Karmaiseva isku: Neymar viikkoja sivussa

MTV 20:09 14.10

Loukkaantumiset jatkavat ranskalaisen jalkapalloseura Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymarin riesaamista. Pariisilaisseura kertoi maanantaina, että brasilialainen on sivussa peleistä seuraavat neljä viikkoa.


Neymarin temperamenttisuus on aiheuttanut brassitähdelle ongelmia – "Olen mokannut monia kertoja"

MTV 11:25 24.09

Temperamenttisesta luonteestaan tunnettu Neymar on jalkapallouransa aikana joutunut useiden kohujen keskelle. Brassitaituri myöntää tekevänsä kovasti töitä hillitäkseen tunteenpurkauksiaan.


Neymarin puuttuminen auttoi joukkuetta median edessä erikoisesti käyttäytyneen PSG-luotsin mukaan: "Siinä tapauksessa häivyn täältä"

MTV 11:31 19.09

PSG aloitti uuden kauden Mestarien liigassa vaikuttavalla 3-0 voitolla Real Madridista keskiviikkona. Viime kausi päättyi shokeeraavaan putoamiseen Manchester Unitedille, joka näkyi yhä myös päävalmentaja Thomas Tuchelin olemuksessa voiton jälkeen.


PSG-tähti Neymarin Mestarien liigan pelikielto lyheni kahteen peliin

yle 16:56 17.09

Neymar on sivussa PSG:n kahdesta ensimmäisestä Mestarien liigan ottelusta.


Neymar solvasi erotuomareita sosiaalisessa mediassa – pelikielto keventyi tuomioistuimessa

MTV 14:01 17.09

Ranskalaisseura PSG:n brasilialaistähti, maailman kallein jalkapalloilija Neymar sai armahdusta pelikieltoonsa Mestarien liigassa. Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS julkisti tiistaina, että Neymarin kolmen ottelun panna lyhenee kahteen otteluun.


Neymarin pelikielto lyheni

iltasanomat 13:52 17.09

Neymarin kolmen ottelun panna lyhenee kahteen otteluun.


Neymarin Barcelona-paluun kariutuminen oli kova kolaus Lionel Messille – "Hän kertoi, miten asiat etenivät"

MTV 17:11 12.09

Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi olisi todella kovasti halunnut brassitaituri Neymarin takaisin joukkuetoverikseen.


Neymaria raiskauksesta syyttänyt nainen ja tämän ex-mies saivat syytteen kiristyksestä

iltalehti 01:01 11.09

Jalkapallotähti Neymaria raiskauksesta syyttänyt nainen on saanut syytteen kiristyksestä. Brasilian poliisi on nostanut syytteet brasilialaista Najila Trindadea ja tämän entistä aviomiestä Estivens Alvesia vastaan syytteet poliisille valehtelemisesta ja Neymarin kiristyksestä. Trindaden asianajaja yllättyi syytteistä. Asianajajan mukaan hänen asiakkaansa ei koskaan toiminut yhdessä ex-miehensä kanssa Neymarin kiristämiseksi.


Neymarin siirtosaagalle nolo loppu - palaa häntä koipien välissä Pariisiin

iltalehti 22:16 02.09

Euroopan futissiirtoikkuna sulkeutuu ilman kesän kohutuinta kauppaa. Eurooppalaisten futisliigojen siirtoikkuna sulkeutuu tiistain vastaisena yönä. Kesän suurin spekulaatio, brassitähti Neymarin paluu Espanjaan, ei lopulta toteutunut. Ranskalaislehti Le Parisien kertoo seikkaperäisesti, miten kaukana osapuolet lopulta toisistaan olivat. Lehden mukaan PSG-pomot Qatarissa tunsivat itsensä nöyryytetyiksi, kun Neymar ilmoitti kesän alussa urheilutoimenjohtaja Leonardolle, että hän haluaa ulos seurasta.


