Ei mikään diiva! Ruotsalaisesta NHL-legendasta leviää hauska kuva - ”Meille hän on vain vaksi” iltalehti 18:41 10.12

Ruotsin suurimpiin kiekkolegendoihin lukeutuva Nicklas Lidström oli vaatimaton mies jo peliuransa aikana. Turhia diivan elkeitä ei ole näkynyt myöskään uran jälkeen. Esimerkiksi viime keskiviikkona Lidström oli Västeråsin ja Moran välisessä junnumatsissa laittamassa maaleja paikoilleen erätauolla. Yksi kaikkien aikojen parhaista puolustajista käveli jäällä pora kädessä kuin kuka tahansa huoltomies. - Suurin osa kutsuu häntä Lidakseksi, mutta meille täällä Västeråsissa hän on vaksi, Lidströmistä kuvan ottanut Twitter-käyttäjä toteaa.


Video: Nizhni Novgorod kellisti Jokerit viime minuuttien ylivoimamaalilla iltasanomat 18:49 09.12

Nicklas Jensen ja Jesse Joensuu iskivät Jokerien osumat.


Video: Vastustaja taklasi rumasti supertähti Ovetshkinia – kovanaama laittoi karusellin pystyyn suomikiekko 12:05 07.12

Todella kovista otteistaan tunnettu Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson antoi torstain vastaisena yönä malliesimerkin siitä, miksi voimahyökkääjä on istutettu samaan ketjuun tähtipelaajien Nicklas Bäckströmin...


Nicklas Lasu pelaa neljännen ulkoilmapelinsä: "Tätä tilaisuutta eivät kaikki saa" jatkoaika.com 12:00 05.12

Täksi kaudeksi Oulun Kärppiin siirtynyt ruotsalaishyökkääjä Nicklas Lasu ehti pelata Frölundan paidassa peräti kolme ulkoilmapeliä. Suomesta hän lähti hakemaan monellakin saralla jotain erilaista.


Kärpät karkaa kärjessä - Vaasassa varsinainen maalijuhla iltalehti 21:43 21.11

Kärpät kaatoi Liigan kärkiottelussa Tapparan kotonaan Raksilassa maalein 3-1. Avauserä oli Kärppien näytöstä. Liigan pistepörssiä johtava Julius Junttila avasi hanat saatuaan kiekon vierailta lahjaksi Dominik Hrachovinan nenän eteen. Rystyveto ohitti Tappara-vahdin etukulmasta. Ville Leskinen ampui numerot 2-0:aan ylivoimalla Nicklas Lasun jalan kautta. Onnekas osuma oli ruotsalaiselle kauden kolmas.


Jokereille iso menetys: yhdysvaltalainen tehomies sivussa joulukuun loppuun saakka iltalehti 12:40 15.11

Jokerien maaottelutauko päättyy tänään, kun joukkue kohtaa kotikaukalossaan Neftehimik Nizhnekamskin. Jokerit on voittanut syksyn 11 kotiottelustaan yhdeksän. Itäisessä konferenssissa pelaava Neftehimik on ollut niin ikään kotikaukalossaan vahva, mutta vieraissa peli on takkuillut. Joukkue saapuu Helsinkiin kolmen ottelun voittoputkessa. Jokerit saa otteluun kaksi tervetullutta lisää, kun Tommi Huhtala ja Mike Lundin palaavat joukkueen kokoonpanoon loukkaantumisten jäljiltä. Huhtala pelaa illan ottelussa Peter Reginin ja Nicklas Jensenin rinnalla, Lundin puolestaan Sami Lepistön pakkiparina.


Kärppien pelaajat törmäilivät keskenään - Nicklas Lasu verisenä koppiin iltalehti 20:17 01.11

Oululaiset osuivat samalle raiteelle. Sport-Kärpät-ottelussa nähtiin erikoinen tilanne toisen erän puolivälin paikkeilla. Kärppien Ville Leskinen ja Nicklas Lasu törmäilivät keskenään. Tilanne näytti siltä kuin Leskinen olisi taklannut ketjukaveriaan.


Uutiset