Merkel: Tavoitteena vakaa hallitus, tunnustelujen aikataulu selvillä MTV 15:04 18.12

Saksan liittokansleri Angela Merkelin mukaan hänen tavoitteensa on saada sosialidemokraattien kanssa käytävät alustavat hallitusneuvottelut valmiiksi tammikuun puoliväliin mennessä.


Oikeistopopulistit palaavat hallitukseen Itävallassa uusisuomi 11:55 16.12

Itävallan oikeistopopulistinen Vapauspuolue nousee valtaan, kun lokakuun vaalien jälkeiset hallitusneuvottelut on vihdoin saatu päätökseen.


Toisen vaiheen Brexit-neuvottelut alkavat ? päärooliin vapaakauppa MTV 19:49 15.12

Britannia ja EU ovat päässet yhteisymmärrykseen ensimmäisen vaiheen Brexit-neuvotteluehdoista ja juridiset neuvottelut voivat alkaa. Keskeisiä kysymyksiä olivat kansalaisten oikeudet unionissa ja Britanniassa, Pohjois-Irlannin raja sekä raha-asiat. Seuraavaksi aletaan neuvotella siirtymäajasta sekä vapaakaupan ehdoista.


Theresa May: Neuvottelut brexitistä jatkuvat heti MTV 17:09 15.12

Britannian pääministeri Theresa Mayn mukaan brexit neuvottelut Britannian ja EU:n tulevasta suhteesta alkavat välittömästi.


Brexit-neuvotteluissa päästään toiseen vaiheeseen MTV 14:11 15.12

Brysselin EU-huippukokous on odotetusti päättänyt viedä Britannian EU-eroneuvottelut toiseen vaiheeseen. Asiasta kertoi Twitterissä hetki sitten Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk. 


EU-johtajilta vihreää valoa: Brexit-neuvottelut saavat edetä iltasanomat 13:42 15.12

27 EU-maata päätti etenemisestä Brysselissä.


Reuters: Saksan demarit lähdössä hallitus­neuvotteluihin Merkelin kristillis­demokraattien kanssa iltasanomat 13:37 15.12

Kristillisdemokraattien, liberaalien ja vihreiden hallitusneuvottelut Saksassa kaatuivat marraskuun lopussa.


Äärioikeisto mukaan Itävallan uuteen hallitukseen iltalehti 12:11 14.12

Itävallan konservatiivijohtajan Sebastian Kurzin mukaan maahan saadaan uusi hallitus ennen joulua. Kansanpuolueen voittoon lokakuisissa vaaleissa luotsanneen 31-vuotiaan Kurzin mukaan hallitusneuvottelut äärioikeistolaisen Vapauspuolueen kanssa ovat loppusuoralla, ja sopimus uudesta hallituksesta saataneen valmiiksi ensi viikkoon mennessä. Vapauspuolue sai lokavaaleissa kolmanneksi eniten kannatusta.


Sopimusneuvottelut jumissa – ammattiliitto uhkaa pankkilakolla MTV 07:51 14.12

Rahoitusalan työehtosopimusneuvottelut eivät edisty, ja pankkialaa uhkaa lakko joulun välipäivinä. 


Yt-neuvottelut päätökseen - Telialta lähtee 65 työpaikkaa iltalehti 16:37 13.12

Telia Finlandin lokakuussa käynnistyneet yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yt-neuvottelujen syynä oli toimintojen järjestelemisestä yksinkertaisemmiksi ja tehokkaammiksi. Muutokset johtavat noin 65 tehtävän päättymiseen. Uudelleenorganisoinnin myötä tarjottavien ja avattavien uusien tehtävien takia Telia arvioi kuitenkin, että lopullinen päättyvien tehtävien määrä jää pienemmäksi.


Pohjois-Korean viranomaiset YK:lle: sodan välttäminen tärkeää – Tillerson valmis aloittamaan neuvottelut ilman ennakkoehtoja MTV 06:03 13.12

Yhdysvallat on valmis aloittamaan neuvottelut Pohjois-Korean kanssa ilman ennakkoehtoja. Pohjois-Korean viranomaiset puolestaan ovat ilmoittaneet YK:n edustajalle, että sodan välttäminen on tärkeää. Kim Jong-un vannoo edelleen tekevänsä maastaan maailman suurimman ydinasevaltion.


