Tuskallinen verilöyly päätti vuosisatoja kestäneen hallitsijuuden: Netflix-uutuus nostaa pinnalle Venäjän tsaariperheen julman kohtalon iltasanomat 10:12 21.07

Netflix-sarja nosti Venäjän viimeisen tsaariperheen kohtalon taas puheenaiheeksi. Nikolai II:n, keisarinna Aleksandran ja heidän lastensa elämä päättyi verilöylyyn kellarissa. Vain Aleksein koira selvisi.


Netflixistä halpa version Intiassa – näkyy vain mobiililaitteilla stara 10:40 19.07

Kerroimme äskettäin suoratoistopalvelu Netflixin menettäneen asiakkaitaan todennäköisesti kalliimpien tilaushintojen vuoksi.


Viihdelehti Stara.fi stara 10:40 19.07

Kerroimme äskettäin suoratoistopalvelu Netflixin menettäneen asiakkaitaan todennäköisesti kalliimpien tilaushintojen vuoksi.


Asiakaskato iski Netflixiin – osake romahti pörssissä stara 08:00 18.07

Suoratoistomaailman kärkikaartiin noussut viihdejätti Netflix on nostanut hintojaan viime aikoina


Netflixin osake sukelsi – osakkeenomistajat pettyivät suoratoistopalvelun käyttäjämäärän kasvuun yle 01:13 18.07

Netflix onnistui kasvattamaan uusien käyttäjien määrää 2,7 miljoonalla huhti-kesäkuussa. Määrä on selvästi odotettua pienempi.


Netflix poisti kohutun itsemurhakohtauksen suositusta sarjasta iltalehti 20:31 16.07

Kolmetoista syytä -sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta on nyt poistettu päähenkilön itsemurhakohtaus. Kolmetoista syytä kertoo päähenkilö Hannah Bakerin itsemurhasta ja siihen johtaneista syistä. Sarja perustuu Jay Asherin romaaniin. Sarjan molemmat tuotantokaudet voi katsoa Netflixissä. Koska sarja kertoo itsemurhasta, ennen jokaista jaksoa mainitaan sivusto, josta voi hakea apua sarjan ahdistaessa. Jos jaksossa näytetään jotakin katsojia järkyttävää, asiasta varoitetaan alkutekstien aikana. Nyt Netflix on vahvistanut, että katsojia järkyttänyt itsemurhakohtaus on poistettu. Kohtaus nähtiin ensimmäisen tuotantokauden lopussa. Kohtauksessa Hannah Baker (Katherine Langford) surmaa itsensä kotonaan. Vanhemmat eivät ehdi väliin, vaan löytävät elottoman tytön kylpyhuoneesta. Kyseinen kohtaus on herättänyt laajasti keskustelua paitsi sosiaalisessa mediassa, mutta myös muualla.


Netflix poisti itsemurhakohtauksen suosikkisarjasta stara 20:00 16.07

Kolmetoista syytä, eli 13 Reasons Why, lukeutuu Netflixin tunnetuimpiin ja


Kritiikki tehosi – Netflix poisti kohua herättäneen kohtauksen suosikkisarjasta mtv 14:38 16.07

Kolmetoista syytä -sarjan tekijät päätyivät muokkaamaan sarjan kohtausta asiantuntijoiden antaman palautteen vuoksi.


Uma Thurmanin harvoin julkisuudessa nähty Maya-tytär tähdittää Stranger Things -sarjaa - on kuin ilmetty äitinsä iltalehti 10:02 16.07

Vanhemmat ovat ylpeitä tyttärensä isosta roolista hittisarjassa. Maya Thurman-Hawke, 21, ja veljensä Levon Roan Thurman-Hawke, 17, syntyivät näyttelijäpari Uma Thurmanin ja Ethan Hawken liitosta. Pariskunta oli naimisissa vuodesta 1998 vuoteen 2005. Maya on luonut uraa mallina ja näyttelijänä. Debyyttinsä hän teki BBC:n Pikkunaisia-minisarjassa vuonna 2017. Nyt hän tähdittää Netflixin Stranger Things -hittisarjan kolmatta kautta. Hänen roolihahmonsa nimi on Robin.


