Vuoden 2017 ykkösvaraus teki pitkän jatkosopimuksen NHL:ssä – moni muukin nuori tähti ollut liikkeellä aikaisin

iltasanomat 02:13 19.10

Nico Hirchier solmi seitsemän vuoden ja 50 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.


New Jersey Devils kiinnitti sveitsiläistähtensä muhkealla sopimuksella ? sadan NHL:n runkosarjapisteen rajapyykki ylittyi tällä kaudella

jatkoaika.com 23:29 18.10

Kesän 2017 varaustilaisuuden ykkösnimi Nico Hischier on solminut New Jersey Devilsin kanssa seitsemän vuoden jatkosopimuksen.


Lähde: NHL:n ykkösvaraus allekirjoitti tuottoisan jatkosopimuksen – aloittanut uuden kauden vaisusti

MTV 22:40 18.10

New Jersey Devils on tehnyt seitsemän vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Nico Hischierin kanssa, kertoo TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja Pierre LeBrun.


Nämäkö bikinit? Povipommi Cocon häviävän pieni asu ihmetyttää

stara 05:00 18.10

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa


Viihdelehti Stara.fi

stara 05:00 18.10

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa


Naiselle kova tuomio – pakotti miehen suuseksiin istumalla kasvoille

stara 15:20 17.10

Kerroimme viime vuonna Missourissa asuvasta, nyt 44-vuotiaasta Amy Nicole Parrinosta,


Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin adoptiopoika harvinaisessa yhteiskuvassa isänsä kanssa: Tältä 24-vuotias Connor näyttää nyt

iltalehti 00:28 15.10

Connor Cruise tekee töitä DJ:nä. Ex-pariskunta Nicole Kidman ja Tom Cruise adoptoivat vielä naimisissa ollessaan kaksi lasta, Connorin ja Isabellan. Näyttelijöiden liitto päättyi eroon vuonna 2001, minkä jälkeen adoptiolapset ovat olleet huomattavasti enemmän tekemisissä isänsä kuin äitinsä kanssa. Cruisen lapset eivät ole silti julkisuuden parrasvaloissa juurikaan paistatelleet. Viime viikonloppuna Connor, 24, kuitenkin kuvattiin isänsä kanssa. Kaksikko oli nousemassa helikopteriin Lontoossa.


Prinssi Nicolas, 4, otti heti ilon irti kuninkaan päätöksestä - kengät henkivät ammatinvalintaa: tuleeko pojasta poliisi?

iltalehti 14:36 14.10

Prinsessa Madeleinen lapset voivat jatkossa päättää mihin ammattiin suuntaavat. Ruotsin hovi tiedotti viime viikolla, että kuningas Kaarle Kustaa uudisti rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilta vietiin pois kuninkaalliset oikeudet. Prinssi Alexander, 3, prinssi Gabriel, 2, prinsessa Leonore, 5, prinssi Nicolas, 4, ja prinsessa Adrienne, 1, ovat yhä kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin poika tallentui harvinaisiin kuviin: tässä on 24-vuotias Connor

iltasanomat 10:19 14.10

Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin poika on nähty julkisuudessa äärimmäisen harvoin.


Näin sai alkunsa Andy McCoyn ja Angela Nicolettin rakkaustarina: tunteet roihahtivat Rolling Stonesien takahuoneessa - ”Me katseltiin toisiamme...”

iltalehti 10:48 13.10

Taiteilijapariskunta on ollut yhdessä kolmisen vuosikymmentä. Taiteilijapariskunta Andy McCoy, 56, ja Angela Nicoletti-Hulkko, 54, ovat viihtyneet yhdessä kolme vuosikymmentä. Naimisissa he ovat olleet 28 vuotta. Vuonna 1991 on edelleen rakastunut, ja viettää koko ajan aikaansa yhdessä musiikkia tehden ja maalaten. McCoyn mukaan paria yhdistää eri toten samankaltainen maailmankatsomus, ja he tuntevat toisiinsa sielunyhteyttä.


Saksalaiskuski paljasti: yrittää päästä Kimi Räikkösen tallikaveriksi – heivasi toisen vaihtoehdon pois

MTV 06:30 12.10

Tällä hetkellä Renaultilla ajava saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg uhkaa jäädä ilman tallipaikkaa F1-markkinoilla. Hülkenberg ei jatka Renaultilla. Jäljellä on enää vain kaksi vaihtoehtoa.


