnuntain suosituin sarja. Sitä seurasi keskimäärin 674 000 katsojaa.


Ruutuun palaava Jyrki Sukula hermostuu tunnin myöhässä oleville kokeille: ”Onko teillä kankkunen, s**tana?” iltalehti 16:03 05.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarja jatkuu huomenna uusin osin. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! palaa huomenna ohjelmistoon. Nelosella nähtävässä avausjaksossa ollaan Torremolinoksessa Espanjassa. Siellä pyörittävät El Sabor -nimistä ravintolaansa Jude Viita-Aho ja Marco Kaasinen. Sukulan johdolla ravintola pannaan uuteen uskoon. Se saa uuden nimen, ruokalistan ja ilmeen. Avajaispäivä ei ala hyvin. - Onko teillä kankkunen, saatana, Sukula kysyy miehet nähdessään.


Selviytyjät Suomesta ensimmäisenä pudonnut Ville Lång: ”Olisi ollut parempi, ettei olisi sanonut juuta eikä jaata” iltalehti 14:33 05.02

Ville Lång harmittelee, ettei pitänyt aluksi matalampaa profiilia. Selviytyjät Suomi starttasi eilen sunnuntaina Nelosella. Kuusitoista julkisuudesta tuttua kilpailijaa saapui ohjelman avausjaksossa autiolle saarelle, jossa alkoi useiden viikkojen selviytymiskilpailu ja taistelu jatkosta. Kilpailijat jaettiin kahteen heimoon, Sabitaniin ja Tugaween, ja jo starttijaksossa nähtiin kaksi kovaa kilpailua sekä ensimmäinen pudotus.


Temptation Island tulee taas - sinkkunaiset esittäytyvät iltalehti 11:04 01.02

Temptation Island tekee paluun maaliskuussa. Luvassa on jälleen jännittävä kausi, eikä draamaltakaan vältytä. Nelonen on julkaissutt tänään uusien Temptation Island -sinkkujen nimet. Mukana nähdään Amanda Harkimo ja Antti Kurhinen. Temptation Island Suomi alkaa jälleen maaliskuussa. Kyseessä on ohjelman neljäs tuotantokausi. Ohjelma saa jatkoa myös Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa, jossa puidaan ohjelman käänteitä ja mietitään iltanuotiotunnelmia. Temptation Island Suomi 4 Nelosella 14.3. alkaen ke ja to klo 22!


Temptation Island tulee taas - tältä näyttävät sinkkumiehet, mukana vaginahieroja Antti Kurhinen iltalehti 10:40 01.02

Temptation Island alkaa Nelosella keskiviikkona 14.3. klo 22. Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen. Mies kertoo uudesta kaudesta tänään julkaistussa tiedotteessa: - Tunnetasolla Temptation Island on varmasti kovinta kamaa mitä TV tällä hetkellä tarjoaa. Tulevalla kaudella ruuvi kiristyy jakso jaksolta enemmän, ja tilanteiden kehittyminen on monilta osin aiempia kausia koukuttavampaa. Se kuinka väkevästi olosuhteet pistävät pakan sekaisin, yllätti minut taas täysin. Meillä on tällä kaudella todella mielenkiintoiset ja välillä hämmentävänkin avoimesti tunteistaan avautuvat pariskunnat, joiden tarinat tulevat tarjoamaan isoja tunteita myös kotisohville, Kuronen summaa.


Onko tässä Suomen surkein tv-sarja? Katsojat leimasivat flopanneen Villa Helenan noloksi ja härskiksi iltasanomat 08:14 01.02

Parjattu tv-sarja Villa Helena floppasi Nelosella 2013, mutta nyt se on taas nähtävissä. Joko yleisö on valmis räävittömään romansseihin – vai onko sarja yhä Suomen surkein?


Uudet Vain elämää -artistit julki – mukana Danny, Arttu Wiskari, Terhi Kokkonen, Kasmir ja Sani mtv 10:33 31.01

Musiikkiohjelma Vain elämää jatkuu ensi keväänä Nelosella. Kahdeksannella kaudella ovat mukana Arttu Wiskari, Kasmir, Terhi Kokkonen, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.


