Suomalaisille karua luettavaa - unohtiko "kiekkoraamattu" Pekka Rinteen kokonaan? iltalehti 20:03 16.08

"Jääkiekkoraamatuksi" ristitty The Hockey Newsin povaus NHL:n ensi kauden parhaista maalivahdeista ei näytä suomalaisittain lupaavalta. Lehden toimittaja Matt Larkin listasi tulevan sesongin kymmenen kovinta kandidaattia Vezina-palkinnon saajiksi. Kyseinen palkinto jaetaan NHL:n parhaalle maalivahdille, ja sen valitsevat seurojen GM:t. The Hockey Newsin listaus ensimmäisestä kymmenenteen on seuraavanlainen: Matt Murray (Pittsburgh), Carey Price (Montreal), Braden Holtby (Washington), Sergei Bobrovski (Columbus), John Gibson (Anaheim), Cam Talbot (Edmonton), Devan Dubnyk (Minnesota), Corey Crawford (Chicago), Fredrik Andersen (Toronto) ja Jake Allen (St. Louis).


Media: Fox News haastettiin oikeuteen valeuutisesta – Trumpin tukija veteli naruista ja hoputti julkaisua iltasanomat 23:20 01.08

Yksityisetsivä väittää, että Fox Newsin uutisessa hänen sitaattinsa olivat tietoisesti väärennettyjä.


Amerikkalaismiestä syytetään 13-vuotiaan poikansa julmasta murhasta - isänsä luona viikonloppuvierailulla ollut Dylan katosi liki viisi vuotta sitten iltalehti 12:06 24.07

Dylanin kohtalo on nyt vihdoin selviämässä, kun isä pidätettiin ja hän sai syytteen lapsensa murhasta. 13-vuotias Dylan Redwine katosi vuonna 2012 ollessaan oikeuden määräämällä vierailulla kiitospäivänä isänsä Mark Redwinen luona Coloradon Bayfieldissä. ABC Newsin mukaan isä ja poika olivat riidelleet edellisen vierailun aikana eikä poika nytkään olisi halunnut viettää viikonloppua isänsä luona.


Trump Jr. ja Manafort senaatin oikeuskomitean eteen todistamaan iltalehti 17:37 20.07

Presidentti Donald Trumpin vanhin poika Donald Trump Jr. ja ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort todistavat ensi keskiviikkona Yhdysvaltain senaatin oikeuskomitean edessä. Molemmat osallistuivat kohun aiheuttaneeseen tapaamiseen venäläisasianajajan kanssa viime vuonna. ABC Newsin mukaan miehet ovat vastaanottaneet komitean kutsun mutta eivät ole ilmoittaneet, aikovatko he saapua kuultaviksi.


Trumpin kannatus historiallisen alhainen - vain 36 prosenttia amerikkalaisista kannattaa iltalehti 08:09 16.07

Puoli vuotta virassa olleen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin kannatus on 70 vuoden vertailuajanjaksolla historiallisen alhainen. Maan yhdenkään presidentin kannatus ei ole ollut puolen vuoden kohdalla yhtä huono 70 vuoteen. Asia käy ilmi ABC Newsin ja Washington Postin gallupista. Trumpia kannattaa mielipidemittauksen mukaan 36 prosenttia amerikkalaisista. Lähimpänä yhtä alhaista kannatusta puolen vuoden kohdalla on viimeisen 70 vuoden aikana ollut presidentti Gerald Ford.


Suuri tulipalo roihusi turistien suosimalla alueella Lontoossa - yli 70 palomiestä sammutustöissä iltalehti 07:59 10.07

Yli 70 palomiestä sammutti suurta tulipaloa Lontoon Camden Marketin alueella sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Tulipalo roihusi alueella sijaitsevalla markkinapaikalla. Pelastusviranomaisten mukaan palo saatiin hallintaan noin klo 03.30 paikallista aikaa. Sky Newsin mukaan paikalla oli ainakin kymmenen sammutusyksikköä ja yli 70 palomiestä sammuttamassa paloa. Viranomaiset ohjeistivat ihmisiä pysymään poissa alueelta.


Suuri tulipalo roihuaa turistien suosimalla alueella Lontoossa - yli 70 palomiestä sammutustöissä iltalehti 07:33 10.07

Yli 70 palomiestä on parhaillaan sammuttamassa suurta tulipaloa Lontoon Camdenissä. Tulipalo roihuaa alueella sijaitsevalla markkinapaikalla. Sky Newsin mukaan paikalla on ainakin kymmenen sammutusyksikköä ja yli 70 palomiestä sammuttamassa paloa. Viranomaiset ovat ohjeistaneet ihmisiä pysymään poissa alueelta.


Suuri tulipalo roihuaa turistien suosimalla alueella Lontoossa - yli 70 palomiestä sammutustöissä iltalehti 03:46 10.07

Yli 70 palomiestä on parhaillaan sammuttamassa suurta tulipaloa Lontoon Camdenissä. Tulipalo roihuaa alueella sijaitsevalla markkinapaikalla. Sky Newsin mukaan paikalla on ainakin kymmenen sammutusyksikköä ja yli 70 palomiestä sammuttamassa paloa. Viranomaiset ovat ohjeistaneet ihmisiä pysymään poissa alueelta.


