Pika-aitojen tuore Suomen mestari murtui kyyneliin - ”Nämä vuodet ovat vaatineet läheisiltäkin paljon” iltalehti 21:04 22.07

Lotta Harala juoksi pika-aitojen Suomen mestariksi. Tuoreen mestarin tietä korkeimmalle korokkeelle siloitti huomattavasti kilpakumppanin ja ystävän Nooralotta Nezirin poissaolo. Se ei silti himmennä Haralan suoritusta. Haralan voittoaika 13,12 oli uran selvästi paras, mutta myötätuulta oli liikaa, joten tulos ei ole tilastokelpoinen.


Lasse Viréniltä tyly kommentti Suomen MM-joukkueesta: "Osan jo valituistakin pitäisi miettiä" iltalehti 18:54 22.07

Yksi suomalaisen yleisurheilukesän puhutuimpia aiheita on ollut aitajuoksija Nooralotta Nezirin talven aikana kadonnut huippuvire. 24-vuotias aituri kohenteli viime kesänä Suomen ennätystä kahteenkin otteeseen (12,81) ja juoksi myös Rion olympialaisten välierässä. Tällä kaudella aidattu ratasuora kulki kuusi kymmenystä ennätystä hitaammin, eikä MM-kisoihin olisi ollut mitään asiaa. Neziri ja valmentaja Petteri Jouste tekivät viime viikonloppuna päätöksen jättää kauden kesken.


Lasse Viréniltä tyly kommentti Suomen MM-joukkueesta: "Osan jo valituistakin pitäisi miettiä" iltalehti 15:43 22.07

Yksi suomalaisen yleisurheilukesän puhutuimpia aiheita on ollut aitajuoksija Nooralotta Nezirin talven aikana kadonnut huippuvire. 24-vuotias aituri kohenteli viime kesänä Suomen ennätystä kahteenkin otteeseen (12,81) ja juoksi myös Rion olympialaisten välierässä. Tällä kaudella aidattu ratasuora kulki kuusi kymmenystä ennätystä hitaammin, eikä MM-kisoihin olisi ollut mitään asiaa. Neziri ja valmentaja Petteri Jouste tekivät viime viikonloppuna päätöksen jättää kauden kesken.


Asiantuntija Nezirin kovasta päätöksestä: ”Kun nuo tilat menevät syvälle, niitä ei viikon levolla korjata” iltasanomat 12:12 17.07

Pika-aituri Nooralotta Nezirin kausi päättyi ylirasitustilan vuoksi.


Nooralotta Nezirin kausi päättyi – kohupotkut saanut valmentaja lähetti terveiset iltasanomat 22:06 16.07

Jussi Ihamäki reagoi nopeasti uutiseen Nezirin kauden päättymisestä.


Syy Nezirin kauden päättymiseen selvisi – edessä pitkä pakkolepo iltasanomat 16:19 16.07

Valmentaja Petteri Jouste vahvisti, että Nooralotta Neziri ei kilpaile enää tällä kaudella.


Valmentaja vahvisti: ylikunnosta kärsivän Nooralotta Nezirin kausi ohi iltalehti 16:12 16.07

Aitajuoksija Nooralotta Neziri ei pysty jatkamaan kuluvaa kilpailukautta ylirasitustilan vuoksi. Nezirin valmentaja Petteri Jouste vahvisti asian Iltalehdelle sunnuntaina. Jouste kertoi, että Suomen pika-aituritoivon tilannetta on tarkkailtu pidempään. Nezirin kausi on tähän asti ollut tuloksellsesti pettymys. Paras aika 100 metrin aidoissa on vaatimaton 13,41. Viime kaudella Neziri tykitti oman ennätyksensä 12,81.


Nooralotta Nezirin kausi on ohi: ”Tilanne on se, että ei ole järkeä jatkaa” iltasanomat 15:37 16.07

Pika-aituri Nooralotta Nezirin kausi on ohi. Hän on kärsinyt vaikean kauden aikana useista vaivoista.


Nooralotta Nezirin kausi todennäköisesti ohi: ”Tilanne on se, että ei ole järkeä jatkaa” iltasanomat 15:37 16.07

Pika-aituri Nooralotta Nezirin kausi on suurella todennäköisyydellä ohi. Hän on kärsinyt vaikean kauden aikana useista vaivoista.


