Matt Damonin puheet eivät saa osakseen ymmärrystä - ex-naisystävältäkään ei heru myötätuntoa iltalehti 21:44 17.12

Näyttelijä Minnie Driver on ihmetellyt Matt Damonin kommentteja julkisuudessa. Näyttelijä Matt Damon kertoi ABC Newsin Peter Traversin haastattelussa torstaina ajatuksiaan Me too -kampanjasta. - Uskon, että tuollaisesta käytöksestä on laaja kirjo. Siinä on iso ero, että taputtaako henkilö jotakuta takapuolelle, vai raiskaako tai hyväksikäyttääkö jotakuta. Tuollaiseen käytökseen on puututtava, mutta niitä ei pidä sekoittaa, Damon sanoi.


Sky News: Islamistit aikoivat salamurhata Britannian pääministeri Theresa Mayn iltalehti 02:20 06.12

Terroristit suunnittelivat Britannian pääministeri Theresa Mayn salamurhaa. Asiasta uutisoi brittiläinen uutiskanava Sky News, jonka mukaan poliisin ja Britannian turvallisuuspalvelu MI5 saivat estettyä teon. - Tietojeni mukaan MI5:n johtaja Andrew Parker informoi tänään hallituksen ministereitä, kertoo Sky Newsin rikostoimittaja Martin Brunt.


Auto ajoi nujakoivien ihmisten päälle New Yorkissa – poliisi etsii poninhäntäpäistä kuljettajaa iltasanomat 15:33 03.12

CBC Newsin mukaan auto ajoi tappelevaan joukkoon Queensissä.


CBC News: Auto ajoi nujakoivien ihmisten päälle New Yorkissa iltasanomat 14:49 03.12

CBC Newsin mukaan auto ajoi tappelevaan joukkoon Queensissä.


CBC News: Auto ajoi nujakoivien ihmisten päälle New Yorkissa – yksi kuollut iltasanomat 14:22 03.12

CBC Newsin mukaan auto ajoi tappelevaan joukkoon Queensissä.


CBC News: Auto ajoi ihmisten päälle New Yorkissa – yksi kuollut iltasanomat 14:22 03.12

CBC Newsin mukaan auto on ajanut ainakin neljän ihmisen päälle.


Väärä tieto ABC:n Trump-uutisessa aiheutti kohun: Flynn sai Venäjä-käskyn vasta vaalien jälkeen iltasanomat 19:45 02.12

ABC Newsin väärin tiedoin tehty Trump-uutinen sai jopa pörssikurssit laskemaan Yhdysvalloissa.


ABC: Ex-neuvonantaja Flynn aikoo todistaa oikeudessa: Trump ”ohjasi ottamaan kontaktia venäläisiin” iltasanomat 19:05 01.12

ABC Newsin lähteiden mukaan presidentin ex-neuvonantaja on tehnyt sopimuksen tutkijoiden kanssa ja kokee tulleensa Trumpin hylkäämäksi.


ABC: Ex-neuvontaja Flynn aikoo todistaa oikeudessa: Trump ”ohjasi ottamaan kontaktia venäläisiin” iltasanomat 19:05 01.12

ABC Newsin lähteiden mukaan presidentin ex-neuvonantaja on tehnyt sopimuksen tutkijoiden kanssa ja kokee tulleensa Trumpin hylkäämäksi.


ABC: Flynn valmistautuu todistamaan, että Trump ”ohjasi häntä ottamaan kontaktia venäläisiin” iltasanomat 19:05 01.12

ABC Newsin lähteiden mukaan presidentin ex-neuvonantaja on tehnyt sopimuksen tutkijoiden kanssa ja kokee tulleensa Trumpin hylkäämäksi.


Pohjois-Korea laukaisi ballistisen ohjuksen - on yhä ilmassa iltalehti 21:00 28.11

Pohjois-Korea on jälleen ampunut ballistisen ohjuksen, Etelä-Korean armeija kertoo Yonhap-uutistoimistolle. Ohjus ammuttiin kohti itää. Laukaisusta ei välittömästi ollut saatavilla tarkempia tietoja. Eteläkorealainen armeijalähde kertoi NBC Newsin kello 20.47 Suomen aikaa julkaiseman tviitin mukaan, että ohjus on yhä ilmassa. USA:n viranomaiset ovat vahvistaneet laukaisun medialle. Edellisen kerran, kun Pohjois-Korea ampui ohjuksen, se pysyi ilmassa noin 40 minuuttia. Yonhapin ensitieto laukaisusta julkaistiin kello 20.21.


Australian poliisi sanoo estäneensä uudenvuodenaaton terrori-iskun – hyökkäyksellä olisi voinut olla katastrofaaliset seuraukset iltasanomat 02:18 28.11

ABC Newsin mukaan epäilty on Australian kansalainen, jolla on somalialaiset vanhemmat.


Tampan ”sarjamurhaajaksi” epäillystä miehestä julkaistiin uusi video – ”Jonkun on pakko tietää, kuka tämä henkilö on” iltasanomat 03:32 18.11

Fox Newsin mukaan poliisi ei kaipaa enää spekulaatioita tai profiileja, ainoastaan nimiä.


Kaliforniassa kouluampuminen - ainakin kolme kuollut iltalehti 20:43 14.11

Ampuminen tapahtui alakoulussa Pohjois-Kaliforniassa tiistaina. Ainakin kolme ihmistä on kuollut ja kaksi lasta haavoittunut kouluampumisessa Pohjois-Kalifornian maaseudulla tiistaiaamuna paikallista aikaa. Viranomaisten mukaan Rancho Tehaman alakoululla ammuttiin useita laukauksia kahdeksan aikaan aamulla. Poliisi on Fox Newsin mukaan ampunut tekijän kuoliaaksi.


ABC News: Texasin ampuja on tunnistettu - tekijä oli 26-vuotias valkoihoinen mies iltalehti 07:00 06.11

Uutiskanava ABC Newsin viranomaisilta saamien tietojen mukaan Texasin kirkkoammuskelun tekijä on 26-vuotias valkoihoinen mies. Liittovaltion ja Texasin osavaltion viranomaiset ovat vahvistaneet ABC Newsille, että epäilty tekijä oli nimeltään Devin Kelley. Hän sai surmansa lyhyen takaa-ajon päätteeksi naapuripiirikunnannassa. Viranomaiset eivät ole vielä kertoneet, miten Kelley kuoli.


NBC: Trumpin entinen turvallisuusneuvonantaja Michael Flynn saamassa syytteet Venäjä-tutkinnassa iltasanomat 19:57 05.11

NBC Newsin mukaan Flynnin epäillään yrittäneen järjestää Turkin presidentin vastustajan luovutusta Yhdysvalloista Turkkiin. Kanavan mukaan myös Flynnin poika on saamassa syytteet.


Uutiset