Lähde: Neymarin tilanteeseen vihdoin ratkaisu

MTV 14:31 01.09

Viikkotolkulla jatkunut veivaaminen Neymarin siirtymisestä Barcelonaan päättyy siihen, että brasilialaisjalkapalloilija jatkaa Ranskan PSG:ssä –? ainakin jos ranskalaisiin ja espanjalaisiin mediatietoihin on uskominen.


Paluu Barcelonaan jäihin, Neymar pysymässä sittenkin PSG:ssä

yle 13:25 01.09

Neymarin ympärillä on pyörinyt melkoinen huhumylly.


Sky Italia: Neymarin jättisiirrosta Barcelonaan on päästy sopuun – PSG saa rahaa ja pelaajia

iltalehti 16:53 29.08

Neymarin siirto Barcelonaan on varmistumassa, väittää Sky Italia. PSG:n ja Brasilian supertähden Neymarin siirto takaisin entiseen seuraansa Barcelonaan näyttää yhä todennäköisemmältä. Sky Italian tietojen mukaan maailman kallein jalkapalloilija siirtyy takaisin Kataloniaan. Paris Saint-Germain osti hyökkääjän Barcelonasta kesällä 2017 maailmanennätyssummalla 222 miljoonaa euroa.


Neymarin megasiirto on menossa vihdoin maaliin – tämä mies on jättikaupan keskiössä

iltasanomat 13:27 28.08

Neymarin siirto Barcelonaan on lähellä, kertoo seurajohto.


Neymarin kohuttu paluu Barcelonaan lähellä – Pariisissa tapaaminen, jossa merkittäviä edistysaskeleita

MTV 10:39 28.08

Brasilialaisen Neymarin paluu FC Barcelonan riveihin on lähellä. Barcelonan ja Neymarin tämän hetken seuran PSG:n edustajat tapasivat tiistaina Pariisissa.


Siirtosaaga ratkeamassa? Neymarista tipahti merkittävää uutta tietoa

MTV 18:08 27.08

Siirtohuhujen kohteena olevan jalkapallotähti Neymarin kuvioista on tipahtanut merkittävää uutta tietoa. Neymar on tehnyt espanjalaislehti Marcan mukaan PSG:n urheilujohtaja Leonardolle selväksi, että hänellä on halua siirtyä ainoastaan FC Barcelonaan, eikä häntä huvita lähteä Real Madridiin tai Juventukseen.


Mitä Neymar maksaa? Brassitähti flirttailee Barcelonan pukukoppiin – Real Madridin supertarjous kiistetään

iltalehti 20:56 22.08

Ranskalaislehti uutisoi jo supertarjouksesta, toinen tyrmäsi tiedot. Huhumylly Neymarin ympärillä kiihtyy. Siirtoikkuna sulkeutuu elokuun viimeisenä päivänä, ja sitä ennen pariisilainen PSG haluaa myydä brassitähtensä muualle. FC Barcelona on ollut alkukesästä lähtien Neymarin kintereillä, mutta siirto ei ota toteutuakseen.


Philippe Coutinho siirtymässä Bayern Müncheniin – Barcelona kommentoi myös Neymarin tilannetta: "Kaikki on mahdollista niin kauan kuin siirtoikkuna on auki"

yle 12:33 17.08

Bayern München avasi perjantaina kautensa yllätystasapelillä Hertha Berliniä vastaan.


Barcelonan brassitähti vaihtaa maisemaa: siirto Bayerniin on lyöty lukkoon – seura tekee tilaa Neymarin jättisiirrolle

iltalehti 22:34 16.08

Barcelonan tähtipelaajiin lukeutuva Philippe Coutinho siirtyy Bayerniin, jos katalonialaisen radiokanavan RAC1:n tietoihin on luottaminen. Katalonialainen radiokanava RAC1 uutisoi, että Liverpoolissa säväyttänyt ja 160 miljoonalla eurolla Barcelonan riveihin hankittu Philippe Coutinho vaihtaa maisemaa. Asiasta raportoi myös Sky Sportsin Saksan-osasto.


kotona – hevimusiikki oudoista kuolemantapauksista Onko seremonia kuhisee – seremonia kuhisi

Hot topics