Testit paljastavat: Helposti syttyvää päällystettä monissa muissakin Britannian tornitaloissa iltalehti 13:00 22.06

Tornitalojen päällysteiden testaus paljastaa, että joissakin tornitalossa ympäri Britanniaa on käytetty helposti syttyviä materiaaleja. Tornitalojen päällysteiden testaus paljastaa, että joissakin tornitalossa ympäri Britanniaa on käytetty helposti syttyviä materiaaleja, kertoo Britannian pääministeri Theresa May muun muassa Sky Newsin ja BBC :n mukaan. May ei tarkentanut, montako tällaista taloa on paljastunut. May kertoi, että hallitus tekee testejä 100 tornitalossa päivittäin.


Yhdysvaltalaismedia: Republikaanien Handel voitti Georgiassa kongressin täytevaaleissa iltalehti 06:52 21.06

Republikaanien Karen Handel on voittanut Yhdysvaltojen Georgiassa kongressin täytevaaleissa, uutisoi yhdysvaltalaismedia. Asiasta muun muassa uutisoineen NBC Newsin mukaan Handel oli saamassa 53 prosenttia äänistä, kun yli 99 prosenttia äänistä oli laskettu. Vastahdokkaana ollut demokraattien Jon Ossoff oli puolestaan saamassa 47 prosenttia.


Pakettiauto ajoi jalankulkijoita päin Lontoossa, yksi kuollut - useita loukkaantuneita - muslimijärjestön mukaan kyseessä oli hyökkäys heitä vastaan iltalehti 07:20 19.06

Sky Newsin mukaan auto osui ainakin kymmeneen jalankulkijaan. Uutisen ensimmäisenä kertoneen LBC:n mukaan tapahtumapaikalla Seven Sisters Roadilla Lontoossa on loukkaantuneita. Silminnäkijä kertoo BBC:lle, että kolme on loukkaantunut vakavasti. Poliisin mukaan yksi on kuollut ja kymmenen loukkaantunut.


Pakettiauto ajoi jalankulkijoita päin Lontoossa, useita loukkaantuneita - muslimijärjestön mukaan kyseessä oli hyökkäys heitä vastaan iltalehti 06:42 19.06

Sky Newsin mukaan auto osui ainakin kymmeneen jalankulkijaan. Uutisen ensimmäisenä kertoneen LBC:n mukaan tapahtumapaikalla Seven Sisters Roadilla Lontoossa on loukkaantuneita. Silminnäkijä kertoo BBC:lle, että kolme on loukkaantunut vakavasti. Ei ole tiedossa, onko jalankulkijoita menehtynyt yliajon seurauksena.


Tornitalon palossa Lontoossa vahvistettu 12 kuolonuhria, yli 70 loukkaantunut, 18 kriittisessä tilassa iltalehti 19:15 14.06

Ihmisten kerrotaan hypänneen palavasta talosta. Lontoon poliisi kertoo 12 ihmisen kuolleen tornitalon tulipalossa ja että kuolonuhrien määrä tulee nousemaan. Yhteensä 78 ihmistä ihmistä on viety kuuteen eri sairaalaan Grenfell Tower -tornitalosta Länsi-Lontoon Kensingtonissa. Loukkaantuneista 18 on kriittisessä tilassa, kertoi Lontoon ambulanssipalvelu. Lontoon pormestari Sadiq Khan kertoi aiemmin, että suuri joukko ihmisiä on yhä kateissa viime yönä alkaneen palon jäljiltä. Khan huomautti Sky Newsin haastattelussa, että osa kateissa olevista voi hyvinkin olla turvassa sukulaisten tai ystävien luona.


Tornitalon palossa Lontoossa vahvistettu kuusi kuolonuhria iltalehti 16:46 14.06

Ihmisten kerrotaan hypänneen palavasta talosta. Lontoon poliisi kertoo kuuden ihmisen kuolleen tornitalon tulipalossa ja että kuolonuhrien määrä tulee nousemaan. 64 ihmistä ihmistä on viety viiteen eri sairaalaan palavasta Grenfell Tower -tornitalosta Länsi-Lontoon Kensingtonissa ja 10 ihmistä on mennyt sairaalaan itse. Loukkaantuneista 20 on kriittisessä tilassa, kertoi Lontoon ambulanssipalvelu. Lontoon pormestari Sadiq Khan kertoi aiemmin, että suuri joukko ihmisiä on yhä kateissa viime yönä alkaneen palon jäljiltä. Khan huomautti Sky Newsin haastattelussa, että osa kateissa olevista voi hyvinkin olla turvassa sukulaisten tai ystävien luona.


Viranomaiset tekivät yllättävän löydön naisen sähköpyörätuolista JFK:n lentoasemalla iltasanomat 05:06 14.06

NY Daily Newsin mukaan selkänojatyynystä löytyi yli kymmenen kokaiinipakettia.


Erittäin harvinainen ratkaisu: Donald Trump sai tylyt pakit tuoreelta mestarijoukkueelta iltalehti 17:00 13.06

Tuoretta NBA:n mestaria Golden State Warriorsia ei nähdä Valkoisessa talossa Yhdysvaltain presidentin vastaanotolla. Warriors voitti Suomen aikaa viime yönä Cleveland Cavaliersin 129-120 ja vei mestaruuden voitoin 4-1. Perinteisesti Pohjois-Amerikan suurten ammattilaisliigojen mestarit on kutsuttu Valkoiseen taloon, mutta tällä kertaa koko joukkueen pelaajat ja henkilökunta ovat kieltäytyneet kutsusta. Asiasta kertovat muun muassa The Independent ja New York Daily Newsin toimittaja Shaun King. Syynä on useiden lähteiden mukaan Valkoisen talon uusi isäntä Donald Trump, joka on pannut tuulemaan jo hallintonsa ensimmäisinä kuukausina. Hän muun muassa veti Yhdysvallat pois Pariisin ilmastosopimuksesta, jonka maa allekirjoitti vasta viime vuonna. Lisäksi hän on puuhannut kovia tiukennuksia maahantulosäädöksiin ja erotti vastikään FBI-pomo James Comeyn, joka tutki Venäjän mahdollista puuttumista Trumpin voittamiin presidentinvaaleihin.


Aseistetut poliisit tekivät ratsian Itä-Lontoossa – Sky News: Terrori-iskun tekijäksi epäilty asui alueella iltasanomat 14:47 04.06

Sky Newsin mukaan poliisi teki ratsian Lontoon viime öisen epäillyn terrori-iskun tekijän taloon.


Uutiset