Netflixin jättihitti Stranger Thingsin kulisseissa syttyi rakkaustarina - katso kuvat iltalehti 12:55 15.07

Natalia Dyer ja Charlie Heaton seurustelevat myös ruudun ulkopuolella. Stranger Things -sarjan Nancya näyttelevä Natalia Dyer ja Jonathania näyttelevä Charlie Heaton seurustelevat tosielämässä. Pariskunta alkoi seurustella ensimmäistä tuotantokautta kuvatessa. Fanit pääsivät pariskunnan jäljille sosiaalisen median kautta. Dyer alkoi esiintyä yhä useammin Heatonin Instagram-sivulla ja Heaton Dyerin. Vuoden 2016 lokakuussa kaksikko poseerasi esimerkiksi toisiinsa sopivissa naamiaisasuissa.


Uskomatonta! Sara Parikka julkaisi kuvan Netflixin ennätyksiä rikkoneen sarjan tähden kanssa mtv 09:46 15.07

Entinen Salkkarit-tähti julkaisi yhteiskuvan Stranger Things -näyttelijän kanssa.


Kommentti: Stranger Thingsin uusin kausi heittäytyy täysin 80-luvun hullutuksiin – sarja on yhä yksi Netflixin parhaita mtv 13:06 14.07

Uusin Straner Things -kausi oli aiempaakin suurempi kunnianosoitus 80-luvun hittielokuville.


Stranger Things rikkoi katsojaennätyksen – 18 miljoonaa on jo ehtinyt katsoa kolmannen kauden kokonaan Yhdysvalloissa iltalehti 01:52 10.07

Netflix julkaisee harvoin tietoja katsojaluvuistaan. Suoratoistopalvelu Netflix kertoo Stranger Things -sarjan rikkoneen katsojaennätyksiä Yhdysvalloissa. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Stranger Thingsin uusi kausi löi Netflixin katsojaennätyksen yle 09:25 09.07

Yli 18 miljoonaa käyttäjätiliä on jo katsonut uuden kauden loppuun.


Huomasitko? Uma Thurmanin ja Ethan Hawken tytär mukana Netflixin hittisarjassa mtv 18:00 08.07

Uma Thurmanin tytär nähdään uudessa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvssa.


Mitä katsoa sadepäivinä? Tässä 8 koukuttavaa hittiä Netflixistä, HBO:lta ja muista suoratoistopalveluista iltasanomat 19:00 05.07

Kaipaatko helppoa hyvän mielen katsottavaa? Ja saa olla vähän jännitystäkin mukana? Keräsimme muutamia vinkkejä netti-tv-maailmasta.


Tältä Britney Spearsin pikkusisko näyttää nykyään - mukana myös Netflixin uutuussarjassa iltalehti 00:21 04.07

Jamie Lynn Spears, 28, tunnetaan parhaiten Britney Spearsin pikkusiskona. Jamie Lynn Spears on mukana Netflixin uudessa Sweet Magnolias-sarjassa. Toistaiseksi sarjan ensi-illan ajankohtaa ei ole kerrottu julkisuudessa, sillä kuvaukset ovat vielä kesken. Sisarensa tavoin myös Jamie Lynn on laulaja ja näyttelijä. Spears on naimisissa Jamie Watsonin kanssa. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta, joista toinen myös näkyy Jamie Lynnin videolla.


Ensimmäiset kuvat julki – tältä näyttää Netflixin Game of Thronesin haastaja The Witcher stara 14:00 03.07

Vaikka HBO:n Game of Thrones sai päätöksensä toukokuussa, ei isolla


järkyttyi Luumäen maailman suurimmista lentonäytöksistä Mafiaa

Uutiset