Nyt se vahvistui: USA:n ja Kiinan välinen kauppasota peruttu iltalehti 17:55 20.05

Rangaistustullit on pantu toistaiseksi jäihin. Yhdysvaltain valtiovarainministeri Steven Mnuchin vahvistaa Fox Newsin haastattelussa USA:n ja Kiinan sopineen, että ne eivät määrää toisilleen ylimääräisiä tuontitulleja. Ilmoitus tuli Washingtonissa käytyjen neuvotteluiden päätteeksi. Yhdysvallat kertoo, että se on saanut Kiinan suostuteltua ostamaan enemmän tavaroita ja palveluja USA:sta.


Aivokuolleeksi jo julistettu poika heräsi yllättäen, kun lääkärit olivat lopettamassa elintoimintojen ylläpidon iltasanomat 04:50 09.05

Trenton McKinley, 13, loukkaantui CBS Newsin mukaan onnettomuudessa.


New Yorkin ex-pormestarin kova väite: Trump maksoi itse pornotähti Stormy Danielsin hiljaiseksi - hyssyttelyraha 130 000 dollaria iltalehti 08:14 03.05

New Yorkin entinen pormestari sanoi presidentin maksaneen 130 000 dollaria, jotta Daniels pysyisi vaiti seksisuhteesta. Rudy Giuliani sanoi Fox Newsin haastattelussa, että presidentti Donald Trump maksoi 130 000 dollaria takaisin asianajajalleen Michael Cohenille henkilökohtaisista rahoistaan. Cohen on aiemmin myöntänyt maksaneensa aikuisviihdetähti Stormy Danielsille saman summan vaitiolorahaa, jotta tämä pysyisi hiljaa väittämästään seksisuhteesta Trumpin kanssa. Giuliani on hiljattain siirtynyt Trumpin lakitiimiin, joka hoitaa Venäjä-tutkintaa. Nyt Giuliani yhtäkkiä antoi Fox Newsin Sean Hannitylle räjähdysherkän lausunnon, jonka mukaan Trump tiesi juuri ennen vuoden 2016 vaaleja maksetuista vaitiolorahoista ja maksoi summan takaisin Cohenille.


36 vuotta vanhassa katoamismysteerissä uusi käänne: Saksassa myllätään joenpenkkaa – tältä 2-vuotiaana kadonnut Katrice voisi nyt näyttää iltasanomat 07:32 02.05

Sky Newsin mukaan Katrice Leen tapausta alettiin tutkia uudelleen joitakin vuosia sitten.


Haukkuiko Kelly Trumpia ”idiootiksi”? iltalehti 15:24 01.05

Valkoisen talon kansliapäällikön John Kellyn väitetään nyt vuorostaan nimitelleen Trumpia idiootiksi useita kertoja. Kelly on kiistänyt NBC Newsin tiedot täydellisenä potaskana. Kelly ehätti kieltämään idiootiksi nimittelyn huomattavasti nopeammin ja suoremmin kuin ulkoministeri Rex Tillerson viime kesänä, jolloin hänen väitettiin haukkuneen presidenttiä "saatanan ääliöksi". Trump haastoi Tillersonin kesällä uutisen jälkeen älykkyystestíin ja antoi lopulta kenkää.


Haukkuiko Kelly Trumpia ”idiootiksi”? iltalehti 15:24 01.05

Valkoisen talon kansliapäällikön John Kellyn väitetään nyt vuorostaan nimitelleen Trumpia idiootiksi useita kertoja. Kelly on kiistänyt NBC Newsin tiedot täydellisenä potaskana. Kelly ehätti kieltämään idiootiksi nimittelyn huomattavasti nopeammin ja suoremmin kuin ulkoministeri Rex Tillerson viime kesänä, jolloin hänen väitettiin haukkuneen presidenttiä "saatanan ääliöksi". Trump haastoi Tillersonin kesällä uutisen jälkeen älykkyystestíin ja antoi lopulta kenkää.


Viiltävä kostoisku: Amerikkalaisnainen ampui ensin miehensä rakastajattaren ja sitten itsensä iltalehti 11:40 26.04

Delawaressa asuva Jennair Gerardot murtautui miehensä rakastajattaren kotiin ja ampui kilpailijansa. Poliisin mukaan 47-vuotias Jennair Gerardot tiesi miehensä suhteesta 33-vuotiaaseen Meredith Chapmaniin ja teki "laskelmoidun ja suunnitellun iskun". ABC Newsin mukaan Chapman ja Gerardot'n aviomies olivat työskennelleet Delawaren yliopistolla.


Sky News: Trump kesällä Britanniaan – edellinen yritys vesittyi vastalauseiden myrskyyn MTV 16:46 25.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saattaa vierailla Britanniassa heinäkuussa. Tieto perustuu Sky Newsin saamiin tietoihin.


