Seksuaalinen ahdistelu on osa lastenkin arkea ”kuin herne-maissi-paprika” - Eeli, 18: ”Vilauttelijat ovat siirtyneet internetiin” iltalehti 20:27 19.10

Jämsäläinen 18-vuotias Eeli Lehtinen kokosi aineiston nuorten verkossa kohtaamasta seksuaalisesta ahdistelusta. Internetissä kohdattu seksuaalinen ahdistelu ja häirintä on tullut osaksi arkea - jo niin nuorilla kuin 13-vuotiailla. Jämsäläinen Eeli Lehtinen haluaa nostaa aiheen keskusteluun ja toivoo, että siihen voitaisiin jotenkin puuttua. Lehtisen mukaan ahdistelu on niin normaalia, että se on kuin nykynuoren herne-maissi-paprika-sekoitus. Hän kertoo saaneensa ensimmäiset seksuaalissävytteiset ahdisteluviestit ollessaan 15-vuotias.


Törkyvideolla esiintyvä Niki Juusela pettyi raskaasti ystäväporukkaansa – ”Luottamus on katkennut” iltasanomat 16:28 19.10

Suosittu F1-selostaja Niki Juusela imitoi kiekkolegendaa Juhani Tammista vauhdilla internetissä leviävällä videolla. Tallenne oli tarkoitettu alun perin vain pienelle ystäväpiirille.


Lapselta seksiä 50 eurolla ostanut mies tuomittiin - uhri ei vaatinut korvauksia oikeudessa iltalehti 07:29 18.10

Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoo 27-vuotiaan lohjalaisen syyllistyneen seksuaalipalvelujen ostamiseen nuorelta henkilöltä. Rikosaika on kesä 2014. Tekohetkellä 27-vuotias lohjalaismies kohtasi netissä tuolloin 15-vuotiaan lapsen eräällä nettisivustolla. Mies sopi nuoren kanssa seksin ostosta. He olivat kahdesti sukupuoliyhteydessä.


Uusi hiustyyli ei miellyttänyt - mies tappoi parturin paistinvartaalla Moskovassa iltalehti 22:07 15.10

Järkyttävä valvontakameravideo parturin murhasta on levinnyt netissä salamavauhtia. Moskovalaiset viranomaiset ovat pidättäneet 26-vuotiaan miehen epäiltynä parturinsa murhasta. Alustavan tutkintaversion mukaan parturin palveluihin tyytymätön asiakas palasi seuraavana päivänä ja valitti 24-vuotiaalle parturille väärästä hiustyylistään.


Uutiset