Palaako UFC-tähti Conor McGregor nyrkkeilykehään? Neuvottelut Pacquiaon kanssa jo käynnissä iltalehti 21:35 09.12

UFC:n superähti Conor McGregor, 29, debytoi nyrkkeilyn ammattilaiskehissä viime elokuussa. McGregor kohtasi "superottelussa" Floyd Mayweatherin. Matsi päättyi varsin odotetusti McGregorin tappioon, mutta nyt hänelle puuhataan jo seuraavaa matsia nyrkkeilykehissä. Vastaan on asettumassa Manny Pacquiao, joka ilmoitti eilen, että alustavat keskustelut McGregorin kanssa ovat jo käynnissä. Filippiiniläisen mukaan ottelu käytäisiin todennäköisesti ensi huhtikuussa.


Neuvottelut ovat alkaneet – Conor McGregor kohtaa seuraavaksi nyrkkeilylegendan? suomiurheilu 19:50 09.12

Nyrkkeilylegenda Manny Pacquiaon ja UFC-tähti Conor McGregorin mahdollinen kohtaaminen nyrkkeilykehässä ei ole pelkkää sanahelinää. Filippiinäisnyrkkeilijän on jo aiemmin huhuiltu olevan kiinnostunut ottelusta McGregoria vastaan. Pacquaio vahvisti tarinan...


Brexit-neuvottelujen ykköskierroksen tulos Suomen kannalta hyvä - emme joudu maksumiehiksi iltalehti 13:58 09.12

Perjantaina päättynyttä Britannian EU-eroneuvottelujen ensimmäistä kierrosta pidetään Suomen kannalta hyvänä, koska Suomi ei muun muassa joudu brittien EU-eron maksumieheksi. Brexitin ykkösvaiheen neuvottelut saatiin perjantaina päätökseen. Eroneuvotteluissa varsinkin alkuvaiheessa uhmakkaana esiintynyt Britannia joutui sopimuksen myötä taipumaan useisiin EU:n ehdotuksiin. Neuvotteluja eniten hiertänyt Irlannin-kysymys saatiin lopulta ratkaistua antamalla Irlannille takuut, että rajatarkastuksia pohjoisen ja etelän väliselle rajalle ei tule, sekä lykkäämällä muita asioita jatkoneuvotteluihin.


Finlayson etsii uutta toimitusjohtajaa ja aloittaa yt-neuvottelut - ”Saattavat johtaa irtisanomisiin” iltalehti 16:05 08.12

Yhtiön ongelmat liittyvät kivijalkaliikkeiden kannattamattomuuteen Ruotsissa ja lisenssitulojen myöhästymiseen Aasian markkinoilla. Tamperelainen tekstiiliyhtiö Finlayson tiedottaa aloittavansa yt-neuvottelut. "Uudistusten läpiviemiseksi ja yrityksen kannattavuuden turvaamiseksi" alkavat yt-neuvottelut koskevat koko yritystä. Tavoitellut kustannussäästöt ovat yli miljoona euroa, ja ne saattavat johtaa irtisanomisiin, tiedotteessa sanotaan.


Finlayson aloittaa yt-neuvottelut - ”Saattavat johtaa irtisanomisiin” iltalehti 15:44 08.12

Tavoitellut kustannussäästöt ovat yli miljoona euroa Tekstiilialan yritys Finlayson aloittaa yt-neuvottelut, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Neuvottelut koskevat koko yritystä ja tavoitellut kustannussäästöt ovat yli miljoona euroa ja ne saattavat johtaa irtisanomisiin.


Nordea vahvistaa yt-neuvottelut – vähennystarve Suomessa noin 420 henkilötyövuotta MTV 14:48 08.12

Ammattiliitto Nousu ilmoitti aiemmin päivällä, että Nordea aloittaa yt-neuvottelut, jossa se tähtää lähes 500 henkilötyövuoden vähentämiseen. Nordea vahvistaa nyt tiedon ja tarkentaa vähennystarpeen olevan noin 420 henkilötyövuotta.


Ammattiliitto: Nordeaan yt-neuvottelut – uhkaa irtisanoa Suomessa lähes 500 työntekijää MTV 13:00 08.12

Nordea on käynnistänyt yhteistoimintaneuvottelut, jotka voivat johtaa lähes 500 henkilön työn päättymiseen Suomessa, kertoo Nordean työntekijöiden ammattiliitto Nousu.


Tusk esittää EU-johtajille: Neuvottelut siirtymäajasta voidaan aloittaa Britannian kanssa iltasanomat 12:41 08.12

Tulevassa kauppasuhteessa EU lupaa edetä vasta ensi vuonna.


Uutiset