Vain elämää jatkuu – uudella kaudella mukana Danny, Arttu Wiskari, Terhi Kokkonen ja Sani mtv 10:33 31.01

Musiikkiohjelma Vain elämää jatkuu ensi keväänä Nelosella. Kahdeksannella kaudella ovat mukana Arttu Wiskari, Kasmir, Terhi Kokkonen, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani.


Napakympin neiti X hämmentää herroja, sillä kotoa löytyykin jo aito kreikkalainen mies - Janne Kataja: ”Hän onkin varattu!” iltalehti 16:46 28.01

Napakympin sunnuntain jaksossa Janne Kataja meinaa patistaa miehet kotiin ennen kuin neiti X pääsee edes esittämään ensimmäistä kysymystään. Sunnuntaina Nelosella etsitään jälleen romantiikkaa ja matkaseuraa. Herra A on 41-vuotias Joni, kitaristi-laulaja Lempäälästä. Hän kertoo harrastavansa ihmisiin tutustumista ja "kaikkea sekavaa".


Mirva löysi isänsä tv:ssä: Tekijät kielsivät kuvien julkaisun etukäteen Facebookissa iltalehti 07:23 25.01

Oululainen Mirva Vehkaoja löysi isänsä 40 vuoden jälkeen. Isä, pappa, morfar... Ruotsalaisessa Dick Karlssonilla on monta kutsumanimeä. Ruotsalaisittain pappa hän ollut jo 35 vuoden ajan, mutta isä Dickistä tuli puoli vuotta sitten. Tuolloin oululainen Mirva Vehkaoja löysi 40 vuotta kadoksissa olleen isänsä. Samalla Mirvan lapset Sofia, 3, ja Matias, 15, saivat äidinisän eli morfarin. Mirvan ja Dickin koskettava tarina kuultiin eilen Nelosella esitetyssä Kadonneen jäljillä -ohjelmassa. Iltalehdelle Mirva kertoo odottaneensa kärsimättömästi jakson lähetystä.


Vaalipäivänä ei enää kampanjoida – Nelonen poisti lasten vaalitentin sunnuntaiaamun ohjelmistostaan iltasanomat 20:25 24.01

TV:n ohjelmatiedossa sunnuntaiaamun ohjelmistoon oli merkitty Nelosella tunnin vaalitentti, jossa lapset tenttaavat presidenttiehdokkaita.


Mirva, 40, ei uskaltanut paljastaa äidilleen etsivänsä kadonnutta isäänsä - syntyi työpaikkaromanssin seurauksena iltalehti 09:06 23.01

Mirvan etsintä nähdään keskiviikkona Kadonnen jäljillä -ohjelmassa. Oululainen Mirva Vehkaoja, 40, lähti viime heinäkuussa Ruotsiin etsimään isäänsä - ja kahdelle lapselleen isoisää. Hän ei ollut tavannut Dick Carlssonia koskaan eikä tiennyt tämän kohtalosta juuri mitään. Mirvan etsintäreissu nähdään huomenna esitettävässä Kadonneen jäljillä -jaksossa Nelosella.


Salkkaritähti Monika Lindemanin Darren-rakas pyrki TVOF-kilpailuun - Lindeman lohduttaa rakastaan: ”Tää jäbä on kultaa” iltalehti 15:10 20.01

Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin Darren-miehen tie tyssäsi The Voice of Finland -ohjelmassa. The Voice of Finland -ohjelman seitsemäs kausi pyörii parhaillaan Nelosella. Eilisessä jaksossa onneaan kokeili brittiläinen Darren McStay. Hän on naimisissa Salatut elämät -sarjasta tutun näyttelijä Monika Lindemanin kanssa. Lindeman tunnetaan Salatuissa elämissä rikostutkija Linda Eerikäisenä. Valitettavasti McStayn esitys ei perjantaina televisiossa nähdyssä jaksossa riittänyt jatkopaikkaan. Lindeman lohduttaa rakastaan Instagram-tilillään julkaisemassa kuvassa. Parilla on kuvassa hieman pettyneet ilmeet.


Uutiset