Jääkiekkolegenda Peter Forsbergin bisnekset tekivät rajua persnettoa – firmalla yli miljoonan euron tappiot: ”Minulla on vankka luotto”

iltalehti 20:43 08.10

Peter Forsberg on sijoittanut rahojaan erilaisiin yrityksiin. Peter Forsberg lopetti maineikkaan jääkiekkouransa kauteen 2010–2011. Yksi Ruotsin kaikkien aikojen kiekkoilijoista ei ole jäänyt vain viettämään rentoja eläkepäiviä, sillä hän on sijoittanut rahojaan bisnesmaailmaan. Forsbergin perhe muutti vuonna 2018 Sveitsiin, sillä hänen vaimonsa Nicole Nordin sijoitti kenkäyritykseen. ”Foppa” on puolestaan mukana kelloja valmistavan Carl Edmond AB:ssä.


Kaarle Kustaa riisti lapsilta kuninkaalliset oikeudet - nyt puhuvat Madeleine ja Carl Philip

iltalehti 16:35 07.10

Ruotsin hovi on historiallisen muutoksen edessä. Ruotsin hovi kertoi tänään uudistavansa rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä Carl Philipin ja Madeleinen lapsilta viedään pois kuninkaalliset oikeudet. Kuningas Kaarle Kustaan historiallisen päätöksen johdosta prinssi Alexander, prinssi Gabriel, prinsessa Leonore, prinssi Nicolas ja prinsessa Adrienne ovat yhä edelleen kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Povipommi Cocon toppi repeämispisteessä – jättirinnat panevat koville

stara 10:40 06.10

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa


Mikä bikinivartalo! Pussycat Doll Nicole Scherzinger uima-altaalla

stara 10:40 02.10

2000-luvun alkupuolella suursuosiosta nauttinut tyttöbändi The Pussycat Dolls on tekemässä


Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy joutuu oikeuden eteen laittomasta vaalirahoituksesta

yle 16:48 01.10

Entinen presidentti yritti hakea Ranskan muutoksenhakutuomioistuimelta korruptiosyytteiden hylkäystä, mutta valitus tuli hylätyksi.


Tältä Ally McBealin pääosaesittäjät näyttävät nyt - tunnistatko heidät vielä?

iltalehti 14:27 01.10

Ally McBeal -draamakomediasarja päättyi vuonna 2002. Ally McBeal -sarja tuli televisiosta vuodet 1997-2002. Draamakomediasarjan keskiössä oli Calista Flockhartin näyttelemä Ally McBeal ja hänen lähipiirinsä. Sarjassa seurattiin bostonilaisen Cage \& Fish -lakiasiaintoimiston tapahtumia. Sarjaa tehtiin yhteensä viisi tuotantokautta. Flockhartin lisäksi sarjassa näyttelivät Greg Germann, Jane Krakowski, Gil Bellows, Lisa Nicole Carson, Courtney Thorne-Smith, Peter MacNicol, Vonda Shepard, Lucy Liu, Portia de Rossi, James LeGros, Regina Hall, Josh Hopkins, James Marsden, Julianne Nicholson, Barry Humphries ja Robert Downey Jr.


Nicole Kidman yrittää korjata välirikon: lapset valitsivat skientologian äitinsä sijasta

iltalehti 00:42 01.10

Näyttelijä sanoo, että välit lasten kanssa ovat paranemassa. Näyttelijä Nicole Kidmanin uusimmassa roolissa on heijastuksia hänen omaan elämäänsä: Kidman näyttelee The Goldfinch -elokuvassa naista, joka adoptoi lapsen. Näyttelijä adoptoi kaksi lasta, Isabellan ja Connorin, ollessaan vielä naimisissa Tom Cruisen kanssa, koska pariskunta ei saanut omia lapsia. The Sun -lehti kertoo, että nykyisin Kidmanin ja Cruisen välit ovat vihdoinkin sopuisat. Näyttelijätär yrittää myös parantaa välejään adoptiolapsiinsa – välit katkesivat, kun Isabella ja Connor jatkoivat isänsä valitsemalla tiellä skientologikirkon jäseninä.


aborttilainsäädäntöään estämiseen – ja kärsi miljardia – raha­peli­auto­maattien Näin Naruhito kruunattiin seremonia kuhisee takavuosien menestyjät näyttävät

Hot topics