Kymmenet palomiehet sammuttavat suurta tulipaloa Lontoon Camdenissä iltalehti 03:46 10.07

Yli 70 palomiestä on parhaillaan sammuttamassa suurta tulipaloa Lontoon Camdenissä. Tulipalo roihuaa alueella sijaitsevalla markkinapaikalla. Sky Newsin mukaan paikalla on ainakin kymmenen sammutusyksikköä ja yli 70 palomiestä sammuttamassa paloa. Viranomaiset ovat ohjeistaneet ihmisiä pysymään poissa alueelta.


Kymmenet palomiehet sammuttavat tulipaloa Lontoon Camdenissä iltalehti 03:33 10.07

Yli 70 palomiestä on parhaillaan sammuttamassa suurta tulipaloa Lontoon Camdenissä. Sky Newsin mukaan paikalla on kymmenen paloautoa. Viranomaiset ovat ohjeistaneet ihmisiä pysymään poissa alueelta. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuvia tulipalosta, joka näyttää suureilta. Silminnäkijöiden mukaan savu on nähtävillä kilometrien päähän.


Huhujen mukaan Isisin värvääjä Sally Jones haluaa palata Britanniaan - toivoi aikaisemmin kuolevansa marttyyrinä iltalehti 20:58 04.07

Sky Newsin haastattelema nainen kertoi Jonesin haluavan palata kotiin. Jones on värvännyt useita taistelijoita Isisin riveihin. Yhdysvaltojen liittouma saartaa Isisin "pääkaupunkia" Raqqaa. Muutama vuosi sitten 49-vuotias Sally Jones Britanniasta nousi uutisotsikoihin, kun hän lähti 12-vuotiaan poikansa kanssa Syyriaan mennäkseen naimisiin Isisin taistelijan kanssa. Nyt Jonesin kerrotaan haluavan palata takaisin Britanniaan. - Hän itki ja haluaa palata takaisin Britanniaan, mutta Isis estää häntä, koska hän on nyt sotilasvaimo. Hän kertoi minulle, että hän haluaa mennä takaisin maahansa, kertoo haastattelun antanut "Aisha".


Sky News: Isisin huippuvärvääjä Sally Jonesille iski koti-ikävä romahtavassa Raqqassa: ”Hän itki ja halusi takaisin Britanniaan” iltasanomat 19:36 04.07

Britti Sally Jones haluaisi Sky Newsin haastatteleman naisen mukaan palata romahtamaisillaan olevasta Raqqasta kotimaahansa.


Ukraina sanoo Venäjän turvallisuusviranomaisten olleen kyberhyökkäyksen takana iltalehti 06:51 02.07

Ukraina väittää saaneensa käsiinsä todistusaineistoa siitä, että Venäjän turvallisuusviranomaiset olivat osallisena aiemmin tällä viikolla laajalti levinneessä kyberhyökkäyksessä. Asiasta muun muassa uutisoivan ABC Newsin mukaan Ukrainan turvallisuuspalvelu on kertonut yhdistäneensä hyökkäyksen aiempiin Venäjän tekemiin kyberhyökkäyksiin. Asiasta myös uutisoivan BBC:n mukaan SBU on kertonut saaneensa kansainvälisiltä virustorjuntayrityksiltä dataa, jonka perusteella turvallisuuspalvelu on yhdistänyt hyökkäykset toisiinsa. Venäjä on kiistänyt Ukrainan lauantaina esittämät syytökset.


Testit paljastavat: Helposti syttyvää päällystettä monissa muissakin Britannian tornitaloissa iltalehti 13:00 22.06

Tornitalojen päällysteiden testaus paljastaa, että joissakin tornitalossa ympäri Britanniaa on käytetty helposti syttyviä materiaaleja. Tornitalojen päällysteiden testaus paljastaa, että joissakin tornitalossa ympäri Britanniaa on käytetty helposti syttyviä materiaaleja, kertoo Britannian pääministeri Theresa May muun muassa Sky Newsin ja BBC :n mukaan. May ei tarkentanut, montako tällaista taloa on paljastunut. May kertoi, että hallitus tekee testejä 100 tornitalossa päivittäin.


Yhdysvaltalaismedia: Republikaanien Handel voitti Georgiassa kongressin täytevaaleissa iltalehti 06:52 21.06

Republikaanien Karen Handel on voittanut Yhdysvaltojen Georgiassa kongressin täytevaaleissa, uutisoi yhdysvaltalaismedia. Asiasta muun muassa uutisoineen NBC Newsin mukaan Handel oli saamassa 53 prosenttia äänistä, kun yli 99 prosenttia äänistä oli laskettu. Vastahdokkaana ollut demokraattien Jon Ossoff oli puolestaan saamassa 47 prosenttia.


Pakettiauto ajoi jalankulkijoita päin Lontoossa, yksi kuollut - useita loukkaantuneita - muslimijärjestön mukaan kyseessä oli hyökkäys heitä vastaan iltalehti 07:20 19.06

Sky Newsin mukaan auto osui ainakin kymmeneen jalankulkijaan. Uutisen ensimmäisenä kertoneen LBC:n mukaan tapahtumapaikalla Seven Sisters Roadilla Lontoossa on loukkaantuneita. Silminnäkijä kertoo BBC:lle, että kolme on loukkaantunut vakavasti. Poliisin mukaan yksi on kuollut ja kymmenen loukkaantunut.


Uutiset