Arto Bryggare puolustaa parjattua Nooralotta Neziriä - tyrmää kuitenkin MM-haaveet: "Ei mitään saumoja" iltalehti 07:09 16.07

Aitajuoksun arvokisamitalisti Arto Bryggare suhtautuu tyynesti aitajuoksija Nooralotta Nezirin tuloskuntoon. Nezirin kausi on ollut viime kauteen peilattuna raju pettymys. Viime kaudella 13 sekunnin rajan alittanut porilainen on tänä suvena kellottanut parhaimmillaan ajan 13,41.


Harala hurjasteli ennätyksiä Joensuun sateessa - Nezirin vauhti kateissa iltalehti 22:08 12.07

Aitajuoksija Lotta Harala oli Joensuun Eliittikisojen sadesään aurinkoisin ilmestys keskiviikkona. Harala kohensi päivän aikana kahdesti 100 metrin aitajuoksun ennätystään ja huipensi tapahtuman kauden kotimaiseen kärkiaikaan 13,25. Vesisade ei häirinnyt Haralaa, kun elohopea jaksoi nousta sentään lähemmäksi kahtakymmentä lämpöastetta.


Lotta Harala aitoi ennätyksensä – Nooralotta Nezirillä edelleen vaikeaa iltasanomat 20:12 12.07

Lotta Harala juoksi ennätyksensä 100 metrin aidoissa. Nooralotta Nezirin vaisut ajat saivat jatkoa.


Harala tykitti oman ennätyksensä - Nezirin vauhti vieläkin hakusessa iltalehti 19:56 12.07

Lotta Harala juoksi kolmanneksi naisten 100 metrin aitojen alkuerissä Joensuun Eliittikisoissa. Samalla hän laittoi oman ennätyksensä uusiin lukemiin ajalla 13,31. Aiempi ennätys parani viidellä sekunnin sadasosalla. Haralan taakse neljänneksi jäänyt Nooralotta Neziri palasi tauon ja valmentajan vaihtumisen jälkeen kilparadalle. Alkuerät lähtivät käyntiin vaatimattomalla ajalla 13,43.


Nezirillä tulee kiire - tähtäin edelleen Lontoon MM-rajassa: "Palaset voivat loksahtaa nopeasti kohdalleen" iltalehti 19:03 08.07

Alkukaudesta valmentajaa vaihtaneen aitajuoksija Nooralotta Nezirin pitää löytää nopeasti sähäkkyys askeliinsa. Neziri jumittui alkukaudesta pahasti päälle 13 sekunnin 100 metrin aitajuoksussa, eikä hänellä ole enää kuin kolme mahdollisuutta Lontoon MM-kisojen tulosrajaan 12,98. Neziri juoksee ensi viikolla Joensuun ja Lapinlahden Eliittikisoissa. Kolmas yritys on kahden viikon päästä Seinäjoen Kalevan kisoissa.


Asiantuntija taustoittaa Nezirin kohupäätöstä: ”Mahtaako Nooralotta käydä vessassakaan ilman Jussia” iltasanomat 15:18 06.07

ISTV:n yleisurheilustudio Aavistuslähtö pureutuu tällä kertaa Nooralotta Nezirin tilanteeseen ja ennakoi viikonlopun SM-viestejä.


Nooralotta Nezirin uusi valmentaja suojattinsa kohupäätöksestä: ”Voin kuvitella, ettei Jussilla ole hirveän hyvät fiilikset” iltasanomat 18:38 22.06

Suomen aitajuoksutoivo Nooralotta Neziri on jo harjoitellut uuden valmentajansa Petteri Jousteen opissa.


Ovatko Nooralotta Nezirin valmentajat puheväleissä? "En varmaan ihan heti ole yhteydessä" iltalehti 15:47 22.06

Nooralotta Nezirin uusi valmentaja Petteri Jouste uskoo, että hänen suojattinsa yltää vielä tänä kesänä koviin aikoihin. Aitajuoksijan ulkoratakausi on sujunut alle odotusten, ja viime päivinä pyöritys hänen ympärillään on ollut kovaa. Suomalaisaiturin pitkäaikainen valmentaja Jussi Ihamäki käytti maanantaina Iltalehden jutussa kovia sanoja puhuessaan suojattinsa kaudesta.


Nooralotta Nezirin uusi valmentaja selvillä – valmennussuhde Ihamäkeen ohi iltasanomat 20:17 21.06

Suomen aituritoivo jatkaa uraansa uuden valmentajan opissa.


Nooralotta Neziri on vaihtamassa valmentajaa iltasanomat 16:35 21.06

Aituritähti Nooralotta Nezirin ja Jussi Ihamäen pitkäaikainen valmennussuhde on Ilta-Sanomien tietojen mukaan päätymässä.


Uutiset