Useita suomalaisia loukkaantunut veneonnettomuudessa Portugalissa iltalehti 22:46 19.04

Ympäri kääntyneessä pikaveneessä oli kahdeksan suomalaista turistia. Kymmenen ihmistä on loukkaantunut veneonnettomuudessa Portugalissa lähellä Cascaisia, kertovat paikalliset mediat. Veneessä oli Portugal Newsin mukaan kahdeksan suomaalista turistia sekä kaksi portugalilaista miehistön jäsentä. Pikavene ajoi karille ja kääntyi ylösalaisin.


Potkut saanut entinen FBI-pomo James Comey: ”Donald Trump on moraalisesti epäkelpo presidentiksi” iltalehti 07:52 16.04

Comey avautui ABC Newsin haastattelussa Yhdysvaltain presidentistä. Video: Comey - on mahdollista, että Venäjällä on materiaalia, jolla voi kiristää Trumpia. Entinen FBI-pomo James Comey antoi ABC Newsille haastattelun myöhään sunnuntai-iltana. Uutistoimisto Reutersin mukaan Comey totesi haastattelussa Donald Trumpin olevan vaarallinen ja moraalisesti epäsopiva presidentiksi.


Patrik Laineen niskaan kasataan poskettomat odotukset: ”Saattaa voittaa maalipörssin, vaikka Jets ei menisi finaaliin” iltalehti 18:44 13.04

The Hockey Newsin Matt Larkin listasi NHL:n pudotuspelien parhaat pelaajat manageripelejä ajatellen. Runkosarjan osalta fantasiapeleissä on tärkeää löytää parhaat pelaajat. Pudotuspeleissä tilanne muuttuu hivenen, sillä parhailla pelaajilla ei tee mitään, jos heidän joukkueensa tippuu jatkosta heti avausrundeilla. Niinpä Larkin on valinnut kärkipäähän juuri niiden joukkueiden pelaajia, joiden hän olettaa menevän pitkälle kevään pudotuspeleissä.


Mallinakin työskennellyt UFC-tähti teki hirvittävän paljastuksen: Joutui seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi, harkitsi itsemurhaa - ”en nähnyt muuta keinoa” iltalehti 22:35 11.04

UFC-ottelijana mainetta niittänyt entinen malli Paige VanZant kertoi kamalista teinivuosien kokemuksistaan tuoreessa ABC Newsin haastattelussa. VanZant, 24, aloitti vapaaotteluammattilaisena vuonna 2012 ja teki UFC-debyyttinsä kaksi vuotta myöhemmin. Nyttemmin hänellä on takanaan seitsemän ottelua vapaaottelun kuninkuusluokassa. Vaikka tappioita on kolme, mukaan lukien kaksi viimeisintä matsia, hän lukeutuu promootion tunnetuimpiin naisottelijoihin. Amerikkalaisen elämä olisi pahimmillaan voinut olla varsin erilainen. Hän kertoi ABC:lla, että kärsi koulukiusaamisesta läpi high school -vuosiensa. Välillä hän jopa söi lounasta yksin vessassa, kun ei tahtonut olla muiden näkyvillä.


Amerikkalaisisä surmasi 5-vuotiaan poikansa julmasti - ilmoitti sitten puhekyvyttömän, autistisen lapsensa kadonneeksi iltalehti 11:18 11.04

Poikansa murhasta syytetty Joseph Daniels on kertonut lyöneensä poikaansa niin pitkään, kunnes lapsi oli kuollut. Viisivuotiaan Joe Clyde Danielsin elämä päättyi ABC Newsin tietojen mukaan viime viikon keskiviikkona oman isän iskuihin. Kuoleman jälkeen isä vei poikansa ruumiin auton peräkontissa asumattomalle alueelle ja hävitti sen. Tämän jälkeen Joseph Daniels ja hänen vaimonsa ilmoittivat autismista kärsivän ja puhekyvyttömän poikansa katoamisesta. Isän mukaan poika oli saanut oven lukon auki ja lähtenyt ulos. Poika oli ilmoitettu kadonneeksi aiemminkin, mutta etsintä oli aina tuottanut tuloksen.


Ammuskelu YouTuben pääkonttorissa - kriittisessä tilassa olevan uhrin uskotaan olevan ampujan miesystävä iltalehti 02:06 04.04

Kolme haavoittunutta vietiin sairaalaan. Kolme ihmistä haavoittui ammuskelussa YouTuben pääkonttorissa Kalifornian San Brunossa tiistaina. CBS Newsin mukaan yhden haavoittuneista uskotaan olevan ampujan miesystävä. 36-vuotias mies on kriittisessä tilassa sairaalahoidossa. Kaksi muuta haavoittunutta, 32- ja 27-vuotias nainen, ovat myös sairaalahoidossa.


USA:n armeijan kohteisiin lähetettiin useita epäilyttäviä paketteja ja kryptinen viesti Trumpista MTV 23:30 27.03

Useita epäilyttäviä paketteja lähetettiin yhdysvalalaisiin sotilaskohteisiin maanantaina. ABC Newsin tietojen mukaan yksi henkilö on otettu kiinni tapaukseen liittyen.


epäreilut liiga Liverpool haastaa matkustuslupa viime nykyinen sähkölamautinta Kohde oli Suomalaiset työntekijät Euroopan syynä rahapula tienaava väestö on turvassa”

Uutiset